Mäklare Kristoffer Cedergren fd Karlsson

Kristoffer Cedergren fd Karlsson

Om mig

Kristoffer har fått förtroendet från flest bostadsägare av alla mäklare i Lund i flera år och förmedlade bostäder till ett värde av ca 237 miljoner. Kristoffer har även fått den stora äran att ta emot den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Mäklare". Han jobbar nästan uteslutande på rekommendationer från tidigare kunder. Kristoffer har sedan 2008 varit fastighetsmäklare på Bjurfors med specialisering på villor och bostadsrätter i Lund med omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 14

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 698 kr/mån
53 750 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla lägenhet, byggd 2021, som erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med 52 kvadratmeter och 2 rum, belägen på våning 3, är detta en perfekt plats för ditt nya hem. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med praktisk klinker och smart förvaring. Det öppnar upp till ett generöst vardagsrum som ger plats för både avkoppling och umgänge. Den öppna planlösningen förenar vardagsrummet med det moderna köket, som smakfullt designats av Vedum i en elegant mörkgrå nyans. Köksmaskinerna från Electrolux och gör matlagningen till en njutning. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong i västerläge, där du kan avnjuta underbara solnedgångar och den omgivande utsikten. Sovrummet ger en lugn oas med utsikt mot föreningens grönskande innergård – en plats att varva ned och ladda batterierna. Badrummet är helkaklat och innehåller en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare – en bekväm lösning som sparar både tid och utrymme. För praktisk förvaring finns ett förråd om cirka 3 kvm i källaren. Föreningen är välskött och trygg, med aktiva medlemmar som ser till att allt fungerar smidigt. Innergården är en trevlig plats att koppla av på, och den extra gästlägenheten i ett separat hus är perfekt när vänner och familj kommer på besök. Läget är lugnt och tryggt med närhet till Centralstationen, vilket gör pendlingsmöjligheterna utmärkta. Affärer och restauranger finns i närheten, och du kommer aldrig ha problem med parkeringsmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet att bo i en modern och bekväm lägenhet med praktiska lösningar och en avkopplande atmosfär. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bantorget 11

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/2
2 968 kr/mån
71 286 kr/m²

Lägenheten ligger i gårdshuset med egen ingång vilken ger känslan av ett eget townhouse. Här innanför portarna mot myllrande Bantorget bor man ostört och fritt från insyn. Bostaden är fördelad i två plan vilket ger en unik känsla. Trappan som förbinder de båda våningsplanen ger en otrolig rymd. Hela bostaden renoverade omsorgsfullt under 2013. Allt är noga utvalt in i minsta detalj. Detaljrikedomen och bostadens naturliga sekelskiftescharm gör detta till en bostad med härlig atmosfär och ett hem att trivas i. Köket är stort och luftigt vilket gör detta rum till en naturlig plats att umgås med sina vänner. Man har även här bara några steg till att komma ut till innergården vilket ger ett förlängt vardagsrum under sommarmånaderna. På andra våningen finns det underbara tapeter från Pip Studio. Dessa tillsammans med utsikten över takåsarna skapar en fin stämning. Här får man känslan av att man är i centrala Paris. Badrummet som ligger på entréplan är helkaklat och även här är det detaljer som skapar stämning såsom de gamla originaldörrana och den smarta planlösningen med en dusch under trappan. På Bantorget 11 bor du i absoluta centrum med Grand Hotel och Klostergatan som närmsta granne. Till Centralstationen tar det inte många minuter att gå. Välkommen på visning

  • Premium
Brunnsgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Brunnsgatan 8

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 095 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
6 487 kr/mån
34 344 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet som är mycket välplanerad. En ljus tvåa i fint skick som bland annat erbjuder bra planlösning, stora fönster och härlig atmosfär.   Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, charmiga och välplanerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är stort, socialt och trevligt med generösa arbetsytor, stora fönster, vita skåpluckor, höga skåp och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt med toalett, badkar, handfat och badrumsskåp. Det stora, harmoniska och rogivande sovrummet har ljusa väggar och fiskbensparkett och erbjuder platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en charmig och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen.

  • Plus
  • Balkong
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:30
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora Södergatan 57G

