Bjurfors Lomma

Bjurfors Lomma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hamnallén 7, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Hamnallén 7, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Hamnallén 7, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Hamnallén 7

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
5 350 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/4
8 569 kr/mån
54 040 kr/m²

Välkomna till Hamnallén 7 i Lomma Strandstad, här finns 4 rok på 99kvm i Brf Kaptenen som byggdes 2023 av JM. Läget är perfekt på Hamnallén med närhet till centrum och de sköna gränderna i Strandstaden. Just denna lägenheten har ett toppenläge med två balkonger varav den med eftermiddags- och kvällssol ligger in mot föreningens innergård. Läget på tredje våningen är dessutom på ett skönt avstånd ifrån mark och ger mycket ljus och utsikt. Den andra balkongen åt Hamnallén är perfekt för morgonkaffet då läget är åt öst. Nuvarande ägare har valt moderna och exklusiva tillval, bland annat granitbänkskiva "Steel Grey blank granit" i köket till både köksö samt köksbänk. Det kvalitativa Vedumköket är utrustat med skåpsinteriör i dimgrönt och med en ram som ger ett djup och struktur och känslan av ett traditionellt kök, även detta var ett tillval. Hela lägenheten har ekparkett och vita bredspackade väggar. Planlösningen är optimal med två sovrum intill varandra och ett lite mera avskilt, säljaren gjorde tillval vad gäller isoleringen mellan innerväggarna här för att få en mera behaglig ljudnivå, även vad gäller alla innerdörrar så är dessa tyngre och mera isolerade än standard utbudet. Öppen planlösning är det mellan kök och vardagsrum och med utgång till sydväst balkongen. Två badrum finns, en med badkar och en med dusch. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet med badkar. Sovrummet åt nordöst har en egen balkong och god förvaring. Det finns skjutdörrsgarderober i det sovrummet samt även i hallen. Även källarförråd finns. Lomma Strandstad erbjuder ett attraktivt boende för alla åldrar. Här bor man i en marin och strandnära miljö som är unik med sin mix av båtliv, strand, restauranger och mysiga och moderna bostadskvarter. Intill denna föreningen har ett nytt "kanaltorg" byggts, här finns en allmän uteplats där man kan koppla av intill kanalen eller så tar man sig en match vid de stationära bordtennis borden. I övrigt finns bra service och skolor på nära håll. Med bil, tåg eller buss tar man sig smidigt till arbetsplatser i hela Öresunds området. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Landsholmagatan 17, Lomma - Lillevång, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Landsholmagatan 17, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 2
Landsholmagatan 17, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 3

Landsholmagatan 17

Villa
Lomma - Lillevång, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
5 695 000 kr
119 m²
4 rum
371 m² tomt

Välkomna till Landsholmagatan 17 i ett lugnt villakvarter i Lomma. Här finns en friliggande enplansvilla med trädgård i söderläge. Skanska byggde huset år 2001. Det har en tegelfasad med lätt puts i ljus ton där man ser teglets läckra struktur bakom. Huset pryds av stora fina fönster med spröjs vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Huset är mycket energieffektivt genom uppvärmning med fjärrvärme och genomgående vattenburen golvvärme. Det har energiklass B, vilket möjliggör en ansökan för Grönt Bolån och fördelarna med det. Planlösningen är optimal och de 119 kvm rymmer tre sovrum, två badrum, en rymlig klädkammare, huvudingångens hall, tvättstuga och stort kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket helrenoverades år 2016, tillsammans med hallen och tvättstugan. Kökets klinkergolv i grått som löper vidare bort mot huvudingången, såväl som till tvättstugan. I köket finns vitvaror i rostfritt från Electrolux och Bosch premiumserie 8, inbyggd kaffemaskin, stora arbetsytor och vita skåpsluckor ifrån Ikea. Det stora badrummet är helrenoverat 2019. Det mindre badrummet fräschades upp med ny inredning samma år, ett schysst lyft till det redan snygga kaklet i vitt och klinkergolvet i grönt. Husets framsida har en vacker och välkomnande rabatt och huvudingången finns under takutspånget och får därmed en snygg inramning. Huset omslutes av en gräsmatta och en tät ligusterhäck. Baksidan har ett underbart söderläge med ett stort trädäck och en fjärrstyrd markis i vitt som ger en fin inramning till altanen under soliga dagar. Här finns plats för barnens studsmatta eller egen odling. På tomten finns även en Carport, uppställningsplats för två bilar och ett rymligt förråd för lättillgänglig förvaring. I Carporten finns en nyinstallerad Charge Amps Aura laddbox för två bilar. Villakvarteret är lugnt, här kör bilarna långsamt och gästerna parkerar med fördel på områdets egna parkering. Nära till förskola, serviceutbud och en snabb cykeltur ner till stationen, centrum och Lomma beach. Varmt välkomna!

