Mäklare Andreas Palmqvist

Andreas Palmqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådhusgatan 95B, Odenslund, Östersunds kommun
  • Tis 29 okt kl 18:30

Rådhusgatan 95B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 250 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till denna härliga 2-rumslägenhet som erbjuder en perfekt blandning av modern känsla och tidlös charm. Här bor du med stil och komfort, högst upp i huset med en balkong som bjuder på soliga eftermiddagar och ljumma kvällar. Det moderna köket i gråa toner är en dröm för matälskaren. Med sina smakfulla detaljer och bra förvaringsmöjligheter blir varje måltid en fröjd att laga. Sovrummet är en oas av ljus och rymd, med vackra original trägolv som ger en känsla av historia och kvalitet. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat, med spännande vinklar som skapar en dynamisk och inbjudande atmosfär. Här kan du enkelt skapa ditt eget drömhem. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen där du kan njuta av solens strålar och kanske ett glas vin i solnedgången. Bostadsrätten hör till Brf Stenbiten som är en äldre och populär förening med god ekonomi där både bredband och hushållselen ingår i avgiften. På Rådhusgatan bor du med närhet till matbutiker, både Lidl och Willys är på promenadavstånd från lägenheten. I samma hus ligger Pizzeria Diana och utanför går bussarna som bland annat tar dig in till stan. Med andra ord är detta ett smidigt boende med närhet till det mesta. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad – kontakta oss för en visning idag!

  • Plus
  • Balkong
Odenskogsvägen 80, null, Östersunds kommun

Odenskogsvägen 80

Lägenhet
Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 375 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 113 kr/mån
17 296 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna ljusa och fräscha 3:a på 79,5 kvm erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Genomgående parkettgolv flyter elegant mellan rummen och skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Det ljusa och fullutrustade köket är en dröm för matlagningsentusiasten, med gott om arbetsyta och alla nödvändiga bekvämligheter för att bjuda på härliga middagsbjudningar. Lägenheten har två rymliga sovrum; det ena är perfekt som barnrum, medan det andra är stort och luftigt med en egen walk-in closet och direkt utgång till en mysig balkong med eftermiddags-/ och kvällssol. Denna lägenhet är en oas av komfort och stil, redo att bli ditt nya hem. Missa inte chansen att uppleva denna pärla – varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Kopparslagargränd 15, Lugnvik, Östersunds kommun
Kopparslagargränd 15, Lugnvik, Östersunds kommun, bild 2
Kopparslagargränd 15, Lugnvik, Östersunds kommun, bild 3

Kopparslagargränd 15

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 300 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 972 kr/mån
17 450 kr/m²

Här har vi en perfekt kombination av modernitet och trivsam boendemiljö! Denna renoverade lägenhet på övre plan i de populära låghusen i Lugnvik erbjuder tre rum och kök, med två rymliga sovrum – varav det ena har utgång till en härlig, inglasad balkong. Renoveringen från 2024 genomsyrar bostaden med ett stilrent och ljust kök från välkända Marbodal samt ett rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, vilket ger bekvämlighet i vardagen. Det finns även förberett om man skulle vilja komplettera med en torktumlare. En extra charmig detalj är skjutdörren mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Området är optimalt för både yngre, äldre och barnfamiljen – här finns goda kommunikationer med gång- och cykelbanor samt kollektivtrafik. Du bor också med närhet till matbutik, skola, förskola samt natursköna strövområden längs Storsjöns strand. Perfekt för dig som letar ett boende med närhet till Östersunds stad men som också uppskattar natur och friluftsliv. För dig som önskar bekvämlighet har du ett förråd i direkt anslutning till bostaden, vilket underlättar förvaring av allt från cyklar till säsongsbetonade tillhörigheter. Här bor du med närhet till såväl Storsjöns strand som belysta motionsspår. Matbutik och restaurang ligger en kort promenad bort och till stan tar du dig med någon av bussarna eller med cykeln längs expresscykelvägen som snabbt leder er in till centrala Östersund. Välkommen till ditt nya hem – här kan du skapa din egen oas i en härlig miljö! Kontakta ansvarig mäklare för frågor.

