Mäklare Karl Fransson

Karl Fransson

Om mig

Jag är en driven mäklare med personligt engagemang och hög service i fokus. Tack vare flera års erfarenhet av försäljning vet jag vad som krävs för att göra din bostadsaffär trygg och lyckad. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Korsörvägen 10B, Dammfri, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

Korsörvägen 10B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 195 000 kr
73,4 m²
3 rum
vån 1,5/3
5 503 kr/mån
29 905 kr/m²

På lugnt och undangömt läge i hjärtat av västra innerstaden, med gång- och cykelavstånd till det mesta, finner vi Korsörvägen. Här presenterar vi en smakfull och välplanerad trerumslägenhet placerad på bekväma våning ett med genomgående planlösning. Bostaden stoltserar dessutom med fina och smakfulla ytskikt, helkaklat badrum, renoverat kök samt balkong i västerläge. Här erbjuds förutsättningar som banar väg för ett trivsamt boende i många år framöver. Adressen är Korsörvägen 10B och bostaden ligger med absolut närhet Rönneholmsparken och med cykelavstånd till Ribersborgs vidsträckta sandstrand såväl som stadskärnans citypuls. En kort promenad bort växer Slottsstadens utbud av populära restauranger, caféer och dagligvarubutiker och i området finns utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar. Närheten till både hav, parker och centrum har medfört att det idag är ett av stadens mest trivsamma områden att bo i. Brf Wore 1 -Funnits sedan 1947 -Belåningen ligger på 2581kr/kvm (årsredovisning 2022) -Både vinds- och källarförråd ingår. -Föreningen har gemensam el

  • Plus
  • Balkong
Sallys gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Sallys gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 650 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/6
5 968 kr/mån
41 892 kr/m²

På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Lägenheten är belägen på våning två och stoltserar med ett fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Härifrån nås den härliga inglasade balkongen i sydväst med fin utsikt mot Öresund. Med dubbla balkonger får du dessutom sol under större delen av dagen. På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Limhamns Sjöstad har under senare år utvecklats till att bli ett av Malmös mest efterfrågande bostadsområden och lockar allt fler av stadens invånare. Området expanderar ännu och här drivs en väldigt spännande utveckling med visionen att skapa ett livfullt och tryggt kvarter. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna skapas en lugn och säker tillvaro där barn kan röra sig och leka fritt. I din omgivning finns allt du behöver – skolor, närbutik, öppna fält och djupblått hav. S:t Jakobs Stenugnsbageri har öppnat i en av föreningens fastigheter. På gångavstånd har en större ICA öppnats. Här blir varje dag en dag vid havet, med fantastisk utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och Öresundsbron om så önskas.

  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 50A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00

Föreningsgatan 50A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/5
7 929 kr/mån
30 876 kr/m²

Det är fridfullt och grönskande. Charmigt och bevarat. Mitt i stan men ändå inte helt. Pulsen är alldeles in på knuten, precis som parkens lugn. Genom en cykeltur eller promenad nås kultur, konst, shopping, matupplevelser och nöjen. Det är inte det minsta förvånande att Rörsjöstaden är ständigt lika attraktivt. På andra sidan av S:t Paulis mellersta kyrkogårds grönska sträcker den pastellfärgade huskroppen ut sig som uppfördes 1929. Invändigt välkomnas du av stilsäker interiör, generös takhöjd, synliga takbjälkar och ett loft. De stora fönsterpartierna får ljuset att strömma in och det höga läget bjuder på en fantastisk utsikt.

  • Plus
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 13A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 13:15
Köpenhamnsvägen 13A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Köpenhamnsvägen 13A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Köpenhamnsvägen 13A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 295 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/6
4 453 kr/mån
36 429 kr/m²

Mellan Rönneholmsparken och Pildammsparken finner vi Köpenhamnsvägen 13. På andra våningen i höjd med trädkronorna, erbjuds vi denna ytterst trivsamma trerummare i byggnad med hiss. Bostaden stoltserar med förmånligt hörnläge och därmed ljusinsläpp från två håll. Addera därtill en effektiv planlösning med två bra sovrum i svalt norrläge och fönster mot den lugna innergården. Pricken över i:et är det renoverade badrummet och charmiga vardagsrummet med burspråk och utgång till balkongen. Läget i Västra Innerstaden är bekvämt och omtyckt av många. I området finns bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och ett mysigt restaurang- och caféutbud. Utöver ett brett serviceutbud har vi även gångavstånd till flera parker och grönområden samt havet och stranden. På Köpenhamnsvägen 13 lever du kort och gott med förutsättningar som banar väg för ett trivsamt boende i flera år framöver. Välkommen! HSB Brf Bornholm har precis köpt loss marken. I föreningen finns gemensamt elavtal och fiberbredband som håller ner kostnaderna. I samma trapp som lägenheten finns en gemensam takterrass. Innergården är sluten och har grillplatser, berså, lekplats och boulebana - som låses nattetid.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariedalsvägen 49B, Slottsstaden, Malmö kommun