  • Premium
Sjögatan 14, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Sjögatan 14, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Sjögatan 14, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Sjögatan 14

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
3 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
4 446 kr/mån
54 726 kr/m²

Välkommen till Sjögatan 14 och denna moderna 3:a. Gavellägenhet i bra skick om 73 m² på tredje våningen med härlig västerbalkong för eftermiddag- och kvällssol. Inbjudande bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum i bra storlekar samt helkaklat fräscht badrum som är kombinerad med tvätt. Stor och öppen hall med bra förvaringsmöjligheter. Ypperligt läge i Lomma Strandstad bara en kort promenad ner till havet och stranden samt Lommas marina liv med restauranger, café och glassbar på behändigt avstånd. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gåsörtsgatan 2, Lomma - Lillevång, Lomma kommun
  • Imorgon kl 15:30
Gåsörtsgatan 2, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 2
Gåsörtsgatan 2, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 3

Gåsörtsgatan 2

Villa
Lomma - Lillevång, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
7 795 000 kr
149 + 20 m²
5 rum
423 m² tomt

Välkommen till Gåsörtsgatan 2 och denna moderna poolvilla på hörntomt. Välskött hus i trevlig stil byggt 2009 med solceller för låga driftskostnader. Perfekt anpassat för barnfamiljen med öppen planlösning och väldisponerade 149 kvm i 1½-plan. Fyra sovrum, två helkaklade badrum, modernt och fullutrustat kök samt stor tvättstuga med groventré. Välskött och uppvuxen trädgård med trädäck och pool. Belägen i lugnt och barnvänligt område nära förskolor, skolor och gröning. Bra pendlingsavstånd till Malmö och Lund. Välkomna på visning!

  • Premium
Majorsvägen 9, Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun
  • Imorgon kl 11:45
Majorsvägen 9, Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun, bild 2
Majorsvägen 9, Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun, bild 3

Majorsvägen 9

Villa
Bjärred - Löddesnäs, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
6 395 000 kr
170 + 29 m²
6 rum
705 m² tomt

Välkomna till denna mycket fräscha och moderna 1,5-plansvilla belägen i barnvänliga Löddesnäsområdet på lättskött och insynsfri tomt om 705 m² med fri utsikt över åkermark. Flexibel planlösning med en boytan om 170 m² fördelad på 6 rum varav 4 sovrum med möjlighet till fler sovrum. Stort ljust vardagsrum i öppen planlösning med det stilrena och moderna köket från 2014 och med utgång till det fantastiska uterummet. Nytt helkaklat badrum samt två toaletter. Praktiskt med separat grovkök och bekvämt med rymligt garage. Perfekt boende för den moderna familjen som kräver modern boendestandard, flera sovrum samt närhet till havet, rekreationsområden, skola, förskola samt kommunikationer.

  • Premium
Disponentgränd 12, Lomma - Brohus, Lomma kommun
  • Imorgon kl 12:00
Disponentgränd 12, Lomma - Brohus, Lomma kommun, bild 2
Disponentgränd 12, Lomma - Brohus, Lomma kommun, bild 3

Disponentgränd 12

Radhus
Lomma - Brohus, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
9 795 000 kr
153 m²
6 rum
291 m² tomt

