Mäklare Emelie Davidsson

Emelie Davidsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hamnallén 7, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
  • Imorgon kl 13:45
Hamnallén 7, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Hamnallén 7, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Hamnallén 7

Lägenhet
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
5 350 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/4
8 569 kr/mån
54 040 kr/m²

Välkomna till Hamnallén 7 i Lomma Strandstad, här finns 4 rok på 99kvm i Brf Kaptenen som byggdes 2023 av JM. Läget är perfekt på Hamnallén med närhet till centrum och de sköna gränderna i Strandstaden. Just denna lägenheten har ett toppenläge med två balkonger varav den med eftermiddags- och kvällssol ligger in mot föreningens innergård. Läget på tredje våningen är dessutom på ett skönt avstånd ifrån mark och ger mycket ljus och utsikt. Den andra balkongen åt Hamnallén är perfekt för morgonkaffet då läget är åt öst. Nuvarande ägare har valt moderna och exklusiva tillval, bland annat granitbänkskiva "Steel Grey blank granit" i köket till både köksö samt köksbänk. Det kvalitativa Vedumköket är utrustat med skåpsinteriör i dimgrönt och med en ram som ger ett djup och struktur och känslan av ett traditionellt kök, även detta var ett tillval. Hela lägenheten har ekparkett och vita bredspackade väggar. Planlösningen är optimal med två sovrum intill varandra och ett lite mera avskilt, säljaren gjorde tillval vad gäller isoleringen mellan innerväggarna här för att få en mera behaglig ljudnivå, även vad gäller alla innerdörrar så är dessa tyngre och mera isolerade än standard utbudet. Öppen planlösning är det mellan kök och vardagsrum och med utgång till sydväst balkongen. Två badrum finns, en med badkar och en med dusch. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet med badkar. Sovrummet åt nordöst har en egen balkong och god förvaring. Det finns skjutdörrsgarderober i det sovrummet samt även i hallen. Även källarförråd finns. Lomma Strandstad erbjuder ett attraktivt boende för alla åldrar. Här bor man i en marin och strandnära miljö som är unik med sin mix av båtliv, strand, restauranger och mysiga och moderna bostadskvarter. Intill denna föreningen har ett nytt "kanaltorg" byggts, här finns en allmän uteplats där man kan koppla av intill kanalen eller så tar man sig en match vid de stationära bordtennis borden. I övrigt finns bra service och skolor på nära håll. Med bil, tåg eller buss tar man sig smidigt till arbetsplatser i hela Öresunds området. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Landsholmagatan 17, Lomma - Lillevång, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 15:00
Landsholmagatan 17, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 2
Landsholmagatan 17, Lomma - Lillevång, Lomma kommun, bild 3

Landsholmagatan 17

Villa
Lomma - Lillevång, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
5 695 000 kr
119 m²
4 rum
371 m² tomt

Välkomna till Landsholmagatan 17 i ett lugnt villakvarter i Lomma. Här finns en friliggande enplansvilla med trädgård i söderläge. Skanska byggde huset år 2001. Det har en tegelfasad med lätt puts i ljus ton där man ser teglets läckra struktur bakom. Huset pryds av stora fina fönster med spröjs vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Huset är mycket energieffektivt genom uppvärmning med fjärrvärme och genomgående vattenburen golvvärme. Det har energiklass B, vilket möjliggör en ansökan för Grönt Bolån och fördelarna med det. Planlösningen är optimal och de 119 kvm rymmer tre sovrum, två badrum, en rymlig klädkammare, huvudingångens hall, tvättstuga och stort kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket helrenoverades år 2016, tillsammans med hallen och tvättstugan. Kökets klinkergolv i grått som löper vidare bort mot huvudingången, såväl som till tvättstugan. I köket finns vitvaror i rostfritt från Electrolux och Bosch premiumserie 8, inbyggd kaffemaskin, stora arbetsytor och vita skåpsluckor ifrån Ikea. Det stora badrummet är helrenoverat 2019. Det mindre badrummet fräschades upp med ny inredning samma år, ett schysst lyft till det redan snygga kaklet i vitt och klinkergolvet i grönt. Husets framsida har en vacker och välkomnande rabatt och huvudingången finns under takutspånget och får därmed en snygg inramning. Huset omslutes av en gräsmatta och en tät ligusterhäck. Baksidan har ett underbart söderläge med ett stort trädäck och en fjärrstyrd markis i vitt som ger en fin inramning till altanen under soliga dagar. Här finns plats för barnens studsmatta eller egen odling. På tomten finns även en Carport, uppställningsplats för två bilar och ett rymligt förråd för lättillgänglig förvaring. I Carporten finns en nyinstallerad Charge Amps Aura laddbox för två bilar. Villakvarteret är lugnt, här kör bilarna långsamt och gästerna parkerar med fördel på områdets egna parkering. Nära till förskola, serviceutbud och en snabb cykeltur ner till stationen, centrum och Lomma beach. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Disponentgränd 12, Lomma - Brohus, Lomma kommun
Disponentgränd 12, Lomma - Brohus, Lomma kommun, bild 2
Disponentgränd 12, Lomma - Brohus, Lomma kommun, bild 3

