Mäklare Torbjörn Dahl

Torbjörn Dahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hallegårdsvägen 93, Lerum - Hallegårdsvägen, Lerums kommun

Hallegårdsvägen 93

Radhus
Lerum - Hallegårdsvägen, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

3 950 000 kr

107 m²

6 rum

167 m² tomt

Hallegården är ett lugnt område utan biltrafik med lekplats runt hörnet. Promenadavstånd till skolor, dagis, matbutik och Lerums centrum med service och kollektivtrafik. Radhuset är mycket välplanerat med en fin balans mellan många rum/sovrum tillsammans med öppna, sociala ytor. Dagens ägare har tagit mycket väl hand om huset, renoverat och uppdaterat samtliga ytskikt löpande genom åren. Stilrent och snyggt kök med en bänk som avslutar mot matplatsen som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomtänkt placerad spis för bästa umgängesmöjlighet med matgäster. Renoverad och ombyggd tvättstuga och badrum på det nedre planet. Hög kvalité och neutrala färger. Fina uteplatser på båda sidor om huset. Vid entrésidan kan man njuta av eftermiddags- och kvällssol, från vardagsrummet leder en altandörr ut till en balkong som löper utmed husets hela längd. Österläget ger morgon- och förmiddagssol. Under balkongen finns ytterligare en ute plats på en träaltan vid husets trädgårdssida. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information eller boka tid för visning.

  • Plus
Floda Allé 3B, Floda-Centralt, Lerums kommun

Floda Allé 3B

Lägenhet
Floda-Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

2 250 000 kr

91 m²

3 rum

6 100 kr/mån

24 725 kr/m²

I den populära föreningen HSB Brf Lindegården finner vi denna attraktiva trea i markplan. Från det stora vardagsrummet nås altanen i söderläge. Lägenheten är ljus och rymlig med gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare samt de många garderoberna. En stor matplats i anslutning till köket. Bostadsrättens inre fond har ett saldo på nästan 15 000 kr. Lindegården är en stabil och trivsam förening med ett bekvämt promenadavstånd till Floda centrum med dess service och kommunikationer. Närhet till badplatser i sjön Sävelången samt mycket bra pendelförbindelser mot både Alingsås och Göteborg.

  • Uteplats
Åsenvägen 9A, Lerum - Centralt, Lerums kommun
Åsenvägen 9A, Lerum - Centralt, Lerums kommun, bild 2
Åsenvägen 9A, Lerum - Centralt, Lerums kommun, bild 3

Åsenvägen 9A

Tomt
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

2 500 000 kr

986 m² tomt

Södra Lerum är en av kommunens absolut mest populära delar. Här är det nära till allt! 6-7 minuter promenad till centrum med dess affärer, restauranger, caféer och banker samt båda pendelstationerna Aspedalen och Lerums Station med pendeltåg mellan Göteborg och Alingsås. Det finns även butiker på nära håll vid Almekärr. Några minuters promenad till de populära badplatserna vid Stamsjön och Aspen. De natursköna omgivningarna runt Stamsjön och den lantliga idyllen vid Timmeråsen inbjuder till sköna promenader. Fina motionsslingor i anslutning till tomten. Stamsjön har en välskött badplats med bryggor, hopptorn och café sommartid. På vintern brukar skridsko- och skidåkarna ta över. På den här plana och lättbebyggda tomt finns det nu möjlighet att utforma sitt drömhus efter egna önskemål. Fastigheten ligger inom Lerums Stationssamhälles relativt generösa byggnadsplan. Fastigheten som ligger inom detaljplan får bebyggas med ett hus om 1/4-del av tomtytan exklusive befintlig garagebyggnad. Bygg ett hus efter egna önskemål på en plan tomt som går i vinkel och gör att huset kan placeras med ett skyddat läge mellan befintlig bebyggelse. Tomten är ej knuten till någon husleverantör. Det går bra att ta sig förbi på egen hand och titta på fastigheten. Kontakta gärna mäklaren om ytterligare information önskas.

  • Premium
Östadsvägen 173, Gråbo - Björboholm, Lerums kommun
Östadsvägen 173, Gråbo - Björboholm, Lerums kommun, bild 2
Östadsvägen 173, Gråbo - Björboholm, Lerums kommun, bild 3

Östadsvägen 173

Villa
Gråbo - Björboholm, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

5 950 000 kr

145 m²

6 rum

2 587 m² tomt

Björboholm var under de tidiga decennierna på 1900-talet ett paradis för dåtidens Göteborgssocietet som köpte upp mark och byggde vackra sommarresidens. Det hela tog fart i och med Västgötabanans invigning år 1900. Det här huset är ett av dem... 1907 byggdes detta mycket vackra hus. Husets utformning tar väl vara på det fina läget med utsikt mot den vackra sjön Mjörn. Huset är varsamt renoverat, allt mycket väl dokumenterat. Ägarna har lyckts behålla husets "ursprung" men samtidigt skapat ett modernt och praktiskt hus. Här finns så många vackra detaljer som måste upplevas på plats. Stor altan med exklusiv SPA-anläggning, här kan man sitta och njuta av den vackra utsikten året runt. Det övre planets generösa föräldrasovrum har anslutning till en underbar balkong som ligger skyddad under tak. Njut av morgonkaffet en ledig dag tillsammans med en svårslagen vy mot den vackra sjön Mjörn. Vid Östadsvägen, på kort promenadavstånd från huset går bussar mot Gråbo och vidare in mot Göteborg. Förskola finns på nära håll och Strandkullens småbåtshamn samt den natursköna Strandkullepromenaden ligger även den på kort promenadavstånd. För ytterligare information eller visning kontakta mäklaren.

