Bjurfors Malmö Väster

Bjurfors Malmö Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun, bild 2
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun, bild 3

Stora Nygatan 30

Lägenhet
Centrum, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
5 645 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1
6 484 kr/mån
49 518 kr/m²

På Malmös absolut mest centrala läge innanför kanalen ligger detta otroligt unika townhouse om tre plan, där hög standard i varsam renovering har skapats i en fastighet från ett vad man tror 1800-talshus. Drömmer du om att bo i en renoverad bostad med hög standard är detta bostaden för dig. Materialvalen är ljusa och perfekta för dig som lägger stor vikt i kvalité och funktion. Bostaden erbjuder massiva vitvaxade ekgolv, detaljer i marmor och tidstypiska fönsterpartier är bara några av attributen bostaden imponerar med. Detta ljuvliga boende finner du inne på en lugn och harmonisk gård och det pulserande city utanför ger dig det bästa av två världar - ett lugnt hem som ger känslan av ett engelskt townhouse och allt staden vill erbjuda dig precis utanför dörren. Här bor du i ett historiskt hus, med en underbar möblerad innegård, full av sköna växtligheter och kullerstensgångar. Välkommen till Stora Nygatan 30!

  • Premium
  • Balkong
Per Wickenbergsgatan 3, Ribersborg, Malmö kommun

Per Wickenbergsgatan 3

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/5
4 269 kr/mån
50 692 kr/m²

På centralt läge i Ribersborg finner vi Per Wickenbergsgatan, en tyst och undangömd gata mitt i en av Malmös mest populära stadsdelar. Läget ligger fint bland klassiska gatustråk i Ribersborgs mysigaste delar strax intill Ribersborgsstranden och Öresundsparken. Runt hörnet lockar populära restauranger och stadens puls medan närområdet erbjuder utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar, cykelleder och närhet till Centralstationen. Helt enkelt ett läge med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Malmö. Om läget är toppen så är bostaden absolut inte blygsam. I vackert hus från 1936 finner vi denna underbara sällskapslägenhet med härligt bevarad 30-tals känsla. Redan i hallen möts vi av vacker vitpigmenterad fiskbensparkett som skapar karaktär till bostaden. Här möter vi ett charmigt hem med 65 väldisponerade och älskvärda kvadratmeter. Bostaden stoltserar med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck, fransk balkong, ett välutrustat kök, två bra sovrum samt helkaklat badrum. Utöver de invändiga attributen så är huvudnumret tveklöst den stora balkongen vänd mot en av Ribersborgs finaste innergårdar.

  • Balkong
Stadiongatan 51B, Lorensborg, Malmö kommun

Stadiongatan 51B

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
995 000 kr
28 m²
2 rum
vån 8/8
1 984 kr/mån
35 536 kr/m²

På Stadiongatan 51B välkomnar denna lägenhet om 28 oerhört välplanerade kvadratmeter. Vi erbjuds ett insynsskyddat och fritt läge med rofylld utsikt över takåsarna. Här har du ett stilfullt och fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar bra sociala ytor. Utöver detta har du ett helkaklat badrum och ett separat sovrum med fantastisk utsikt. Lägg där till en låg månadskostnad och du får den perfekta bostaden. Lorensborg blir ständigt mer och mer efterfrågat. Här bor vi i ett centralt område nära grönskande parker, promenadstråk och Pildammarna. Promenadavstånd till Malmö citys kulturutbud, Triangelns uppgång från citytunneln, Mobilia och Allsvensk fotboll. Samtidigt en närhet till Hyllie, Emporia liksom till Danmark. Välkommen på visning!

  • Hiss
Ribevägen 16A, Dammfri, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Ribevägen 16A, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Ribevägen 16A, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Ribevägen 16A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 111 kr/mån
38 250 kr/m²

