Mäklare Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellangatan 4A, Östervärn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Mellangatan 4A, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Mellangatan 4A, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Mellangatan 4A

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 095 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 732 kr/mån
31 269 kr/m²

Välkommen till Mellangatan 4A i Malmö – ett genomgående hem som kombinerar den moderna livsstilen med tidlös charm. Beläget i ett lugnt kvarter på andra våningen, erbjuder denna 2,5-rumslägenhet på 67 kvadratmeter en harmonisk oas mitt i stadens puls. Det första som möter dig är den varsamt renoverade atmosfären, där historiska detaljer som vackra brädgolv, högt i tak, burspråk och takrosetter skapar en känsla av autenticitet. Här möter det klassiska det moderna på ett förtrollande sätt. De stora och vackra fönsterpartierna fyller varje rum med naturligt ljus och ger en öppen känsla. I köket och vardagsrummet blir du omfamnad av en atmosfär av hemtrevnad, medan den privata balkongen mot den lummiga innergården bjuder in till lugna stunder och frisk luft. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/6
5 433 kr/mån
41 027 kr/m²

Ute på växande Elinegård presenteras denna moderna lägenhet med en harmonisk och bekväm boendemiljö med hög standard och många fördelaktiga egenskaper. Lägenheten är fördelad på tre rum och kök, vilket skapar generösa utrymmen för både avkoppling och umgänge. Belägen i ett hörnläge ger den en känsla av luftighet och ljus, samtidigt som de stora fönsterpartierna förstärker detta genom att släppa in rikligt med naturligt ljus. En av lägenhetens främsta tillgångar är den rymliga balkongen som sträcker sig i sydvästlig riktning. Här kan du njuta av soliga eftermiddagar och vackra solnedgångar med en underbar utsikt över omgivande parkstråk samt kalkbrottet och Öresundsbron i horisonten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär och möjliggör enkel interaktion mellan de olika utrymmena. Köket är modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. Lägenheten har även både ett badrum och en gäst-wc för ökad bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyproducerade lägenhet härlig kombination av moderna bekvämligheter, praktisk planlösning och en spektakulär utsikt. En perfekt plats att kalla hemma för den som söker det bästa av både stil och komfort. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Duvhöksgatan 2A, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Duvhöksgatan 2A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 6/8
2 474 kr/mån
22 368 kr/m²

På högt läge i HSB Brf Duvhöken presenteras denna mysiga etta om 38 väldisponerade kvadratmeter. Med hiss från markplan upp till 6:e våningen tar vi oss enkelt upp till lägenheten som bjuder på en härlig utsikt över Malmös takåsar med sundet som skymtar i horisonten. Här finns väl tilltaget kök med gott om förvaring och arbetsytor samt plats för matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till den mysiga inglasade balkongen. Helkaklat badrum med badkar, hallen är rymlig och det finns även en klädkammare för förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3