Mäklare Desirée Brito

Desirée Brito

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klagshamnsvägen 95, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Klagshamnsvägen 95, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Klagshamnsvägen 95, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Klagshamnsvägen 95

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 395 000 kr
74 m²
5 rum
685 m² tomt

Välkommen till Klagshamnsvägen 95 och denna charmiga villa. Här bor du i eftertraktade och populära Bunkeflostrand/Strandhem med närheten till havet och strandängarna i en fridfull och familjevänlig miljö. Huset bjuder på öppen planlösningen och sociala ytor som skapar en inbjudande känsla och gör det enkelt att umgås och njuta av varandras sällskap. Köket är modernt och perfekt för matlagning och underhållande kring köksön. Stort vardagsrum och dessutom ett rymligt uterum att njuta av härliga middagar i. Vacker spiraltrappa tar oss upp till ovanvåningen. Här finns tre rum som kan nyttjas som sovrum eller allrum efter behov. Husets totala golvyta är över 100 kvm. Trädgården är en oas av lugn och ro, perfekt för utomhusaktiviteter och sommarfester. Den välskötta trädgården erbjuder både fruktträd, bärbuskar och gröna gräsmattor där du kan koppla av och njuta. Ett rymligt trädäck i direkt anslutning till det inglasade uterummet blir den perfekta platsen för grillkvällar eller bara för att sitta och njuta av en kopp kaffe på morgonen.

  • Premium
Torekovsgatan 9A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:30

Torekovsgatan 9A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 316 kr/mån
25 364 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga tvåa i hjärtat av charmiga Östra Sorgenfri – ett område som kombinerar stadens puls med grönskande omgivningar. Lägenheten är genomgående och bjuder på mycket ljus. Renoverat helkaklat badrum och vackert ljusgrått kök med plats för matbord. Stort inbjudande vardagsrum med burspråk, plats för både soffgrupp och matplats och dessutom en balkong att njuta av härliga soltimmar. Lägenheten bjuder på gott om förvaringsmöjligheter. Föreningen har dessutom en härlig takterrass. Östra Sorgenfri är ett av Malmös mest spännande och dynamiska områden. Området präglas av en blandning av äldre och nyare byggnader, gröna parker och ett växande utbud av kultur, konst och kaféer samt närheten till både Nobeltorget, Folkets Park och Sankt Knut gör det otroligt populärt. Välkomna på visning!

  • Plus
Uppsalagatan 9B, Södervärn, Malmö kommun

Uppsalagatan 9B

Lägenhet
Södervärn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 149 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/4
3 554 kr/mån
26 114 kr/m²

På en lugn bakgata bakom Södervärn hittar vi denna väldisponerade bostad som ligger två våningar upp! Lägenheten bjuder på ett trevligt ljusinsläpp från de stora fina fönsterna. Här finns stilfulla attribut som fiskbensparkett, breda fönsterkarmar och gedigen takhöjd. I hallen finns det gott om plats för avhängning av ytterplagg samt plats för förvaring i den stora inbyggda garderoben. Sovalkov med plats för säng samt dubbla garderober med fina inredningsval. Vardagsrum och kök i en luftig och öppen planlösning med plats för soffgrupp och matbord för härliga middagar. Köket är stort och rymligt och har gott om förvaring och arbetsyta. Helkaklat badrum med dusch. På husets baksida finns en inbjudande och välskött innergård för härliga sommarkvällar! Med promenadavstånd har du tillgång till bra kommunikation både via Södervärns busstorg och citytunneln vid Triangeln. Några minuter bort ligger Möllan och Triangeln som bjuder på ett stort utbud av restauranger, klubbliv och shopping. På andra hållet finns Mobilia köpcenter som är perfekt för regniga dagar. Vill du koppla av och ta en lugn promenad, ta en picknick eller ta en runda i joggingspåret så tar du dig snabbt till Pildammsparken som ligger bara några få minuter bort. Välkommen på visning

Munkhättegatan 28a, Eriksfält, Malmö kommun

Munkhättegatan 28a

Lägenhet
Eriksfält, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 595 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 237 kr/mån
20 850 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och genomgående trerummare. Lägenheten bjuder på smakfullt renoverat kök från Noblessa utrustat med högkvalitativa vitvaror från Siemens och generösa arbetsytor. Två stora sovrum, båda med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Ett helkaklat badrum med badkar och dubbel handfat. Dessutom en stor inglasad balkong med vikbara glas och ett sydvästläge är en av bostadens verkliga pärlor. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar, oavsett väder. Balkongen är perfekt för både avkoppling och umgänge. Här bor du i en välskött och lågt belånad HSB-förening. Föreningen har flera stora gemensamma innergårdar med mycket grönska, flera grillplatser, utemöbler och lekplatser samt en motionslokal. I området finns gym, matbutiker, skolor och förskolor. Du når snabbt och enkelt både Hyllie tågstation, Emporia, Mobilia och Malmös ringled. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Munkhättegatan 41, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Munkhättegatan 41

Radhus
Söderkulla, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
5 195 000 kr
191 m²
623 m² tomt

Varmt välkomna till Munkhättegatan 41 och detta stora enplans kedjehus om 191 kvm. Tillhörande uthyrningsbar del om 40 kvm som kan nyttjas av de stora barnen eller hyras ut med egen entré. Stor insynsskyddad tomt i solsäkert sydvästläge med härligt uterum och trädgård fylld med bärbuskar och fruktträd. Carport för bilen och förråd till trädgårdsredskapen. Beläget i det trevliga området Söderkulla, erbjuder detta enplanshus en perfekt kombination av genomgående planlösning och trevliga ytor som stort sällskapsrum, uterum och trevliga attribut som öppen spis. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller för att välkomna gäster. Bostaden bjuder även på ett rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter samt tvättmöjligheter. Huset är välplanerat och funktionellt. Varje rum flödar naturligt in i det nästa, vilket skapar en känsla av sammanhang och rymd. Och utomhus är en dröm med en insynsskyddad trädgård som nås från ett trevligt uterum. På populära Söderkulla bor du på ett utmärkt läge med allt du och familjen kan önska er inbäddat i Söderkullas populära och mysiga villaområde men ändå nära till Södervärn med alla dess förbindelser. Här har du gångavstånd till köpcentret Mobilia med matbutiker, shopping och nöje. För pendlaren är du snabbt ute på motorvägen och närheten till Danmark. Även Hyllie och tågstationen samt Emporia. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 5