Mäklare Hawa Nabizadeh

Hawa Nabizadeh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solrosgatan 4B, Valla, Linköpings kommun

Solrosgatan 4B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
2 095 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 470 kr/mån
34 344 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa högst upp med balkong i sydväst läge! I populära Valla finner du en välbelägen bostad med fantastiska vyer och närhet till skog och mark. Med cykelavstånd till det mesta, inklusive LiU, US och city, och direkt tillgång till Vallaskogen och Tinnerö eklandskap, erbjuder området en idealisk livsstil för naturälskare. Denna välplanerade tvåa är belägen högst upp och erbjuder generöst med naturligt ljus från flera håll. Med en rymlig hall, ett välutrustat kök, fräscht badrum och ett fint sovrum med utgång till balkongen som erbjuder många soltimmar. Den stora allrummet ger ett behagligt utrymme för avkoppling och socialt umgänge. Förutom den bekväma bostaden erbjuder bostadsrättsföreningen en mängd gemensamma faciliteter, inklusive innergårdar, gym, bastu och pingisrum. Med närhet till service, butiker och kulturella sevärdheter, samt möjligheter till avkopplande promenader och löpning längs de pittoreska gatorna, är detta ett idealiskt hem för den som söker både komfort och livskvalitet i ett privilegierat läge. Här bor ni i en välskött och stabil förening med en sund ekonomi i populära Valla.

  • Balkong
Skomakaregatan 5, Åbylund, Linköpings kommun

Skomakaregatan 5

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
1 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
2 927 kr/mån
27 500 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Skomakaregatan! Med en härlig balkong och rikligt med naturligt ljus erbjuder denna bostad en varm atmosfär perfekt för socialt umgänge. Den smarta planlösningen inkluderar både vardagsrum, sovrum och kök, vilket ger gott om plats för bekvämt boende. Beläget i det eftertraktade och fridfulla området Åbylund, erbjuder denna plats närhet till naturen samtidigt som stadens bekvämligheter finns inom räckhåll. Med cykelavstånd till universitetsområdet, Tornby och stadskärnan är det lätt att utforska allt som Linköping har att erbjuda. Boendet i den välskötta föreningen på Åbylund präglas av låga månadsavgifter och en stabil ekonomi. Här finns gemensamma faciliteter som tvättstugor, bastu, gym och hobbyrum, samt prisvärda alternativ för både varm- och kallgarage. Tillgång till vindsförråd och cykelförråd i källaren finns också. Med sopnedkast på varje våningsplan och närhet till universitetsområdet och stadskärnan är detta en perfekt plats att kalla hem.

  • Balkong
Åbylundsgatan 29, Åbylund, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Åbylundsgatan 29, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 29, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 29

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
1 595 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 174 kr/mån
37 976 kr/m²

Välkommen till denna trevliga etta på Åbylundsgatan! Med en härlig fransk balkong och generöst ljusinsläpp erbjuder denna bostad en inbjudande atmosfär för socialt umgänge. Med en smart planlösning som inkluderar både vardagsrum och kök, finner du generöst med utrymme för bekvämt boende. Beläget i det populära och fridfulla området Åbylund, är det här en plats där du kan njuta av närheten till naturen samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Med cykelavstånd till universitetsområdet, Tornby och stadskärnan är det enkelt att ta sig runt och utforska allt som Linköping har att erbjuda. Boendet i den välskötta föreningen på Åbylund erbjuder låga månadsavgifter och en sund ekonomi. Dessutom finns gemensamma faciliteter som tvättstugor, bastu, gym och hobbyrum, samt förmånliga priser för både varm- och kallgarage. Det finns även vindsförråd och cykelförråd i källaren. Föreningen har även köplats för odlingslotter om man önskar. Med sopnedkast på varje våningsplan och ett bekvämt läge nära universitetsområdet och stadskärnan är detta en idealisk plats att kalla hem.

