Mäklare Joachim Ejderhäll

Joachim Ejderhäll

Om mig

Joachim Ejderhäll är utbildad civilekonom och fastighetsmäklare. Han har lång erfarenhet av förhandling, försäljning, ledarskap och relationsbyggande – därför är han din ultimata partner för bostadsaffären. Hans breda kompetens gör att han skapar rätt förutsättningar för en framgångsrik affär och säkerställer att båda parter känner sig nöjda. Joachim har en passion för fastigheter samt en stor lokalkännedom i expansiva Skellefteå kommun och han förmedlar ditt hem som att det vore hans eget.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Harrbäckssand 150, null, Skellefteå kommun
  • Tis 25 jun kl 17:00

Harrbäckssand 150

Fritidshus
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 995 000 kr
75 + 30 m²
2 rum
1 975 m² tomt

När man öppnar dörren till Harrbäckssand 150 så möts man av en riktig WOW känsla. Detta fritidshus med tillhörande gäststuga, bastu och relax är med sin arkitektur och trädgård något utöver det vanliga. Stig in i ett vardagsrummet som med sina ca 5,5 meter öppet upp i nock, en öppen planlösning och en magisk utsikt ut över havet ger dig något ut över det vanliga. Vidare stoltserar vardagsrummet med generösa ytor med plats för både vardagsrumssoffa som matbord. Den mäktiga eldstaden lämnar ingen oberörd och är inte bara en mycket effektiv värmekälla kyliga dagar utan även ett vackert smycke. Några steg utanför vardagsrummet står du sedan på en större altan som via en magisk trädgård som sällan skådats. Intill altanen återfinns en rymlig lounge och bastustuga. Här får man förutom bastun en mäktig bar tillverkad av murad sten samt en relaxyta där du efter ditt bastubad kan sitta och i lugn och ro se utöver havet. Sover gör du endera uppe på huvudbyggnadens sovloft alternativt i sovstugan som står intill. Temat för byggnaderna är förutom den timrade arkitekturen en trädgård vars röda tråd är vackra stensättningar och väl anpassade planteringar. Via trädgårdens gångar nås ytterligare två uteplatser där du kan stanna till för att njuta av solens alla timmar. I skydd av en pir får du en alldeles egen liten skyddad strandremsa där du badar och kanske förtöjer din vattenskoter eller mindre båt. Huset i sig ligger så bra placerat att man kan följa solen under dagens alla timmar från tidig dag till dess nedgång i väst om så önskas.

  • Plus
Bodbysund 57, null, Skellefteå kommun

Bodbysund 57

Villa
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 995 000 kr
246 + 45 m²
8 rum
6 900 m² tomt

Välkommen till en underbar fastighet, omgärdad av naturens skönhet och en förtrollande sjöutsikt, finner du en plats där kärlek och lugn blomstrar. Den generösa tomten, på nästan 7000 kvadratmeter, erbjuder en privat och fridfull plats att utforska och upptäcka tillsammans. Er egna privata strand blir en plats för avkoppling och romantik, där ni kan vandra längs vattnet och dela stunder av närhet och glädje. De sena sommarkvällarna bjuder på magiska solnedgångar över vattnet, som blir er dagliga dos av romantik och skapar oförglömliga minnen. Det är inte bara en fastighet du får här, utan två fastigheter (Bodbyn 15:21 samt Bodbyn 15:30) båda med enastående utsikt över den glittrande sjön Dessa två fastigheter ger er möjligheten att endera ha eget stort utrymme där ni kan njuta av den enastående naturen alternativt utveckla den obebyggda fastigheten Bodbyn 15:30. Huvudbyggnaden, som sträcker sig över tre våningar och omfattar ca 250 kvadratmeter, har en inbjudande och mysig atmosfär. Med möjlighet till två separata lägenheter skapar den utrymme förflexibla boendelösningar för generationsboende, affärsverksamhet eller till den stora familjen. Originaldetaljer i välvårdat skick pryder inredningen och från fönstren fås en underbar utsikt över sjön och naturen utanför. Huset värms upp med energieffektiv bergvärme. Intill huvudbyggnaden står ett stort och rymligt garage med goda förrådsutrymmen. Garaget går att öppna upp till nock vilket då ger en imponerande takhöjd. Det nyligen uppförda orangeriet är som en dröm som går i uppfyllelse, ett utrymme där ni kan njuta av varandras närvaro omgiven av väldoftande blommor och grönska. Och när årstiderna växlar kan ni söka skydd i det rymliga garaget, en plats där ni både kan utforska era kreativa sidor och skapa minnen tillsammans. Några steg från gräsytan närmar du dig den charmiga skogen där du plötsligt är omgiven av naturens skattkammare: blåbärsris och lingonbuskar sträcker sig så långt ögat kan nå och i sjön kan du fiska gös, aborre samt kräftor. Fastigheten är centralt placerad i byn med närhet till busshållplats, skola och förskola, byagården samt den lokala marinan. Välkommen till denna förtjusande fastighet med sitt magiska sjöläge, där ni kan skapa en framtid tillsammans i harmoni med naturen och varandra.

