Mäklare Ulrica Schipper

Ulrica Schipper

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Markamursvägen 24, Fjärås, Kungsbacka kommun
  • Sön 11 aug kl 10:00
Markamursvägen 24, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 2
Markamursvägen 24, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 3

Markamursvägen 24

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
4 625 000 kr
112 + 44 m²
3 rum
1 563 m² tomt

Välkommen till denna stilsäkra och välbyggda villa från 2022. Villan ligger i mysigt område med grannar på lagom avstånd och samtidigt lantligt med naturen nära inpå. Härlig rymd i sociala utrymmen tack vare ryggåstak och stora fönsterpartier. Ett kvalitativt och påkostat kök från Vedum, stor köksö med extra bred induktionshäll och arbetsbänkar av granit composit. Här ryms matbord för många, rymlig sittgrupp och mediamöbel. Från denna del av bostaden går vi ut till den tänkta altanen med sol från lunch till sena kvällen. Stor gräsmatta med plats för barnens studsmatta, gungställning och sandlåda, planteringar, odlingar och bollspel. Endast fantasin sätter gränser. Fantastisk fin inramning tack vare gärdsgården och den angränsande naturen. Entréplan erbjuder två sovrum varav master bedroom har två fönster mot trädgården. Båda sovrummen har många garderober för gott om förvaring. Helkaklat badrum i beige toner med takdusch, vägghängd wc, kommod, spegelskåp och handukstork. Tvättstugan har gott om förvaringsskåp, arbetsbänk och tvättmaskin och torktumlare för familjens klädvård. Bostaden har skön golvvärme under parkettgolvet, spottar i samtliga fönstersmygar och i övrigt många spottar i bostaden. Bo i ett nybyggt hus med möjligheter till större boyta utan allt för stora kostnader med ett naturskönt läge i närhet av skog och sjö. Omtyckta Skårs gård, Gällinge skola och förskola på korta avstånd. I och med att nuvarande ägare valt att montera en fast trappa upp till övre plan har denna även isolerats, har golvslingor dragna för golvvärmen samt att va och el finns uppdraget. Sätt din egna prägel på att inreda ytterligare två sovrum, ett all/tv rum samt ett badrum. På den grusade uppfarten vid bostadens gavel finns VA och el framdraget för en attefallsbyggnad. Kontakta gärna fastighetsmäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

  • Premium
Minnesgården 7, Frillesås - Vallersvik, Kungsbacka kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00
Minnesgården 7, Frillesås - Vallersvik, Kungsbacka kommun, bild 2
Minnesgården 7, Frillesås - Vallersvik, Kungsbacka kommun, bild 3

Minnesgården 7

Radhus
Frillesås - Vallersvik, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
4 800 000 kr
142 m²
5 rum
vån 1/2
6 439 kr/mån
33 803 kr/m²

Välkommen till Minnesgården och denna förening som uppförts under 2023. Här bor man på gångavstånd till havet i ett fantastiska kedjehus på hela 142 kvm. Genomgående hög kvalité på såväl material som utförande. Här finns sociala ytor i en öppen planlösning på entréplan och flera sovrum på det mer privata planet en trappa upp. Bostaden har en stor uteplats i söderläge och en mindre täppa att sköta som din egen - perfekt för den odlings intresserade och barfotafötter. Den rymliga hallen har snyggt klinkergolv och garderober bakom skjutdörrar vilka erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Härifrån når vi även groventrén och tvättstugan som även den har praktiskt klinkergolv. Längre in i bostaden ligger köket med köksön, matplats framför fönsterpartier ut mot trädgård och i vinkel ett härligt vardagsrum. Centralt placerad i de sociala ytorna står en snygg kamin som sprider atmosfär och värme årets kallare dagar. Köket håller hög kvalité och erbjuder stora arbetsytor, gott om förvaring och en vinkyl som extra plus. På entréplan finns ett helkaklat badrum med kommod, spegelskåp och dusch. En trappa upp finns husets mer privata del med tre stora sovrum och ett allrum. Även här finns goda förvaringsmöjligheter genom garderober och en större klädkammare. Ett rymligt helkaklat badrum , detta med avkopplande badkar. Huset har egen uppfart med carport och ett stort isolerat förråd. Här använder ni er av solel och du laddar din elbil med solceller från taket. Dessutom minskar kostnaden för hushållselen under året. Bara att flytta rakt in och njuta av den fina bostaden, dess fantastiska läge och det mysiga området. Föreningen har ett gemensamt orangeri med odlingsmöjligheter om så önskas. På gångavstånd hittar du både Vallersviks och Torstensviks fantastiska badplatser, camping och båthamnar. En kort biltur bort når du Frillesås centrum med både matbutik, restauranger och vårdcentral. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för visning utanför ordinarie visningstid!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Onsala Kvarnväg 3A, Onsala - Centralt, Kungsbacka kommun

