Bjurfors Malmö Väster

Bjurfors Malmö Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ellstorpsgatan 4C, Ellstorp, Malmö kommun

Ellstorpsgatan 4C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
795 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/4
2 575 kr/mån
31 800 kr/m²

På populära Ellstorp finns nu denna yteffektiva etta med praktisk sovalkov för att optimera den sociala ytan. Lägenheten är belägen på våning två och välkomnar med en hall för avhängning och i anslutning till hallen finns badrummet som är renoverat av föreningen i samband med stambyte. Vidare in i lägenheten möts du av ett härligt ljusinsläpp från balkongen som ligger i söderläge och mot en gröning utan insyn från grannar eller förbipasserande. I allrummet finns möjlighet att möblera med soffamöblemang och även matbord, i anslutning till vardagsrummet finns även en klädgarderob. Gullig kokvrå med originalskåp och en vacker skjutdörr som även den är från original. Varmt välkommen att kontaka mäklaren för mer info och visning!

  • Balkong
Västra Älvgatan 12, Citadellskajen, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Västra Älvgatan 12, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 12, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 12

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
5 943 kr/mån
51 835 kr/m²

På ett av Malmö bästa lägen, granne med Slottsparken och mitt emellan hav och citys puls presenteras denna välplanerade bostad på mysigt gårdsläge och med hela 15 kvadratmeter balkong i söderläge! Den fina rumsfördelningen är praktiskt uppdelad i en mer privat del med sovrumsavdelning där access till både walk-in-closet och stort badrum gör vardagen bekväm. I andra delen av bostaden finner vi kök sammanknutet med vardagsrum i en öppen, och social planlösning. Då även walk-in-closet har ett fönster och dessutom ger plats åt en säng kan faktiskt hela 3 sovrum disponeras för den som är i behov av detta. I annat fall kan möjligheterna till gästrum, kontor och barnrum varieras efter dina behov. Om årets varma månader finns goda förutsättningar för ett härligt balkongliv. Här blir den imponerande balkongen nästan som ett extra rum, en förlängning av vardagsrummet med plats för loungemöblemang, bord eller varför inte en solstol! Bostadens trevliga gårdsplacering ger ett lugnt läge fritt från trafik och bilar. Utsikten från våning två över gården som kommer bestå av buskage, träd och planteringar ger en fin kontakt med det gröna. Huskropparna som omgärdar gården har ett öppet gatt mot kanalen och Citadellskajen. Öppningen siktas rakt ut från balkongen och leder dig till en trevlig kanalpromenad mot City. I omtyckta Malmökvarter mellan strand, slott och stad byggs Brf Kanalpromenaden i en lugn och historisk miljö. Vid Citadellsvägen har bilvägen ersatts med fantastiska promenadstråk längs kanalen framför Malmöhus Slott. I bostadens absoluta närhet finns restauranger, grönskande Slottsparken och utmärkta kommunikationer. Välkommen att anmäla din plats för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krutmeijersgatan 12A, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Krutmeijersgatan 12A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Krutmeijersgatan 12A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Krutmeijersgatan 12A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 750 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/4
3 495 kr/mån
39 773 kr/m²

Välkommen till denna charmiga funkispärla mellan Slottstaden och Malmö Opera! Här erbjuds en genomgående planlösning med hög takhöjd som gör att lägenheten känns ljus och luftig. För den som gillar arkitektur finns originalparkettgolv, fönsterbänkar i kalksten och beslag bevarat från byggåret. Sällskapsrummet har fin utsikt mot grönskande trädkronor och här finns plats för soffgrupp och matbord. Lägenheten har nymålade väggar i ljusbeige. Både kök och det helkaklade badrummet är ljust och fräscht. Stor inbyggd klädkammare med förvaring. Området är känt för sin utmärkta placering mellan Rönneholmsparken, Slottsparken och Pildammsparken. Detta är området för dig som uppskattar naturen men ändå närhet till centrum och hav. Malmös innerstad nås på promenadavstånd liksom Citytunneln och Triangeln. Här ligger många mysiga restauranger där bl.a. Bloom erbjuder en av stadens största smakupplevelser. HSB Brf Ryttmästaren - Bostadsrätt sedan byggåret - Låg belåning 2289 kr/kvm - Relining, tak, fiber, gemensamt elavtal osv är klart - Tomträtten har blivit omförhandlad 2019. Nästa avtal löper ut 2029 - Det finns övernattningslägenhet Varmt välkommen!