  • Premium
  • Balkong
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:45
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6A

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/5
1 954 kr/mån
45 625 kr/m²

På S:t Larsgatan 6A finns denna bostad med utmärkt planlösning. På fjärde våningen hittar ni en välplanerad etta på 24 kvadratmeter med generöst ljusinsläpp, hög takhöjd, sovalkov, köksvrå, helkaklat duschrum och smart förvaring. Bo bekvämt i centrala Linköping på S:t Larsgatan 6A med närhet till shopping, caféer, restauranger, och vackra promenadstråk. Pendlare har några minuters gångavstånd till Resecentrum och goda kommunikationer. Cykelavstånd till Linköpings Universitet och nära handelsområdet Tornby. Välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sturegatan 3B

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/5
1 955 kr/mån
49 792 kr/m²

Välkommen och upplev möjligheten att bo på Sturegatan 3B i Linköping! Lägenheten är belägen två trappor upp och med utsikt mot innergården. Denna enrumslägenhet med en smart planlösning är varje kvadratmeter optimalt utnyttjad. Vägen in leds av en rymlig hall med stengolv samt med plats för förvaring. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv, vilket ger en fräsch känsla. Fiskbensparkett i det ljusa vardagsrummet som drar nytta av stora fönster som ger naturligt ljus. Intill finns en mysig sovalkov och en praktisk kokvrå i ljusa toner. Med bara några minuters promenad når du stadskärnan med sitt breda utbud av butiker, restauranger och nöjen. Linköpings universitet och Universitetssjukhuset är lättillgängliga med cykel, och längs med Stångån finns vackra promenadstråk. Kontakta mäklaren för en visning idag!

  • Premium
  • Hiss
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6A

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/5
1 954 kr/mån
53 958 kr/m²

Med sitt centrala läge på den attraktiva adressen S:t Larsgatan 6A finner ni den här spektakulära bostaden med en ypperlig planlösning och en låg månadsavgift - endast några få av dess angenäma egenskaper. Minst sagt ett boende i en klass för sig. Välkomna! En trappa upp möts ni av en utomordentligt välplanerad etta om 24 rymliga kvadratmetrar. Direkt när man kliver in i bostaden känner man hur den genomsyras av ett magiskt ljusinsläpp, en tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som i sig skapar en rymd. Allrumet med fräscha ytskikt och gedigna golv i fiskbensparkett kombinerat med den öppna planlösningen gör bostaden charmig och stilfull. Vidare finns den rogivande sovalkoven, köksvrå i härlig 50-talstil, helkaklat duschrum och hall med goda förvaringsmöjligheter. En bostad som erbjuder allt som kan tänkas behövas och som ni utan tvekan kommer att trivas i. På S:t Larsgatan 6A bor ni bekvämt i Linköping city. Ett stenkast från bostaden finner ni ett stort utbud av shopping, caféer, restauranger, kultur och nöjen, vårdcentraler och härliga uteserveringar sommarhalvåret. Nära adressen finns vackra promenadstråk att njuta av såsom Domkyrkoparken, Trädgårdsföreningen och längs med Stångåpromenaden. Intill finns området Vasastaden som har matbutik Hemköp Priso med välsorterat utbud likväl som flertalet trevliga restauranger. För pendlaren är det endast några få minuter promenadavstånd till Resecentrum och bussterminal med dess goda kommunikationer. Cykelavstånd till Linköpings Universitet och inte långt ifrån finns handelsområdet Tornby med bl a storgrossisten ICA Maxi.

  • Premium
  • Hiss
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:45
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 2
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 3

Björkliden 179

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
1 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 396 kr/mån
20 063 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande bostad där du möts av en entré som erbjuder smart förvaring och gott om plats att hänga av sig kläder. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge med gott om ljusinsläpp och direkt tillgång till balkongen. I huvudsovrummet finner man utsikt mot bakgården och gott om plats för en bekväm dubbelsäng samt generös förvaring. Det andra sovrummet erbjuder bra med ljusinsläpp med utsikt mot innergården. I köket finner du en praktisk yta med gott om plats för matbord och en uppsättning moderna bekvämligheter, inklusive kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Badrummet är utrustat med praktisk våtrumsmatta, spegelskåp, wc och badkar. Utöver den interna ytan erbjuder föreningen även en tvättstuga, gemensamhetslokal samt bastu. I närområdet åtnjuter ni en trivsam tillvaro i ett charmigt område med närhet till natur, skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, restauranger och vårdcentral. Bara ett stenkast bort finner ni närmaste busshållplats med regelbundna avgångar som tar er smidigt in till Linköpings stadskärna. Varmt välkommen att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 9

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 595 000 kr
37,9 + 6,6 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 117 kr/mån
42 084 kr/m²

