Mäklare Mathilda  Thelander

Mathilda Thelander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Högestensgatan 2, Kalkbrottet, Malmö kommun

Stora Högestensgatan 2

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 200 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 069 kr/mån
44 444 kr/m²

Med en yteffektiv planlösning och ljusa, öppna ytor är detta hem en sann fröjd. Huset byggdes 2016 med högkvalitativt kök samt badrum från märket HTH. Säljaren har även valt att fräscha upp ytskikten 2022 med ny kulör samt slipat och ljusoljat samtliga golv i bostaden, vilket har gett lägenheten en modern och ljus touch. Lägenheten flödar av ljus och öppenhet samt bjuder på trevlig utsikt över Kalkstensvägen och en skymt av Kalkbrottet.

  • Balkong
  • Hiss
Sundholmsgatan 7, Limhamn/Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 7

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 995 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/4
6 026 kr/mån
39 950 kr/m²

Stig in i denna imponerande trerummare på hela 100 kvadratmeter med en fantastisk takhöjd på 3,14 meter! Här möts du av en luftig atmosfär, präglad av lugna färger och snygga detaljer som skapar en personlig touch. Genomtänkta lösningar och möjlighet att göra ett tredje sovrum genom att dela av vardagsrummet. Bostaden har under åren genomgått renoveringar och uppdateringar av vitvaror och annat. Bostaden är belägen på markplan med en otroligt trevlig uteplats samt trädgård med gräsmatta. Området är barnvänligt med närhet till en av Malmös bästa skolor, "Skolan på Ön", samt charmiga promenadstråk längs med havet där du kan njuta av den friska brisen och en fridfull tillvaro. Varför inte ta ett spontant kvällsdopp? Möjligheterna är många och allt ligger inom bekvämt räckhåll! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ehrensvärdsgatan 3, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Ehrensvärdsgatan 3

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 195 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 4/5
3 109 kr/mån
32 297 kr/m²

Här ges chansen att förvärva en charmig 1,5:a i populära Rörsjöstaden! Boendet utmärks av vackra tidstypiska detaljer från 30-talet, såsom stora fönster mot den lugna innergården, vacker fiskbensparkett och en generös takhöjd. Lägenheten har en smart planlösning med utrymme för både soffa och säng i allrummet samt möjlighet till en rymlig matplats i det trevliga köket. Belägen i ett av Malmös mest eftertraktade områden med närhet till alla bekvämligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Formgatan 30, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 30

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 994 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
3 564 kr/mån
54 436 kr/m²

Varmt välkommen till Formgatan 30 och denna magiska lägenhet vid havet om 55 kvm, producerad 2022 med väl tilltänkta och exklusiva tillval! Hemmet präglas av kvalitet från topp till tå och har alla bekvämligheter i form av maskinutrustning du kan tänka dig. Dessutom en magisk tillgång till havet rakt framför dig! Det är en unik möjlighet att bo i denna drömliknande lägenhet. Belägen längst fram mot den magiskt mysiga kajkanten med utsikt över ön och Öresund! Lägenheten erbjuder en sällsynt kombination av lugn och bekvämlighet. Du har nära till allt du behöver, inklusive shopping, restauranger och kollektivtrafik. Samtidigt kan du dra fördel av den lugna och avskilda platsen, där du kan undkomma stadens puls och ljud. Missa inte chansen att göra denna bostad till ditt nya hem.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Övägen 11A, Limhamn/Ön, Malmö kommun

Övägen 11A

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
4 782 kr/mån
38 629 kr/m²

Välkommen till Övägen 11A, en plats där det moderna och det naturliga möts i en byggnad uppförd år 2018. Med en smart planlösning på 62 kvadratmeter blir varje hörn en användbar och inbjudande del av din vardag. På det rymliga markplanet har man strävat efter att maximera bekvämligheten och skapa en harmonisk atmosfär. När du stiger in genom dörren möts du av en öppen planlösning som förenar vardagsrum, matplats och kök. Den generösa takhöjden på 2,70 meter ger en känsla av rymd och ljus, och de stora fönsterna mot uteplatsen och havet skapar en naturlig övergång mellan inne och ute. Från köket leder dörrarna ut till den härliga uteplatsen mot kajen. Här kan du njuta av frisk luft och en fantastisk havsutsikt medan du kopplar av eller umgås med vänner och familj. Uteplatsen blir som en förlängning av ditt kök/matplats och en plats där du kan skapa minnen för livet. På den populära och barnvänliga Ön har du allt från trevliga promenadstråk till närhet till skola, gym, matbutiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Geijersgatan 2D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/7
4 503 kr/mån
46 702 kr/m²