Redan när vi stiger in i lägenheten känner vi att detta är något utöver det vanliga. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Kök från Marbodal kombineras med stilrena detaljer som stenbänkskiva och blandare från Tapwell. Badrummet är helkaklat och ger vardagslyxen att ha egen tvätt- och torktumlare. Mysigt ombonat av Pildammarnas och Rönneholmsparkens grönska finner vi populära Dammfri. Ett område vi snabbt kommer förälskas i och som det senaste åren blivit ett av de mer populära i västra delarna av Malmö. Detta inte bara på grund av den perfekta placering med behagligt avstånd till såväl city som Hyllieområdet. Området är även mysigt ombonat av stadens bästa parker och på andra sidan Pildammsparkens grönska finner vi Triangelstationens goda kommunikationsmöjligheter. På cykelavstånd når vi även Ribersborgsstrandens böljande blå. Runt knuten väntar även många dagligvarubutiker, Slottsstadens trevliga fik och goda kommunaktionsmöjligheter om vi mot förmodan inte väljer cykeln. Brf Langeland: - Funnits sedan 1947 - Låg Belåningsgrad - Flera stora renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstammar, relining, elstammar, tak och fasad - Ovanligt fin innergård med grillar och sittplatser - Bastu, övernattningsrum (300 kr/natt, högst 5 dagar i rad) och fritidslokal (200 kr/natt) - Garage finns (Kösystem) www.brflangeland.se [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Musketörgatan 2, Kirseberg, Malmö kommun

Musketörgatan 2

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 295 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 327 kr/mån
22 920 kr/m²

Stjärnhusen bland Kirsebergs backar! Belägen tätt intill vackra Beijers park, i de välkända så kallade Stjärnhusen, erbjuder vi en ljus 2:a högst upp med renoverat badrum och kök. Här bor man bekvämt med grönska inpå knutarna. Trevlig öppen planlösning med rymligt kök med matplats, renoverat badrum, ett sovrum och härligt vardagsrum med utgång till den inglasade och möblerbara balkongen. HSB Musköten är en välskött föreningen med fin gårdsmiljö med planteringar, grillplats och gräsytor som medlemmarna får nyttja.

  • Balkong
  • Hiss
Kronetorpsgatan 106C, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 106C

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 595 kr/mån
20 203 kr/m²

Nu saluförs denna hemtrevliga inflyttningsklara bostad på populära Segevång. Tre rum och kök med en mycket väldisponerad och genomgående planlösning! Trivsamt och lugnt läge med inglasad balkong mot den välskötta innergården. Balkongen är en stor källa till flödande ljus och kan med era växter enkelt göras till en mysig grön oas. Här erbjuds även plats till en trevlig sittgrupp där ni kan avnjuta ert morgonkaffe. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffgruppen och matplatsen och här finns vacker parkett. Köket är ljust och hemtrevligt med ljus köksinredning på båda sidor av rummet. I sovrummen får ni plats för både dubbelsängen och här finns även rikligt med förvaring i de platsbyggda garderoberna. Därtill ett fräscht helkaklat badrum. I närområdet ligger Beijers Park samt flera andra härliga grönområden och mysiga villakvarter och närhet till parker, förskola, golfbana och Segevångsbadet. Ringleden gör läget utmärkt för pendlare och man tar sig snabbt till både Lund och Köpenhamn. Kommunikationsknutpunkten Värnhem befinner sig på gång- och cykelavstånd samt med bussförbindelse från Kronetorpsgatan. Välkomna på visning!

  • Balkong
Amiralsgatan 41B, Folkets Park, Malmö kommun

Amiralsgatan 41B

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 456 kr/mån
40 897 kr/m²

Redan när vi stiger in i lägenheten känner vi att detta är något utöver det vanliga. Takhöjden mäter 2,80 meter och på golven ligger ett vitvaxat brädgolv. Nyrenoverat originalkök från 1937 kombineras med bänkskiva i rostfritt stål och lyxiga maskiner från bland annat SMEG. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Trots sin storlek är det inga problem att ha sociala tillställningar med nära och kära. Utöver detta erbjuds ett helkaklat badrum som renoverades under regi av bostadsrättsföreningen i samband med stambyte (2017). I anslutning till det separata och rymliga sovrummet finns en inbyggd klädkammare och ytterligare förvaring erbjuds i de två förråden som tillhör lägenheten (cirka 25kvm). Med ett par kliv ut från lägenheten har du enkel access till föreningens renoverade innergård med solbäddar och grillplats. Här kan man flytta in och få hemkänsla från dag ett! Lägesmässigt är Möllan och Folkets park kända för sitt utbud av restauranger, barer och butiker. Torghandeln har varit en samlingsplats sedan början av 1900-talet. Här är det inte långt till varken falafel eller White Guide-listade restaurangen Lyran. Goda kommunikationer och strax intill ligger Citytunneln som tar dig till Lund, Köpenhamn och Kastrup. På 10 minuters promenad ligger Pildammsparken. Andra närområden är sommarsköna S:t Knut. Brf Amiralen 41: -3-glas isoleringsglas som gör lägenheten tyst -I stort sett är alla stora renoveringar utförda. -Föreningen har garage (boende i föreningen har förtur i kön) -Till lägenheterna ingår två förråd (cirka 25kvm) -Friköpt mark (ej tomträtt) -Det finns dolt kapital i form av en hyresrätt.