  • Premium
Kilian Zollsgatan 30A, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Kilian Zollsgatan 30A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Kilian Zollsgatan 30A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Kilian Zollsgatan 30A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 995 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 6/6
2 957 kr/mån
69 375 kr/m²

Nu erbjuds en av takterrass-lägenheterna på Kilian zollsgatan. Det är flera attribut som gör denna lägenhet unik. Avgiften (2957 kr), den 22 kvm stora takterrassen i söderläge, inredningen (bl.a. originalkök och fungerande öppen spis), men också planlösningen; här har t.ex. grannen satt upp en vägg och gjort lägenheten till 3 rok, se alternativ planskiss. Atmosfären på terrassen en sommarkväll är svårslagen. Är det bjudning finns olika "grupper" där kan man sitta. Terrassen är vindstilla tack vare hörnläget och utsikten över Slottsstadens takåsar ger en känsla av frihet. Hela lägenheten har genomgått en varsam datering utifrån byggåret. Fiskbensparkett, kalksten och originalbeslag är bevarat. När köket renoverades så lät säljaren behålla den gamla charmen samtidigt som moderna bekvämligheter installerades. Serveringsgången är troligtvis också original och går i samma stil. Addera de moderna bekvämligheterna med tvättmaskin i lägenheten och stort sovrum med gott om förvaring för paret. Hela lägenheten är skyddad från insyn. På Kilian Zollsgatan 30A bor du en promenad ifrån Kallbadhuset och Slottsstadens restauranger. Brf Divina är känd för sin välskötta ekonomi. Föreningen äger sin mark och kommer inte att påverkas av några höjda tomträttsavgälder. Många kostsamma renoveringar är utförda och lokalerna ger god intäkt. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra farmvägen 34C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Östra farmvägen 34C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
3 506 kr/mån
16 864 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna tvårummare i populära Sorgenfri. Bostaden är välplanerad med stora och lättmöblerade rum. Det bjuds på dubbla fönsterpartier i både kök och vardagsrum vilket bidrar till att lägenheten känns väldigt ljus och rymlig. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap och samvaro, samtidigt som man har möjlighet till lite mer avskildhet än en öppen planlösning. Sovrummet är stort och rymmer även en skjutdörrsgarderob längs hela väggen för plats med mycket förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat av föreningen och går i ljusa toner. Allt detta i en välrenommerad förening som Brf Godheten är. Brf Godheten: - Låg belåning med en låneskuld på 1911kr/kvm - Bredband 1000/1000 ingår i avgiften. - Stora underhåll så som vatten, avloppsstammar bytts och tak har renoverats. - Föreningen har även gym, bastu och gästrum Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Roslins Väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins Väg 12B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 545 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/4
4 476 kr/mån
38 625 kr/m²

Med några hundra meter till havet, gångavstånd till gröna parker och city är det inte svårt att förstå varför Ribersborg är ett av Malmös mest omtyckta bostadsområden. Här på populära och så här års grönskande Roslins väg presenteras nu en välplanerad och rymlig enrummare med västerbalkong högst upp i huset. Det höga och fria läget gör placeringen av denna bostad till något alldeles extra. Stora gårdsvända fönster mot husets lummiga baksida släpper in rikligt med ljus och bjuder även på en utsikt som till stora delar är fri med långt till nästa hus. Från den solsäkra balkongen med plats för bord och stolar kan vi njuta av solen redan från kl 11 fram till kvällen. Omgivningen med rogivande grönska från trädkronorna intill är väldigt trevligt och ovanligt! Rumsfördelningen är genomtänkt där allrummet ger plats för både soffgrupp och avgränsad sovplats i alkoven. Den halvöppna planlösningen mellan sällskapsdelen i allrummet och köket känns helt rätt för bostaden och här får vi dessutom plats med ett matbord. Köket är välutrustat med integrerade maskiner och bra förvaringsutrymmen. Från hallen når vi bostadens badrum i helkaklat utförande, utrustat med dusch. Utanför dörren är det nära till Slottsstadens breda utbud av butiker och service. På senare år har även flera omtyckta fik och restauranger etablerat sig i området. Det kanske bästa av allt är ändå att havet och stranden alltid ligger öppet utanför din dörr och att det aldrig är långt med en promenad genom Slottsparken för att nå city. Kort cykelavstånd till Malmö C. Välkommen att boka din tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Södra förstadsgatan 80E, Triangeln, Malmö kommun