Välkomna till ett av de attraktiva husen i kvarteret Murmästaren på Disponentgränd 12. Här finns ett kedjehus i två plan om ca 153 kvm, byggt av CA fastigheter 2020. Direkt vid ingången blir hemkänslan påtaglig med ett uttryck som känns traditionellt, men samtidigt modernt. Husen har ett vackert tegel med skiftningar som ger liv åt fasaden, spröjsade fönster pryder huset exteriört såväl som interiört. Arkitekterna ville förmedla känslan av "Skånsk byggtradition möter engelskt town house", något de verkligen har lyckats med. Att husen fick en tegelfasad är en extra hyllning till tegelbruksdisponentens villa som ligger ett stenkast bort mot Höje å. I huset ges utrymme för både stort vardagsrum, stora öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och det finns även sovrum, badrum och tvättstuga på entréplan. Golven i huset är gedigna vitlaserade ekbrädgolv ifrån Kährs och klinkergolv i våtutrymmena samt entrén. Trädgården är privat och insynsskyddad då det finns en vacker bokhäck som omgärdar fastigheten. Det finns stora pardörrar som kan öppnas upp mot trädäcket ifrån både matplatsen och vardagsrummet, här bjuds utemiljön in till det interiöra och gränsen mellan ute och inne blir mera flytande. Köket har en vacker design och praktiskt layout. Det är ett HTH kök i antracitgrått som pryds av en rejäl bänkskiva av exklusiva materialet "corian" där hela partiet är gjutet i ett stycke, inga skarvar. Våning två har inretts med fyra sovrum och badrum, perfekt för den stora familjen. Carport och biluppställningsplats finns för två bilar även med laddbox. Förråd finns på tomten. Förutom allt estetiskt tilltalande finns det även funktionella fördelar som att konstruktionen är gedigen med stålstomme, bjälklag i betong och det är uppvärmning med fjärrvärme. Då huset är byggt 2020 finns även skatterättsliga fördelar för närvarande. Nära till skola och förskola, centrum och promenad ner till stranden. Här finns mycket att bo och leva av, varmt välkomna!

  • Premium
Pricktorget 2, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
  • Imorgon kl 13:15
Pricktorget 2, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Pricktorget 2, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Pricktorget 2

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
4 195 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/4
5 383 kr/mån
47 670 kr/m²

Välkommen till Pricktorget 2. Rymlig och bra planerad 3:a om 88 kvm i bra skick med två sovrum. Delvis inglasad balkong mot söder samt generös stenlagd uteplats in mot gården. Modern och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Helkaklat fräscht badrum kombinerad med tvätt och separat gästtoalett. Bra förvaringsmöjligheter. Ypperligt läge både nära ner till havet och stranden. Nära tågstation och buss. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Spjutvägen 10, Åkarp, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Spjutvägen 10, Åkarp, Burlövs kommun, bild 2
Spjutvägen 10, Åkarp, Burlövs kommun, bild 3

Spjutvägen 10

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Bjurfors Lomma
4 995 000 kr
165 m²
5 rum
603 m² tomt

Välkommen till Spjutvägen 10 och denna välskötta 1½-plansvilla i bästa skick om 165 kvm. Tre sovrum med flexibel planlösning att kunna anpassas efter egna behov och önskemål. Funktionellt kök och badrum i trevlig stil. Generösa ytor med både vardagsrum och ljust allrum öppet upp till nock på ovanvåningen. Inglasat uterum mot sydväst och stenlagd uteplats i angränsning till uppvuxen trädgård utan insyn. Bra läge i barnvänligt område på lugn återvändsgata nära förskola, skola, mataffär och tågstation. Välkomna på visning!

  • Premium
Strandvägen 25, Lomma - Slättäng, Lomma kommun
  • Imorgon kl 14:30

Strandvägen 25

Lägenhet
Lomma - Slättäng, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/7
3 810 kr/mån
35 000 kr/m²

Välkommen upp till 4:e våningen med härlig utsikt över landskapet och takåsarna. Här finns en väldisponerad 2:a om 57 kvm med inglasad balkong mot öster. Lägenhet i bra skick med modernt kök och vidgjorda ytskick. Genomtänkt planlösning med sovrum och ljust vardagsrum. Härlig utsikt från alla rum och kök. Bra läge i förhållande till tågstation, centrum, havet och stranden. Förening med god ekonomi. Hiss finns. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Höjeågatan 251, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
  • Imorgon kl 14:30

Höjeågatan 251

Lägenhet
Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
2 595 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/6
4 895 kr/mån
40 233 kr/m²

