Mäklare Karl Fransson

Karl Fransson

Om mig

Jag är en driven mäklare med personligt engagemang och hög service i fokus. Tack vare flera års erfarenhet av försäljning vet jag vad som krävs för att göra din bostadsaffär trygg och lyckad. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Wickenbergsgatan 3, Ribersborg, Malmö kommun

Per Wickenbergsgatan 3

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/5
4 269 kr/mån
50 692 kr/m²

På centralt läge i Ribersborg finner vi Per Wickenbergsgatan, en tyst och undangömd gata mitt i en av Malmös mest populära stadsdelar. Läget ligger fint bland klassiska gatustråk i Ribersborgs mysigaste delar strax intill Ribersborgsstranden och Öresundsparken. Runt hörnet lockar populära restauranger och stadens puls medan närområdet erbjuder utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar, cykelleder och närhet till Centralstationen. Helt enkelt ett läge med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Malmö. Om läget är toppen så är bostaden absolut inte blygsam. I vackert hus från 1936 finner vi denna underbara sällskapslägenhet med härligt bevarad 30-tals känsla. Redan i hallen möts vi av vacker vitpigmenterad fiskbensparkett som skapar karaktär till bostaden. Här möter vi ett charmigt hem med 65 väldisponerade och älskvärda kvadratmeter. Bostaden stoltserar med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck, fransk balkong, ett välutrustat kök, två bra sovrum samt helkaklat badrum. Utöver de invändiga attributen så är huvudnumret tveklöst den stora balkongen vänd mot en av Ribersborgs finaste innergårdar.

  • Balkong
Stadiongatan 51B, Lorensborg, Malmö kommun

Stadiongatan 51B

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
995 000 kr
28 m²
2 rum
vån 8/8
1 984 kr/mån
35 536 kr/m²

På Stadiongatan 51B välkomnar denna lägenhet om 28 oerhört välplanerade kvadratmeter. Vi erbjuds ett insynsskyddat och fritt läge med rofylld utsikt över takåsarna. Här har du ett stilfullt och fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar bra sociala ytor. Utöver detta har du ett helkaklat badrum och ett separat sovrum med fantastisk utsikt. Lägg där till en låg månadskostnad och du får den perfekta bostaden. Lorensborg blir ständigt mer och mer efterfrågat. Här bor vi i ett centralt område nära grönskande parker, promenadstråk och Pildammarna. Promenadavstånd till Malmö citys kulturutbud, Triangelns uppgång från citytunneln, Mobilia och Allsvensk fotboll. Samtidigt en närhet till Hyllie, Emporia liksom till Danmark. Välkommen på visning!

  • Hiss
Ribevägen 16A, Dammfri, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Ribevägen 16A, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Ribevägen 16A, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Ribevägen 16A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 111 kr/mån
38 250 kr/m²

Redan när vi stiger in i lägenheten känner vi att detta är något utöver det vanliga. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Kök från Marbodal kombineras med stilrena detaljer som stenbänkskiva och blandare från Tapwell. Badrummet är helkaklat och ger vardagslyxen att ha egen tvätt- och torktumlare. Mysigt ombonat av Pildammarnas och Rönneholmsparkens grönska finner vi populära Dammfri. Ett område vi snabbt kommer förälskas i och som det senaste åren blivit ett av de mer populära i västra delarna av Malmö. Detta inte bara på grund av den perfekta placering med behagligt avstånd till såväl city som Hyllieområdet. Området är även mysigt ombonat av stadens bästa parker och på andra sidan Pildammsparkens grönska finner vi Triangelstationens goda kommunikationsmöjligheter. På cykelavstånd når vi även Ribersborgsstrandens böljande blå. Runt knuten väntar även många dagligvarubutiker, Slottsstadens trevliga fik och goda kommunaktionsmöjligheter om vi mot förmodan inte väljer cykeln. Brf Langeland: - Funnits sedan 1947 - Låg Belåningsgrad - Flera stora renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstammar, relining, elstammar, tak och fasad - Ovanligt fin innergård med grillar och sittplatser - Bastu, övernattningsrum (300 kr/natt, högst 5 dagar i rad) och fritidslokal (200 kr/natt) - Garage finns (Kösystem) www.brflangeland.se [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Amiralsgatan 41B, Folkets Park, Malmö kommun

