Mäklare Mathilda  Thelander

Mathilda Thelander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dansbanegatan 13, Klagshamn, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Dansbanegatan 13, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Dansbanegatan 13, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Dansbanegatan 13

Radhus
Klagshamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 395 000 kr
136 m²
5 rum
7 756 kr/mån
32 316 kr/m²

I föreningens enda parhus får vi nu äntligen presentera detta eleganta och moderna bostadsrättsradhus på hela 136 m², fördelat på 5 rum och kök i två plan, med stora fönster och en härlig rymd. Huset, byggt 2018, erbjuder ett bekvämt boende med kvarvarande garantier och minimalt underhåll, vilket ger mer tid för familjen. Trädgården är smart utformad för att kunna njuta av solen hela dagen, med en rymlig altan på framsidan och en inbjudande gräsmatta + altan på baksidan. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster och utgång till trädgården. Köket och vardagsrummet har en delvis öppen planlösning som skapar härliga sociala ytor på entréplanet. På övervåningen finns den privata delen av hemmet med tre bra sovrum samt allrum som enkelt kan omvandlas till fyra sovrum vid behov. Snygga och påkostade badrum finns på båda våningsplanen och en separat tvättstuga ligger i anslutning till entrén. För den som önskar miljöombyte finns lekplatser och vackra promenadstråk runt hörnet, samt en badplats vid kalkbrottet och havet. Det är värt att nämna att energideklarationen kan ge köparen möjlighet att ansöka om ett grönt bolån, vilket kan leda till en bättre ränta beroende på vilken bank som används.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rabygatan 8B, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Rabygatan 8B

Villa
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
7 495 000 kr
103 m²
5 rum
219 m² tomt

På lummiga och stillsamma Rabygatan slås vi av detta otroligt charmiga hus med romantisk trädgård och en huskropp från sent 1800-tal. Huset fick sig ett totallyft år 2014 när det medverkade i SVTs produktion "Husdrömmar". Huset byggdes då till från 58 kvm till 103 kvm som det uppnår i dagens läge. Huset är otroligt välplanerat och lite eget på det mest charmiga och karismatiska vis. Med ett tema som går i asiatiskt/marockanskt, 4 sovrum samt en trevlig takterrass. Och inte att förglömma en lummig trädgård med potentiell parkeringsplats på framsidan. Detta hus kan ni bara inte missa, varmt välkomna på visning ! -https://www.svtplay.se/video/ea41kop/husdrommar/gatuhuset-i-limhamn?info=visa -https://www.svtplay.se/video/eaBpZ56/husdrommar/vad-hande-sen-aterbesok-i-limhamn-och-hoganas-med-mera?info=visa

  • Plus
Östra Farmvägen 19BA, Sorgenfri, Malmö kommun

Östra Farmvägen 19BA

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
630 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
9 553 kr/mån
11 455 kr/m²

I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö att expandera med fokus på värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Ett spännande bostadskomplex, ØF19, har nu öppnat sina portar och erbjuder väldesignade bostäder av högsta kvalitet. Komplexet hyllar den estetik som präglat gamla fabriks- och lagerbyggnader genom att använda råa och robusta material som betong och tegel. Detta skapar en industriell känsla och säkerställer en hållbar livslängd. Föreningen tillåter även juridiska personer som köpare. Bostaden erbjuder en trevlig genomgående tvårummare på fjärde våningen (enlig föreningen plan 3). Den är försatt med stora fönster som ger en ljus och trivsam boendemiljö. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med en balkong i österläge. Badrummet är rymligt och komplett utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Norra Sorgenfri utgör Malmös äldsta industriområde och ligger i förlängningen av Rörsjöstaden, intill knutpunkten Värnhem med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Visionen är att bevara områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en levande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service sammanfogas. En kort promenad bort ligger S:t Knuts trendiga caféer och restauranger, som ansluter till Möllevången och Folkets Park. En busshållplats finns nära byggnaden, och bilpendlare har snabb tillgång till motorvägar mot Lund, Köpenhamn och Göteborg.

