Mäklare Petra Gunnarsson

Petra Gunnarsson

Om mig

Petra älskar sitt arbete som fastighetsmäklare och med sin positiva inställning och sitt stora fokus på service presterar hon sitt yttersta i varje affär. Hennes personliga engagemang och höga ambitioner i kombination med Bjurfors starka varumärke skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Petras mål är alltid att bägge parter ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Almvägen 17D, Egna hem, Kristianstads kommun

Almvägen 17D

Lägenhet
Egna hem, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

995 000 kr

51 m²

2 rum

3 088 kr/mån

19 510 kr/m²

En trappa upp finner vi denna stilfulla tvåa med balkong och alla bekvämligheter. Här bor du i lugna kvarter med närhet till affär, kommunikation och natur. Vi välkomnas in i entrén med plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt till höger. På golvet ligger mörk klinker och väggarna målade i smakfulla kulörer. Till vänster om hallen når vi sovrummet med plats för dubbelsäng och en stor garderob. Här finns en trendig fondvägg som ger rummet extra karaktär och på golvet ligger ekparkett. Vidare in i bostaden når vi hallen som binder ihop kök, badrum och vardagsrum på ett naturligt sätt. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Köket är inrett med tidlösa materialval och har gott om förvaring och bänkyta. Framför fönstret finns plats för ett matbord för fyra personer. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fint renoverat med spotlights i taket, dusch, handfat, spegelskåp och toalett. Här finns även tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Det ljusa vardagsrummet rymmer soffa, skrivbord, TV och förvaringsmöbel. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Härifrån nås utgången till balkongen i härligt västerläge. Välkommen på visning!

  • Balkong
Olle Hammarlunds Väg 36, Åsumtorp, Kristianstads kommun

Olle Hammarlunds Väg 36

Lägenhet
Åsumtorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 495 000 kr

112,5 m²

4 rum

6 746 kr/mån

13 289 kr/m²

I lugna kvarter i populära Åsumtorp ligger denna välplanerade bostadsrätt i två plan med äkta villakänsla. Bostaden är rymlig och erbjuder sällskapsytor både inne och ute. På entréplan finner vi köket med matplats, ett renoverat badrum, tvättstuga, ett rymligt vardagsrum med utgång till uterummet och ett sovrum. En trappa upp nås sovrumsavdelningen med två sovrum och ytterligare ett renoverat badrum. Läget är helt optimalt med endast 5 minuters bilfärd in till stan och närhet till affär, förskola, skola, vårdcentral och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Almvägen 19A, Egna hem, Kristianstads kommun

Almvägen 19A

Lägenhet
Egna hem, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 195 000 kr

62,5 m²

2 rum

3 948 kr/mån

19 120 kr/m²

Centralt belägen nära affär, kommunikation och naturstråk finner vi denna underbara gavellägenhet med perfekt planlösning och balkong i soligt västerläge. Vi välkomnas in i hallen med avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Till höger finner vi badrummet med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Intill badrummet finns en rymlig klädkammare. Till vänster om hallen når vi köket med ljus interiör. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Framför det stora fönstret finns plats för ett matbord. Efter köket finner vi ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Rummet har ett vackert brädgolv och väggarna är målade i en ljus kulör. Vidare genom lägenheten finner vi den härliga matplatsen som blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj. Rummet har ett stort burspråk med fint ljusinläpp och rymmer ett större matbord med plats för 6-8 personer. Vardagsrummet är stort med fönster i två väderstreck. Härifrån nås utgången till den härliga balkongen i soligt västerläge med fri utsikt. Här ligger ett fint parkettgolv och väggarna är ljust målade. Varmt välkomna på visning!