Södra förstadsgatan 80E

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 850 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1
2 347 kr/mån
47 436 kr/m²

Varmt välkommen till Södra Förstadsgatan 80E och detta unika boende - ett tillfälle som sällan ges! Du välkomnas via den gedigna porten som leder dig in till föreningens grönskande lilla oas som får dig att glömma bort att du befinner dig mitt i stadens pulserande City. I anslutning till gården når du detta lilla gårdshus med egen ingång och välkomnas av ytterst välplanerade kvadratmeter. Hallen ger dig möjlighet till avhägning och förvaring och vardagsrummet är den sociala ytan för matbord och soffgrupp. Köket är fullutrustat och renoverat tidlöst, likaså badrummet. Sovrummet nås via vardagsrummet där plats för säng och förvaring finns. Runt knuten har du ett brett utbud av välrenommerade restauranger, Triangelns shoppingcenter och city-tunnel samt historiska Pildammsparken. Varmt välkommen på visning!

Tegelbruksvägen 161, Oxievång, Malmö kommun

Tegelbruksvägen 161

Radhus
Oxievång, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 395 000 kr
126 m²
5 rum
7 038 kr/mån
19 008 kr/m²

Välkommen till Tegelbruksvägen 161 med alla bekvämligheter som önskas. Bostaden är ett brf-radhus som välkomnar med en stenlagd uteplats och förråd på husets framsida. Huset fördelas på två plan, där du i nedre plan har de sociala ytorna som kök och vardagsrum. Samt ett helkaklat badrum med tvättpelare. Det övre planet disponerar över fyra sovrum varav ett har en härlig och stor balkong som vetter mot husets trädgård, en klädgarderob och även här ett badrum. Ett lättskött hus, med trädgård och uterum som kan njutas merparten av året. Här bor du i ett familjevänligt och bilfritt område, med garage i nära anslutning till huset, och på kort avstånd till busslinjer, Oxie centrum med utbud av livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Vårgatan 3B, Östervärn, Malmö kommun
Vårgatan 3B, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Vårgatan 3B, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Vårgatan 3B

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
895 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3/4
2 302 kr/mån
37 292 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara lägenhet i Östervärn! Denna lägenhet har ett underbart ljusflöde och hög takhöjd. Detta har nuvarande ägare utnyttjat och låtit platsbygga en loftsäng som frigör yta för t.ex. hemmakontor och förvaring. Här ryms en sällskapsdel vid fönsterpartierna och en lite mer separat sovavdelning i motsatt ände. Både badrum och kök är uppdaterat och modernt. Badrummet är helkaklat och köket har handtagslösa, vita luckor. Samtliga väggar är bredspacklade och på golvet löper ett gediget parkettgolv. För den som vill kunna gå ut finns en gemensam balkong en halvtrappa ner. På innergården finns två ljuvliga trädäck med grillplatser. Nästa ägare kan flytta in och njuta direkt! Bostadsrättsföreningen har nyligen byggt om vindarna till 6 nya lägenheter som har gett nya andelstal och avgifter. Föreningen har också dragit in fiberbredband, renoverat el, bytt tappvattenstammar och renoverat tvättstugorna. Garage finns under huset! Avgift inklusive bredband är 2417 kr. Värnhem, Ellstorp och Östervärn har genomgått en livfull förändring de senaste 10 åren. Nyligen har Östervärns tågstation återupptagits och byggherrar satsar nyproduktionsprojekt runt hörnan. Fördelen med att ha Värnhemstorget så nära är helt klart pendlingsmöjligheterna till t.ex. Lund. Även Rörsjöstadens underbara allé och park ger mervärde för de boende. Varmt välkommen!