Välkomna till en underbar tvåa på Höjeågatan 251 i Lomma. Här bor man på fjärde våningen med utsikt mot hamninloppet, Höje å med det levande båtlivet och biblioteket. Ifrån både köket och matplatsen finns denna fria utsikt. Till lägenheten finns även en stor och möblerbar inglasad balkong åt söder med mycket ljus. Denna balkong ligger intill vardagsrummet, här ligger ett parkettgolv, resterande golv är i laminat. I lägenheten finns även tvättmaskin i badrummet. Köket renoverades för flera år sedan med ljusa luckor, men är välhållet i gott skick. För de lite större kalasen finns det i entréplan ett ordentligt sällskapsrum med kök till förfogande för medlemmarna att hyra. Intill finns även ett gästrum med eget badrum som går bra att boka. Här bor man på ett ypperligt läge nära centrum och mysiga promenadstråk runt knuten. Lägenheten är gott skick och välunderhållen, även föreningen är rutinerad och har god ekonomi, mycket ingår i avgiften. För den som vill renovera något i lägenheten finns även en sparad inre reparationsfond om 10 318kr att tillgå. Varmt välkomna till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Centrumgatan 17, Lomma - Centralt, Lomma kommun

Centrumgatan 17

Lägenhet
Lomma - Centralt, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
2 950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
3 643 kr/mån
47 581 kr/m²

Välkomna till en underbara tvåa på Centrumgatan 17 i Lomma centrum. Här disponeras lägenheten i ett plan om ca 62 m² med en halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är genomgående och det är mycket ljus ifrån de stora fönstren. Köket har ett underbart fönster mot föreningens vackra innegård, här finns vita köksluckor och lådor ifrån HTH och en given matplats i köket. Vitvaror i original ifrån Siemens och samtliga fönster har vackra stenskivor. Hela lägenheten har ekparkett och enklare handikappanpassningar har gjorts till viss del, lägre trösklar, breda dörrar mm, modern standard, 2014 byggde Midroc detta hus. Det rymliga sovrummet ligger åt ett svalare norr läge och väggfärgen är i en behaglig och trivsam djupblå färg. I hallen finns både badrum och en stor klädkammare med extra bred innerdörr. I badrummet finns förutom dusch, kommod, wc, även torktumlare och tvättmaskin, Siemens och gott om arbetsyta på laminatbänkskivan ovanför. Spotlights i taket och handdukstork är ytterligare trevliga detaljer. Lägenhetens läge är mitt i Lomma centrum, här bor man precis intill gågatan mot torget och dess utbud och det är trevligt med en balkong där man befinner sig ovanför centrums härliga myller. Balkongen har både förmiddags- och kvällssol då det är en utanpåliggande balkong som går ut ifrån fasaden. Eftermiddagssolen/sönderläget fångas bäst på föreningens helt privata innergård, pergola finns att sitta under och med blommande rabatter i sikt. Föreningen har en stabil ekonomi, låg månadsavgift, solceller på taket och här är det välskött och lugnt. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Strandvägen 229, Lomma - Gamla delen, Lomma kommun
Strandvägen 229, Lomma - Gamla delen, Lomma kommun, bild 2
Strandvägen 229, Lomma - Gamla delen, Lomma kommun, bild 3

Strandvägen 229

Villa
Lomma - Gamla delen, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
14 950 000 kr
273 + 204 m²
9 rum
705 m² tomt

På lugnt och attraktivt läge på Strandvägen i Lomma, endast ett stenkast från stranden, finner man denna unika och exklusivt inredda bostad med en boyta om hela ca 273 kvm plus tillhörande biutrymmen om ca 204 kvm. Detta fantastiska hus uppfördes i början av förra seklet men har på senare tid genomgått omfattande renoveringar och är idag ett representativt hem för den moderna familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö. De generösa ytorna gör att huset passar såväl den stora familjen, egenföretagaren som den bilintresserade då garaget rymmer upp till fyra bilar. För den som har en konstnärlig ådra finns dessutom ett underbart ateljérum i konstnärens Gunnar Nylunds anda. Tomt om 705 kvm med insynsskyddad och arkitektritad atriumgård. Boytan är fördelad på 9 rum varav 4 sovrum. Detaljer som en putsad murstock med såväl braskamin som infälld gasolbrännare samt en tempererad vinkällare höjer känslan av exklusivitet ytterligare. För den som ställer höga krav på stil, klass och generösa utrymmen är detta en bostad som måste upplevas. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för en privat visning.

