Mäklare Mattias Petersson

Mattias Petersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vinningevägen 146, Grevie, Staffanstorps kommun

Vinningevägen 146

Villa
Grevie, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
2 495 000 kr
62 m²
2 rum
309 m² tomt

Detta charmerande, lantliga hus är perfekt för den som längtar efter en naturnära tillvaro. Med sitt söderläge på en tomt om 309 kvadratmeter kan du njuta av soliga dagar på landsbygden samtidigt som du har närheten till Staffanstorps centrala delar och dess utbud. Huset, som är på 62 kvadratmeter, erbjuder två rum men som enkelt kan bli fler om man sätter upp en extra vägg i den möblerbara hallen samt i sovrummet. Det är ett perfekt hem för den som uppskattar det enkla livet och vill bo i harmoni med naturen. Det lantliga läget ger dig möjlighet att njuta av promenader i omgivande grönområden eller ta cykeln och utforska den vackra omgivningen. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Ge dig själv möjligheten att bo på landet med detta charmiga hus! Huset har både kommunalt vatten och avlopp samt fiberanslutning finns i huset. Tomten är i söderläge och erbjuder möjligheter till soliga dagar och trevliga utomhusaktiviteter. Med en yta på 309 kvadratmeter finns det gott om plats för trädgårdslekar eller kanske en mysig uteplats att njuta av sommarmånaderna på. Läget är lantligt och lugnt, men ändå nära Staffanstorps centrala delar och dess breda utbud av service och bekvämligheter. Här kan du njuta av det bästa av två världar - den fridfulla naturen och samtidigt ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Välkommen till Vinningevägen 146, där du kan skapa ditt drömhem i en idyllisk miljö.

Blidvägen 6, Västanbyn, Staffanstorps kommun

Blidvägen 6

Villa
Västanbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
3 795 000 kr
151 + 60 m²
6 rum
889 m² tomt

Här erbjuds ett perfekt boende för barnfamiljen med ett bekvämt boende på ett plan. I ett barnvänligt område och på lugn återvändsgata ligger denna trevliga enplansvilla. Huset bjuder på både rymligt vardagsrum och extra allrum/tv-rum, stort kök med rejäl matplats, tre sovrum, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med egen groventré. Från tvättstugan når man ytterligare ett stort rum som passar utmärkt som hobbyrum eller arbetsplats. Tomten som är på 889 m² har sin huvudsakliga del med insynsskyddade gräsytor bakom huset i soligt söderläge med utmärkt och lugnt läge mot grönområde. Trädgården bjuder på stora ytor för barnen att leka på samt ett mysigt inglasat uterum. Huset är trevligt belägen i lummiga omgivningar med skola, förskola och matbutiker på bekvämt avstånd.

Annerovägen 11, Staffanstorp - Centrum, Staffanstorps kommun

Annerovägen 11

Lägenhet
Staffanstorp - Centrum, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
2 390 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 486 kr/mån
32 297 kr/m²

På Annerovägen 11 ges nu ett sällsynt tillfälle att förvärva en lägenhet med en fantastisk fri och rogivande utsikt över Roos damm! Med sitt underbara läge med en magisk utsikt från lägenheten och sin placering högst upp i huset är detta boende något ut över det vanliga! Njut av en lägenhet i absolut toppskick med en modern öppen planlösning och stilfulla materialval. Lägenheten är även belägen på gavel och här bor man helt fritt från insyn! Bo i familjär förening och populärt område med närhet till Staffanstorps centrum och all daglig service som matbutiker och skolor. Pendlingsmöjligheter med motorvägspåfart och kommunikationer med buss till Lund och Malmö finns på kort avstånd. Ett boende i toppklass som måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3