Mäklare Niklas Jonasson

Niklas Jonasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Wargentinsgatan 6, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun

Wargentinsgatan 6

Lägenhet
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
7 995 000 kr
80 m²
3 rum
3 278 kr/mån
99 938 kr/m²

Välkomna till Wargentinsgatan 6! Bjurfors Kungsholmen har fått i uppdrag av Brf Gröna Twärgatan att förmedla upplåtelse av denna nyproducerade 3:a om 80 kvm. Lägenheten består av 3 rum och kök med ett badrum och en gäst-WC. Centralt belägen på en lugn gata finnes detta boende med genomgående ljusa och luftiga ytor med fantastisk rymd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger stora sociala ytor som bjuder in till umgänge med släkt och vänner. Vardagsrummet har gott om förvaring, charmigt välvda fönster och fiskebensparkett i chevronek. Köket är platsbyggt av Lucks by Robo och har påkostade vitvaror från Siemens. Det stora sovrummet har fönster och en fransk balkong mot innergården, goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober från Lucks by Robo och en klädkammare. Här finns även plats för en stor dubbelsäng. I det andra sovrummet får det plats en mindre säng och önskat möblemang. Detta rum går även att använda som gästrum eller kontor och fönsterna vetter mot innergården. Lägenheten har ett större badrum med dusch och toalett samt en gäst-WC. Både badrum och gäst-WC är stambytta 2023 och har kakel från Brickmate. Det större badrummet har en kommod från Haven och vatten är framdraget för tvättmaskin, dock finns det ingen tvättmaskin i lägenheten i dagsläget. Här bor man i en mycket trevlig förening med bra faciliteter för boende så som jacuzzi, bastu, gym och en fin innergård. Föreningen har även en tvättstuga med industrimaskiner i ett separat gårdshus. Området här mitt på Kungsholmen är fantastiskt, med dess närhet till restauranger, barer, caféer samt natursköna platser, såsom intilliggande parker och populära Norr Mälarstrand. Runt hörnet har ni den nybyggda minigallerian med bland annat ICA Kvantum, Systembolaget, apotek och SATS. Kommunikationsmöjligheterna är slående med både Rådhusets och Fridhemsplans tunnelbana inom kort gångavstånd, närliggande busshållplatser samt gångavstånd till T-centralen.

  • Hiss
Hjalmar Söderbergs väg 10, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Hjalmar Söderbergs väg 10, Kristineberg, Stockholms kommun, bild 2
Hjalmar Söderbergs väg 10, Kristineberg, Stockholms kommun, bild 3

Hjalmar Söderbergs väg 10

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
7 995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2
6 300 kr/mån
78 382 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en fyra om 102 kvm i Kristineberg med ett närmast unikt läge intill Slottsparken. Bostaden har fönster i två väderstreck, två badrum och en planlösning som bjuder in till ett socialt umgänge. Närmiljön är mycket barnvänlig genom föreningens stängda innergård och intilliggande Uggleparken för att inte nämna hela Slottsparken precis utanför dörren. Detta är helt klart ett bekvämt och mångsidigt boende där ni har Kristinebergs badklippor på kort promenadavstånd samtidigt som ni en minut hemifrån finner tunnelbanan och bussar som snabbt tar er in till City. Föreningen har ett gemensamt gårdshus på innergården och gemensamma odlingslådor som tyder på att detta är ett boende som bjuder in till god grannsämja mellan medlemmarna. I närområdet finns flera förskolor och skolor och närmsta mataffär ligger bara ett par minuter hemifrån.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Eriksgatan 4, 5 tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Sankt Eriksgatan 4, 5 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
7 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/5
5 334 kr/mån
95 179 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en fin trea högst upp i huset. Belägen på den lugna nedre delen av Sankt Eriksgatan vid Norr Mälarstrand. Genomgående bostad med fönster i två väderstreck och takhöjd om ca 2,70 m. Välkomnande hall med svart granitgolv från Höganäs, plats för att hänga upp ytterkläder och en stor inbyggd garderob. I anslutning till hallen finns en gäst-wc med kakel, klinker och mosaik från Höganäs - utrustad med wc och handfat. Vidare erbjuds ett smakfullt Kvik-kök med inslag av svart granit - den maskinella utrustningen består av rostfri kyl och frys (full höjd) från Siemens, mikro, självrengörande varmluftsugn, nedsänkt gashäll och integrerad diskmaskin. Allt från Siemens förutom exklusiv fläkt från Thermex. Arbetsbänkar och golv i svart granit, spotlights i underkant av överskåp och undermonterad diskho. I köket finns matplats för 6-8 personer och fönster i öster över den lugna gården. I fil med köket finns ett rymligt sovrum som har vackert trägolv i original, Kvik-platsbyggd garderob med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng och här finns också fönster i öster mot lugn gård. Vidare erbjuds ett rymligt badrum som nås via inre hallen, ett badrum med kakel, klinker och mosaik från Höganäs. Badrummet är utrustat med golvvärme, spotlights i tak och spegelskåp. Mosaikklädd duschhörna glasdörrar. I badrummet finns wc, handfat samt tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare) med smart förvaring undertill. Stort och ljust vardagsrum med vacker fiskbensparkett och spröjsat fönster i soligt västerläge. I fil med vardagsrummet ligger det andra sovrummet som även detta är stort som ett "master bedroom" med vackert trägolv i original, Kvik-platsbyggd garderob med skjutdörrar. Nära till natur, parker och badplatser; Rålambshovsparken, Smeduddsbadet, Långholmen och Fredhälls klippor. Trevliga restauranger, fik och uteställen i närheten bl.a. Mälarpaviljongen, Orangeriet, Shanti, Tapas28, AG, Petite France, Boulebar och Vinfolket. Promenadavstånd till City, Kungsholmstorg, Hornstull och Vasastan. Nära till bra kommunikationer som tåg, buss och tunnelbana. Här väntar vatten, grönska och promenadstråk samtidigt som du bor med stadens puls runt hörnet. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Pipersgatan 8, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Pipersgatan 8

Lägenhet
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
6 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
2 040 kr/mån
114 196 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna sekelskiftestvåa med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en balkong med förmiddagssol. Redan i hallen förstår man att detta är en bostad utöver det vanliga. Fullutrustat kök med delvis öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet gör hemmet perfekt för sociala sammankomster. Bostaden är mycket lätt att möblera och genomgående fint renoverad med harmoniska färger - bara flytta in och trivas. Takhöjd om ca 3,25 meter, stuckaturer, stora fönster med vackert ljusinsläpp och ljuspigmenterade trägolv i original finns vackert bevarade. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter, en låg månadsavgift och en stabil samt skuldfri förening med en stark kassa. Ett oslagbart läge på Nedre Kungsholmen med omedelbar närhet till såväl Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Ett populärt läge med ett brett utbud av restauranger och folkliv samt enastående kommunikationsmöjligheter direkt utanför porten. Välkommen till ett av stans mysigaste kvarter!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4