Vendelsfridsgatan 6B, Lorensborg, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Vendelsfridsgatan 6B

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 10/16
2 105 kr/mån
36 852 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och trivsam etta belägen på högt våningsplan med attraktiv adress. Här bor vi på 27 kvm fördelade över rymligt allrum samt renoverat kök och badrum. Dessutom erbjuder bostaden en stor inglasad balkong med förmiddagssol och utsikt över stadens hus och parkernas trädtoppar. Läget utgör idag en perfekt placering i det allt mer växande och attraktiva området Lorensborg, beläget mitt emellan city och Hyllieområdet. Läget är mysigt ombonat av stadens bästa parker och är lätt att förälskas i. I närmaste omgivningen finner vi bl.a. Stadion, Pildammsparkens magiska grönska och Ribersborgsstrandens havsbris. Bra kommunikationer med busslinjer utanför och bra utfartsleder. HSB Brf Järven: - Flera tunga underhåll genomförda - Låg avgift på 2105kr/månaden - Bredand ingår i avgiften - Låg skuldsättning på 1746kr per kvadratmeter Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Harvgränd 4, Elinegård, Malmö kommun

Harvgränd 4

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 650 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/5
3 626 kr/mån
43 421 kr/m²

Harvgränd 4 välkomnar med områdes bästa läge med utsikt över kalkbrottet och sundet! Här har varje kvadratmeter nyttjats till fullo vilket gör att du enkelt kan möblera med såväl soffa som matbord och samtidigt få plats för dubbelsäng i sovrummet. Bostaden erbjuder en stor balkong med slående utsikt i bästa solläge. Med placering mot lugn innegård är detta sommarhalvårets extra rum. Köket bjuder på generös skåpsförvaring, bekväma arbetsytor samt komplett uppsättning av vitvaror. Badrummet är väl tilltaget och har försetts med kombinerad tvätt- och torktumlare. Området Elinelund i Limhamn utgör den nya delen som nu tagit fart med nya och fräscha bostäder med närhet till matbutiker och dagligvaruhandel. Med närheten till både Hyllie och bron bor du här på ett bekvämt läge, perfekt för pendlaren. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lägatan 11A, Dockan, Malmö kommun
Lägatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 695 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 759 kr/mån
51 364 kr/m²

Färgstark och lekfull arkitektur. Lummig innergård med gott om uteplatser. Rofyllt men nära inpå Dockan och Västra Hamnens puls. På Lägatan 11a erbjuds en unik atmosfär på ett svårslaget läge. Badbryggor, restauranger, kaféer och aktiviteter finns alldeles runt hörnet. Innergården som huset är byggt kring erbjuder en sagolikt skyddad miljö med stengångar och planteringar med japanska influenser. Uteplatser finns både under pergola och bar himmel. Det finns även lite aktivitet för de små. På andra våningen i Brf Lilla Varvsgatan finns enrummaren som inte bara är oerhört kvadratsmart utan också oerhört luftig för sina 33 kvadratmeter. Planlösningen är genomgående med ett kombinerat kök och allrum med utgång till balkong i sydväst. Badrummet med tvättmaskin och torktumlare är centralt placerat vid hallen. Eftersom sovalkoven är åtskild från kök och allrum upplevs den mer som ett separat sovrum. De stora fönsterna bidrar både till rymd och ett generöst ljusinsläpp. En underbar lägenhet som erbjuder mycket på relativt blygsam yta. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storabackegatan 17B, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:40

Storabackegatan 17B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 095 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 3/3
3 523 kr/mån
29 675 kr/m²

