Bjurfors Staffanstorp

Bjurfors Staffanstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Onsjövägen 3, Häradsbyn, Staffanstorps kommun

Onsjövägen 3

Villa
Häradsbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp

3 295 000 kr

104 m²

4 rum

479 m² tomt

Bra beläget på lugn återvändsgata i Häradsbyn hittar vi denna trevliga villa. Här erbjuds ett perfekt boende för både det äldre paret och den unga barnfamiljen med ett bekvämt boende på ett plan. Väldisponerade och funktionella ytor fördelat på tre sovrum, vardagsrum, kök samt både badrum och gästtoalett. Tomten som är på 568 m² har sin huvudsakliga del med insynsskyddade gräsytor bakom huset i soligt söderläge med fina blomväxter. På tomten finner man även ett uterum samt en stensatt uteplats. Garage och förråd. Här bor man med promenadavstånd till skola, dagis, busshållplats, affärer och centrum.

Vikhemsvägen 3H, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 3H

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp

1 695 000 kr

53 m²

2 rum

3 232 kr/mån

31 981 kr/m²

På det omtyckta och snabbväxande område Vikhem finner man denna trevliga bostad. Bostaden erbjuder väldisponerade ytor som samspelar med modern funktion på bästa sätt. Två härliga uteplatser där man njuter av morgonkaffet på den ena och härliga grillkvällar med vänner på den andra. Området Vikhem erbjuder familjevänliga kvarter med bostäder av varierande karaktär, nylagda parkområden, skola och dagis. Härifrån har man perfekta kommunikationer och pendelavstånd till både Lund och Malmö

  • Uteplats
Tvillingarnas väg 6, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun

Tvillingarnas väg 6

Radhus
Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp

4 195 000 kr

140 m²

6 rum

271 m² tomt

Detta trevliga och välskötta parhus erbjuder en välplanerad och praktisk planlösning med sällskapsytor på entréplan och på ovanvåningen finner man familjens mer privata del. Perfekt för barnfamiljen med 5 sovrum, badrum på båda plan och en lättskött tomt i västerläge. Huset har genomgått stora renoveringar och moderniseringar. Bara att flytta in i ett Energiklass B hus som är uppvärmt med fjärrvärme med låga driftskostnader. Här bor man i ett lugnt och grönskande område med närhet till både centrum, förskola och grundskola.

Hallandsvägen 7, Landskapsbyn, Staffanstorps kommun

Hallandsvägen 7

Villa
Landskapsbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp

3 500 000 kr

118 m²

6 rum

792 m² tomt

Familjevänligt och tilltalande boende mitt i centrala Staffanstorp fördelat på 5 rum och kök samt inredd källare. Villan erbjuder härlig rymd, generösa sociala ytor, 3 sovrum, uteplats och garage. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till barnomsorg och skola.

Kyrkbacken 13, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun

Kyrkbacken 13

Radhus
Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp

2 450 000 kr

63 m²

2 rum

160 m² tomt

Välkommen till denna stilfulla bostad som är trivsamt belägen med härlig trädgård och uteplats i västerläge. Här erbjuds en ljus och öppen planlösning som är genomgående planerad med fönster i två väderstreck. Bostaden är inredd med smakfulla detaljer som gör det enkelt att trivas. Köket är elegant utfört med generösa arbetsytor och naturlig matplats. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter och sovrummet erbjuder utrymme för dubbelsäng samt en stor och praktisk garderob. Förvaringsmöjligheterna är optimala med klädkammare och tillhörande förråd. Pricken över i:et är den underbara trädgården med väl tilltaget trädäck som rymmer ett par möblemang. Njut av det insynsskyddade läget och solens strålar under hela eftermiddagen. Bo i populärt område med närhet till Staffanstorps centrum och all daglig service som matbutiker och skolor. Pendlingsmöjligheter med motorvägspåfart och kommunikationer med buss till Lund och Malmö finns på kort avstånd.

Visar alla 5