Mäklare Douglas Davidsson

Douglas Davidsson

Om mig

Douglas har jobbat på Bjurfors sedan 2015 och driver kontoret på Södermalm. Med sin breda kunskap inom branschen skapar han en trygghet tillsammans med kunderna i alla affärer. Något som alltid genomsyrar Douglas arbete är ett öga för detalj, hög standard och en strävan efter att nå bästa möjliga resultat. Han har alltid siktet inställt på att göra det där lilla extra för att hans affärer ska nå nya höga höjder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wollmar yxkullsgatan 10, 5tr, Södermalm Maria, Stockholms kommun

Wollmar yxkullsgatan 10, 5tr

Lägenhet
Södermalm Maria, Stockholms kommun
Bjurfors Södermalm
7 450 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/6
2 492 kr/mån
99 333 kr/m²

Varmt välkommen till den här fantastiska 3:a som nu ska säljas för första gången! Det här är en bostad utöver det vanliga med fri utsikt över Mariaberget och fungerande öppen spis! Genomgående planlösning i huset på en av Södermalms härligaste adresser i en förening med fantastisk innergård. Detta är ett optimalt boende både för den större och mindre familjen tack vare de olika rumsindelningarna som skapar oändliga möjligheter. Det luftiga köket bjuder tillsammans med matplatsen in till perfekta ytor för sociala umgängen intill den vackra eldstaden. Föreningen äger marken och har en mycket god ekonomi med låga avgifter och endast ca 1,200 kr i lån/kvm samt ca 1,9 mkr i kassan. Föreningen har en av Södermalms vackraste innergårdar med hängbjörkar och sittgrupper. Läget är ett av Södermalms bästa. På Wollmar Yxkullsgatan bor du med närhet till Mariatorget och från juni tom mitten av september bilfria Swedenborgsgatan med sina många caféer, barer och restauranger. I slutet av gatan ligger prisbelönta Johan & Nyström och Mariatorget blir under sommarhalvåret en grön oas och självklar samlingspunkt. En härlig stämning råder i området med ett behagligt gatuliv där doften av kaffe och nybakt bröd sprider sig mellan de gamla vackra fasaderna. Promenadavstånd till Slussen och Götgatsbacken samt närhet till Hornsgatans utbud av butiker och Mariabergets hisnande utsikt över Stockholm.

  • Hiss
Tantogatan 45, 9tr, Södermalm Högalid, Stockholms kommun
  • Sön 14 apr kl 12:00

Tantogatan 45, 9tr

Lägenhet
Södermalm Högalid, Stockholms kommun
Bjurfors Södermalm
3 600 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 9
2 520 kr/mån
84 706 kr/m²

Högt upp på 9:e våningen med milsvid utsikt i kulturmärkta Tantobågarna hittar du denna otroligt välplanerade lägenhet! Tack vare det höga och fria läget är alla rum helt insynsskyddade och härifrån ser du årstiderna passera i naturen utanför. Detta hem är perfekt för sociala sammankomster med ett stort vardagsrum och direkt anknytning till kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsplats, en walk-in-closet samt ett stambytt badrum. Mycket välskött förening som äger marken med väldigt god ekonomi och låga avgifter. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Fastigheten är kulturmärkt tack vare sin unika och häftiga arkitektur och utformning. Föreningen har tillgång till 110 garageplatser, 127 p-platser med eluttag. 203 vanliga p-platser och ca 18 platser på gästparkeringen. Föreningen tillhandahåller även gemensamhetslokaler såsom träningslokal, bastu, hobbyrum, pingislokal, festlokal, grillbord och inte minst en egen roddbåt. Här finns även tillgång till tre övernattningslägenheter. Här bor du med bara några minuters promenadavstånd från Tantolunden och Årstaviken. Följer man det fantastiska promenadstråket längst Årstaviken kan man njuta av flertal badplatser, foodtrucks och Boulebanor. Runt hörnet känner du stadens puls och Södermalms rika utbud av butiker, caféer och restauranger. Bra kommunikationer i området med T-bana Zinkensdamm, busstrafik och pendeltåg vid Södra Station som tar dig ända till Arlanda. Allt inom promenadavstånd.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 2