  • Balkong
  • Hiss
Roslins väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 550 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/4
3 651 kr/mån
51 667 kr/m²

Ta chansen och bosätt dig på lugnt men centralt läge mitt i Ribersborg på en klassiskt stark adress med närhet till det mesta. Nu erbjuds 30 väldisponerade kvadratmeter med tidstypiska detaljer såsom fiskben, kalkstensgolv mm. För dig som studerar på Universitet finns smidiga alternativ för att ta dig dit via gång, cykel eller buss. Har du behov av pendling finns såväl Malmö C som Triangelstationen inom nära cykelavstånd. Utöver närheten till stadskärnan så är läget attraktivt med smågator runt omkring som erbjuder mysiga miljöer och trevliga uteserveringar samt hak som passar alla smaker. Stadens alla parkområden och Ribersborgsstrandens salta stänk ligger bara en promenad bort. Här erbjuds med andra ord en fridfull omgivning och samtidigt närhet till den absoluta citypulsen och stadskärnans nöjesutbud. Perfekta förutsättningar för uppleva Malmö från sin bästa sida.

Stora Högestensgatan 2, Kalkbrottet, Malmö kommun

Stora Högestensgatan 2

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 200 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 069 kr/mån
44 444 kr/m²

Med en yteffektiv planlösning och ljusa, öppna ytor är detta hem en sann fröjd. Huset byggdes 2016 med högkvalitativt kök samt badrum från märket HTH. Säljaren har även valt att fräscha upp ytskikten 2022 med ny kulör samt slipat och ljusoljat samtliga golv i bostaden, vilket har gett lägenheten en modern och ljus touch. Lägenheten flödar av ljus och öppenhet samt bjuder på trevlig utsikt över Kalkstensvägen och en skymt av Kalkbrottet.

  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/7
4 328 kr/mån
46 702 kr/m²

I det attraktiva området Södra Ribersborg, beläget i Limhamn, erbjuds nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och fina tvårummare på 48 kvadratmeter. Lägenheten är belägen högt upp i huset på fjärde våningen och har en trevlig planlösning med fina tillval och gott om förvaringsutrymme i form av garderober. Den härliga balkongen, som är som en förlängning av det redan rymliga vardagsrummet, bjuder på en fin utsikt över området och ger möjlighet att njuta av de tidiga soltimmarna. Det finns även möjlighet att glasa in balkongen, då föreningen har fått beviljat bygglov för detta ändamål. Området har mycket att erbjuda, inklusive flera caféer, gym, livsmedelsaffär och ett stenugnsbageri. Ribersborgsstranden och Limhamnsfältet ligger bara en kort promenad bort och erbjuder möjligheter till promenader och rekreation. Dessutom finns Kallbadhuset på Sibbarp, som möjliggör bad året runt och bara tar fem minuter att nå med cykel. För den som söker stadspuls är det inte långt till Limhamns centrum eller Malmö city. Här finns allt man kan önska sig, bara ett stenkast från havet!

  • Balkong
  • Hiss
Norra Tennisgränd 6, Hyllie, Malmö kommun

Norra Tennisgränd 6

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 734 kr/mån
37 642 kr/m²

Välkommen till denna snygga tvåa producerad 2018 med ett rymligt sovrum, stort badrum och en stor balkong på bästa läge i söder. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor för matlagning och umgänge. Bra med förvaring både i lägenhet och i ett tillhörande förråd samt i sovrummet. Ett boende där du har alla bekvämligheter som behövs! Att bo på Norra Tennisgränd 6 innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. I närområdet finns det ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive shoppingmöjligheter, restauranger och grönområden för avkoppling och rekreation. Du kommer verkligen att kunna njuta av det bästa av både stadsliv och naturen. Så, om du letar efter en modern och välplanerad lägenhet med en härlig balkong och närhet till Hylliebadet och Hyllie Pendelstation, då är Norra Tennisgränd 6 det perfekta valet för dig. Tveka inte att kontakta mig för att få mer information och boka en visning. Välkommen till ditt drömboende!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Räfsgatan 23, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/4
3 753 kr/mån
38 191 kr/m²

Denna bostad är belägen högst upp i huset på fjärde våningen med 47 ytterst välplanerade kvadratmeter. Ett fräscht öppet kök i hjärtat av bostaden som samspelar med vardagsrum och balkong. Sovrum samt ett större badrum med dusch och tvättpelare. Hemmet är optimalt för dig som vill ha det bekvämt! Ta cykeln ner till havet för en dag på stranden eller kanske bara för ett snabbt dopp. Vardagslivet förenklas för familjen genom direkt närhet till områdets nybyggda skola, mataffär och flera småbutiker. Och med närheten till Hyllie med Emporia och pendelstation å ena sidan och centrala Malmö å andra sidan, har du dessutom smidig tillgång till all önskvärd kommunikation, nöjen, shopping och service.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8