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
2 096 kr/mån
49 068 kr/m²

Välkommen till denna attraktiva lägenhet belägen i ett gårdshus på Stora Södergatan vid omtyckta Södertull i centrala Lund. Här bor du med stadsparken som nära granne och med din egen uteplats med morgonsol i anslutning till föreningens stora, grönskande innergård. Ett trivsamt och praktiskt boende för dig som vill kombinera ett centralt liv med villakänsla i form av egen ingång och plats för grillkvällar och sommarkalas. Huset är från 1964 men lägenheterna i gårdshuset stod klara så sent som 2013. Lägenheten genomsyras av en ljus och neutral färgskala med genomgående parkettgolv och vita väggar, vilket ger ett luftigt och fräscht intryck. I hallen möts du av tåligt klinkergolv i grått och en blå säkerhetsdörr med ett runt fönster. Här finns plats för avhängning och extra förvaring i garderob. Intill ligger det ljusa och praktiska köket som erbjuder plats för matlagning och sociala stunder vid matplatsen för fyra. Här flödar det naturliga ljuset in och gör rummet till en trevlig plats tillsammans med skåpsinredningen från Ballingslöv. Både köket och det intilliggande vardagsrummet är genomgångsrum som ger en trivsam atmosfär med grönskande utsikt över den lummiga innergården. Bostadens sovrum har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och även en mindre arbetsplats för dig som så vill. Här finns också förvaring i tre garderober. Det helkaklade badrummet går i en ledig och neutral färgskala med vitt väggkakel och grått golvklinker samt hörndusch och praktisk handdukstork. Förutom dess charm och behagliga atmosfär, ligger lägenheten i ett av Lunds mest attraktiva områden med närhet till allt som centrala Lund har att erbjuda. Skolor och förskolor, mataffärer, caféer och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Närmsta busshållplats och matbutik finns i kvarteret och ett stenkast bort ligger Lund Stadspark, en plats för avkoppling, lek och promenader. Här kan du njuta av vardagslyx i form av morgonjogg eller en lugn stund i det gröna. Detta är verkligen ett tillfälle för dig som söker ett praktiskt och charmigt boende i ett lugnt och naturnära område, men ändå vill ha närhet till stadslivets alla bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Finalgatan 5, Arenaparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:00
Finalgatan 5, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 5, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 5

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 995 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2
3 146 kr/mån
46 395 kr/m²

Varmt välkommen till Finalgatan 5 och en alldeles underbar etta som inte lämnar något att önska. Hissen tar dig upp till andra våningen där du möts av en lägenhet med genomgående hög standard. Hallen är välkomnande och genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter i såväl garderober som städskåp. Rakt fram ligger det rymliga badrummet placerat. Helkaklat, fräscht och praktiskt utrustat med tvättmaskin och torktumlare, något som verkligen underlättar i vardagen. Vidare når du köket med stilrena materialval i tidlösa färger där vitt och grått samspelar på ett elegant sätt. Härifrån nås den stora balkongen som verkligen höjer livskvalitén för dig som boende. Med härlig utsikt och gott om plats för utomhusmöblemang blir detta en given plats för avkoppling där du kan njuta av solens strålar och härliga kvällar med familj och vänner. Kök och allrum samspelar i en öppen och social planlösning som gör det lätt att trivas. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus som skapar en härlig känsla i rummet. Med plats för matbord, soffa och säng samt ytterligare förvaring i rymliga garderober har du allt du kan tänkas behöva. Arenaparken är ett populärt bostadsområde som passar dig som vill bo nära Lunds stadskärna och hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har du Stadsparken, gym, idrottshall och mycket bra kommunikationsmöjligheter en kort promenad från lägenheten. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flormansgatan 2 B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:30
Flormansgatan 2 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Flormansgatan 2 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Flormansgatan 2 B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
3 773 kr/mån
57 542 kr/m²

På femte våningen ovanför det livliga sorlet från Södra Esplanaden finner vi denna exklusiva vindsvåning som verkligen är något utöver det vanliga. Med en byggnation som präglas av exklusiva material, erbjuder denna bostad en sofistikerad atmosfär och en känsla av lyx. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk sammansmältning mellan kök och vardagsrum, vilket gör det till en idealisk plats för både umgänge och avkoppling. Takhöjden och de generösa ytorna ger en härlig rymd, medan den genomtänkta planlösningen garanterar en praktisk och stilfull inredning. De stora panoramafönstren som sträcker sig längs med en hel vägg släpper in ett fantastiskt dagsljus som fyller hela lägenheten. Den rymliga balkongen på cirka 11 kvadratmeter i sydvästläge är perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar, helt insynsskyddad för maximal avskildhet. För ytterligare bekvämlighet ingår i månadsavgiften värme, vatten, kabel-TV och hushållsel, vilket gör detta till ett både bekvämt och bekymmersfritt boende. Belägen på bästa cityläge längs den välkända Södra Esplanaden i Lund, har du allt du behöver inom räckhåll. Här finns närhet till universitetet, LTH, charmiga restauranger, trendiga butiker, simhall, gym, nationer och den vackra Stadsparken. Oavsett om du är student eller yrkesverksam, erbjuder denna bostad en exceptionell livskvalitet och en unik möjlighet att njuta av stadens puls och bekvämligheter. Välkommen till ett exklusivt boende för den kräsne livsnjutaren som inte nöjer sig med något annat än det bästa!