  • Premium
  • Balkong
Skute 215, Fåker, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår
Skute 215, Fåker, Östersunds kommun, bild 2
Skute 215, Fåker, Östersunds kommun, bild 3

Skute 215

Villa
Fåker, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 875 000 kr
163 + 75 m²
8 rum
2 855 m² tomt

Välkommen till detta härliga timmerhus i 1,5 plan, beläget i Skute, endast 3 mil utanför Östersunds centrum. Med en generös yta på 163 + 75 kvm erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns totalt 8 rum och kök, varav 4-5 sovrum, vilket ger flexibilitet för både boende och gäster. Huset andas charm och karaktär med sina framtagna timmerväggar, delvis massiva plankgolv och stora, sociala ytor som bjuder in till umgänge och trivsel. Den genomtänkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Utöver bostaden finns en dubbel carport och rymliga förrådsutrymmen, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Den fantastiska trädgården är en oas för den trädgårdsintresserade, med möjligheter till odling och avkoppling i en naturskön miljö. Detta är ett hem som måste upplevas på plats. Välkommen att boka en visning och låt dig förtrollas av denna charmiga pärla i Skute!

  • Premium
Norra strandvägen 16E, Frösön, Östersunds kommun
  • Tis 29 okt kl 17:30

Norra strandvägen 16E

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 650 000 kr
76,3 m²
3 rum
vån 1/3
3 982 kr/mån
21 625 kr/m²

Upptäck ditt nya hem på fina Frösön, där denna trerummare precis intill Frösö båthamn väntar! En trappa upp välkomnas du av en trevlig och ljus lägenhet i en välskött förening i attraktivt område. Denna lägenhet om 76 kvm har två sovrum varav ett större med gott om plats för dubbelsäng och ett perfekt som barnrum/kontor med god förvaring. Lägenhetens stora vardagsrum har plats för både matgrupp och stor soffa vilket bjuder in till mysiga hemmakvällar likväl som härliga middagar med vänner och familj. Från vardagsrummet når du även lägenhetens balkong med förmiddagssol och utsikt över den trevliga innergården - den perfekta platsen för morgonkoppen. Köket från HTH renoverades 2016, har gott om förvaring och är utrustat med alla bekvämligheter man önskar i ett kök. Här finns även plats för matgrupp intill fönstret med utsikt mot innergården. Föreningen erbjuder sociala ytor på innergården med lekplats, grill och lummiga sittplatser. Föreningen har även övernattningslägenhet, parkeringsplatser med laddplats, garage och carport att hyra. Denna ljusa och fräscha lägenhet ligger belägen i ett lugnt område där du med några få minuters promenad når bussförbindelser, matbutik, restaurang, förskola och sommarpärlan surfbukten. Passa på att förvärva en bostad med Storsjöns svalkande vatten som granne! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hovdevägen 4, Torvalla, Östersunds kommun
Hovdevägen 4, Torvalla, Östersunds kommun, bild 2
Hovdevägen 4, Torvalla, Östersunds kommun, bild 3

Hovdevägen 4

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
4 995 000 kr
200 m²
7 rum
1 226 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska tvåplanshus om 200 kvm, perfekt för den stora familjen! Här erbjuds ett rymligt och ljust boende med hela fem sovrum, två allrum, två helkaklade badrum – ett med dusch och ett med dusch och badkar – samt en praktisk tvättstuga med grovingång. Köket från välkända Vedum, är fullutrustat med allt du kan tänkas behöva för att laga kvällens middagsbjudning. De ljusa tonerna och parkettgolvet som löper genom hela bostaden skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Vattenburet uppvärmningssystem tillsammans med FX-ventilation och andel i solcellsanläggning bäddar för låga driftskostnader vilket är välkomnande. Huset har en stor altan i bästa solläge, perfekt för sommarens alla grillkvällar och avkopplande stunder. Dessutom finns ett isolerat garage som ger gott om förvaringsutrymme och plats för bilen. Torvalla är ett fantastiskt område för familjen med den direkta närheten till skola, förskola och gångstråk. Här finns grönområden, löp- och skidspår, funpark blandat med natur och skog. I närområdet finns fotbollsplaner och lekplatser samt att bussförbindelsen in till stadens centrum ligger alldeles intill. Detta är ett hem som måste upplevas på plats – varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Böle 200, Annersia, Östersunds kommun
Böle 200, Annersia, Östersunds kommun, bild 2
Böle 200, Annersia, Östersunds kommun, bild 3

Böle 200

Tomt
Annersia, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
2 250 000 kr
3 188 m² tomt

Välkommen till denna unika möjlighet att förvärva en fantastisk tomt vid Storsjöns gnistrande vatten. Med en imponerande yta på 3 188 kvm erbjuder denna tomt en generös byggrätt, vilket ger dig friheten att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö. Här finns även servitut på både båtplats och badplats rakt nedanför tomten, vilket gör det enkelt att njuta av sjöns alla fördelar. Fastigheten ligger endast cirka 10 minuters bilväg från Östersunds pulserande stadskärna, vilket ger dig det bästa av två världar – lugnet och skönheten vid sjön, samt närheten till stadens alla bekvämligheter och nöjen. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på denna fantastiska plats! Bekvämt beläget finner ni här både skola, förskola och restaurang Källan vid Böle byskola. Välkomna till underbara Böle! Se detaljplan och avstyckningskarta under fliken dokument för mer information.