Välkommen till Storabackegatan 17B, beläget i Limhamns mysiga kvarter omgivet av villor och grönska. Lägenheten är belägen på våning tre, med fin utsikt över föreningens trivsamma gård, och väldisponerade ytor. Hallen välkomnar med bra yta för avhängning, med garderober och i anslutning ligger badrummet i tidlös design. Vidare in når du vardagsrummet med sovalkov, stora fönster partier och fransk balkong. Köket är ett uppfräschat originalkök med vackra detaljer och bra förvaring. Här bor du i trivsamma Limhamn, med gångavstånd till butiker, livsmedelsaffärer, gym och buss-kommunikation. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Murbruksgatan 19, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Murbruksgatan 19, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Murbruksgatan 19, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Murbruksgatan 19

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
5 175 000 kr
98 m²
3 rum
vån 3/6
6 398 kr/mån
52 806 kr/m²

Nu presenterar vi denna spännande bostad om hela 98 kvm i populära Limhamns Sjöstad! Detta ljuvliga hem erbjuder öppna sociala ytor, stilsäkra materialval, två generösa sovrum, klädkammare, två badrum med dusch/badmöjligheter samt en imponerande och privat takterrass om hela 50 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utsikt över havet. För den som önskar finns möjlighet att göra om bostaden till en fyra. Stabil förening som tillgodoser medlemmarna med bl.a övernattningslägenhet för långväga gäster, en lummig innergård och en suverän takterrass med panoramautsikt över hav och stad! Här bor du med gångavstånd till både badbryggor och bekvämligheter. Limhamns sjöstad har på bara några år expanderats med både bostäder, matbutiker, restauranger och caféer. Omedelbar närhet till vackra promenadstråk längs med kusten. För den som önskar är det bara att ta på sig ett par flip-flops och morgonrock och bege sig ner för en daglig simtur! Ett boende i Limhamns Sjöstad är perfekt för den som vill kombinera havet och Limhamns småskalighet med närheten till City!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Furutorpsgatan 92, Högaborg, Helsingborgs kommun

Furutorpsgatan 92

Villa
Högaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 500 000 kr
88 + 86 m²
634 m² tomt

Unik fastighet med bostad och verksamhetsmöjligheter samt byggpotential. Välkommen till denna unika fastighet belägen i ett attraktivt område där du har möjlighet att kombinera boende och verksamhet under samma tak. Fastigheten erbjuder en unik chans att både driva egen verksamhet och bo bekvämt på samma plats, vilket ger en perfekt balans mellan arbete och privatliv. Enligt detaljplanen finns här en unik möjlighet att utöka fastigheten med flerbostadshus. Detta öppnar upp för fler bostäder eller kommersiella lokaler, beroende på behov och efterfrågan. Denna expansionsmöjlighet gör fastigheten till en utmärkt investering för framtiden. Välkommen på visning!

Kolsyregatan 22, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 22

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
3 891 kr/mån
41 078 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig tvårummare som stod klar år 2020. Lägenhetens väldisponerade 51 m² är belägna på våningsplan 2 med en härlig sydvästvänd balkong. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående parkettgolv, sovrum med klädkammare, hall med förvaring samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Det är inga problem om gäster vill sova över eftersom det finns tillgång till en övernattningslägenhet. Boende i föreningen har även tillgång till en härlig takterrass som lämpar sig utmärkt för umgänge och grillning! Här förenas lugnet, havet och Limhamns småstadsidyll i svårslagen harmoni. Närheten till matbutiker, gym, Hylliekrokens golfanläggning och grönområden. Goda kommunikationer till både Hyllie och Malmö C finns i bostadens absoluta närhet. Från bostaden går både cykel-och gångvägar längs Ribersborgs strandpromenad och Limhamns lagun med badplats nås på bekvämt gångavstånd. Brf Oljeslagarens hus -Gemensam takterrass i föreningen -Övernattningslägenhet finns -Garageplats finns ledigt -Friköpt mark (ej tomträtt) -Källarförråd

  • Balkong
  • Hiss
Karolingatan 28, Vita Höja, Malmö kommun

Karolingatan 28

Lägenhet
Vita Höja, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 6/9
5 643 kr/mån
17 588 kr/m²