  • Premium
  • Balkong
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Nordanväg 8

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 300 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
7 266 kr/mån
49 425 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomsyrar hela bostaden. Ett boende i fint skick som bland annat erbjuder vackert ljusinsläpp, väldisponerade kvadratmeter och behagliga färgval. Här möts vi av en stor, praktisk och inbjudande hall med hatthylla, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter som ger gott om plats för jackor och skor mm. Vidare finns ett stort, ljust och stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till köket nås det rymliga, välplanerade vardagsrummet som blir den naturliga samlingspunkten för trevliga sammankomster med familj och vänner. Ljuset som strömmar in tack vare de stora fönsterpartierna skapar en härlig och trivsam känsla. Här öppnas upp plats för både soffmöblemang, matgrupp samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt - den stora uteplatsen i söder med egen grästäppa. Detta är en underbar plats där ni med ro kan koppla av och njuta av den grönskande omgivningen. Vidare erbjuds totalt två sovrum. Det ena sovrummet är rymligt och rogivande med fint ljusinsläpp samt gott om plats för säng samt direkt ingång till ena badrummet med dusch wc och handfat. Det andra sovrummet är strategiskt placerat i den andra änden av bostaden med tillgång till separat klädkammare samt eget badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, badkar och handfat. För extra bekvämlighet har lägenheten ett eget grovkök med tvättmöjligheter. Till lägenheten hör ett större och lättillgägligt uppvärmd förråd/ vinkällare som ligger en trappa upp samt ett mindre förråd med ett extra kylskåp. Direkt från trapphuset nås ett mycket välskött och uppvärmd garrage med garrageplatser inomhus. Bostadsrätten erbjuder även tillgång till en gästlägenhet med ett sovrum, pentry, badrum med dusch, wc och handfat och som kan bokas till självkostnad av föreningens medlemmar. Föreningen är stabil och mycket välskött. I den här bostaden finns allt man kan önska. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Den underbara uteplatsen höjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många härliga kvällar. Ett mycket bekvämt och tilltalande boende i ett av Lunds attraktivare områden som passar er som vill bo nära Lunds stadskärna och hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har ni Stadsparken, gym, idrottshall och mycket bra kommunikationsmöjligheter en kort promenad från lägenheten. Både Lunds centralstation och Klostergårdens tågstation kan nås till fots. En lägenhet man garanterat kommer trivas i! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sofiavägen 5B, Sofiaparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00
Sofiavägen 5B, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Sofiavägen 5B, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Sofiavägen 5B

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 695 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3
1 764 kr/mån
94 167 kr/m²

På Sofiavägen 5 B hittar du denna charmiga och välplanerade lägenhet om 18 kvm, perfekt för dig som söker ett hem där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Belägen på tredje våningen välkomnas du av en rymlig hall med inbyggd förvaring i form av garderob och överskåp, vilket ger dig gott om plats att hålla ordning och reda. När du kliver in i allrummet möts du av en ljus och luftig atmosfär tack vare den öppna planlösningen och det generösa ljusinsläppet. Allrummet är smakfullt utformat för att kombinera vardagsrum och kokvrå på bästa sätt. Kokvrån är utrustad med två kokplattor, kyl med frysfack och en separat ugn med skafferidel, vilket gör det enkelt att laga mat och förvara dina ingredienser. Badrummet är helkaklat och stilrent med dusch, toalett och handfat, vilket ger en fräsch och modern känsla. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den härliga balkongen som nås direkt från allrummet. Balkongen vetter mot väster och erbjuder många soltimmar, vilket gör den till en perfekt plats för avkoppling och att njuta av den vackra utsikten över den lummiga innergården. Denna lägenhet erbjuder en unik kombination av funktionalitet och trivsel, och passar utmärkt för både singlar och par som vill bo centralt med närhet till stadens puls, men ändå ha möjlighet att dra sig tillbaka till en lugn och grönskande miljö. Här har du allt du behöver för ett bekvämt boende, från smart förvaring och effektivt kök till en balkong som blir din privata oas. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem på Sofiavägen 5 B – en plats där varje kvadratmeter är genomtänkt och där du kan skapa ditt drömboende! HSB Brf Drottninggården i Lund är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller gemensamhetslokal, tvättstuga, en trevlig innergård, cykelrum och grillplats. Sofiaparken är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, ostört och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, vackra grönområden, förskola och busshållplats. Helt nära finns en idrottshall och utebanor för bland annat padel och alldeles invid fastighet finns en närbutik med paketutlämning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bankgatan 9 B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Bankgatan 9 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bankgatan 9 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bankgatan 9 B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 350 000 kr
57,3 m²
2 rum
vån 1
2 634 kr/mån
58 464 kr/m²