  • Premium
Strandängsgatan 3, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
  • Imorgon kl 16:00
Strandängsgatan 3, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun, bild 2
Strandängsgatan 3, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun, bild 3

Strandängsgatan 3

Lägenhet
Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
3 295 000 kr
117,5 m²
4 rum
vån 1/6
9 505 kr/mån
28 043 kr/m²

Välkommen till en välplanerad etagelägenhet i Lommas populära hamnområde. En underbar lägenhet i etage med två ingångar, både från våning ett och två. Lägenhet i bra skick med två fräscha badrum var av ett är kombinerad med tvättstuga och ett är totalrenoverat under 2018. Modernt och stilrent kök som renoverades under 2009. Stor inglasad balkong med kvällssol. Tre rymliga sovrum. Bostaden ligger på perfekt läge i ett grönskande område och med direkt närhet till Lomma centrum med all dess service samtidigt endast ett stenkast från havet. Perfekt för den moderna familjen som kräver utrymme och en trevlig boendestandard. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 12, Lomma - Henriksgården, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Industrigatan 12, Lomma - Henriksgården, Lomma kommun, bild 2
Industrigatan 12, Lomma - Henriksgården, Lomma kommun, bild 3

Industrigatan 12

Lägenhet
Lomma - Henriksgården, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
1 995 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 959 kr/mån
31 417 kr/m²

Renoverad och ljus tvåa belägen på tredje våningen i populära HSB Henriksgården. Genomgående lägenhet med en boyta om 63,5 m². Rymlig matplats med utgång till den inglasade balkongen och öppen planlösning mot köket. Modernt kök som totalrenoverades 2008 med köksinredning i tidlöst vitt med bänkskiva i mörkare trä. Härligt vardagsrum med mycket ljusflöde samt utsikt mot den trevliga och lummiga innergården. Badrum med nyare duschhörna. Sovrum med plats både för säng och garderober för bra förvaring. Inbyggda garderober med skjutdörrar i hallen ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Välskött förening på lummigt och skönt område. En kort promenad tar en ner till strand och badbrygga eller till Lomma centrum med all dess service. Perfekt för pendlaren då man bor med närhet till både tåg station samt busshållplats. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Akaciagatan 2K, Lomma - Piläng, Lomma kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Akaciagatan 2K, Lomma - Piläng, Lomma kommun, bild 2
Akaciagatan 2K, Lomma - Piläng, Lomma kommun, bild 3

Akaciagatan 2K

Radhus
Lomma - Piläng, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
4 295 000 kr
85,2 m²
3 rum
vån 1/2
6 376 kr/mån
50 411 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett av Brf Jasminens populära radhus. Bostaden har delvis renoverats de senaste åren och är i dag en tilltalande bostad för den moderna familjen. Bland annat har bostaden renoverats med nytt kök, nya utskickt på entréplan, nya maskiner och uppfräschning av tvättstugan samt nytt trädäck med belysning i trädgården. Mycket välskött bostad med bra planlösning och beläget med härlig trädgård i västerläge. Komfortabel golvvärme i hela huset och generösa sällskapsytor på entréplanet. Ett tilltalande vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till trädgården och uteplatsen som har en nyare markis. På båda planen finns ett helkaklat badrum med golvvärme och fräsch interiör. Från det övre planet har man vy ner till entrédelen. En liten lättskött trädgård med stort trädäck i soligt västerläge och med ett praktiskt förråd. Utmärkt läge mitt i byn och med närhet till hela Lommas utbud samt tågstationen. En kort promenad till centrum och stranden. Egen p-plats i carport ingår i avgiften.

  • Premium
  • Uteplats
Hamntorget 2C, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Hamntorget 2C, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Hamntorget 2C, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Hamntorget 2C

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
3 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
4 782 kr/mån
44 518 kr/m²

Välkomna till Hamntorget 2C. På perfekt läge med korta gångavstånd till tågstation, centrum och härliga Lomma Beach. Här finns en välplanerad och rymlig 3:a om 83 kvm på andra våningen med hiss från markplan. Denna bostad är en stor 2:a från början, men nu omgjord till en 3:a med ett extra rum, perfekt som arbetsrum eller sovrum. Önskar man återställa bostaden till ursprungligt skick gör man det med enkla medel. Lägenheten bjuder på öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där ytorna är generösa med ett fint ljusinsläpp via de stora fönsterna. Den inbjudande balkongen i söderläge har en fin utsikt mot den marina miljön med båtmaster i kanalen och en överblick mot Biblioteket och flera av de trevliga restauranger som finns längs med stråket. Bostaden är välplanerad med ett modernt kök, helkaklat badrum med tvättavdelning samt gäst-wc. Här bor man med alla bekvämligheter i ett modernt boende mitt emellan Lomma centrum och Strandstaden. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solgatan 7, Lomma - Gamla delen, Lomma kommun
Solgatan 7, Lomma - Gamla delen, Lomma kommun, bild 2
Solgatan 7, Lomma - Gamla delen, Lomma kommun, bild 3