Disponentgränd 12

Radhus
Lomma - Brohus, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
9 795 000 kr
153 m²
6 rum
291 m² tomt

Välkomna till ett av de attraktiva husen i kvarteret Murmästaren på Disponentgränd 12. Här finns ett kedjehus i två plan om ca 153 kvm, byggt av CA fastigheter 2020. Direkt vid ingången blir hemkänslan påtaglig med ett uttryck som känns traditionellt, men samtidigt modernt. Husen har ett vackert tegel med skiftningar som ger liv åt fasaden, spröjsade fönster pryder huset exteriört såväl som interiört. Arkitekterna ville förmedla känslan av "Skånsk byggtradition möter engelskt town house", något de verkligen har lyckats med. Att husen fick en tegelfasad är en extra hyllning till tegelbruksdisponentens villa som ligger ett stenkast bort mot Höje å. I huset ges utrymme för både stort vardagsrum, stora öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och det finns även sovrum, badrum och tvättstuga på entréplan. Golven i huset är gedigna vitlaserade ekbrädgolv ifrån Kährs och klinkergolv i våtutrymmena samt entrén. Trädgården är privat och insynsskyddad då det finns en vacker bokhäck som omgärdar fastigheten. Det finns stora pardörrar som kan öppnas upp mot trädäcket ifrån både matplatsen och vardagsrummet, här bjuds utemiljön in till det interiöra och gränsen mellan ute och inne blir mera flytande. Köket har en vacker design och praktiskt layout. Det är ett HTH kök i antracitgrått som pryds av en rejäl bänkskiva av exklusiva materialet "corian" där hela partiet är gjutet i ett stycke, inga skarvar. Våning två har inretts med fyra sovrum och badrum, perfekt för den stora familjen. Carport och biluppställningsplats finns för två bilar även med laddbox. Förråd finns på tomten. Förutom allt estetiskt tilltalande finns det även funktionella fördelar som att konstruktionen är gedigen med stålstomme, bjälklag i betong och det är uppvärmning med fjärrvärme. Då huset är byggt 2020 finns även skatterättsliga fördelar för närvarande. Nära till skola och förskola, centrum och promenad ner till stranden. Här finns mycket att bo och leva av, varmt välkomna!

  • Premium
Centrumgatan 17, Lomma - Centralt, Lomma kommun

Centrumgatan 17

Lägenhet
Lomma - Centralt, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
2 950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
3 643 kr/mån
47 581 kr/m²