I hjärtat av Lund, med centrumlägets alla fördelar, finner du denna totalrenoverade tvåa som andas 40-tal med tidstypiska detaljer. Här möts du av högt i tak, klassisk stavparkett och stora fönsterpartier som tillsammans ger bostaden både rymd och en genuin känsla av elegans. Denna bostad är optimalt planerad med väldisponerade rum och god förvaring, vilket gör den idealisk för både par och singelhushåll. Här bor ni mitt i centrum men ändå på ett lugnt läge, med fönster som vetter mot den stillsamma Stora Tvärgatan, vilket garanterar avskildhet utan insyn från gatan. Dessutom ligger lägenheten en trappa upp, vilket ger en perfekt kombination av bekvämlighet och avskildhet. Lägenheten erbjuder ett rymligt och väl tilltaget vardagsrum med generös plats för både en stor soffgrupp och en matplats där familj och vänner kan samlas. Det stilrena köket, som renoverades 2018, är utrustat med gott om förvaringsutrymme, en integrerad diskmaskin och plats för ett matbord, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och socialt umgänge. Det topprenoverade badrummet från 2023 är helkaklat med tidlösa och smakfulla materialval, vilket skapar en lyxig känsla. Sovrummet är generöst utformat med plats för en dubbelsäng och ytterligare förvaring, vilket gör det till en avkopplande och funktionell oas. Dessutom har du tillgång till en gemensam takterrass, perfekt för sommarkvällar med grillmöjligheter, sittgrupper och en vacker utsikt över staden. Läget är svårslaget med Lunds centrum precis utanför dörren. Här har du omedelbar närhet till stadens rika utbud av butiker, restauranger och kaféer, samt Lunds Universitet och flera gröna parkområden som erbjuder möjlighet till både rekreation och avkoppling. Välkommen till ett inflyttningsklart boende som uppfyller alla krav på bekvämlighet, charm och ett förstklassigt läge!

  • Premium
Södra Esplanaden 5A, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:00
Södra Esplanaden 5A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Södra Esplanaden 5A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Södra Esplanaden 5A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 695 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/4
2 675 kr/mån
65 732 kr/m²

Välkommen till Södra Esplanaden 5A – en charmig och välbevarad pärla från 1938, belägen på andra våningen i en klassisk byggnad. Denna välplanerade lägenhet om 41 kvm erbjuder ett fantastiskt boende med en härlig blandning av tidlös charm och moderna bekvämligheter. När du kliver in möts du av en stor och rymlig hall, som dessutom är möblerbar, vilket ger dig många inredningsmöjligheter. Här finns också en imponerande garderobsvägg på 3 meter, perfekt för all din förvaring, samt en plats som kan användas som arbetsplats. Det rymliga allrummet, med elegant fiskbensparkett, erbjuder gott om utrymme för både säng och soffa, och från allrummet har du direkt utgång till en balkong i österläge, där morgonsolen skapar en härlig start på dagen. Köket är delvis renoverat 2020 med en stilren design som inkluderar vita väggar, en fondvägg klädd i gråbrunt trä, och en grå laminatbänkskiva med svart kakel ovanför. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror, inklusive kyl/frys från 2022 och ugn samt induktionshäll från 2020, och har plats för ett matbord för cirka fyra personer. Även köket har en utgång till balkongen, vilket ger en ljus och luftig känsla. Det totalrenoverade badrummet från 2022 andas lyx och elegans med klinkergolv, kaklade väggar, och fällbara spotlights i taket. Här finner du moderna bekvämligheter som toalett, handfat, dusch och ett stilrent badrumsskåp. För extra komfort har badrummet även golvvärme och en handdukstork. Dessutom är eluttag förberett för tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd, vilket ger dig extra förvaringsutrymme. Detta är ett drömhem för den som uppskattar en kombination av klassisk arkitektur och moderna funktioner. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet på Södra Esplanaden 5A, där varje detalj är genomtänkt för att du ska trivas! Bo med lugna omgivningar och cykelavstånd till Universitetsområdena. På kort avstånd ligger Stadsparken, bra serviceutbud och goda kommunikationer både inom Lund och med bussen till Malmö ett par minuter bort.

  • Premium
  • Balkong
Bantorget 13D, Lund - Centrum, Lunds kommun

Bantorget 13D

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 350 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1,5/3
3 602 kr/mån
55 952 kr/m²

Här innanför portarna mot myllrande Bantorget bor man ostört och fritt från insyn. Bostaden präglas av en luftig känsla med högt i tak, inbjudande planlösning och vackra brädgolv och fönsterpartier. Med attraktivt läge, nära Centralstationen hittar vi denna pärla med härlig takhöjd, vackra takrosetter och fint ljusflöde. Här erbjuds ett mysigt rum med plats för såväl soffa som säng, smakfull matsal, renoverat kök samt kvadratsmart badrum. Här bor du i en fastighet från 1878 med en mysig innergård och på absoluta A-läge med butiker, restauranger och hela stadens utbud i din direkta närhet. Välkommen på visning!

Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun, bild 2
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun, bild 3

Sunnanväg 6J

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 5/8
3 016 kr/mån
40 405 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig etta, högt och bra belägen med härlig utsikt. Stort badrum som renoverades 2016 Lättmöblerat rum med utrymme för både matbord och soffa. Sovalkov där den stora sängen enkelt får plats. Rejäl klädkammare och förråd i källaren. Två stora fönster ger ett fint ljusflöde i hela lägenheten. Klostergården ligger i södra Lund på ca 5 minuters cykelavstånd från stadskärnan. Området är omtyckt för sin lugna karaktär med flera trevliga promenadslingor. Sankt Lars och Källby Dammar som ligger i närheten är mycket uppskattade grönområden. På Klostergården finns också en mataffär, konditori och utmärkta pendlingsmöjligheter både till Malmö och övriga Lund.

