Mäklare Torbjörn Dahl

Torbjörn Dahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karl XII:s väg 6, Lerum - Aspenäs, Lerums kommun
  • Lör 16 mar kl 11:00
Karl XII:s väg 6, Lerum - Aspenäs, Lerums kommun, bild 2
Karl XII:s väg 6, Lerum - Aspenäs, Lerums kommun, bild 3

Karl XII:s väg 6

Villa
Lerum - Aspenäs, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
7 400 000 kr
220 + 20 m²
9 rum
1 038 m² tomt

Välkommen hem till denna familjevilla som erbjuder gott om plats för den stora eller växande familjen. Här ryms sovrum, allrum och stora sociala ytor gott och väl på villans 220 kvm i två plan. Fantastiska vyer över Aspen och badsjön nås på ett par minuters promenad. Kuperad trädgårdstomt med utsiktsplatsen högt placerad. Entréplan kan efter utbyggnad (2010) erbjuda fem sovrum, ett badrum och ett extra wc. Här finner vi även tvättstugan och ett allrum. En trappa upp ligger ett riktigt stort och stilrent kök från Noblessa (2018) och en härlig matplats med fönster i två väderstreck. Centralt placerad står kaminen. Svårt att slita blicken från vyerna över sjön Aspen och dess bebyggelse. Via dubbeldörrar från kök och matplats når vi altandäcket som erbjuder gott om plats för middagar med stora sällskap och umgänge i loungedelen medans kocken håller grillen i gång. För årets mindre torra och varma dagar sitter vi i vardagsrummet och njuter av lika hänförande utsikt via de stora fönsterpartierna. Ytterligare två något mindre rum och ett badrum återfinns på detta plan. Villan har ett garage om ca 20 kvm. Bergvärme från 2013. Laddare för elbil från 2022.

  • Premium
Hallegårdsvägen 101, Lerum - Hallegårdsvägen, Lerums kommun

Hallegårdsvägen 101

Radhus
Lerum - Hallegårdsvägen, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 950 000 kr
125 + 10 m²
6 rum
385 m² tomt

Hallegården är ett lugnt område utan biltrafik med lekplats runt hörnet. Promenadavstånd till skolor, dagis, matbutik och Lerums centrum med service och kollektivtrafik. Radhuset är mycket välplanerat med en fin balans mellan många rum/sovrum tillsammans med öppna, sociala ytor. Fina uteplatser på båda sidor om huset. Vid entrésidan kan man njuta av eftermiddags- och kvällssol, från vardagsrummet leder en altandörr ut till en balkong som löper utmed husets hela längd. Österläget bjuder på skön morgon- och förmiddagssol. Extra stor tomt tack vare gavelläget och en gräsmatta som omgärdar huset. Tomtens storlek samt den fina växtligheten ger insynsskydd och ramar in trädgården. Under balkongen finns ytterligare en ute plats med en träaltan vid husets trädgårdssida. Denna nås även inifrån. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information eller boka tid för visning.

Hyacintvägen 5, Gråbo-Olstorp, Lerums kommun

Hyacintvägen 5

Tomt
Gråbo-Olstorp, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 950 000 kr
1 330 m² tomt

Välkommen till Olstorp. En mycket expansiv och populär ort i kommunen. Närhet till förskolor och skolor i Olstorp och Gråbo. Bra kommunikationer mot Göteborg och Stenkullen/Lerum. Gråbo centrum växer fort. Tomten ligger precis utanför detaljplan vilket skapar möjlighet att skapa ett boende efter egna önskemål. Under dokument presenterar vi två förslag på hus från husleverantör LB-hus. Optimal 168 samt Optimal 145. Se bifogade produktblad samt offerter från LB-hus. För ytterligare information eller frågor kontakta mäklaren eller: Mikael Nilsson säljare på LB-hus 0732-686886 [email protected] Observera att huset ej är knutet till någon leverantör.

Alsjöslingan 17, Gråbo - Alsjön, Lerums kommun

Alsjöslingan 17

Villa
Gråbo - Alsjön, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 495 000 kr
120 m²
5 rum
1 908 m² tomt

Tomten består av en stor och plan gräsmatta med fruktträd, en insynskyddande häck av tujor mot vägen. En grusväg leder fram mot huset som är bra placerat långt in på den stora tomten om nästan 2000 kvm. Här finns plats att bygga garage om så önskas. I nära anslutning till huset så finns det ett rymligt isolerat förråd med el indraget, växthus samt vedförråd. Här kan man verkligen njuta av att bo i ett hus med lättillgängliga och fina uteplatser. Det finns tre stora uteplatser runt huset, ett stort inglasat uterum, spabad och utomhuskök med ett skyddande tak. Husets 120 kvm är mycket väl fördelade med tre rymliga sovrum stort kök samt ett rymligt vardagsrum. I vardagsrummet finns det en kamin och härifrån nås det inglasade uterummet. Hela huset är löpande renoverat och mycket väl omhändertaget av dagens ägare. Smakfullt inrett och med en mycket bra planlösning. Det finns badrum med en intilliggande separat toalett. Rymlig tvättstuga. Stort vardagsrum med kamin och utgång till det inglasade uterummet. Köket är nyligen renoverat med moderna maskiner och plats för ett stort matbord. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information eller visning.

Visar alla 4