Solgatan 7

Villa
Lomma - Gamla delen, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
12 850 000 kr
250 + 50 m²
8 rum
984 m² tomt

Till salu finns nu en solid byggmästarvilla på 250 kvadratmeter, perfekt för den moderna familjen som kräver hög boendestandard och generösa ytor för familjeliv och hemarbete. Detta stenhus pryds av ett glaserat tegeltak samt elegant kopparplåt, vilket ger det ett exklusivt och attraktivt utseende. I det påkostade och moderna köket finns det gott om plats för matlagning och social samvaro vid köksön och matplatsen. Det stora fönstret från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp med grönska samt en vacker utsikt över en charmig trädgårdsdamm. Det rymliga och nedsänkta vardagsrummet på cirka 39 kvadratmeter rymmer både ett stort matbord och en stor soffgrupp. Två blyinfattade fönster i burspråket och infällda spotlights i taket över matplatsen förhöjer känslan av hemtrevnad. Här har man utsikt över terrassen, trädgården och poolen. Utgång till terrassen finns både från hall och från vardagsrum. Terrassen bjuder på härlig förmiddagssol. Där njuter man sitt morgonkaffe. Vacker terrakottafärgad klinker och eldriven markis. Tack vare den generösa entrén och hallen på cirka 32 kvadratmeter finns det gott om plats för vardagsumgänge samt mingel och dans på festkvällar. Rummet bredvid köket fungerar just nu som ett mysigt bibliotek men kan även användas som matrum eller sovrum. Här finns ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Villan har tre separata toaletter och två separata duschrum utöver badrummet vilket underlättar i vardagen. Bastun erbjuder möjlighet till avkoppling, precis som den öppna spisen i det rymliga allrummet på övre plan. Där är det öppet upp i nock och det finns plats även för en läshörna eller arbetsvrå. På övre plan hittar vi också fem bra sovrum där ett just nu används som walk in closet med flyttbara garderober. I källaren finns det gott om plats för hobby eller gym vilket ger dig många möjligheter att anpassa efter egna behov. Utomhus hittar du en insynsskyddad tomt med flera möjligheter till sittgrupper, två blomrabatter och ett underbart poolområde. Vid poolen finns det ett lyxigt poolhus med skeppsgolv och skjutdörrar som kan öppnas helt. Poolhuset om 19 kvm är isolerat och kan även användas som yogarum eller arbetsrum. Ett isolerat förråd om 18 kvm erbjuder all den plats för förvaring av dynor, hobbyutrustning osv som man behöver. På terrassen är det insynsskyddat och generöst med plats för avkoppling och umgänge. På norra gaveln finns en liten gjuten damm omringad av rhododendronbuskar, och under pergolan med blommande klätterhortensia kan man njuta av skuggan på varma dagar. Garage om 29 kvm och uppfart med plats för sammanlagt 3 bilar med elmanövrerad skjutgrind till bilparkeringarna på uppfarten.

  • Premium
Skotgränd 20, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Skotgränd 20, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Skotgränd 20, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Skotgränd 20

Radhus
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
5 295 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
7 796 kr/mån
44 125 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus i hjärtat av Lomma Strandstad, färdigställt år 2022 och perfekt anpassat för den moderna familjen som söker både bekvämlighet och närhet till hamnen, strand, hav och Lomma centrum. Detta rymliga 2-plans radhus om 120 kvm välkomnar en med en egen ingång ifrån lugna Skotgränd, även ifrån uteplatsen finns en riktig dörr med lås. Det ljusa och luftiga köket från Vedum skapar en inbjudande atmosfär och gränsar till både matplats och vardagsrum, vilket underlättar för samvaro och umgänge. Vardagsrummet leder ut till en härlig uteplats om cirka 20 kvm med tillhörande förråd, perfekt för avkoppling och sociala stunder med familj och vänner. Planlösningen är optimal med tre sovrum, två badrum, allrum samt vardagsrum. Här finns det gott om ytor för familjen som paret. Läget är idealiskt för den aktiva familjen med närhet till stranden, havet och naturområden som inbjuder till härliga promenader och friluftsaktiviteter. Samtidigt finns bekvämligheter såsom tågstation och matbutiker bara en kort gångavstånd bort. Här bor man med en skön balans mellan enkelhet, bekvämlighet och frihet, där du kan njuta av fördelarna med ett eget hus utan kravet på en stor trädgård. Välkommen hem till en harmonisk och trygg boendemiljö i Lomma Strandstad!