  • Premium
  • Hiss
Järnåkravägen 9 D, Järnåkra, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:30
Järnåkravägen 9 D, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Järnåkravägen 9 D, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Järnåkravägen 9 D

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 650 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 4/4
2 748 kr/mån
43 443 kr/m²

Välkommen till Järnåkravägen 9D, en superfin 50-talspärla signerad de berömda arkitekterna Fritz Jaenecke och Sten Samuelson. Denna genomgående lägenhet på 61 m², belägen högst upp i huset på fjärde våningen, erbjuder en lugn och ostörd tillvaro i jämnhöjd med trädkronorna. Lägenheten har en trevlig hall med säkerhetsdörr och bra förvaring i garderober. Vardagsrummet är rymligt och öppet, med plats för både soffa och matplats, och har utgång till en södervänd balkong perfekt för många soltimmar. Det totalrenoverade IKEA-köket från 2018 är en dröm för matlagningsentusiasten, utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys, kolfilterfläkt och diskmaskin. Högglansvita luckor, stenbänkskiva och stänkskydd i rostfritt stål skapar en stilren och modern känsla. Köket rymmer dessutom åtta personer, perfekt för middagsbjudningar. Sovrummet är tyst och svalt, beläget mot den lugna innergården, och erbjuder plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet har dusch och nyinstallerad fläkt samt infällda spotlights i taket. Med stora fönsterpartier, snedtak och hög takhöjd skapas ett luftigt och ljust intryck i hela lägenheten. Här kan du njuta av morgonsolen i köket och den eftermiddagssolen på balkongen, med utsikt över den välskötta innergården. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska boende med genomtänkt planlösning, nyligen renoverade ytor och utmärkta förvaringsmöjligheter. Brf Gillesgården är en välfungerande förening med god ekonomi och låg skuldsättning som värnar om sina medlemmars trivsel. I föreningen finns gemensamma tvättstugor och förråd och dessutom finns en övernattningslägenhet som underlättar när släkten hälsar på. Belåningsgraden är låg och föreningen har stora investeringar bakom sig vilket gör detta till ett smärtfritt boende! Läget är perfekt i lugna lummiga omgivningar endast en kort promenad från stadsparken och centrum med stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Flöjtvägen 12A, Östra Torn, Lunds kommun

Flöjtvägen 12A

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 595 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/2
2 796 kr/mån
43 108 kr/m²

Välkommen till Flöjtvägen 12A, en charmig och välplanerad etta på 37 m² som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Denna ljusa bostad är belägen på andra våningen i en välskött förening i det eftertraktade området Östra Torn i Lund. När du kliver in möts du av ett rimligt allrum med en smart sovalkov som ger en naturlig avgränsning mellan sov- och vardagsdel. Här finns gott om plats för en soffgrupp där du kan koppla av efter en lång dag. Från allrummet har du utgång till den härliga, södervända och inglasade balkongen som bjuder in till soliga stunder och trevliga middagar utomhus. Badrummet, som renoverades 2011, är helkaklat och fräscht, medan köket erbjuder bra arbetsytor och plats för 2–3 personer att laga mat tillsammans. Köksluckorna byttes ut 2014 vilket ger köket en modern och fräsch känsla. Till lägenheten hör också ett praktiskt förråd på samma våningsplan, vilket gör det enkelt att förvara dina tillhörigheter. Läget i Östra Torn ger dig en perfekt balans mellan lugn och närhet till stadens puls, med god tillgång till kollektivtrafik och andra kommunikationer till både Lunds centrum och Malmö. Här bor du i ett område med en grön och skön miljö, samtidigt som du har all service och bekvämligheter nära till hands. Detta är ett idealiskt boende för dig som vill ha ett lättskött och bekvämt hem i en trivsam och lugn omgivning!

  • Plus
  • Balkong
Lilla Algatan 9B, Kulturkvadranten, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:30
Lilla Algatan 9B, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 2
Lilla Algatan 9B, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 3

Lilla Algatan 9B

Lägenhet
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 000 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
2 915 kr/mån
85 106 kr/m²

I en vacker fastighet belägen mitt i hjärtat av Lund, Kulturkvadranten, hittar vi denna välplanerade 2:a med direkt närhet till den fina gemensamma innergården med mysiga uteplatser. Lägenheten är i fint skick och erbjuder ett mysigt parallellkök med tidlösa luckor i vitt mot bänkskiva i svart. Vidare finns vardagsrum med plats för soffgrupp, matplats och arbetshörna och sedan ett rofyllt sovrum med vackert ljusflöde. Här njuter man av de tidstypiska detaljerna såsom högt till tak, fina brädgolv, vackra lampstuckaturer och spegeldörrar. Badrummet är helkaklat och fräscht med badrumsfönster som skänker fint ljus. Här finns även tvättmaskin, avlastningsytor, skåpsförvaring och dusch med duschvägg. Uteplatsen utanför lägenheten är föreningens gemensamma. Bostaden är omgiven av Lunds karaktäristiska kullerstensgator med shopping, restauranger och nöjen bara runt husknuten. Måste upplevas! Välkomna på visning!