I det attraktiva området Södra Ribersborg, beläget i Limhamn, erbjuds nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och fina tvårummare på 48 kvadratmeter. Lägenheten är belägen högt upp i huset på fjärde våningen och har en trevlig planlösning med fina tillval och gott om förvaringsutrymme i form av garderober. Den härliga balkongen, som är som en förlängning av det redan rymliga vardagsrummet, bjuder på en fin utsikt över området och ger möjlighet att njuta av de tidiga soltimmarna. Det finns även möjlighet att glasa in balkongen, då föreningen har fått beviljat bygglov för detta ändamål. Området har mycket att erbjuda, inklusive flera caféer, gym, livsmedelsaffär och ett stenugnsbageri. Ribersborgsstranden och Limhamnsfältet ligger bara en kort promenad bort och erbjuder möjligheter till promenader och rekreation. Dessutom finns Kallbadhuset på Sibbarp, som möjliggör bad året runt och bara tar fem minuter att nå med cykel. För den som söker stadspuls är det inte långt till Limhamns centrum eller Malmö city. Här finns allt man kan önska sig, bara ett stenkast från havet!

  • Balkong
  • Hiss
Nordlinds väg 100C, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Nordlinds väg 100C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
5 017 kr/mån
42 792 kr/m²

Det är med stor stolthet vi kan presentera denna otroligt fina trerummare belägen på lugna Nordlinds väg. Detta är lägenheten som verkligen sticker ut från mängden, mycket tack vare sin interiör med bl.a. valnötskök med kvartskomposit stenskiva samt spegelstänkskydd och ett nyrenoverat badrum med snygga detaljer i koppar. Bostaden ligger på bekvämt våningsplan och har ett genomgående dagsljus och stor inglasad balkong i väster. Andra egenskaper som man gärna tittar extra på är den fina finishen där samtliga tapeter blivit borttagna och väggar bredspacklade. Platsbyggda förvaringslösningar och detaljer som handtag/lampknappar/ fönsterhandtag/lampskenor från Buster & Punch. På golven löper ett enhetligt hårdvaxat parkettgolv i mörk kaxig ton. Här bor du i trivsamma kvarter med närhet till stan, havet , Ribban och inte tala om olika parker såsom Pildammsparken eller Rönneholm. På bara några kvarters radie finns populära restauranger Osteria Qui, Chill Out Sushi, Spoonery såväl som restaurang Nils och Gateau. Ica Malmborgs vid Erikslust ligger bara 1 minuter bort och vill du inte strosa in till stan går både buss nr 3 och 4 förbi området. Denna lägenhet måste ses live! Välkommen på visning!

  • Balkong
Norra Tennisgränd 6, Hyllie, Malmö kommun

Norra Tennisgränd 6

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 734 kr/mån
37 642 kr/m²

Välkommen till denna snygga tvåa producerad 2018 med ett rymligt sovrum, stort badrum och en stor balkong på bästa läge i söder. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor för matlagning och umgänge. Bra med förvaring både i lägenhet och i ett tillhörande förråd samt i sovrummet. Ett boende där du har alla bekvämligheter som behövs! Att bo på Norra Tennisgränd 6 innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. I närområdet finns det ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive shoppingmöjligheter, restauranger och grönområden för avkoppling och rekreation. Du kommer verkligen att kunna njuta av det bästa av både stadsliv och naturen. Så, om du letar efter en modern och välplanerad lägenhet med en härlig balkong och närhet till Hylliebadet och Hyllie Pendelstation, då är Norra Tennisgränd 6 det perfekta valet för dig. Tveka inte att kontakta mig för att få mer information och boka en visning. Välkommen till ditt drömboende!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Räfsgatan 23, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/4
3 753 kr/mån
38 191 kr/m²

Denna bostad är belägen högst upp i huset på fjärde våningen med 47 ytterst välplanerade kvadratmeter. Ett fräscht öppet kök i hjärtat av bostaden som samspelar med vardagsrum och balkong. Sovrum samt ett större badrum med dusch och tvättpelare. Hemmet är optimalt för dig som vill ha det bekvämt! Ta cykeln ner till havet för en dag på stranden eller kanske bara för ett snabbt dopp. Vardagslivet förenklas för familjen genom direkt närhet till områdets nybyggda skola, mataffär och flera småbutiker. Och med närheten till Hyllie med Emporia och pendelstation å ena sidan och centrala Malmö å andra sidan, har du dessutom smidig tillgång till all önskvärd kommunikation, nöjen, shopping och service.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 9