  • Premium
Ernst Ahlgrensgatan 2A, Ribersborg, Malmö kommun

Ernst Ahlgrensgatan 2A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
5 350 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/7
7 309 kr/mån
46 522 kr/m²

I hjärtat av Ribersborg och på omtyckta Ernst Ahlgrensgatan presenterar vi nu denna trevliga femma med generösa sällskapsytor i öppen planlösning. Med både balkong i söder och egen uteplats i väster om ca 14 kvadratmeter ges här en ljus och trivsam boendemiljö med en hel del villakänsla! Den öppna planlösningen som binder samman kök, matplats och vardagsrum utgör bostadens sociala nav och bjuder in till härliga ytor att umgås över. Här flyter fiskbensparkett i ek genom vardagsrum och matplats som tillsammans med vita släta väggar ger ett stilrent intryck. Ljusinsläppet med fönster i två väderstreck (söder/väster) imponerar och här når vi även bostadens balkong i soligt söderläge. Köket med rejäla arbetsytor på kvalitetsbänkskivor i kvartskomposit ger goda förvaringsmöjligheter och är välutrustat med 2x kyl/frys samt i övrigt integrerad maskinell utrustning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och erbjuder tvättmöjligheter i tvättmaskin/torktumlare. Bostaden disponeras idag över 3 sovrum som ligger praktiskt avskilt i sovrumsavdelning. I nära anslutning når vi även bostaden gäst-wc. Från ett av sovrummen sker utgång till uteplatsen i västerläge. Hit kommer solen tidig eftermiddag fram till kväll. Utanför dörren är det nära till Slottsstadens breda utbud av butiker och service. På senare år har även flera omtyckta fik och restauranger etablerat sig i området. Det kanske bästa av allt är ändå att havet och stranden alltid endast ligger ett stenkast bort och att det aldrig är långt med en promenad genom Slottsparken för att nå city. För den som gillar bad rekommenderas starkt ett årskort på Ribersborgs vackra kallbadhus. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information om försäljningsläget för denna bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/14
4 346 kr/mån
53 482 kr/m²

Inflyttning till sommaren 2024. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information Välkommen till Brf Fyrskeppet i Varvsstaden och ett av stadens absoluta topplägen. Lägenheten är inte tillträdd än Bostaden erbjuder optimal planlösning, genomgående ljusflöde och härlig balkong för sommarens soliga dagar. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående parkettgolv i ek, hall med förvaring, fullutrustat kök och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Intill kajstråket med direkt vattenkontakt, endast en kort promenad till tågstationen och stadens kommunikationsnav, oavsett vart i världen du ska. En bro bort når du stadens stora utbud av restauranger, handel, konserter och nöjen. Med en promenad genom Varvsstaden tar du dig till Malmö Saluhall – ett paradis för alla matälskare. Åt andra hållet hittar du havet och Malmös kilometer långa sandstrand Ribban. I föreningen finns en gemensam takterrass, innergård med pergola, grillplats och smitvägar mellan huskropparna.

  • Balkong
  • Hiss
Mellangatan 4A, Östervärn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 9 maj kl 12:00
Mellangatan 4A, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Mellangatan 4A, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Mellangatan 4A

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 095 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 732 kr/mån
31 269 kr/m²

Välkommen till Mellangatan 4A i Malmö – ett genomgående hem som kombinerar den moderna livsstilen med tidlös charm. Beläget i ett lugnt kvarter på andra våningen, erbjuder denna 2,5-rumslägenhet på 67 kvadratmeter en harmonisk oas mitt i stadens puls. Det första som möter dig är den varsamt renoverade atmosfären, där historiska detaljer som vackra brädgolv, högt i tak, burspråk och takrosetter skapar en känsla av autenticitet. Här möter det klassiska det moderna på ett förtrollande sätt. De stora och vackra fönsterpartierna fyller varje rum med naturligt ljus och ger en öppen känsla. I köket och vardagsrummet blir du omfamnad av en atmosfär av hemtrevnad, medan den privata balkongen mot den lummiga innergården bjuder in till lugna stunder och frisk luft. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Ehrensvärdsgatan 2, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Ehrensvärdsgatan 2, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Ehrensvärdsgatan 2, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Ehrensvärdsgatan 2

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
4 760 kr/mån
33 839 kr/m²

Välkommen till denna superfina tvåa med egen separat entré mitt i stan. Här på första våningen ges en mycket väldisponerad tvåa med genomgående planlösning. Bostaden erbjuder magisk takhöjd på cirka 3,2 meter, ett smakfullt renoverat kök, ett helkaklat badrum och fina parkettgolv i alla rum. Tilltagna ytor i vardagsrummet underlättar och bäddar upp för sociala tillställningar. Addera stora välvade fönster med djupa fönsternischer och ett supérbt ljusinsläpp från två håll. Som ett extra plus har vi första parkett mot föreningens innergård med grillplats och sittyta för sena grillkvällar. Härifrån är det inte heller långt till källarförrådet eller tvättstugan. På promenadavstånd väntar City med nöjen och shopping. För pendlaren är läget perfekt med knutpunkten Värnhem strax utanför porten och snabb access till motorvägen för vidare färd.