  • Premium
Litsvägen 2B, Karlslund, Östersunds kommun

Litsvägen 2B

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/4
5 343 kr/mån
32 786 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet högst upp i huset med hiss! Här bor du med en härlig utsikt och två inglasade balkonger som förlänger sommaren. Lägenheten har ett modernt kök med en stilren mix av dova och ljusa toner, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillfällen. Köket och allrummet ligger i anslutning till varandra, vilket skapar en öppen och social atmosfär. Det helkaklade badrummet erbjuder en lyxig känsla med sina moderna materialval samt bekvämlighet som tvättmaskin, torktumlare och skön golvvärme. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar ger lägenheten en ljus och rymlig känsla. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett hem att trivas i. I Brf Skidskytten blir det lätt att ha en aktiv och fartfylld fritid då du har gångavstånd till Östersunds skidstadion med milsvida, preparerade skidspår under vintern och trevliga promenadstråk i rogivande miljö under sommaren. I bostadens direkta närområde finns bl.a en välsorterad mataffär, snabbmatsrestaurang och både fotbollsarenan och Östersund arena. Östersunds Centrum ligger endast en kort promenad bort. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – boka din visning idag!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jannevägen 1H, Hallen, Åre kommun
Jannevägen 1H, Hallen, Åre kommun, bild 2
Jannevägen 1H, Hallen, Åre kommun, bild 3

Jannevägen 1H

Villa
Hallen, Åre kommun
Bjurfors Östersund
2 985 000 kr
84 m²
3 rum
186 m² tomt

På en vacker plats med utsikt över Storsjön byggs åtta nya bostäder under namnet Storsjövyn med äganderätt i Hallen. Husen är ritade av arkitekt Hans Murman och den kvadratiska planfiguren är både yt-och energieffektiv samt skapad med förhöjd tillgänglighet. Bostadshusen är fristående och färgsätts i en grön kulör med samma mättnad som den traditionella rödfärgen. Inflyttning kan ske redan idag beroende av vilket hus du väljer att teckna dig för. Det finns möjlighet att göra fina tillval som carport, inredd ovanvåning, installation av braskamin, elektrisk golvvärme i entré & hall, tillval för kök mm. I Hallen bor du i närheten av både fjällvärlden och Storsjön, till de uppskattade Bydalsfjällen är det ca två mils bilkörning. Här finns 45 nedfarter och 17 liftar. Hallen är en by i den vackra Hallenbygden, i östra delarna av Åre kommun. Hallenbygden är en traditionell jordbruksbygd med lång historia och milsvid utsikt. Här finns det många företagare, ett rikt föreningsliv och stark framtidstro. Här får du chans till en trygg lantlig gemenskap, leva i lugnet och ändå ha äventyret runt knuten. Det finns utbud av offentlig service med hälsocentral, mödravård, räddningstjänst och hemtjänst. Du har gångavstånd till förskola, skola F-9, restaurang och Hallens Kyrka. Här finns också bland annat livsmedelsbutiken ICA Karl Ors Bua som även är ombud för post, spel, apotek och systembolag. Från Hallen, som är centralorten i Hallenbygden, är det bara 50 minuter till Östersund och 20 minuter till Bydalsfjällen med sin fina skidåkning och fantastiska fjällmiljö. Till Östersund tar du dig med trafikfärja över Storsjön, vintertid kan du ta dig över sjön på de isvägar som Trafikverket kontrollerar. Du kan ta skotern direkt från huset och köra ut till närmaste skoterled som ligger ca 150 meter från bostaden. Vintertid har du alla förutsättningar att nyttja Storsjöns is för pimpelfiske, skridskoåkning och längdåkning. På sommaren erbjuds aktivt båtliv i Hallens marina, där det också finns två hamnbassänger för ett svalkande dopp.

  • Premium
  • Nyproduktion

Visar alla 9