Mäklare Karl Fransson

Karl Fransson

Om mig

Jag är en driven mäklare med personligt engagemang och hög service i fokus. Tack vare flera års erfarenhet av försäljning vet jag vad som krävs för att göra din bostadsaffär trygg och lyckad. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sallys gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Sallys gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 650 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/6
5 968 kr/mån
41 892 kr/m²

På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Lägenheten är belägen på våning två och stoltserar med ett fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Härifrån nås den härliga inglasade balkongen i sydväst med fin utsikt mot Öresund. Med dubbla balkonger får du dessutom sol under större delen av dagen. På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Limhamns Sjöstad har under senare år utvecklats till att bli ett av Malmös mest efterfrågande bostadsområden och lockar allt fler av stadens invånare. Området expanderar ännu och här drivs en väldigt spännande utveckling med visionen att skapa ett livfullt och tryggt kvarter. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna skapas en lugn och säker tillvaro där barn kan röra sig och leka fritt. I din omgivning finns allt du behöver – skolor, närbutik, öppna fält och djupblått hav. S:t Jakobs Stenugnsbageri har öppnat i en av föreningens fastigheter. På gångavstånd har en större ICA öppnats. Här blir varje dag en dag vid havet, med fantastisk utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och Öresundsbron om så önskas.

 • Balkong
 • Hiss
Föreningsgatan 50A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Sön 21 apr kl 14:50

Föreningsgatan 50A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/5
7 929 kr/mån
30 876 kr/m²

Det är fridfullt och grönskande. Charmigt och bevarat. Mitt i stan men ändå inte helt. Pulsen är alldeles in på knuten, precis som parkens lugn. Genom en cykeltur eller promenad nås kultur, konst, shopping, matupplevelser och nöjen. Det är inte det minsta förvånande att Rörsjöstaden är ständigt lika attraktivt. På andra sidan av S:t Paulis mellersta kyrkogårds grönska sträcker den pastellfärgade huskroppen ut sig som uppfördes 1929. Invändigt välkomnas du av stilsäker interiör, generös takhöjd, synliga takbjälkar och ett loft. De stora fönsterpartierna får ljuset att strömma in och det höga läget bjuder på en fantastisk utsikt.

 • Plus
 • Hiss
Mariedalsvägen 49B, Slottsstaden, Malmö kommun

Mariedalsvägen 49B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
5 942 kr/mån
35 548 kr/m²

Välkommen till Mariedalsvägen 49B! Här erbjuds möjlighet att på andra våningen förvärva en välplanerad trerummare om 73 kvm. Bostaden stoltserar med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck, renoverat badrum, renoverat kök från 2022, gårdsvänd balkong i väster, stort sällskapsrum samt två funktionella sovrum. Perfekt för paret eller den mindre familjen! Bo i en härlig bostad med hög trivselfaktor i HSB-föreningen Brf Lessö. I krokarna omkring bostaden finns bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym, restauranger och caféer m.m. Perfekta förutsättningar för uppleva Malmö från sin bästa sida. HSB Brf Lessö -Bildades 1954 - I föreningen finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum och cykelförråd. - På Köpenhamnsvägen 9 finns en gemensam takterrass - Bredband via Öretel ingår i avgiften. Hastighet: 1 Gbit/s. - Garage finns (kösystem)

 • Balkong
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
3 508 kr/mån
38 571 kr/m²

På eftertraktat läge i nya Hyllievång presenterar vi en ljus och trivsam enrummare med öppen planlösning. Lägenheten är belägen på tredje våningen i denna nyproducerade fastighet med moderna faciliteter. Det första du möts av i denna lägenhet är en öppen hall med goda avhängningmöjligheter samt ett större förråd. Vidare kommer du till det stilfulla köket och allrummet som integreras i en öppen planlösning vilket inbjuder till social samvaro. Detta rum bjuder på härliga umgängesytor med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från detta rum når du även den trevliga balkongen. Bostaden erbjuder även ett modernt badrum med smakfull inredning där kombimaskinen med tvätt och tork underlättar vardagen. Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden. Den nya stadsparken kommer ge plats för caféer, promenadstigar och ständig grönska. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva bostadsområde och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Pilåkersvägen 5A, Dammfri, Malmö kommun
 • Sön 21 apr kl 12:10

Pilåkersvägen 5A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
8 438 kr/mån
23 395 kr/m²

Här erbjuds nu en förtjusande trerummare högt upp i huset på ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Området erbjuder närhet till bra skolor, bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst Slottsstadens mysiga restaurang- och Caféutbud. Som om det inte vore nog bor du även med direkt närhet till Pildammsparkens och Rönneholmsparkens härliga grönområden. Bostaden i sig stoltserar med genomgående planlösning på gavel med härligt ljusinsläpp. Här finns generösa ytor, väl tilltagna rum och modernt kök. Brf Ängdalaplan 51 - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - 25,5 % av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

 • Plus
Falsterbogatan 20, Folkets Park, Malmö kommun

Falsterbogatan 20

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 395 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 476 kr/mån
30 326 kr/m²

Välkommen till en förtjusande 1,5:a om 46 väldisponerade kvadratmeter alldeles intill populära Folkets park. På våning två finner du denna vackra 30-talspärla med bevarade originaldetaljer. Låt dig hänföras av tidstypiska attribut så som vacker takstuckatur, välbevarad fiskbensparkett, brädgolv och fönsternischer i sten. Stilrent kök i tidlöst vitt och en rymlig matplats för fyra personer. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC och handfat. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffa och arbetsplats. Halvan fungerar som en naturlig sovplats vilket underlättar möbleringen av umgängesytorna. Här ryms med enkelhet både dubbelsäng och förvaringsmöbler. På Falsterbogatan finns stadens alla hörn inom räckhåll. S:t Knuts mysiga caféer ligger bara ett stenkast bort, likaså Möllans myllrande kulturkvarter. City nås enkelt till fots, med cykel eller buss. På promenadavstånd nås pendlarvänliga Citytunneln, och dess station vid Triangeln, som enkelt tar dig till andra sidan sundet. Med andra ord är det här en perfekt bostad för den bekväma citymänniskan som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Varmt välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 6