Almvägen 15C, Egna hem, Kristianstads kommun

Almvägen 15C

Lägenhet
Egna hem, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

950 000 kr

50 m²

2 rum

3 029 kr/mån

19 000 kr/m²

Denna smakfulla tvåa är centralt belägen nära affär, kommunikation och naturstråk. Här erbjuds perfekt planlösning och balkong i soligt västerläge. Vi välkomnas in i entrén med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt till höger. På golvet ligger praktisk klinker och väggarna är vitmålade. Vidare in i bostaden når vi hallen som snyggt binder ihop alla rum med en luftig känsla. Här ligger ekparkett på golvet som löper vidare genom både sovrum och vardagsrum. Till höger finner vi det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Här finns även en klädkammare som nås från både sovrummet och entrén. Rakt fram från hallen når vi det stilrena köket med grå köksluckor och mörkt klinker på golvet. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Framför det stora fönstret finns plats för ett matbord. Badrummet är utrustat med toalett, kommod och dusch. Väggarna är kaklade i vitt och blått och på golvet ligger våtrumsmatta. Lägenhetens hjärta är det ljusa vardagsrummet med utgång till balkongen i härligt västerläge. Vardagsrummet har gott om plats för soffa, TV-hörna och skrivbord. Välkommen på visning!

  • Balkong
Nygatan 19, Vinslöv, Hässleholms kommun
  • Tor 15 jun kl 17:30

Nygatan 19

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad

1 995 000 kr

92 m²

4 rum

1 079 m² tomt

Välkommen till detta funktionella 1-planshus med källare i lugna kvarter. Här bor du på gångavstånd till byns all service, så som affär, skola, förskola, tågstation och strövområden. Huset har genomgående renoverade ytskikt både på entréplan och i källarplan. Under de senaste åren har huset fått nytt tak och nytt värmesystem. Vi välkomnas in i en rymlig hall som snyggt binder ihop entréplan. Här finns gott om avhängningsmöjligheter och flertalet garderober. Innanför ytterdörren ligger praktisk klinker och väggarna är vitmålade. Till vänster om entrén finner vi köket där äldre charm blandas med moderna materialval. Framför det stora fönstret finns ett matbord med plats för 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Den ljusa laminatbänkskivan och det vita kaklet bryter snyggt av mot de grå köksluckorna. På golvet ligger ett vackert laminatgolv som löper vidare genom bostaden. Vidare genom köket nås ett mindre rum som kan användas till sovrum eller kontor. Plats finns för säng eller skrivbord och ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Vardagsrummet är ljust med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Här finns plats för soffmöblemang och matbord. Här har originalparketten bevarats på golvet och väggarna är vitmålade. Härifrån nås utgången till det härliga trädäcket. Husets badrum är i äldre skick och nås från hallen. Det är utrustat med ett inkaklat badkar, handfat, spegelskåp och toalett. Till vänster om hallen nås ytterligare två rymliga sovrum varav ett med inbyggda garderober. Väggarna är målade i en rofylld grå nyans. En trappa ner nås källaren med gott om förvaringsytor. Här finns även matkällare, pannrum och tvättstuga utrustad med tvättmaskin. På tomten finns även ett garage med carport och asfalterad uppfart.

  • Plus
Bokvägen 22, Egna hem, Kristianstads kommun
  • Sön 11 jun kl 15:00

Bokvägen 22

Villa
Egna hem, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

5 200 000 kr

171 m²

7 rum

755 m² tomt

På Egna hems charmiga villaområde finner vi denna rymliga 20-tals pärla som renoverats och byggts till genom åren. Husets entréplan erbjuder ljusa och väl tilltagna sällskapsytor. Kök med matplats och utsikt över den grönskande trädgården. Två entréer och en gästtoalett. En våning upp finner vi tre sovrum, ett större allrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Källarplanet erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter och potential till ytterligare rum. Hela huset andas charm och stil och den insynsskyddade trädgården gör detta till en egen oas att njuta av samtidigt som stadspulsen finns en kort promenad bort. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Gullregnsvägen 3, Ekedal, Hässleholms kommun

Gullregnsvägen 3

Villa
Ekedal, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad

2 395 000 kr

95 m²

5 rum

1 236 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla på lugnt men centralt läge i Hässleholm. Här erbjuds äldre charm i kombination med moderna lösningar. Huset är ursprungligen uppfört i början av 1900-talet och har en ljuvlig trädgård som man gärna njuter av från uterummet eller uteplatsen. På tomten finns även en fristående byggnad med verkstad, tvättstuga och förråd. Entréplan erbjuder ljusa och sociala ytor med kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Här finns även ett helkaklat badrum och ett sovrum. En trappa upp finner vi kontorsdelen som snyggt binder ihop de båda sovrummen. Huset har genomgått renoveringar löpande och på senare år har köket renoverats och uterummet byggts. Huset har fjärrvärme och fiber indraget. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 7