Mariedalsvägen 49B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
5 942 kr/mån
35 548 kr/m²

Välkommen till Mariedalsvägen 49B! Här erbjuds möjlighet att på andra våningen förvärva en välplanerad trerummare om 73 kvm. Bostaden stoltserar med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck, renoverat badrum, renoverat kök från 2022, gårdsvänd balkong i väster, stort sällskapsrum samt två funktionella sovrum. Perfekt för paret eller den mindre familjen! Bo i en härlig bostad med hög trivselfaktor i HSB-föreningen Brf Lessö. I krokarna omkring bostaden finns bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym, restauranger och caféer m.m. Perfekta förutsättningar för uppleva Malmö från sin bästa sida. HSB Brf Lessö -Bildades 1954 - I föreningen finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum och cykelförråd. - På Köpenhamnsvägen 9 finns en gemensam takterrass - Bredband via Öretel ingår i avgiften. Hastighet: 1 Gbit/s. - Garage finns (kösystem)

  • Balkong
Östra kristinelundsvägen 13, Slottsstaden, Malmö kommun

Östra kristinelundsvägen 13

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 795 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/4
3 602 kr/mån
42 738 kr/m²

I hjärtat av Slottsstaden finner vi denna fina 2:a med alla funkisdetaljer som hör till! De stora fönsterna, brädgolven och den fina takhöjden bidrar till en rymd och atmosfär som är svår att överträffa. Köket är mycket fint med grå köksinredning, rostfri bänkskiva och fint vitt kakel baktill. Läget Slottsstaden är numera känt för sitt växande utbud av restauranger och charmiga boutiquer. Här bor man mellan Slottsparken och Rönneholmsparken med Ribersborgsstranden en kort cykelfärd bort. Det är ingen slump att Slottsstaden av många är ansett som ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden. Närliggande garage: https://www.kronprinsensuthyrning.se/parkeringsplatser/ https://www.hpforvaltning.se/vara-fastigheter/ostra-kristinelundsvagen-3-7/ Brf Ulla 6 - Föreningen äger sin mark och kommer inte att påverkas av några eventuellt höjda tomträttsavgälder. - Huset har utfört flera stora renoveringar: relining avlopp, 3-fas el, fiberbredband, ny fjärrvärmeanläggning. - Föreningen har gemensamt elavtal vilket ger ett förmånligt pris. - Det finns dolt kapital i form av 2 hyreslägenheter. En av hyresrätterna säljs just nu.

  • Balkong
Bobergsängen 1B, Pildammarna, Malmö kommun

Bobergsängen 1B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 195 000 kr
56,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 390 kr/mån
38 713 kr/m²

Denna fantastiska tvårummare på Bobergsängen 1B är en dröm som gått i uppfyllelse för alla som söker efter ett modernt och bekvämt boende i hjärtat av Malmö. Lägenheten har genomgått en totalrenovering med exklusiva materialval som ger den en unik och elegant stil. Det genomgående läget ger en härlig känsla av rymd och ljus, med stora fönster som släpper in naturligt ljus från alla håll. Bostaden är belägen precis intill Pildammsparken, här kan du njuta av lugnet och skönheten i parken samtidigt som du har en enkel tillgång till stadens puls. Den stilfulla och moderna designen återspeglas i varje detalj av lägenheten, från de ljusa och öppna ytorna till de högkvalitativa materialen som används i kök och badrum. Köket är utrustat med toppmoderna maskiner och har gott om förvaringsutrymme, medan badrummet är lyxigt utformat med en rymlig dusch och högkvalitativ inredning. Mysigt ombonat av Pildammarnas och Rönneholmsparkens grönska finner vi populära Pildammarna. Ett område vi snabbt kommer förälskas i och som det senaste åren blivit ett av de mer populära i västra delarna av Malmö. Detta inte bara på grund av den perfekta placering med behagligt avstånd till såväl city som Hyllieområdet. Området är även mysigt ombonat av stadens bästa parker och på andra sidan Pildammsparkens grönska finner vi Triangelstationens goda kommunikationsmöjligheter. På cykelavstånd når vi även Ribersborgsstrandens böljande blå. Runt knuten väntar även många dagligvarubutiker, Slottsstadens trevliga fik och goda kommunaktionsmöjligheter om vi mot förmodan inte väljer cykeln.