  • Premium
  • Uteplats
Sorkvägen 3, Hofterup, Kävlinge kommun

Sorkvägen 3

Villa
Hofterup, Kävlinge kommun
Bjurfors Lomma
6 195 000 kr
166,5 m²
6 rum
843 m² tomt

I natursköna och barnvänliga Hofterup har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt hus med solceller samt med inflyttning under våren 2024. Välkommen till denna nyproducerade villa om 166,5 kvm med 6 rum och kök. Ett hus med öppna ytor och en nära kontakt med trädgården. Planlösningen är ljus med trevlig takhöjd och med genomgående Kährs vit mattlackerade ekparkettgolv och domineras av ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier från Elitfönster. Från vardagsrummet når man trädgården och trädäcket i soligt läge. Huset utstrålar rymd och öppenhet. Köket är ett exempel. Det ligger något avskilt men i praktisk anslutning till vardagsrum och matplats via den snedställda bardelen. De stora sällskapsytorna kombineras med avskilda sovrum. Det stilrena köket kommer från HTH och är utrustad med en komplett maskinpark från Siemens. När du kliver in i det här huset möts du av en klinkad hall med gott om plats för dina ytterkläder. Ett kliv till och du har nu kommit in i husets själ – vardagsrummet som ligger i ett öppet samband med köket och matplatsen. På entréplan har vi ett generöst sovrum. Till vänster om entrén finner vi även en helkaklad toalett med dusch och vit kommod från Vedum. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. När vi tar trappan upp till övre plan finner vi ett allrum med plats för soffa och tv samt 3 sovrum, ett badrum med både badkar och dusch och sist men inte minst en stor klädkammare. Genomgående innerdörrar från Swedor. Flyttklart från Myresjöhus är ett koncept som ska hjälpa våra kunder till ett nytt, modernt boende — snabbare. Husen byggs på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Produktionen är redan igång, och husen utrustas med hög kvalitet från ledande leverantörer. Allt för att du på så kort tid som möjligt ska kunna flytta in i ett helt nytt hem med genomtänkt planlösning och hög standard. När du fått nycklarna i handen är det bara din unika touch som saknas. Se mer i filmen https://www.myresjohus.se/sok-tomt-bostad/henkelstorp-6-101/ I det lugna och natursköna samhället Hofterup växer området Henkelstorp fram. I Henkelstorp bor du vackert nära havet och naturen med goda pendlingsmöjligheter. Här får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Lund, Helsingborg eller Malmö. I området finns både skola och förskola. På bara fem minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner, köpcentrum och golfbanor. Här planeras nu för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem. Anslutningsavgifter ingår i priset.

Höjeågatan 227, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun

Höjeågatan 227

Lägenhet
Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
3 650 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
5 030 kr/mån
39 247 kr/m²

Välkomna till en helrenoverad bostad på Höjeågatan 227 i Lomma. Här bor man nära havet och grönområden. Helrenoveringen 2018 inkluderar enhetliga golv, spotlights och har ett unikt kök med kvalitativa vitvaror och köksö. Balkongen ger en lugn utsikt åt sydväst och föreningens mysiga innergård. Till lägenheten finns två sovrum varav båda är rymliga och ljusa. Badrummet har en modern design med kaklade väggar, klinker och stilren badrumsinredning. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och utrymme för möblering. Den bilfria omgivningen och grönområdena bidrar till en avslappnad atmosfär. Bostaden kombinerar verkligen estetik, funktion och livskvalitet. Här bor man nära havet, centrum och i en modern och bekväm lägenhet. Välskött och äldre förening med lång erfarenhet. Välkomna till ett boende där det bara är att flytta in.