Amiralsgatan 41B

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 456 kr/mån
40 897 kr/m²

Redan när vi stiger in i lägenheten känner vi att detta är något utöver det vanliga. Takhöjden mäter 2,80 meter och på golven ligger ett vitvaxat brädgolv. Nyrenoverat originalkök från 1937 kombineras med bänkskiva i rostfritt stål och lyxiga maskiner från bland annat SMEG. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Trots sin storlek är det inga problem att ha sociala tillställningar med nära och kära. Utöver detta erbjuds ett helkaklat badrum som renoverades under regi av bostadsrättsföreningen i samband med stambyte (2017). I anslutning till det separata och rymliga sovrummet finns en inbyggd klädkammare och ytterligare förvaring erbjuds i de två förråden som tillhör lägenheten (cirka 25kvm). Med ett par kliv ut från lägenheten har du enkel access till föreningens renoverade innergård med solbäddar och grillplats. Här kan man flytta in och få hemkänsla från dag ett! Lägesmässigt är Möllan och Folkets park kända för sitt utbud av restauranger, barer och butiker. Torghandeln har varit en samlingsplats sedan början av 1900-talet. Här är det inte långt till varken falafel eller White Guide-listade restaurangen Lyran. Goda kommunikationer och strax intill ligger Citytunneln som tar dig till Lund, Köpenhamn och Kastrup. På 10 minuters promenad ligger Pildammsparken. Andra närområden är sommarsköna S:t Knut. Brf Amiralen 41: -3-glas isoleringsglas som gör lägenheten tyst -I stort sett är alla stora renoveringar utförda. -Föreningen har garage (boende i föreningen har förtur i kön) -Till lägenheterna ingår två förråd (cirka 25kvm) -Friköpt mark (ej tomträtt) -Det finns dolt kapital i form av en hyresrätt.

Ehrensvärdsgatan 2A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Ehrensvärdsgatan 2A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 250 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/5
6 262 kr/mån
32 143 kr/m²

På lugn återvändsgata precis intill Värnhemstorget och ett stenkast från vackra Rörsjöparken, välkomnas du till denna inflyttningsklara tvårummare. Lägenheten ligger i en välskött 1910-talsfastighet med många bevarade originaldetaljer, mycket charm och ljuvlig gårdsmiljö. Hissen transporterar dig upp till andra våningen där du välkomnas till ett hem där rymd, ljus och charm är ledorden. Byggnadsåret gör sig påmint i form av generöst tilltagen takhöjd, pardörrar, lamprosetter, takstuckatur och rum i fil. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med utgång till balkong i sydväst, stort vardagsrum, renoverat kök i svart från Kvik med integrerade vitvaror och renoverat badrum från 2017. Utöver detta erbjuds goda förvaringsmöjligheter i walk-in-closet som nås via hallen. På Ehrensvärdsgatan 2 bor du på centralt och attraktivt läge mellan härliga Rörsjöparken och Värnhemstorget. I närområdet finns ett bra utbud av shopping, kaféer, restauranger och nöjen. Precis utanför entrén erbjuds utmärkta kommunikationer till Lund och inom Malmö. För den som pendlar nås Centralstationen på gångavstånd från bostaden eller ett par minuter med buss. I bostadens omedelbara närområde finns även mataffärer, vårdcentral. förskolor och skola.

  • Balkong
  • Hiss
Kolsyregatan 22, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 22

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
3 891 kr/mån
41 078 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig tvårummare som stod klar år 2020. Lägenhetens väldisponerade 51 m² är belägna på våningsplan 2 med en härlig sydvästvänd balkong. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående parkettgolv, sovrum med klädkammare, hall med förvaring samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Det är inga problem om gäster vill sova över eftersom det finns tillgång till en övernattningslägenhet. Boende i föreningen har även tillgång till en härlig takterrass som lämpar sig utmärkt för umgänge och grillning! Här förenas lugnet, havet och Limhamns småstadsidyll i svårslagen harmoni. Närheten till matbutiker, gym, Hylliekrokens golfanläggning och grönområden. Goda kommunikationer till både Hyllie och Malmö C finns i bostadens absoluta närhet. Från bostaden går både cykel-och gångvägar längs Ribersborgs strandpromenad och Limhamns lagun med badplats nås på bekvämt gångavstånd. Brf Oljeslagarens hus -Gemensam takterrass i föreningen -Övernattningslägenhet finns -Garageplats finns ledigt -Friköpt mark (ej tomträtt) -Källarförråd

