Mäklare Erik Dahlgren

Erik Dahlgren

Om mig

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2002 har jag god kännedom om yrket och vet vad som krävs för få till en lyckad försäljning. Jag är lyhörd och lyssnar på kundens behov samt är resultatinriktad och affärsmässig. Jag är villig att vara flexibel så att bostadsaffären blir en bra upplevelse både före, under och efter försäljningen. Som boende i Lomma och verksam i Lomma och Åkarp har jag god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Välkommen att kontakta mig för ett personligt möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hamntorget 2C, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
 • Idag kl 11:30
Hamntorget 2C, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Hamntorget 2C, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Hamntorget 2C

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
3 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
4 782 kr/mån
45 723 kr/m²

Välkomna till Hamntorget 2C. På perfekt läge med korta gångavstånd till tågstation, centrum och härliga Lomma Beach. Här finns en välplanerad och rymlig 3:a om 83 kvm på andra våningen med hiss från markplan. Denna bostad är en stor 2:a från början, men nu omgjord till en 3:a med ett extra rum, perfekt som arbetsrum eller sovrum. Önskar man återställa bostaden till ursprungligt skick gör man det med enkla medel. Lägenheten bjuder på öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där ytorna är generösa med ett fint ljusinsläpp via de stora fönsterna. Den inbjudande balkongen i söderläge har en fin utsikt mot den marina miljön med båtmaster i kanalen och en överblick mot Biblioteket och flera av de trevliga restauranger som finns längs med stråket. Bostaden är välplanerad med ett modernt kök, helkaklat badrum med tvättavdelning samt gäst-wc. Här bor man med alla bekvämligheter i ett modernt boende mitt emellan Lomma centrum och Strandstaden. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Krukmakaregatan 38, Lomma - Lillevång, Lomma kommun
 • Idag kl 14:45
Krukmakaregatan 38, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 2
Krukmakaregatan 38, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 3

Krukmakaregatan 38

Villa
Lomma - Lillevång, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
6 795 000 kr
130 + 12 m²
6 rum
399 m² tomt

Välkommen till Krukmakaregatan 38. Välskött tvåplanshus med hörntomt om 130 kvm med 6 rum varav 4 sovrum. Modernt och funktionellt kök, två helkaklade badrum samt tvättstuga med groventré. Inglasat uterum mot väster samt härlig utemiljö mot öster med både stenlagd altan och trädäck med uppvärmd badtunna. Bra förvaringsmöjligheter med isolerat förråd i anslutning till dubbelcarport. Beläget i lugnt och barnvänligt område granne med gröning. Cykelavstånd till skolor, matbutik och tågstation samt havet och stranden. Välkomna på visning!

 • Premium
Sjögatan 8, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
 • Idag kl 13:30
Sjögatan 8, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Sjögatan 8, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Sjögatan 8

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
4 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/4
4 777 kr/mån
56 124 kr/m²

Välkommen till Sjögatan 8. Denna smakfullt renoverade 3:a på tredje våningen bjuder på en generös inglasad balkong med söderläge. Hörnlägenhet med fri utsikt och havsglimt som förstärker känslan av närhet till både havet och naturen. Bostaden sträcker sig över 89 kvm, vilket ger gott om utrymme för både vardag och fest. Dessutom är avgiften låg, vilket gör detta till ett fördelaktigt boendeval. Lägenheten präglas av genomtänkta detaljer så som platsbyggda bokhyllor, takkornischer med integrerad LED-belysning och snygga golv och taklister som skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär. Varje rum har noggrant utformats för att maximera komfort och funktionalitet. Bostadens ypperliga läge, endast några hundra meter ner till havet och stranden, gör det möjligt att njuta av friluftsliv året runt. Lomma erbjuder också utmärkta kommunikationer samt ett rikt utbud av restauranger, caféer och serviceinrättningar i närområdet. Här bor man i ett lugnt område med både Lund och Malmö inom bekvämt räckhåll. Välkomna på Visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Sjögatan 18, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
 • Idag kl 12:30

Sjögatan 18

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
3 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
4 645 kr/mån
51 218 kr/m²

Välkommen till Sjögatan 18. En öppen och välplanerad 3:a om 78 kvm på tredje våningen. Hörnlägenhet i bra skick med modernt kök, helkaklat badrum/tvätt och stor balkong mot väster. Inbjudande planlösning med stor klädkammare som även kan fungera som arbetsrum. Ypperligt läge i Lomma Strandstad med en kort promenad till hav och strand samt närhet till både kommunikationer, Lomma centrum och promenadstråk i marin miljö. Låg avgift. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trålgränd 9, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Trålgränd 9, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Trålgränd 9, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Trålgränd 9

Radhus
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
6 495 000 kr
121 m²
5 rum
vån 1/2
6 454 kr/mån
53 678 kr/m²

Välkommen till Trålgränd 9. Ett nyare bostadsrättsgathus på hörna från 2017 om ca 121 kvm i 2-plan. Fem rum var av tre till fyra sovrum i bra storlekar. Öppen planlösning med modernt kök som flyter fint ihop med matplats och vardagsrum. Två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan var av det ena är kombinerad med tvättstuga. Trädgård med både trädäck och stenlagd altan på skyddat läge i området med utsikt mot föreningens välskötta innergård. Optimalt läge i Lomma Strandstad med ca 200 meter ner till havet och stranden. Nära skola och allmänservis samt närhet till buss- och tågstation. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Slättängsgatan 21, Lomma - Slättäng, Lomma kommun

Slättängsgatan 21

Lägenhet
Lomma - Slättäng, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
1 195 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/4
4 522 kr/mån
28 118 kr/m²

Välkommen till Slättängsgatan 21 och denna rymliga och smart planerade 1:a om 42,5 kvm på andra våningen med hiss. Inglasad balkong i rätt läge av huset mot sydväst med utsikt ut mot föreningens gröna och välskötta innergård. Bitvis renoverat kök i tilltalande stil och helkaklat fräscht badrum. Stort allrum med flexibel möblering och där man kan skärma av för sovplats. Bra läge nära tågstation och lomma centrum. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6