  • Premium
Gustaf Daléns Väg 17, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Gustaf Daléns Väg 17

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

2 550 000 kr

66 m²

3 rum

4 898 kr/mån

38 636 kr/m²

Välkommen till Gustav Daléns Väg 17. Bo med alla bekvämligheter på kort promenadavstånd, utan trappor i en kvadratsmart och insynsskyddad trerumslägenhet i detta omtyckta bostadsområde centralt i Lerum. Lägenheten har en mycket bra planlösning med två bra sovrum, ett rymligt vardagsrum samt ett stort kök med plats för matbord. Bostaden erbjuder två uteplatser med utgång från sovrum respektive vardagsrum. Det är bara att välja om man vill njuta av kvällssol eller morgonsol. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information och visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Hedlunds backe 21, Lerum - Södra, Lerums kommun

Hedlunds backe 21

Villa
Lerum - Södra, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

6 500 000 kr

137 m²

5 rum

1 050 m² tomt

Längst upp på Hedlunds backe ligger detta mycket väl planerade enplanshus. En egen asfalterad backe tar dig upp till huset. Bilen parkeras i det vidbyggda tvåbilsgaraget och en trappa leder enkelt upp till husets entré. På garaget, som är byggt helt i betong finns möjlighet att bygga attefallshus eller komplementbyggnad. Väl inne i huset så kommer det höga och fria läget verkligen till sin rätt. Stora fönsterpartier tar vara på ljus och utsikt. Skjutdörr och altandörrar leder ut till altanen som löper utmed hela husets längd och runt gaveln är verkligen en plats att sitta och njuta av utsikt ner över Lerum. En väl genomtänk planlösning ger en perfekt avvägning mellan stora sällskapsutrymmen tillsammans med fyra väl tilltagna sovrum. Mellan kök, matplats och vardagsrum är det en öppen planlösning och väl placerat i vardagsrummet finns det en vacker eldstad. För ytterligare information eller visning kontakta mäklaren.

Hjällsnäs byväg 41, Gråbo - Hjällsnäs, Lerums kommun

Hjällsnäs byväg 41

Villa
Gråbo - Hjällsnäs, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

4 300 000 kr

135 m²

4 rum

4 487 m² tomt

Här kan man bo i lugn och ro med promenadavstånd till Hjällsnäsviken och bada i den vackra sjön Mjörn. Naturen omsluter fastigheten på ett mycket vackert sätt. Läget är verkligen rogivande och helt insynsskyddat. Bilen parkeras på bekvämt avstånd från huset vid den grusade infarten. I närheten ligger Gråbo centrum med ett flertal bra skolor att välja på och här finns det även ett utbud av affärer och handlare att välja mellan. Enkla och bra kommunikationer med buss mot Göteborg och Alingsås. Huset och den stora tomten måste verkligen upplevas på plats för att komma till sin rätt.

Ljungbackenvägen 48B, Lerum - Södra, Lerums kommun

Ljungbackenvägen 48B

Tomt
Lerum - Södra, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

1 950 000 kr

1 001 m² tomt

Här finns möjlighet att bygga ett hus efter egna önskemål. Fastigheten är ej knuten till någon husleverantör. Säljaren har tagit fram bygglovsritningar som man kan jobba vidare med för att snabbt ha ett underlag för bygglovsansökan. Fastigheten kan anslutas till kommunalt VA. Tomtens storlek och detaljplanen möjliggör byggnation av tvåfamiljshus. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Björkvägen/Apelvägen 7 nn, Floda-Kyrkmossen, Lerums kommun

Björkvägen/Apelvägen 7 nn

Tomt
Floda-Kyrkmossen, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

1 350 000 kr

1 052 m² tomt

Nu har man en chans att bygga ett hus efter egna drömmar och önskemål. Tomten är ej knuten till någon husleverantör. Idag består tomten av en stor rektangulär gräsmatta. Fastigheten skall anslutas till kommunalt VA. Kontakta gärna mäklaren för ytterligare information. Vi har tillsammans med Älvsbyhus tagit fram en kalkyl. Kalkylen är endast ett förslag och ligger bifogad under fakta. Totalkostnad enligt kalkyl för husmodell Eva är 4 317 075kr. För ytterligare information avseende kalkylen kontakta: Oscar Edström [email protected] 070-2141473

Benelyckevägen nn, Gråbo-Stannum, Lerums kommun

Benelyckevägen nn

Tomt
Gråbo-Stannum, Lerums kommun
Bjurfors Lerum

1 175 000 kr

1 432 m² tomt

Med ett bra läge i det lugna och trivsamma Stannum/Gråbo har vi nu glädjen att erbjuda en stor tomt. Närhet till skog och natur och förskola. Buss mot Lerum samt expressbuss mot Göteborg finns på nära håll. Fastigheterna anslutes till kommunalt vatten och avlopp. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger stora möjligheter att uppföra ett hus efter egna önskemål. Observera att tomten ej är knuten till husleverantör. För ytterligare information kontakta mäklaren.

  • Plus

Visar alla 10