På sjätte våningen hittar vi denna rymliga lägenhet, där den ljusa tillvaron och den vidsträckta utsikten sträcker sig bortom det vanliga. Med sina generösa 85 kvm är detta boende välkomponerat och inrymmer tilltagna sällskapsytor i vardagsrum, kök, matplats och balkong, vilka tillsammans skapar den sociala kärnan av bostaden. Balkongen är inbjudande och erbjuder en imponerande utsikt vilket gör det till en perfekt plats att njuta av solen från tidig vår till sen höst, tack vare det inglasade utförandet. På den andra sidan av bostaden finner vi två större sovrum avskilt placerade. Gästtoaletten och badrummet är smidigt belägna mellan sovrummen, och i hallen finns gott om generösa förvaringsmöjligheter. Här bor du i eftertraktat område med närhet till skolor, dagis, affärer och inre ringvägen vilket i sin tur snabbt kan ta dig både till Lund och Köpenhamn. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Pilåkersvägen 5B, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 5B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
5 522 kr/mån
29 737 kr/m²

Varmt välkommen till Pilåkersvägen 5B. Bostaden är belägen på våning två och stoltserar med en luftig och ljus atmosfär. Här finns flera välbevarade detaljer kvar som kalkstensgolv och fint originalkök. Som en förlängning till köket når man den gårdsvända balkongen i soligt västerläge. På balkongen finns gott om plats för sittgrupp och en härlig utsikt mot den gröna innergården. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning. Inbjudande stort socialt rum med plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Det rymliga sovrummet bjuder plats på dubbelsäng och här finns goda förvaringsmöjligheter i form av stor garderob. Lägesmässigt ligger Pilåkersvägen precis mellan Rönneholmsparken och Pildammsparken. Detta läge har under de senaste åren ökat i efterfrågan. Mycket tack vare närheten till Slottsstadens restauranger men också då parkeringsmöjligheter och innergårdsmiljöer är betydligt bättre än i närområdena. Längre ner på Köpenhamnsvägen ligger flera mataffärer och med cykeln nås t.ex. Ribersborgsstranden och Triangelstationen snabbt. Brf Ängdalaplan 51 - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf -Bredband ingår i avgiften - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - Stor del av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

  • Balkong
Tegelbruksvägen 161, Oxievång, Malmö kommun

Tegelbruksvägen 161

Radhus
Oxievång, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 395 000 kr
126 m²
5 rum
7 038 kr/mån
19 008 kr/m²

Välkommen till Tegelbruksvägen 161 med alla bekvämligheter som önskas. Bostaden är ett brf-radhus som välkomnar med en stenlagd uteplats och förråd på husets framsida. Huset fördelas på två plan, där du i nedre plan har de sociala ytorna som kök och vardagsrum. Samt ett helkaklat badrum med tvättpelare. Det övre planet disponerar över fyra sovrum varav ett har en härlig och stor balkong som vetter mot husets trädgård, en klädgarderob och även här ett badrum. Ett lättskött hus, med trädgård och uterum som kan njutas merparten av året. Här bor du i ett familjevänligt och bilfritt område, med garage i nära anslutning till huset, och på kort avstånd till busslinjer, Oxie centrum med utbud av livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/14
4 346 kr/mån
51 696 kr/m²

Välkommen till Brf Fyrskeppet i Varvsstaden och ett av stadens absoluta topplägen. Bostaden erbjuder optimal planlösning, genomgående ljusflöde och härlig balkong för sommarens soliga dagar. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående parkettgolv i ek, hall med förvaring, fullutrustat kök och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Intill kajstråket med direkt vattenkontakt, endast en kort promenad till tågstationen och stadens kommunikationsnav, oavsett vart i världen du ska. En bro bort når du stadens stora utbud av restauranger, handel, konserter och nöjen. Med en promenad genom Varvsstaden tar du dig till Malmö Saluhall – ett paradis för alla matälskare. Åt andra hållet hittar du havet och Malmös kilometer långa sandstrand Ribban. I föreningen finns en gemensam takterrass, innergård med pergola, grillplats och smitvägar mellan huskropparna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Varvsgatan 3BC, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BC

