Mäklare Mattias Petersson

Mattias Petersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kopparslagarevägen 7, Borggård, Staffanstorps kommun
Kopparslagarevägen 7, Borggård, Staffanstorps kommun, bild 2
Kopparslagarevägen 7, Borggård, Staffanstorps kommun, bild 3

Kopparslagarevägen 7

Villa
Borggård, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
4 995 000 kr
182 + 20 m²
7 rum
615 m² tomt

Välkommen till detta rymliga 1½-planshus i barnvänliga Staffanstorp. Med en imponerande boyta på 182 kvm erbjuder detta hem en perfekt kombination av rymliga sällskapsytor och många sovrum, perfekt för den moderna familjen. Enastående planlösning mellan kök och det rymliga vardagsrummet i vinkel skapar en härlig och inbjudande atmosfär, med naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren. Det rymliga och eleganta köket, renoverat år 2017, bjuder in till både matlagning och socialt umgänge kring den stora köksön. Två avskilda sovrum på entréplanet erbjuder ro och avskildhet, perfekt för både vuxna och barn. Ett fräscht badrum, centralt beläget mellan sovrummen, är både praktiskt och stilrent med moderna bekvämligheter. På entréplanet finns också ett stort badrum och en bastu för avkoppling och välbefinnande. En stor tvättstuga gör vardagsbestyren enkla att hantera. På övre planet, finner du två rymliga sovrum på var sin gavel av huset, ett allrum för lek och umgänge samt en toalett för extra bekvämlighet. Utomhusmiljön är en fridfull oas med ett stort trädäck i söder-västerläge, perfekt för soliga dagar och trevliga grillkvällar med familj och vänner. På tomten finns även ett trevligt inglasat uterum. Denna bostad är en perfekt kombination av komfort, stil och funktionalitet och är redo att bli ditt nya drömhem.

  • Premium
Nämndemansgården 9C, Nämndemansgården, Staffanstorps kommun

Nämndemansgården 9C

Lägenhet
Nämndemansgården, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
1 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
5 628 kr/mån
21 341 kr/m²

Trevlig lägenhet på plan två med öppen planlösning, stor inglasad balkong och rymligt kök. Här bor man centralt i Staffanstorp och har nära till service, butiker, skolor samt busshållplats till både Malmö och Lund. Nämndemansgården bjuder också på en lugn och vänlig miljö med fina gårdar en bit från trafikerade gator.

  • Balkong
Vinningevägen 146, Grevie, Staffanstorps kommun

Vinningevägen 146

Villa
Grevie, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
2 395 000 kr
62 m²
2 rum
309 m² tomt

Detta charmerande, lantliga hus är perfekt för den som längtar efter en naturnära tillvaro. Med sitt söderläge på en tomt om 309 kvadratmeter kan du njuta av soliga dagar på landsbygden samtidigt som du har närheten till Staffanstorps centrala delar och dess utbud. Huset, som är på 62 kvadratmeter, erbjuder två rum men som enkelt kan bli fler om man sätter upp en extra vägg i den möblerbara hallen samt i sovrummet. Det är ett perfekt hem för den som uppskattar det enkla livet och vill bo i harmoni med naturen. Det lantliga läget ger dig möjlighet att njuta av promenader i omgivande grönområden eller ta cykeln och utforska den vackra omgivningen. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Ge dig själv möjligheten att bo på landet med detta charmiga hus! Huset har både kommunalt vatten och avlopp samt fiberanslutning finns i huset. Tomten är i söderläge och erbjuder möjligheter till soliga dagar och trevliga utomhusaktiviteter. Med en yta på 309 kvadratmeter finns det gott om plats för trädgårdslekar eller kanske en mysig uteplats att njuta av sommarmånaderna på. Läget är lantligt och lugnt, men ändå nära Staffanstorps centrala delar och dess breda utbud av service och bekvämligheter. Här kan du njuta av det bästa av två världar - den fridfulla naturen och samtidigt ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Nuvarande ägare har ägt huset i 44 år och fortlöpande gjort renoveringar på huset. Välkommen till Vinningevägen 146, där du kan skapa ditt drömhem i en idyllisk miljö.

Visar alla 3