  • Premium
  • Hiss
Östra Varvsgatan 3BC, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BC

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/7
5 325 kr/mån
47 877 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna gaveltrea med ljusinsläpp från två väderstreck i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Med härliga tillval som bland annat beiget kök med svarta detaljer och ljus enstavsparkett som sällan figurerar i de nyproducerade lägenheterna, blir detta ett tillfälle att förvärva en lägenhet som verkligen är up-to-date på Dockan. Lägenheten är elegant planerad med öppna ytor och generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Närheten till storstadspuls och salta bad lockar såväl gammal som ung. Med trendiga restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter är detta hemmet perfekt för den moderna stadsbon. Njut av det urbana livet samtidigt som du har naturen och vattnet runt hörnet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Köpenhamnsvägen 47A, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 47A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/7
6 084 kr/mån
35 461 kr/m²

Välkommen till fjärde våningen och denna genomgående trerummare med balkong i väster! Här bor du på ett lugnt läge med ljusinsläpp från öster och väster. Hissen går till källarplan där det också finns ramp för de i behov av hjul. Denna planlösning ger sällskapsytor med matplats för 6 sittande i kök och vardagsrum. Både kök och badrum har en modern standard. Addera arkitektoniska värden i form av burspråk, hög takhöjd och bevarat stengolv i hallen. I flera av rummen ligger ett enhetligt golv. Föreningen har stora grönytor mellan huskropparna vilket är sällsynt i dagens Malmö. Bakom föreningshusen ligger Ica Malmborgs i sällskap med Lidl och bussförbindelser. Kallbadhuset nås via promenad igenom Fridhems villakvarter och på andra sidan Rönneholmsparken ligger Slottsstadens uteserveringar - ett A-läge! HSB Brf Trumman - Friköpt mark sedan 2022 (ej tomträtt) - Avgiften gick upp med 6% 1/1-24 (höjningen är inkluderad i nuvarande avgift) - Gemensamt bredband, bostadsrättsförsäkring och elavtal ger förmånliga priser - Föreningen har utfört de allra flesta stora renoveringar som liknande hus brukar behöva - Hiss från källarplan (ramp ner för barnvagnar), digitalt tvättbokningssystem, gym, bastu, övernattningslägenhet och festlokal - Har du bil är ett tips att ställa bilen på Nordlinds väg, där brukar det finnas plats. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Vengatan 1A, Väster, Landskrona kommun

Vengatan 1A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 522 kr/mån
15 724 kr/m²

Upptäck denna genomgående trea i fint skick, belägen på bekvämt andra plan i detta charmiga hus med en underbar inglasad västerbalkong. Planlösningen välkomnar dig med ett renoverat kök, komplett med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. Badrummet har genomgått en stamrenovering av föreningen och är helkaklat. Dessutom erbjuds två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Och ett stort och härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, här når vi även den inglasade balkongen i härliga västerläge. Välkommen att uppleva den välskötta miljön i HSB Lanternan! Här på Väster bor du strategiskt med Citadellet och dess grönskande områden samt koloniområdet som närmsta grannar. Havet och den pittoreska småbåtshamnen Linds hamn ligger på bekvämt gångavstånd, precis som det stora grönområdet Exercisfältet. Du har även närhet till stadens centrum med dess utbud av butiker och restauranger. Ta en cykeltur norrut längs med havet och du når snabbt det idylliska fiskeläget Borstahusen, komplett med småbåtshamn och härliga badmöjligheter. Här finns även en golfbana och den omtyckta restaurangen Erikstorps Kungsgård för att göra din vardag ännu mer mångsidig och njutbar. Varmt välkommen!