  • Balkong
  • Hiss
Pilåkersvägen 5B, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 5B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
5 522 kr/mån
29 737 kr/m²

Varmt välkommen till Pilåkersvägen 5B. Bostaden är belägen på våning två och stoltserar med en luftig och ljus atmosfär. Här finns flera välbevarade detaljer kvar som kalkstensgolv och fint originalkök. Som en förlängning till köket når man den gårdsvända balkongen i soligt västerläge. På balkongen finns gott om plats för sittgrupp och en härlig utsikt mot den gröna innergården. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning. Inbjudande stort socialt rum med plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Det rymliga sovrummet bjuder plats på dubbelsäng och här finns goda förvaringsmöjligheter i form av stor garderob. Lägesmässigt ligger Pilåkersvägen precis mellan Rönneholmsparken och Pildammsparken. Detta läge har under de senaste åren ökat i efterfrågan. Mycket tack vare närheten till Slottsstadens restauranger men också då parkeringsmöjligheter och innergårdsmiljöer är betydligt bättre än i närområdena. Längre ner på Köpenhamnsvägen ligger flera mataffärer och med cykeln nås t.ex. Ribersborgsstranden och Triangelstationen snabbt. Brf Ängdalaplan 51 - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf -Bredband ingår i avgiften - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - Stor del av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

  • Balkong
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/14
4 346 kr/mån
51 696 kr/m²

Välkommen till Brf Fyrskeppet i Varvsstaden och ett av stadens absoluta topplägen. Bostaden erbjuder optimal planlösning, genomgående ljusflöde och härlig balkong för sommarens soliga dagar. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående parkettgolv i ek, hall med förvaring, fullutrustat kök och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Intill kajstråket med direkt vattenkontakt, endast en kort promenad till tågstationen och stadens kommunikationsnav, oavsett vart i världen du ska. En bro bort når du stadens stora utbud av restauranger, handel, konserter och nöjen. Med en promenad genom Varvsstaden tar du dig till Malmö Saluhall – ett paradis för alla matälskare. Åt andra hållet hittar du havet och Malmös kilometer långa sandstrand Ribban. I föreningen finns en gemensam takterrass, innergård med pergola, grillplats och smitvägar mellan huskropparna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 50A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 50A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/5
7 929 kr/mån
30 876 kr/m²

Det är fridfullt och grönskande. Charmigt och bevarat. Mitt i stan men ändå inte helt. Pulsen är alldeles in på knuten, precis som parkens lugn. Genom en cykeltur eller promenad nås kultur, konst, shopping, matupplevelser och nöjen. Det är inte det minsta förvånande att Rörsjöstaden är ständigt lika attraktivt. På andra sidan av S:t Paulis mellersta kyrkogårds grönska sträcker den pastellfärgade huskroppen ut sig som uppfördes 1929. Invändigt välkomnas du av stilsäker interiör, generös takhöjd, synliga takbjälkar och ett loft. De stora fönsterpartierna får ljuset att strömma in och det höga läget bjuder på en fantastisk utsikt.

  • Plus
  • Hiss
Pilåkersvägen 5A, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 5A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
7 847 kr/mån
23 395 kr/m²

Här erbjuds nu en förtjusande trerummare högt upp i huset på ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Området erbjuder närhet till bra skolor, bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst Slottsstadens mysiga restaurang- och Caféutbud. Som om det inte vore nog bor du även med direkt närhet till Pildammsparkens och Rönneholmsparkens härliga grönområden. Bostaden i sig stoltserar med genomgående planlösning på gavel med härligt ljusinsläpp. Här finns generösa ytor, väl tilltagna rum och modernt kök. Brf Ängdalaplan 51 - Fr.o.m. 6 maj 2024 kommer även bredband att ingå i avgiften. - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - 25,5 % av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

  • Plus

Visar alla 10