  • Balkong
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
3 508 kr/mån
38 571 kr/m²

På eftertraktat läge i nya Hyllievång presenterar vi en ljus och trivsam enrummare med öppen planlösning. Lägenheten är belägen på tredje våningen i denna nyproducerade fastighet med moderna faciliteter. Det första du möts av i denna lägenhet är en öppen hall med goda avhängningmöjligheter samt ett större förråd. Vidare kommer du till det stilfulla köket och allrummet som integreras i en öppen planlösning vilket inbjuder till social samvaro. Detta rum bjuder på härliga umgängesytor med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från detta rum når du även den trevliga balkongen. Bostaden erbjuder även ett modernt badrum med smakfull inredning där kombimaskinen med tvätt och tork underlättar vardagen. Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden. Den nya stadsparken kommer ge plats för caféer, promenadstigar och ständig grönska. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva bostadsområde och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Pilåkersvägen 5A, Dammfri, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 13:15

Pilåkersvägen 5A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
8 438 kr/mån
23 395 kr/m²

Här erbjuds nu en förtjusande trerummare högt upp i huset på ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Området erbjuder närhet till bra skolor, bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst Slottsstadens mysiga restaurang- och Caféutbud. Som om det inte vore nog bor du även med direkt närhet till Pildammsparkens och Rönneholmsparkens härliga grönområden. Bostaden i sig stoltserar med genomgående planlösning på gavel med härligt ljusinsläpp. Här finns generösa ytor, väl tilltagna rum och modernt kök. Brf Ängdalaplan 51 - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - 25,5 % av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

  • Plus
Föreningsgatan 79A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 79A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 295 000 kr
42,3 m²
1 rum
vån 2/4
2 754 kr/mån
30 615 kr/m²

Föreningsgatan 79B ligger i en karaktäristisk byggnad i rött tegel från det glada 1920-talet. På våning två av fyra finner du denna genomgående etta om cirka 42 kvm. Bostaden tillhandahåller väldisponerad och luftiga ytor som tillsammans bildar en effektiv enrumslägenhet med separat kök. Perfekt för singeln, studenten, eller övernattaren. Att bo på Föreningsgatan 79B innebär inte bara ett boende fyllt av charm och historia, utan också en praktiskt bostad där den stora torkvinden och gemensamma tvättstugor underlättar vardagslivet. Omringad av föreningens huskroppar göms en parkliknande innergård där man i sällskap av nära och kära kan njuta av grillkvällar eller bara koppla av i en trivsam miljö. En kortare promenad tar dig till stadskärnans stora utbud av butiker och restauranger, men även i närområdet finns det gott om mysiga serveringar. Vi erbjuds också ett pendlarvänligt läge med Värnhemstorget på gångavstånd. Här finns bra bussförbindelser via flera busslinjer, såväl stadsbussar som regionbussar, som går inom Malmö och Skåne. Vi erbjuds dessutom en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck som ger bra ljusinsläpp samt grönskande utsikt mot innergården och den trädfyllda trottoaren. Huset är rustat med bra bullerdämpande fönster som utesluter trafiken från Föreningsgatan. Tack vare den genomgående planlösningen kombinerat med fritt läge (ingen fastighet intill) blir insynen minimal och miljön upplevs ljus och luftig. Bf Åsa upa - En av områdets bästa innergårdar - Friköpt tomt - Till samtliga lägenheter finns både vinds- och källarförråd. - Övernattningsrum på vinden finns att hyra för 100 kr/dygn - Lån, kr/kvm 3608 enligt årsredovisning 2022.

Falsterbogatan 20, Folkets Park, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 17:00

Falsterbogatan 20

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 395 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 476 kr/mån
30 326 kr/m²

Välkommen till en förtjusande 1,5:a om 46 väldisponerade kvadratmeter alldeles intill populära Folkets park. På våning två finner du denna vackra 30-talspärla med bevarade originaldetaljer. Låt dig hänföras av tidstypiska attribut så som vacker takstuckatur, välbevarad fiskbensparkett, brädgolv och fönsternischer i sten. Stilrent kök i tidlöst vitt och en rymlig matplats för fyra personer. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC och handfat. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffa och arbetsplats. Halvan fungerar som en naturlig sovplats vilket underlättar möbleringen av umgängesytorna. Här ryms med enkelhet både dubbelsäng och förvaringsmöbler. På Falsterbogatan finns stadens alla hörn inom räckhåll. S:t Knuts mysiga caféer ligger bara ett stenkast bort, likaså Möllans myllrande kulturkvarter. City nås enkelt till fots, med cykel eller buss. På promenadavstånd nås pendlarvänliga Citytunneln, och dess station vid Triangeln, som enkelt tar dig till andra sidan sundet. Med andra ord är det här en perfekt bostad för den bekväma citymänniskan som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 11