Mäklare Petra Gunnarsson

Petra Gunnarsson

Om mig

Petra älskar sitt arbete som fastighetsmäklare och med sin positiva inställning och sitt stora fokus på service presterar hon sitt yttersta i varje affär. Hennes personliga engagemang och höga ambitioner i kombination med Bjurfors starka varumärke skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Petras mål är alltid att bägge parter ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ullstorps bygata 12, Önnestad, Kristianstads kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Ullstorps bygata 12

Villa
Önnestad, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 095 000 kr
124 + 10 m²
4 rum
2 513 m² tomt

Välkommen till detta natursköna boende i Ullstorp, mittemellan Önnestad och Vinslöv. Här bor du på ostört läge med mängder av möjligheter. Tomten är stor och gränsar till bland annat skog och hagar. Här finns både äppel- och päronträd och fantastiska syrener som snart blommar. På tomten rinner även en porlande bäck att njuta av. Önskar man ha några djur är detta en perfekt plats med gott om ytor. Här finns även ett äldre stall med snickarverkstad och en stor carport. Huset som behöver lite kärlek är välplanerat och erbjuder trevliga sällskapsytor och möjlighet till flera sovrum. På entréplan finner vi badrum, kök med matplats, vardagsrum och matrum i öppen planlösning som snyggt delas av med kaminen i mitten, samt ytterligare ett rum och ett sovrum med utgång till altanen i härligt sydväst läge. En trappa upp når vi två rum som med fördel kan användas som sovrum. Här bor du på lantligt läge men samtidigt nära all service och kommunikation som Önnestad och Vinslöv har att erbjuda. Kristianstad ligger endast en kort biltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Parkgatan 11, Broby, Östra Göinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Parkgatan 11

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
1 650 000 kr
103 + 47 m²
6 rum
1 190 m² tomt

Nu finns chans att bli ny ägare till denna välskötta 1,5-plansvilla i Broby. Stilrena materialval och färgsättningar är genomgående för villan. Nedre plan består av kök, matplats, vardagsrum samt gästtoalett. Övre plan bjuder på tre sovrum, ett mindre allrum samt helkaklat badrum med dusch. Mycket effektivt värmesystem genom bergvärme. Garage med separat isolerat gästrum. Här bor du med närhet till all service som byn har att erbjuda, såsom affär, skola, förskola och kommunikation. Välkommen på visning!

  • Plus
Hjärtebackes väg 2B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
  • Tis 7 maj kl 17:10

Hjärtebackes väg 2B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
595 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 558 kr/mån
7 881 kr/m²

Vi välkomnas in i en rymlig entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt till höger. I entrén finns även plats för en stor garderob för ytterligare förvaring om så önskas. På golvet ligger ett ljust parkettgolv och väggarna är målade. Till vänster finner vi det ljusa och helkaklade badrummet utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Intill badrummet finns en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Rakt fram från entrén nås ett av rummen som är rymligt och ljust. Här finns gott om plats för dubbelsäng, garderob och ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Alternativt om man vill inreda det till vardagsrum. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett ljust parkettgolv. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta med utgång till den härliga balkongen i västerläge. På golvet ligger vacker originalparkett och väggarna är tapetserade. Plast finns för soffmöblemang, TV-hörna och förvaringsmöbel. Bostadens andra sovrum rymmer säng, förvaringsmöbel och skrivbord. Köket är rymligt med gott om förvaringsmöjligheter och utrustat med kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Framför fönstret finns plats för ett mindre matbord. På Gamla Näsby bor du nära kommunikationer, högskola, affär och grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Näsbychaussén 48A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 48A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
450 000 kr
57 m²
2 rum
5 016 kr/mån
7 895 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och stilsäkra tvåa högst upp i huset! Här erbjuds ett vackert hem med ljusa och rymliga ytor och perfekt planlösning. Lägenhetens hjärta är det väl tilltagna vardagsrummet med fint ljusinsläpp och gott om plats för både soffa och matbord. Härifrån nås även den mysiga och insynsskyddade balkongen med fri utsikt. I det det stilrena köket finns plats för ett matbord och goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rofyllt placerat med plats för både dubbelsäng och skrivbord. I nära anslutning till sovrummet finns bostadens helkaklade badrum utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp och handukstork. På Gamla Näsby bor du i lugna omgivningar med närhet till affär, bussförbindelser, högskola och promenadstråk. Välkommen på visning av denna pärla att flytta rakt in i!

  • Balkong
Folketshusvägen 9A, Fjälkinge, Kristianstads kommun

Folketshusvägen 9A

Lägenhet
Fjälkinge, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
3 191 kr/mån
16 103 kr/m²

Nu finns denna fina trerummare till försäljning på härligt läge i Fjälkinge.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5