Båtvik 25 - Yttervik, null, Skellefteå kommun

Båtvik 25 - Yttervik

Villa
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 975 000 kr
120 + 30 m²
5 rum
6 012 m² tomt

Välkommen till denna underbara gård som erbjuder en idyllisk kombination av lantlig charm och modern komfort. Belägen med närhet till både vatten och stadens puls, är detta hemmet för den som söker en mångsidig livsstil. Huvudbostaden erbjuder tre sovrum, ett stort allrum med en härlig takhöjd upp i nock och mysig braskamin. Kök och matplats bjuder på en öppen planlösning med en värmande kakelugn för extra mysiga kvällar, vilket skapar en perfekt miljö för familjesammankomster och underhållning. Badrummet är nyrenoverat och funktionellt och uppvärmningen sker med bergvärme, vilket ger en kostnadseffektiv och miljövänlig energilösning. På den egna tomten finns ett sommarhus som för närvarande är oinredd men har enorm potential att anpassas efter dina önskemål, vare sig det är som sommarbostad, ateljé eller extra förvaringsutrymme. Den stora ladugårdslängan erbjuder utrymme för hästar, höns och andra djur, samt en sadelkammare/verkstad, garage för att möta alla dina behov. För att komplettera den lantliga känslan finns även odlingsbäddar för den som önskar odla sina egna grönsaker samt en fristående vedeldad bastu för avkoppling och välbefinnande. Den rymliga tomten på 6000 m² skapar utrymme för hästar och djur bl.a. vinterhage samt möjlighet till sommarbete som idag sker på närliggande tomt. Parkerar gör du i en vidbyggd carport. Skellefteå centrum ligger endast en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, kulturella sevärdheter och serviceinrättningar. Detta ger alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll och med endast 15 min når du flygplatsen som tar dig ut i världen! Missa inte chansen att äga denna drömgård som kombinerar det bästa av landsbygd och stadsliv. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information om denna fantastiska fastighet!

  • Plus
Norra Lidträsket 411, Norra Lidträsket, Skellefteå kommun

Norra Lidträsket 411

Fritidshus
Norra Lidträsket, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 450 000 kr
1 222 m² tomt

Sällan kommer chansen att äga ett fritidshus i den idylliska omgivningen av Norra Lidträsket med goda möjligheter att avstycka till två separata tomter. På en generös tomt om hela 1222 m² finner vi tre charmiga stugor, två gula och en röd. Huvudstugan har nyligen renoverade väggar, golv och ett modernt kök som garanterar komfort och stil. En av de mest lockande egenskaperna hos denna fastighet är den fina utsikten över sjön som kan avnjutas från den rymliga altanen som binder ihop husen. Här kan du njuta av sommardagar med grillkvällar och avkopplande solnedgångar med familj och vänner. Den omgivande naturen bjuder in till utflykter, fiske och avkoppling, vilket gör detta till det perfekta tillflyktsortet för att komma bort från vardagens stress och brus. Trots sin charmiga karaktär har fastigheten uppdaterats med moderna bekvämligheter för att säkerställa en bekväm och avslappnad vistelse. Det finns en dusch och en vattentoalett som går till slambrunn tillsammans med grannens som är ett exempel på hur fastigheten har anpassats för dagens behov utan att förlora sin autentiska charm. Norra Lidträsket 411 samt 413 erbjuder en unik chans att förvärva ett fritidshus med avstyckningspotential i en naturskön och avkopplande miljö. Med tre charmiga stugor, panoramautsikt över sjön och moderna bekvämligheter är detta en fastighet som inte bör missas. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att äga din egen oas av lugn och ro vid Norra Lidträsket.

  • Plus
Storgatan 35, Boliden, Skellefteå kommun

Storgatan 35

Övrigt
Boliden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 875 000 kr
190 m²
701 m² tomt

