Mäklare Desirée Brito

Desirée Brito

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torekovsgatan 18E, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Torekovsgatan 18E

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 195 000 kr
53 m²
3 rum
vån 2/4
3 872 kr/mån
22 547 kr/m²

Nu ges möjligheten att sätta sin egen prägel på en genomgående trerummare med stor inglasad balkong. Välkommen upp till våning två, här finner du en genomgående trerummare med fantastiska möjligheter att skapa ditt drömboende. Rymligt vardagsrum med parkett och utgång till den stora inglasade balkongen som vetter mot föreningens innergård. Två sovrum, inbyggda garderober för gott om förvaringsmöjligheter, kök i original samt ett badrum som är renoverat i samband med föreningens stambyte 2014. På lugna och Gröna Östra Sorgenfri bor du mitt i Malmö med närhet till allt. Mitt över Nobelvägen ligger S:t Knut med sina mysiga caféer och även Möllan och Folkets Park ligger på promenadavstånd. Goda kommunikationer med buss från Nobeltorget och även med tåg från Triangelns station. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Konsultgatan 19, Södertorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00

Konsultgatan 19

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 495 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 983 kr/mån
17 904 kr/m²

Nu är en av de populära genomgående trerummarna med stor inglasad balkong till salu. Rymligt kök med gott om förvaring och arbetsytor samt plats för matbord, två stora sovrum med utgång till den inglasade balkongen. Vardagsrum med vacker parkett som rymmer både soffgrupp och matbord. Helkaklat badrum samt gästtoalett. På Konsultgatan 19 bor du i lugnt och barnvänligt område nära såväl storstadspuls som vackra promenadstråk. På gångavstånd finner du citykärnans utbud av shopping och restauranger samt den pendlarvänliga Citytunnelstationen vid Triangeln. Ett stenkast från bostaden ligger Pildammsparkens lummiga grönområde och shoppingcentret Mobilia. I närområdet ges goda kommunikationsmöjligheter med buss och det korta avståndet till motorvägarna underlättar vardagen för dig som pendlar med bil. Drygt tre kilometer från bostaden ligger den exploaterande stadsdelen Hyllie med köpcentret Emporia i spetsen och dess citytunnelstation. Brf Södertorp är en välskött HSB-förening som stoltserar med vackra utemiljöer och välskötta bostadshus. Omgivningen bjuder på aktiviteter för såväl gammal som ung med lekplatser, grillplats och boulebana. Föreningen har även gym och aktivitetslokal att hyra för medlemmarna. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Gamla Dockan 13

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/5
5 207 kr/mån
65 076 kr/m²

Varmt välkomna till Gamla Dockan 13. På perfekt läge med gångavstånd till city, saluhallen, kanalstråk samt havsbris runt hörnet finner du ett klimatsmart boende i Varvsstaden på historisk mark mellan Gamla Dockan och Kockums Gjuteri. Bli den första att flytta in i denna ljusa trerummare med optimal planlösning där varje kvadrat är noga genomtänkt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med 2 utgångar till den stora balkongen. Den fantastiska balkongen i söderläge bjuder på härliga soltimmar och kanalutsikt i två väderstreck, perfekt för att avnjuta morgonkaffet eller sena sommarkvällar med vänner och familj. Ett rymligt sovrum med inbyggda skjutdörrsgarderober, samt ytterligare ett mindre rum som kan nyttjas som kontor/extrarum, barnrum eller varför inte som en lyxig walk-in-closet. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt förvaring och gott om arbetsyta. Exklusiva och stilfulla materialval i form av kök från Vedum, granitkeramik i badrummet samt genomgående ekparkett i hela bostaden. Föreningen har även en gemensam takterrass som ligger en våning upp i samma hus och en grönskande innergård med pergola, grillplats, sandlåda och regnbädd. Med mindre än fem minuters promenad från bostaden ligger Anna Lindhs plats och Malmö Centralstation med alla förbindelser till resten av Malmö samt tåget för vidare färd mot Kastrup och Köpenhamn. En unik möjlighet att bo på en adress som erbjuder bekvämlighet och stil och stor terrassliknande balkong med kanalutsikt. Välkommen till ditt drömhem med det lilla extra!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sofielundsvägen 48F, Sofielund, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 18:00

Sofielundsvägen 48F

Lägenhet
Sofielund, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 249 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/4
3 402 kr/mån
30 463 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvåa högst upp i huset med balkong. Lägenheten bjuder på härlig takhöjd och vackra brädgolv, underbart ljusinsläpp och mycket charm. Välplanerade kvadratmeter i form av vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, kök med plats för frukostbordet, kaklat badrum med badkar, sovrum med inbyggd garderob och utgång till den härliga balkongen. Lägenheten är belägen på en lugn gata med omedelbar närhet till Möllan och dess torghandel, pittoreska butiker samt enorma kulinariska utbud. Här bor man mitt i Malmös mest dynamiska stadsdel i ständig förnyelse! Goda kommunikationer i direkt anslutning till Södervärns station och såväl inre samt yttre Ringvägen. Även Citytunnelns station Triangeln ligger endast 15 minuters promenad bort. Puls av Möllan men på lugnt läge. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4