  • Premium
Flormansgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:00
Flormansgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Flormansgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Flormansgatan 8

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 750 000 kr
52,6 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 516 kr/mån
52 281 kr/m²

Välkomna till Flormansgatan 8 i de lummiga gröna delarna av centrala Lund. Denna rymliga 1,5:a är ytterst välplanerad och luftig. Ljust renoverat kök med goda arbetsytor och skåpsförvaring. Här finns gott om plats för matbord för 4 personer. Separat sovalkov, förvaringsmöjligheter och luftigt vardagsrum med plats för både stor soffgrupp och skrivbord om så önskas. De stora fönsterpartierna skänker rummet rikligt med ljus och släpper grönskan tätt inpå. Fräscht helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2009. Klädkammare och källarförråd ger dig bra förvaringsmöjligheter. Bra att flytta in, välkommen hem! Här bor ni lugnt och ostört och samtidigt nära till centrum och hela dess utbud med nationer, restauranger, butiker, gym mm. Härifrån cyklar du också snabbt till universitetet. Runt knuten har ni Södra Esplanaden som är en trevlig promenadgata med loppis på lördagar under sommarhalvåret. En kort promenad bort ligger prunkande Stadsparken.

  • Premium
Hortonomvägen 7, Råbylund, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 16:30
Hortonomvägen 7, Råbylund, Lunds kommun, bild 2
Hortonomvägen 7, Råbylund, Lunds kommun, bild 3

Hortonomvägen 7

Radhus
Råbylund, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
4 300 000 kr
121 m²
5 rum
7 242 kr/mån
35 537 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva detta nyproducerade bostadsrättsradhus på bästa läge i Råbylund. Detta energismarta hus borgar för låga driftskostnader, samtidigt som du kan njuta av nyproduktionens alla fördelar i en expansiv och eftertraktad del av Lund. Huset är flexibelt och kan växa tillsammans med familjen, med en inredningsbar tredje våning som kan komplettera de nuvarande 3-4 sovrummen. Om vinden inreds kan boytan uppgå till hela 158 kvm, vilket ger gott om utrymme för alla behov. Radhuset är välplanerat med stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus och skapar en ljus och rymlig atmosfär. Vid entrén möts du av en rymlig hall med plats för att ställa barnvagn, vilket gör vardagslogistiken enkel och smidig. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagens bestyr. Det fullutrustade köket, öppet mot vardagsrummet, erbjuder generösa ytor där hela familjen kan samlas. Här finns plats för flera personer, perfekt för både vardagsmåltider och större middagsbjudningar. Det välplanerade vardagsrummet, med utgång till en uteplats och trädgård i sydöst, bjuder in till avkoppling och social samvaro i en solig och trivsam miljö. På framsidan av huset finns en härlig uteplats med trädgård i västerläge, vilket bjuder på skön kvällssol – den perfekta platsen för avkoppling efter en lång dag. Här finns även möjlighet att parkera en bil. På andra våningen finns ett allrum som enkelt kan göras om till ett mindre sovrum om så önskas, samt tre rymliga sovrum. Ett av dessa sovrum är lite större och passar perfekt som master bedroom. Två av sovrummen har utgång till balkongen i västerläge, vilket ger ännu en plats att njuta av utomhusmiljön och den vackra solnedgången. På övervåningen finns även ett helkaklat badrum med badkar, vilket erbjuder extra komfort. Utöver husets egna bekvämligheter har du tillgång till föreningens grönskande innergård. Här finns en lekplats, gräsyta för lek och avkoppling, samt en vinterträdgård som skapar en härlig miljö året runt. Denna gemensamma yta blir en naturlig samlingspunkt för grannar och bidrar till en trivsam och social atmosfär i området. Råbylund är känt för sina charmiga grönområden med lekplatser, utegym, vattendrag och stadens största sjö. Dessa områden erbjuder en mängd fritidsaktiviteter för både vuxna och barn, vilket gör det lätt att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Dessutom har du endast en kort cykeltur på 10-12 minuter till centrum och universitetet, vilket gör pendlingen enkel och bekväm. Om du föredrar kollektivtrafik finns bra bussförbindelser i närheten. Skolor och förskolor finns också inom området, vilket gör det lätt för barnfamiljer att få vardagen att fungera smidigt. Detta är ett fantastiskt tillfälle att förvärva en bostad som erbjuder både komfort och bekvämlighet, i en miljö som uppmuntrar till en aktiv och social livsstil. Varmt välkommen på visning av denna fantastiska bostad och upptäck allt den har att erbjuda!