Onsala Kvarnväg 3A

Lägenhet
Onsala - Centralt, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
1 800 000 kr
29,9 m²
1 rum
vån 1/1
2 300 kr/mån
60 201 kr/m²

Attefallshusen kompletterar parhusen perfekt och erbjuder smart planerade ca 30 kvm med sovloft. Till dig som vill flytta hemifrån och ändå bo kvar i Onsala, likväl en perfekt oas för dig med lägenhet i stan som vill komma ut hav och natur. Här bor du nämligen på gångavstånd till naturen och havet samtidigt som du når matbutik och busshållsplats till fots. Egen träaltan som nås via dubbeldörrar med spröjsat glas och bilen parkeras bekvämt intill entrén. Fint parkettgolv, vita väggar, snyggt grått kök med integrerad diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll och ugn. I hallen finns två garderober och här ligger ett helkaklat badrum utrustat med dusch, wc. kommod, spegel och kombinerad tvättmaskin. En vacker fast trappa upp till loftet ger övrig plats i de sociala utrymmet för sittgrupp och övrigt möblemang. Tre attefallshus är klara för inflytt 3A vilket är vårt visningshus, 3I samt 3 D. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Minnesgården 15, Frillesås - Vallersvik, Kungsbacka kommun
  • Sön 11 aug kl 13:30

Minnesgården 15

Radhus
Frillesås - Vallersvik, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
4 990 000 kr
142 m²
5 rum
6 439 kr/mån
35 141 kr/m²

Välkommen till Minnesgården och in i detta fantastiska kedjehus på hela 142 kvm. Här finns sociala ytor i en öppen planlösning på entréplan och flera sovrum på det mer privata plan två. Bostaden har en stor uteplats i söderläge och en liten trädgård att sköta som din egen - perfekt för den odlingsintresserade. Den rymliga hallen med skjutdörrsparti och klädhängare erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vid köket, som ligger i vinkel, kan du samla vännerna och mingla kring den lyxiga köksön, för att sedan sitta ner vid den större matplatsen och fortsätta kvällen. På markplan finns ett badrum och en praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare och torkskåp. Här finns också en groventré när leriga skor och stövlar ska in i huset. På plan två finns husets mer privata del med tre stora sovrum och ett allrum. Även här finns goda förvaringsmöjligheter genom garderober och en större klädkammare. Ett rymligt helkaklat badrum med både kommod och dusch. Huset har egen uppfart med carport och ett stort isolerat förråd. Här använder ni er av solel och du laddar din elbil med solceller från taket. Dessutom minskar kostnaden för hushållselen under året. Här kan du flytta rakt in utan att tänka på någon renovering och njuta av det fantastiska läget. I området hittar du ett gemensamt orangeri med odlingsmöjligheter om så önskas. På gångavstånd hittar du både Vallersviks och Torstensviks fantastiska badplatser, camping och båthamnar. En kort biltur bort når du Frillesås centrum med både matbutik, restauranger och vårdcentral. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för visning utanför ordinarie visningstid!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergsslingan 43C, Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun
  • Fre 9 aug kl 15:00

Bergsslingan 43C

Radhus
Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 595 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/1
6 326 kr/mån
34 238 kr/m²

Välkomna in till detta väl underhållna radhus i bostadsrättsform. Bo bekvämt på stilrena 105 kvm med gröna omgivningar i populära Norra Hallsås. Bilen parkeras i egna carporten som rymmer flertalet fordon. Härifrån kommer ni in via groventrén och dess hall med plats för ytterkläder och skor. En trappa upp ligger köket från kvalitativa Marbodal och matgruppen placeras naturligt framför fönstret mot entrésidan och gården. Köket integrerar fint med vardagsrummet som har stora fönsterpartier och utgång till balkongen med skönt sydvästläge. Här ryms loungegrupp och grill för umgänge i eftermiddags solen till sena kvällen. Intill huvudentrén på detta plan finns uteplats för morgonkaffet. I anslutning till denna entré finner vi garderober samt ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, spegelskåp och golvvärme. Här sköts även familjens klädvård. En trappa upp från det sociala våningsplanet ligger familjens mer privata del. Här ligger tre bra sovrum varav master bedroom har en hel garderobsvägg och stora fönster som folierats för skydd mot solen. Badrummet på detta plan är även det helkaklat, har ett badkar, wc, kommod, spegelskåp och el slingor för extra komfort. Hela bostaden har genomgående fin trestavig ekparkettgolv i matt lack och fönsterbrädor av natursten. Ett riktigt praktiskt boende för familjer med höga anspråk på kvalitét och bekvämlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Svalörtsvägen 14, Kungsbacka - Hammerö, Kungsbacka kommun
  • Sön 18 aug kl 11:00