  • Balkong
Kulinggränd 3A, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun

Kulinggränd 3A

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
4 495 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 684 kr/mån
56 541 kr/m²

På en tvärgata ett stenkast från stranden ligger denna moderna trerumslägenhet om 79,5 m². Öppen, luftig planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen om ca 50 m² där man kan njuta många trevliga timmar. Även möjlighet för litet bord och stolar på entrésidan. Fristående förråd på uteplatsen för bra förvaring. Genomgående Junkers skeppsgolv från 2021 i hela lägenheten där det inte finns klinker. Modern köksinredning i vit ton från Marbodal. Stort helkaklat badrum med dusch, golvvärme samt kombimaskin. Två bra sovrum varav det ena med egen klädkammare och det andra med stor skjutdörrsgarderob. Garageplats under fastigheten. På Kulinggränd bor man på perfekt läge på lugn gata precis vid havet med egen ingång som bidrar till radhuskänslan. Välkommen på visning till dessa fantastiska strandkvarter i populära Lomma.

  • Uteplats
Slättängsgatan 29B, Lomma - Slättäng, Lomma kommun
  • Ons 24 apr kl 18:45

Slättängsgatan 29B

Lägenhet
Lomma - Slättäng, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
2 695 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 253 kr/mån
31 520 kr/m²

Välkommen till denna välrenoverade 3:a om 85,5 kvm perfekt belägen på populära Slättäng och på 1:a våningen. Genomgående och ljus lägenhet med mycket trevlig och modern planlösning. Den öppna planlösningen ger plats till ett stort matrumsbord som bryter av mellan kök och vardagsrum på ett mycket smakfullt sett. Kombinationen av att lägenheten är genomgående samt har öppnats upp mellan kök och vardagsrum gör lägenheten mycket ljus och trivsam. Lägenheten är mycket fint renoverad med nytt kök från 2019 samt nytt badrum med tvättavdelning från 2017. Stilrent och modernt kök med köksinredning från IKEA. Helkaklat badrum med badkar samt egen tvättavdelning. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare samt i den rymliga och välkomnande hallen. Den stora inglasade balkongen i soligt söderläge skapar ett rum till under stora delar av året. Här bor man mycket bra i gröna omgivningarna och med närhet till, hav, strand och natur. Nära till både tåg- och buss station. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vinstorpsvägen 66, Lomma - Vinstorp, Lomma kommun

Vinstorpsvägen 66

Lägenhet
Lomma - Vinstorp, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
2 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 642 kr/mån
36 281 kr/m²

Välkommen till Vinstorpsvägen 66. Högst upp på tredje våningen med underbar utsikt finns en väldisponerad och genomgående tvåa om 60,5 kvm. Lägenheten är i fint skick med stor inglasad balkong mot söder med utgång både från kök och sovrum. Funktionellt kök och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Bra läge i lugnt område med närhet till det mesta av Lommas utbud av hav, strand och natur och kort promenadavstånd till tågstationen. Välkomna på visning till en välskött HSB förening!

  • Balkong
Trålgränd 9, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Trålgränd 9, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Trålgränd 9, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Trålgränd 9

Radhus
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
6 495 000 kr
121 m²
5 rum
vån 1/2
6 454 kr/mån
53 678 kr/m²

Välkommen till Trålgränd 9. Ett nyare bostadsrättsgathus på hörna från 2017 om ca 121 kvm i 2-plan. Fem rum var av tre till fyra sovrum i bra storlekar. Öppen planlösning med modernt kök som flyter fint ihop med matplats och vardagsrum. Två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan var av det ena är kombinerad med tvättstuga. Trädgård med både trädäck och stenlagd altan på skyddat läge i området med utsikt mot föreningens välskötta innergård. Optimalt läge i Lomma Strandstad med ca 200 meter ner till havet och stranden. Nära skola och allmänservis samt närhet till buss- och tågstation. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Industrigatan 8, Lomma - Henriksgården, Lomma kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Industrigatan 8

Lägenhet
Lomma - Henriksgården, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
1 095 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 676 kr/mån
53 415 kr/m²

Välkommen till denna moderna och kvadratsmarta etta om drygt 20 kvm. Lägenheten har totalrenoverats på senare år och är idag ett perfekt boende för studenten, singelhushållet eller för pendlaren som söker en läcker bostad på attraktivt läge i populära Lomma. Lägenheten är mycket bra planerad med öppen planlösning och ett härligt ljusinsläpp. Då bostaden ligger högst upp är den också insynsskyddad och har fin utsikt över föreningens gröna innergård. Bostaden erbjuder ett allrum med plats för både sittplatser och säng, modern köksdel samt helkaklat badrum med Stockholmsdusch och frostad glasdörr. Här bor man bra i en välskött HSB förening med fina omgivningar och grön innergård och med närhet till Lomma centrum, tågstationen och stranden.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 27