  • Premium
Norbergsgatan 3, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:00
Norbergsgatan 3, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Norbergsgatan 3, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Norbergsgatan 3

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 200 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 2/4
3 830 kr/mån
50 794 kr/m²

På populär cityadress och parknära läge finner du mysiga Norbergsgatan. En lugn gata med sparsam trafik och vackra fasader. Bakom funkisfasad från 1938 finns denna fina och mysiga bostad med tidsenliga funkisdetaljer och en stor portion känsla. Huset är ritat av välkända arkitekten Hans Westman som verkade under funktionalismens guldår. På andra våningen välkomnas du in i bostaden som genomsyras av luft och rymd. Redan när du kliver över tröskeln känner du av bostadens charm och många fina kvaliteter. Iögonfallande är förstås den fungerande öppna spisen som snabbt hamnar i fokus när du kommer en bit in i hallen. Planlösningen är mycket bra med en möblerbar halva som binder ihop hela lägenheten på ett fint sätt. Här finns gott om sociala ytor där det är lätt att trivas. I halvan ställer man förslagsvis det stora matbordet intill den öppna spisen, eller varför inte en arbetsplats med mysig läshörna vid sidan om? I vardagsrummet ryms soffgruppen och härifrån når du även bostadens generösa balkong med morgon- och förmiddagssol. Gediget originalbrädgolv, högt i tak och vackra fönstervreden är bara några av de tidsenliga detaljer som erbjuds. Vidare finner du ett praktiskt och smakfullt kök med charmig inbyggd hyllförvaring och plats för matbord. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och har fönster mot gården. Bra förvaring finns också i bostaden i form av flertalet fasta garderober och slutligen ett helkaklat badrum med dusch. Ett hem där byggårets välbevarade attribut möter modernare lösningar i absolut bästa tänkbara kombination! Här bor du alldeles intill Södra Esplanaden på lugn gata men med citypulsen precis runt knuten. Nära till såväl butiker och restauranger som till Stadsparken och goda kommunikationer - både inom Lund och till Malmö. Brf Norbergsgården är en välskött förening med låga avgifter och mysig innergård. Föreningen har funnits sedan huset byggdes 1938. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Blidvädersvägen 6C, Klostergården, Lunds kommun
Blidvädersvägen 6C, Klostergården, Lunds kommun, bild 2
Blidvädersvägen 6C, Klostergården, Lunds kommun, bild 3

Blidvädersvägen 6C

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 695 000 kr
30 m²
2 rum
vån 5/7
2 456 kr/mån
56 500 kr/m²

Välkommen till Blidvädersvägen 6C – en pärla på 30 kvm som imponerar med sin ljus och genomtänkta planlösning, belägen på femte våningen med en betagande utsikt över omgivningarna. Byggnaden från 1965 är utrustad med hiss, vilket gör det enkelt att ta sig upp till denna stilfulla bostad. Säljaren har på ett smart sätt omvandlat lägenheten från en traditionell etta till en kvadratsmart tvåa med ett eget sovrum, vilket gör varje kvadratmeter användbar och ger en känsla av rymd och funktionalitet. Vid entrén möts du av en välkomnande hall med praktisk förvaring bakom eleganta glasskjutdörrar, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Det välplanerade vardagsrummet erbjuder generöst med plats för både en bekväm soffa, en matplats och en köksdel, vilket skapar en social och trivsam yta för både vardag och fest. Det avskilda sovrummet är mysigt och har plats för en säng, vilket ger en lugn och rofylld atmosfär att vila i. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, inte minst tack vare den rymliga klädkammaren som erbjuder gott om utrymme för kläder och andra tillhörigheter. Badrummet är funktionellt och fräscht, utrustat med dusch, toalett och handfat – allt du behöver för att trivas. Till lägenheten hör även ett generöst förråd om ca 10 kvm i källaren, vilket ger extra utrymme för förvaring. Blidvädersvägen 6C är en idealisk bostad för den som söker ett smart, välplanerat boende med fantastisk utsikt och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att göra denna underbara lägenhet till ditt nya hem! Området ligger bra, några minuter med cykel från Lunds centrum och Stadsparken. Bra kommunikationer med lokalbussar erbjuds på gatan nedanför eller bussen mot Malmö bara några minuter bort. Utmärkt serviceutbud i närområdet samt gångavstånd till härliga grönområden vid S:t Larsparken med trevliga promenadstråk. Varmt välkommen på visning! Renoveringar: 2021 Målat om alla målade väggar och tak. Gjort om lägenheten från en etta till en tvåa. Dragit om elen för att den skulle passa bättre till den nya planlösningen. Byggde en walk-in closet och bättre hallförvaring.

  • Premium
  • Hiss
Finalgatan 3, Arenaparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:00

Finalgatan 3

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 095 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4
2 972 kr/mån
52 375 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet där du inte behöver tänka på renoveringar på många år – allt från ytskikt till utrustning är toppmodernt. En social etta i fint skick som bland annat erbjuder generös takhöjd, bra planlösning och fräscha ytskikt.   Det första man möts av i denna bostad är en stor, inbjudande och funktionell hall. Det fräscha, funktionella och praktiska köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, släta luckor och öppen planlösning mot allrummet. Rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor, plats för soffa och matgrupp och säng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor, mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela dagen och plats för soffgrupp. Detta populära, snabbväxande och trendiga område på Arenaparken är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, naturnära och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, busshållplats, vackra grönområden, idrottshall och gym. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gylleholmsgatan 2, Lund - Centrum, Lunds kommun

Gylleholmsgatan 2

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 995 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1
5 560 kr/mån
41 027 kr/m²

Välkommen till denna vackra hörnlägenhet anno 1905 med högt i tak och fantastiskt ljusinsläpp! Njut av centrumlägets alla fördelar med närheten till allt!