  • Balkong
Duvhöksgatan 2A, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Duvhöksgatan 2A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 6/8
2 474 kr/mån
22 368 kr/m²

På högt läge i HSB Brf Duvhöken presenteras denna mysiga etta om 38 väldisponerade kvadratmeter. Med hiss från markplan upp till 6:e våningen tar vi oss enkelt upp till lägenheten som bjuder på en härlig utsikt över Malmös takåsar med sundet som skymtar i horisonten. Här finns väl tilltaget kök med gott om förvaring och arbetsytor samt plats för matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till den mysiga inglasade balkongen. Helkaklat badrum med badkar, hallen är rymlig och det finns även en klädkammare för förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen!

  • Balkong
  • Hiss
Sallys gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Sallys gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 650 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/6
5 968 kr/mån
41 892 kr/m²

På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Lägenheten är belägen på våning två och stoltserar med ett fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Härifrån nås den härliga inglasade balkongen i sydväst med fin utsikt mot Öresund. Med dubbla balkonger får du dessutom sol under större delen av dagen. På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Limhamns Sjöstad har under senare år utvecklats till att bli ett av Malmös mest efterfrågande bostadsområden och lockar allt fler av stadens invånare. Området expanderar ännu och här drivs en väldigt spännande utveckling med visionen att skapa ett livfullt och tryggt kvarter. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna skapas en lugn och säker tillvaro där barn kan röra sig och leka fritt. I din omgivning finns allt du behöver – skolor, närbutik, öppna fält och djupblått hav. S:t Jakobs Stenugnsbageri har öppnat i en av föreningens fastigheter. På gångavstånd har en större ICA öppnats. Här blir varje dag en dag vid havet, med fantastisk utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och Öresundsbron om så önskas.

  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 50A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 50A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/5
7 929 kr/mån
30 876 kr/m²

Det är fridfullt och grönskande. Charmigt och bevarat. Mitt i stan men ändå inte helt. Pulsen är alldeles in på knuten, precis som parkens lugn. Genom en cykeltur eller promenad nås kultur, konst, shopping, matupplevelser och nöjen. Det är inte det minsta förvånande att Rörsjöstaden är ständigt lika attraktivt. På andra sidan av S:t Paulis mellersta kyrkogårds grönska sträcker den pastellfärgade huskroppen ut sig som uppfördes 1929. Invändigt välkomnas du av stilsäker interiör, generös takhöjd, synliga takbjälkar och ett loft. De stora fönsterpartierna får ljuset att strömma in och det höga läget bjuder på en fantastisk utsikt.

  • Plus
  • Hiss
Laavägen 86, Tygelsjö, Malmö kommun

Laavägen 86

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 095 000 kr
75 m²
3 rum
4 423 kr/mån
41 267 kr/m²

Varmt välkommen till detta bostadsrättsradhus i underbar miljö! Via stenlagd gång över trädgården når du husets entré och välkomnas av den rymliga hallen med golvvärme, garderober och plats för avhängning. Vidare in i bostaden når du de två sovrummen, båda med förvaringsmöjligheter och vidare in i bostaden när du kök och vardagsrum som samspelar i en stor och öppen atmosfär. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och utanför fönsterna är husets uteplats, även här gräsmatta och plats för möblemang. I anslutning till hallen ligger även en extra garderob samt det stora badrummet i tidlös inredning. Välkommen att bosätta dig i ett lugnt och barnvänligt område på behagligt avstånd från stan med närhet till såväl skola som förskola. Bra kommunikationer för pendlaren och sköna omgivningar för dig som söker lugnet på landet!

  • Uteplats
Mariedalsvägen 49B, Slottsstaden, Malmö kommun

Mariedalsvägen 49B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
5 942 kr/mån
35 548 kr/m²

Välkommen till Mariedalsvägen 49B! Här erbjuds möjlighet att på andra våningen förvärva en välplanerad trerummare om 73 kvm. Bostaden stoltserar med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck, renoverat badrum, renoverat kök från 2022, gårdsvänd balkong i väster, stort sällskapsrum samt två funktionella sovrum. Perfekt för paret eller den mindre familjen! Bo i en härlig bostad med hög trivselfaktor i HSB-föreningen Brf Lessö. I krokarna omkring bostaden finns bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym, restauranger och caféer m.m. Perfekta förutsättningar för uppleva Malmö från sin bästa sida. HSB Brf Lessö -Bildades 1954 - I föreningen finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum och cykelförråd. - På Köpenhamnsvägen 9 finns en gemensam takterrass - Bredband via Öretel ingår i avgiften. Hastighet: 1 Gbit/s. - Garage finns (kösystem)