Välkomna till en underbara tvåa på Centrumgatan 17 i Lomma centrum. Här disponeras lägenheten i ett plan om ca 62 m² med en halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är genomgående och det är mycket ljus ifrån de stora fönstren. Köket har ett underbart fönster mot föreningens vackra innegård, här finns vita köksluckor och lådor ifrån HTH och en given matplats i köket. Vitvaror i original ifrån Siemens och samtliga fönster har vackra stenskivor. Hela lägenheten har ekparkett och enklare handikappanpassningar har gjorts till viss del, lägre trösklar, breda dörrar mm, modern standard, 2014 byggde Midroc detta hus. Det rymliga sovrummet ligger åt ett svalare norr läge och väggfärgen är i en behaglig och trivsam djupblå färg. I hallen finns både badrum och en stor klädkammare med extra bred innerdörr. I badrummet finns förutom dusch, kommod, wc, även torktumlare och tvättmaskin, Siemens och gott om arbetsyta på laminatbänkskivan ovanför. Spotlights i taket och handdukstork är ytterligare trevliga detaljer. Lägenhetens läge är mitt i Lomma centrum, här bor man precis intill gågatan mot torget och dess utbud och det är trevligt med en balkong där man befinner sig ovanför centrums härliga myller. Balkongen har både förmiddags- och kvällssol då det är en utanpåliggande balkong som går ut ifrån fasaden. Eftermiddagssolen/sönderläget fångas bäst på föreningens helt privata innergård, pergola finns att sitta under och med blommande rabatter i sikt. Föreningen har en stabil ekonomi, låg månadsavgift, solceller på taket och här är det välskött och lugnt. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skotgränd 20, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Skotgränd 20, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Skotgränd 20, Lomma - Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Skotgränd 20

Radhus
Lomma - Strandstaden, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
4 995 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
7 796 kr/mån
41 625 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus i hjärtat av Lomma Strandstad, färdigställt år 2022 och perfekt anpassat för den moderna familjen som söker både bekvämlighet och närhet till hamnen, strand, hav och Lomma centrum. Detta rymliga 2-plans radhus om 120 kvm välkomnar en med en egen ingång ifrån lugna Skotgränd, även ifrån uteplatsen finns en riktig dörr med lås. Det ljusa och luftiga köket från Vedum skapar en inbjudande atmosfär och gränsar till både matplats och vardagsrum, vilket underlättar för samvaro och umgänge. Vardagsrummet leder ut till en härlig uteplats om cirka 20 kvm med tillhörande förråd, perfekt för avkoppling och sociala stunder med familj och vänner. Planlösningen är optimal med tre sovrum, två badrum, allrum samt vardagsrum. Här finns det gott om ytor för familjen som paret. Läget är idealiskt för den aktiva familjen med närhet till stranden, havet och naturområden som inbjuder till härliga promenader och friluftsaktiviteter. Samtidigt finns bekvämligheter såsom tågstation och matbutiker bara en kort gångavstånd bort. Här bor man med en skön balans mellan enkelhet, bekvämlighet och frihet, där du kan njuta av fördelarna med ett eget hus utan kravet på en stor trädgård. Välkommen hem till en harmonisk och trygg boendemiljö i Lomma Strandstad!

  • Premium
  • Uteplats
Höjeågatan 227, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun

Höjeågatan 227

Lägenhet
Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
3 650 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
5 030 kr/mån
39 247 kr/m²

Välkomna till en helrenoverad bostad på Höjeågatan 227 i Lomma. Här bor man nära havet och grönområden. Helrenoveringen 2018 inkluderar enhetliga golv, spotlights och har ett unikt kök med kvalitativa vitvaror och köksö. Balkongen ger en lugn utsikt åt sydväst och föreningens mysiga innergård. Till lägenheten finns två sovrum varav båda är rymliga och ljusa. Badrummet har en modern design med kaklade väggar, klinker och stilren badrumsinredning. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och utrymme för möblering. Den bilfria omgivningen och grönområdena bidrar till en avslappnad atmosfär. Bostaden kombinerar verkligen estetik, funktion och livskvalitet. Här bor man nära havet, centrum och i en modern och bekväm lägenhet. Välskött och äldre förening med lång erfarenhet. Välkomna till ett boende där det bara är att flytta in.

  • Balkong
Vinstorpsvägen 66, Lomma - Vinstorp, Lomma kommun

Vinstorpsvägen 66

Lägenhet
Lomma - Vinstorp, Lomma kommun
Bjurfors Lomma
2 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 642 kr/mån
36 281 kr/m²

Välkommen till Vinstorpsvägen 66. Högst upp på tredje våningen med underbar utsikt finns en väldisponerad och genomgående tvåa om 60,5 kvm. Lägenheten är i fint skick med stor inglasad balkong mot söder med utgång både från kök och sovrum. Funktionellt kök och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Bra läge i lugnt område med närhet till det mesta av Lommas utbud av hav, strand och natur och kort promenadavstånd till tågstationen. Välkomna på visning till en välskött HSB förening!

  • Balkong

Visar alla 7