Bantorget 13 A, Lund - Centrum, Lunds kommun

Bantorget 13 A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 150 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 690 kr/mån
71 667 kr/m²

En alldeles bedårande bostad i ett charmigt hus från förra seklets början, väntar på nya ägare. Här innanför portarna mot myllrande Bantorget bor man ostört och fritt från insyn. Bostaden präglas av en luftig känsla med inbjudande planlösning. Takhöjd, rymd, vackra trägolv och ljusa färger förstärker det fräscha intrycket. Köksdelen totalrenoverades 2016 med gott om förvaring och arbetsytor. I allrummet finns en fantastisk kakelugn (ej eldningsbar) som pryder rummet. Detaljrikedomen och bostadens naturliga sekelskiftescharm gör detta till en bostad med härlig atmosfär och ett hem att trivas i. På Bantorget bor du i absoluta centrum med restaurang Bantorget 9 som närmsta granne och Grand Hotell och Klostergatan ett stenkast bort. Till Centralstationen tar det inte många minuter att gå. Välkommen hem till en bostad utöver det vanliga.

Körsbärsvägen 15, Nilstorp, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:00
Körsbärsvägen 15, Nilstorp, Lunds kommun, bild 2
Körsbärsvägen 15, Nilstorp, Lunds kommun, bild 3

Körsbärsvägen 15

Lägenhet
Nilstorp, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 390 000 kr
61,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 698 kr/mån
38 862 kr/m²

I det vackert rödteglade huset på Körsbärsvägen 15 finner du denna mysiga trerumslägenhet på ett skyddat läge bland uppskattade kvarter. Renoverat kök 2019. En bostad med mycket karaktär, grönskande vyer från alla fönster och ett magnifikt ljusinsläpp. Här flödar ljuset in från hela tre väderstreck och förgyller varje rum. Alla rum i bostaden är väl tilltagna vilket ger dem dess härlig volym, insynen är begränsad och mysfaktorn hög! Hallen rymmer enkelt det mindre möblemanget och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket har stilrena luckor i vitt mot bänkskiva i mörkgrått. Det moderna kaklet ovan bänkskivan bidrar ytterligare till estetiken i rummet. Köket är väl genomtänkt med mycket förvaring, arbetsyta och utrustat med diskmaskin. På golvet ligger ett ljust trägolv mot vitmålade väggar. Det stora och ljusa rummet har fönster mot innergården där en naturlig matplats öppnar sig. Utanför fönstret reser sig trädgårdens höga grönska. I vardagsrummet med vacker fiskbensparkett på golven får du enkelt plats med såväl soffmöblemang, matbord som skrivbord. I direkt anslutning till vardagsrummet finner du ett av bostadens fina sovrum med inbyggd garderob och utrymme för en dubbelsängen om så önskas. Bakom en dörr i sovrummet väntar bostadens balkong i solsäkert läge. Här kan du njuta av en god kopp kaffe i den värmande södersolen. Bostadens andra sovrum som är placerat mot innergården ligger väl avskilt från resterande delar av bostaden. För att nämna några fördelar med rummet har det en lugn placering utan insyn från gatan. Med ett fönster på glänt kan du höra omgivningarnas intensiva fågelsång. Dessutom upplevs rummet svalt och skönt. En perfekt plats för avkoppling. Vidare erbjuds även ett badrum utrustat med wc, tvättställ och badkar. En helt fantastisk bostad som inte lämnar något att önska - måste upplevas på plats! Området kring Nilstorp är fridfullt och sen länge uppskattat med sin trevlig variation av flerfamiljsbostäder, friliggande villor och radhus. Omgivningarna är lummiga och grönskande med ett stort utbud av parker, lekplatser och promenadstråk. Här bor den kräsne som vill bo endast 5 minuter bort från Lunds absoluta centrum med cykel, men ändå kunna njuta av lugnet. Service- och matbutik finns alldeles i närheten. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Slöjdgatan 12, Väster, Lunds kommun

Slöjdgatan 12

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2
4 442 kr/mån
55 347 kr/m²

Belägen på andra våningen hittar du denna tvårummare som är såväl öppen som stilren. Denna optimalt planerade och helt nyproducerade lägenhet erbjuder en boyta om 50.5 kvadratmeter samt stora fönster, hög materiell standard och härlig atmosfär. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och inbjudande hall med bra förvaring, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, rogivande och ljust sovrum med fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng och plats för garderob. Köket är stort, modernt och stilrent med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och stora fönster. Det rymliga, välplanerade och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 24