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/7
5 325 kr/mån
47 877 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna gaveltrea med ljusinsläpp från två väderstreck i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Med härliga tillval som bland annat beiget kök med svarta detaljer och ljus enstavsparkett som sällan figurerar i de nyproducerade lägenheterna, blir detta ett tillfälle att förvärva en lägenhet som verkligen är up-to-date på Dockan. Lägenheten är elegant planerad med öppna ytor och generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Närheten till storstadspuls och salta bad lockar såväl gammal som ung. Med trendiga restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter är detta hemmet perfekt för den moderna stadsbon. Njut av det urbana livet samtidigt som du har naturen och vattnet runt hörnet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vengatan 1A, Väster, Landskrona kommun

Vengatan 1A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 150 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 522 kr/mån
15 132 kr/m²

Upptäck denna genomgående trea i fint skick, belägen på bekvämt andra plan i detta charmiga hus med en underbar inglasad västerbalkong. Planlösningen välkomnar dig med ett renoverat kök, komplett med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. Badrummet har genomgått en stamrenovering av föreningen och är helkaklat. Dessutom erbjuds två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Och ett stort och härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, här når vi även den inglasade balkongen i härliga västerläge. Välkommen att uppleva den välskötta miljön i HSB Lanternan! Här på Väster bor du strategiskt med Citadellet och dess grönskande områden samt koloniområdet som närmsta grannar. Havet och den pittoreska småbåtshamnen Linds hamn ligger på bekvämt gångavstånd, precis som det stora grönområdet Exercisfältet. Du har även närhet till stadens centrum med dess utbud av butiker och restauranger. Ta en cykeltur norrut längs med havet och du når snabbt det idylliska fiskeläget Borstahusen, komplett med småbåtshamn och härliga badmöjligheter. Här finns även en golfbana och den omtyckta restaurangen Erikstorps Kungsgård för att göra din vardag ännu mer mångsidig och njutbar. Varmt välkommen!

  • Balkong
Föreningsgatan 50A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 50A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/5
7 929 kr/mån
30 876 kr/m²

Det är fridfullt och grönskande. Charmigt och bevarat. Mitt i stan men ändå inte helt. Pulsen är alldeles in på knuten, precis som parkens lugn. Genom en cykeltur eller promenad nås kultur, konst, shopping, matupplevelser och nöjen. Det är inte det minsta förvånande att Rörsjöstaden är ständigt lika attraktivt. På andra sidan av S:t Paulis mellersta kyrkogårds grönska sträcker den pastellfärgade huskroppen ut sig som uppfördes 1929. Invändigt välkomnas du av stilsäker interiör, generös takhöjd, synliga takbjälkar och ett loft. De stora fönsterpartierna får ljuset att strömma in och det höga läget bjuder på en fantastisk utsikt.

  • Plus
  • Hiss
Pilåkersvägen 5A, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 5A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
7 847 kr/mån
23 395 kr/m²

Här erbjuds nu en förtjusande trerummare högt upp i huset på ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Området erbjuder närhet till bra skolor, bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst Slottsstadens mysiga restaurang- och Caféutbud. Som om det inte vore nog bor du även med direkt närhet till Pildammsparkens och Rönneholmsparkens härliga grönområden. Bostaden i sig stoltserar med genomgående planlösning på gavel med härligt ljusinsläpp. Här finns generösa ytor, väl tilltagna rum och modernt kök. Brf Ängdalaplan 51 - Fr.o.m. 6 maj 2024 kommer även bredband att ingå i avgiften. - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - 25,5 % av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

  • Plus
Uddeholmsgatan 32D, Lönngården, Malmö kommun

Uddeholmsgatan 32D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
850 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 440 kr/mån
33 333 kr/m²

På lugn återvändsgata presenteras denna etta med kvadratmetrarna på rätt plats. Här finns väldisponerade och fina renoverade ytor. Bostaden är fint välhållen och renoverades 2022 där samtliga ytskikt och kök gjordes vid. Badrummet är gjort av föreningen i samband med stambyte. Köket är modernt med luckor i grått, bra arbetsytor och delvist integrerade maskiner. Här bor du med gång- och cykelavstånd till stadens myllrande stadsliv, även bra busskommunikation finns. Här bor du i en trevlig förening med flertalet faciliteter såsom en härlig välskött gård, bastu och gym. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 23