Svalörtsvägen 14

Villa
Kungsbacka - Hammerö, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
7 200 000 kr
145 + 145 m²
10 rum
847 m² tomt

I lugna Södra Hammerö ligger detta stora välskötta hus i absolut toppskick. Ljust modernt uttryck kännetecknar hela villan och här får mer än väl hela familjen plats och det finns även en uthyrningsdel i huset med egen entré. På entréplan finner ni en ljus välkomnande hall med ingång till wc med ljust kakel, klinker, golvvärme, vägghängd toalett, flera skåp och spegel. Det andra toppmoderna badrummet precis intill har vitt kakel och ljust klinker, duschvägg med svarta profiler, takdusch, tvättställsskåp, golvvärme och spegel. Vardagsrummet har fantastisk rymd och ljusinsläpp och den fina braskaminen pryder sin plats. Här får flera soffgrupper och matbord plats. Det stilrena köket från 2019 har fina vita snickerier, grå laminatskiva med uppvik, bardisk, rejäl kyl/frys och rostfria vitvaror. Köket används idag också som arbetsplats. Från köket har du utgång till den stora uteplatsen där både matbord och loungegrupp med lätthet får plats. Tvättstugan med egen groventré har ljuvligt fint klinker, gott om förvaring, tvättmaskin och torktumlare. På det här planet finns tre stora sovrum varav föräldrasovrummet har fönster åt två håll. Det finns gott om garderober och förvaring i hela huset. En trappa ner breder ett stort allrum ut sig som idag används som lekrum. Fönstren här är stora och ger en luftig känsla. Även här finns en braskamin som värmer mysiga höstkvällar. Hela källarplanet är omsorgsfullt renoverat och har även ett eget ventilationssystem. Till höger från trappan ligger ett fint sovrum. Här finns även ytterligare ett sovrum med en praktiskt inredd klädkammare samt ett till allrum. Här kan tonåringarna husera med gott om plats och ett eget badrum med dusch och toalettrum med kommod och spegelskåp. Uthyrningsdelen har eget modernt grått kök med, kyl/frys,diskmaskin, fläkt och spishäll. Här finns även ett nytt fint badrum med dusch och toalett. Denna lilla lägenhet har ett sovrum samt ett vardagsrum med egen utgång (idag används vardagsrummet som gym). Pannrummet har snyggt kakel och klinker och här finns gott om plats och kan användas som klädkammare/förråd. Uthyrningslägenheten har idag egen tvättmaskin och torktumlare i garaget. Detta hus har högt och ljust läge i området, en idyll för barnen med lekstuga, klätterträd och stora ytor för spring och lek. Intill tomten ligger en stor grusplan och promenadvägarna här i området är oändliga då naturen breder ut sig precis intill.

  • Plus
Slätthallsvägen 11, Frillesås, Kungsbacka kommun

Slätthallsvägen 11

Tomt
Frillesås, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
690 000 kr
2 065 m² tomt

Denna stora naturtomt om ca 2000 kvm ligger högt och fritt i Idala, Frillesås. Nu har du chansen att förverkliga din byggdröm. Tomten är inte knuten till någon leverantör. Under dokument har vi presenterat kalkyler från LB-hus för att du som köpare skall kunna bilda dig en uppfattning om totala kostnader. Observera att tomtpriset är justerat och kalkylerna skall uppdateras därefter. Tomten levereras byggklar och med grävd anslutning till Idala VA Förening samt fiber och el fram till den fjärde tomten S:2 - samfälligheten. Situationsplanen ger er en bild av hur dessa tre tomter kan bebyggas med bevarad privat sfär, insynsskyddade uteplatser och chans att anlägga din egna trädgård. 8 minuter från E6, ca 20 min bilväg från Kungsbacka innerstad, ca 12 min från Frillesås centrum och badstränder i Rågelund och ca 12 min från Fjärås bor ni lantligt med god service inom lagom räckhåll. I förhandsbeskedet ligger förslag till placering av bostad, avloppsanläggning mm. Den fjärde tomten (S:2) kommer att bilda en samfällighet mellan de tre fastigheterna och kommer inte bebyggas. De tre tomterna är uppmärkta och går att besöka på egen hand - vid fortsatt intresse är ni välkomna att kontakta fastighetsmäklaren.

  • Plus

Visar alla 7