Välkommen till en stilfull 1,5 rok i etage med låg avgift belägen i populära Vallastaden! I ett lugnt och populärt område finner ni denna genomtänkta en och en halv rummare på 37,9 kvadratmeter fördelat över två plan. Lägenheten erbjuder kök i toppskick från Marbodal med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Allrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna samt en takhöjd om ca 3,75 meter. Vidare erbjuder bostaden ett stort halvkaklat badrum med stilrena och snygga val av material. På loftet finner ni separat sovplats alternativt arbetshörna om 6,6 kvm. Bostaden är genomgående stilren med parkettgolv och målade väggar. Här har ni det perfekta boendet för studenten som vill ha ett billigt boende men samtidigt med alla moderniteter och nära intill Campus! En ny stadsdel har byggts upp med fokus på gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till service såsom Citygross, Apotek, systembolag och grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela eklandskapet erbjuds och i närmiljön kommer både handel och restauranger växa fram med området. Ett stenkast från området nås även Universitetet och Campushallen för träning. Rakt igenom området porlar Smedstabäcken och det är inte heller långt ifrån Linköpings GK. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Honnörsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Honnörsgatan 14

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 449 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/6
4 419 kr/mån
36 015 kr/m²

Denna fina bostad är belägen i Södra Ekkällan, omgiven av moderna kvarter och grönska. Området erbjuder trevliga sittplatser, och i närheten av huset finns även skogspartier med lekplatser för barn. En kort promenad tar dig till eklandskapen vid Tinnerö och omfattande skogar. Dessutom har området ett centralt läge med gångavstånd till både US och stadskärnan! Denna bostad på fjärde våningen erbjuder gott om naturligt ljus. Hallen är funktionell med klinkergolv i entrén som övergår till ett snyggt parkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden, förutom i badrummet. Här finns praktiska kapphängare och garderob med direkt tillgång till ett av sovrummen på vänster sida. Vidare i den inre hallen når du ett badrum med fräscha och tidlösa materialval, inklusive både dusch och tvättavdelning med förvaring. Det finns plats för tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp, samt en kommod. I fil med badrummet finns det större sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Till höger från hallen kommer du till köket med generöst ljusflöde och vita interiördetaljer. Här erbjuds grönskande utsikter, en rymlig matplats och gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet ansluter både från hallen och köket och ger en trivsam fördelning av ytan med en extra luftig känsla. Här finns en ljus sällskapsdel som förlängs av den generösa balkongen. Utöver den interna ytan erbjuder föreningen även en fantastisk gemensamhetslokal med bastu och en övernattingslägenhet. I närområdet hittar du en välsorterad affär, ett gym och trevliga kvartersrestauranger. Du har också närhet till Tinnerbäckens finare miljöer vid vattnet och Trädsgårdsföreningen inom bekvämt avstånd. Avstånden med cykel och buss är smidiga till stadskärnan samt US.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Thorells gata 8, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Thorells gata 8

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
1 495 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/8
2 613 kr/mån
44 627 kr/m²

Varmt välkommen till Thorells Gata 8, ett tilltalande hem i ett av Linköpings mest attraktiva områden. Genomgående hög standard med stilrena materialval och smakfull färgskala i vitt som bryter av mot parkettgolven i ek. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp tack vare dem stora fönsterna och den högre takhöjden vilket skapar en härlig rymd. Du välkomnas in i en hall där goda avhängningsmöjligheter finns i form av skjutdörrsgarderober. Vidare in finns ett rymligt allrum som bjuder på härliga umgängesytor samt gott om ytor för sovdel. Från allrummet når du den inglasade balkongen där du kan njuta av många härliga eftermiddagar/kvällar med både familj och vänner. Stilfullt och fint kök med bra arbetsytor, bänkskiva i svart granit, släta vita luckor och stänkskydd i grått kakel, plats för mindre matbord finns straxt intill i allrummet. Helkaklat badrum med snygg och tidlös inredning utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i ett stilfullt boende om 33,5 kvadrat där det bara är att flytta in och trivas. Övre Vasastaden är en nyare etablerad stadsdel med modern kvartersstruktur och unika blandning av bostäder. Nära till Linköpings stadskärna där allt finns att erbjuda. Granne till bostaden ligger den välutrustade matbutiken Priso samt ett flertal bra restauranger. För medlemmarna i föreningen finns det tillgång en gemensam takterrass. För pendlare är det endast några minuters gång till resecentrum där goda kommunikationsmöjligheter finns. Närheten till Stångån och grönskande parker inbjuder till härliga promenader. Cykelavstånd till Linköpings Universitet och nära avstånd till handelsområdet Tornby. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10