  • Balkong
Regementsgatan 98E, Slottsstaden, Malmö kommun

Regementsgatan 98E

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 195 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 1/5
3 400 kr/mån
36 953 kr/m²

Välkommen till Regementsgatan 98E! Längs västra innerstadens vackra paradgata erbjuds nu en välplanerad tvårummare som lämpar sig väl för singeln, paret eller övernattaren. Bostaden är belägen på bekvämt våningsplan en halvtrappa upp över markplan och stoltserar med generös takhöjd, gårdsvänd balkong, genomgående planlösning, fina golv, funktionellt kök och ett helkaklat badrum. Läget erbjuder närhet till populära restauranger, caféer och dagligvarubutiker. I området finns även utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och på cykelavstånd ligger Centralstationen och Malmö Universitet. Närheten till både hav, parker och centrum har idag medfört att det är ett av stadens absolut mest populära områden att bo i.

  • Balkong
  • Hiss
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
3 508 kr/mån
38 571 kr/m²

På eftertraktat läge i nya Hyllievång presenterar vi en ljus och trivsam enrummare med öppen planlösning. Lägenheten är belägen på tredje våningen i denna nyproducerade fastighet med moderna faciliteter. Det första du möts av i denna lägenhet är en öppen hall med goda avhängningmöjligheter samt ett större förråd. Vidare kommer du till det stilfulla köket och allrummet som integreras i en öppen planlösning vilket inbjuder till social samvaro. Detta rum bjuder på härliga umgängesytor med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från detta rum når du även den trevliga balkongen. Bostaden erbjuder även ett modernt badrum med smakfull inredning där kombimaskinen med tvätt och tork underlättar vardagen. Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden. Den nya stadsparken kommer ge plats för caféer, promenadstigar och ständig grönska. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva bostadsområde och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Ahrenbergsgatan 10

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/8
5 202 kr/mån
33 261 kr/m²

På femte våningen erbjuds nu en superfin, ljus hörnlägenhet med fri utsikt. Lägenheterna i Brf Skogsstigen 2 har ca 500 kr lägre avgift än lägenheter i området. Hela lägenheten är i nyskick så du som köpare kan flytta in och njuta från dag ett. Den stora balkongen ger dig vardagslyxen att blicka över hustak och skogen. Sällskapsrummet är stort och öppet och ger den perfekta ytan för bjudningar. Lägenheten har två fullgoda sovrum. Självklart moderna bekvämligheter med egna tvättmöjligheter och rikligt med garderober. Stor hiss från markplan. Parkeringsplats nås utanför porten. Bostadsrättsföreningen Skogsstigen 2 är en av områdets mest populära föreningar. Avgifterna är lägre än snittet och de har friköpt mark. Flera av lägenheterna är placerade så man har fri utsikt - antingen över hustaken eller mot grönskan i parken. Utmärkta pendlingsmöjligheter med yttre- och inre ringvägen nära, samt busslinjer mot Malmö C och Triangeln. På gångavstånd ligger Coop, Burger King, tennisbanor, golfklubb och Bulltofta motionscenter. Här kan du även njuta av motionsspår i Bulltoftaparken. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Pilåkersvägen 5A, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 5A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
7 847 kr/mån
23 395 kr/m²

Här erbjuds nu en förtjusande trerummare högt upp i huset på ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Området erbjuder närhet till bra skolor, bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst Slottsstadens mysiga restaurang- och Caféutbud. Som om det inte vore nog bor du även med direkt närhet till Pildammsparkens och Rönneholmsparkens härliga grönområden. Bostaden i sig stoltserar med genomgående planlösning på gavel med härligt ljusinsläpp. Här finns generösa ytor, väl tilltagna rum och modernt kök. Brf Ängdalaplan 51 - Fr.o.m. 6 maj 2024 kommer även bredband att ingå i avgiften. - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - 25,5 % av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

  • Plus

Visar 1 - 25 av 27