Hyresfastighet med påbörjad utökning av antalet lägenheter från nuvarande lokaler. Hyresfastighet i bra skick med 4 lägenheter på totalt ca 190 kvm. Fastigheten är i två och ett halvt plan. Huset har genomgått flertalet renoveringar under åren av nuvarande ägare som ägt huset sedan 2019. Hyresintäkter vid full uthyrning av befintliga lägenheter ca 278 000 kr och driftkostnader ca 100 000 kr och efterfrågan är mycket stor på lägenheter i Boliden. Pågående ombyggnation av lokal till ytterligare två lägenheter ger möjligheten till mycket god direktavkastning. Lägenhet 1001, 1002 och 1102 har ytskiktsrenoverats, fått nya kök och renoverat badrum. Lägenhet 1101 har fått balkongdörr installerad och nytt kylskåp 2024. Fönster har satts in i lägenhet 1002 och det har även köpts in nya fönster till lägenheterna 1003 och 1004 som finns i lokalen, dessa är dock ej installerade ännu då lägenheterna inte är byggda Lägenheterna: 1. 31 kvm med hyra på 5800 kr/mån 2. 38 kvm med hyra på 6800 kr/mån 3. 77 kvm med hyra på 3180 kr/mån 4. 50 kvm med hyra på 7400 kr/mån Rörelseintäkter/år: 278 160 kr I huset finns idag en lokal på ca 94 m2 som är under ombyggnad till ytterligare 2 stycken lägenheter. Lägenheterna får nästa ägare färdigställa. Bygglov finns. Prognosticerad hyresintäkt för ytterligare lägenheter. 50 kvm med hyra på 8400 kr/mån 42 kvm med hyra på 7200 kr/mån

  • Plus
Bodbysund 90, Burträsk, Skellefteå kommun

Bodbysund 90

Villa
Burträsk, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
680 000 kr
142 + 5 m²
6 rum
2 090 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i vackra Bodbysund! Denna fastighet erbjuder en perfekt kombination av tradition och modernitet, med en tilltalande mix av äldre charm och bekvämligheter för det moderna livet. Beläget i det populära Bodbysund, njuter du av lugnet och skönheten i omgivningen samtidigt som du har bekvämt nära till skola, förskola och kollektivtrafik. Busshållplats finns i absolut närhet till fastigheten. Huset är utbyggt och innehar fyra mysiga sovrum, perfekta för familjen eller gäster. Ett stort och luftigt vardagsrum erbjuder gott om plats för avkoppling och underhållning, medan det rymliga köket utgör hjärtat av hemmet, utformat för praktisk matlagning och gemenskap. Utöver huvudbyggnaden finns en charmig ladugårdslänga, ett garage i anslutning till huset samt ett fristående garage med god takhöjd, vilket ger generöst med utrymme för förvaring och möjligheter till kreativa projekt. Fastigheten är välhållen med bl.a. en tilläggsisolering som borgar för komfort året runt. Även om huset har en äldre karaktär, är det i underhållet skick och erbjuder en perfekt möjlighet för att införa dina egna personliga prägel. Bodbysund är känt för sin idylliska miljö och närheten till naturen. Här kan du njuta av lugna promenader, skoterturer eller utflykter längs de vackra omgivningarna. Med närhet till förskola, skola och busshållplats, är detta ett idealiskt hem för familjer som söker en harmonisk livsstil utan att behöva ge avkall på bekvämligheterna i vardagen. Denna fastighet är inte bara ett hus, det är en möjlighet att skapa ett drömhem i en avkopplande och samtidigt praktisk miljö. Kom och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda! Säljes med generell friskrivningsklausul då nuvarande ägarna ej bott i huset.

Buskön 10, null, Skellefteå kommun
  • Sön 23 jun kl 15:00

Buskön 10

Villa
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 980 000 kr
85 m²
3 rum
1 900 m² tomt

Varmt välkomna till Buskön 10 och denna året runt villa med ett läge utöver det vanliga. På en tomt om ca. 2000 kvm ligger detta fantastiska hus med en boarea om 70 kvm + 10 kvm biarea. Direkt du kommer in genom dörren kan du inte låta bli att förundras över den magiska utsikten. Här erbjuds en öppen och luftig planlösning med stora fönsterpartier som ger en riktig vykorts-känsla. Huset stoltserar med en stor och öppen social yta där man får plats med en större soffgrupp och övriga vardagsrummöbler utan problem, en matgrupp för 6-8 personer, anslutning till kök med en full maskinell utrustning. Pricken över i-et kommer i form av en täljstenskamin som förhöjer mysfaktorn maximalt. I anslutning når vi ett inglasat uterum där man kan avnjuta trevliga stunder med familj och vänner. Vidare så erbjuder bostaden två rymliga sovrum och den charmiga trappan tar dig upp till ett mysigt sovloft med gott om yta för ytterligare en säng. Utöver allt detta har vi ett badrum med dusch och wc. Fastigheten erbjuder mycket mer än detta, såsom ett fantastiskt växthus om ca.15 kvm och ett isolerat garage med golvvärme samt gott om förvaringsutrymmen. Garagebyggnaden inrymmer även en tvättstuga. För dig som söker en fridfull plats att koppla av på efter en lång arbetsdag eller för dig som vill njuta av pensionen omgiven av naturen så är det här den perfekta bostaden med det perfekta läget! Varmt välkomna att boka in er på visning.

  • Plus

Visar alla 7