Mäklare Ulrika Schultz

Ulrika Schultz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Riddargatan 21B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 21B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
780 000 kr
44 m²
1 rum
vån -1/3
3 184 kr/mån
17 727 kr/m²

Välkommen till Riddargatan 21 B och denna trivsamma och rymliga etta! Bostaden ligger en halv trapp ned i markplan med härlig inglasad altan som blir ett extra rum halvårsvis här finns också en intilliggande uteplats. Genomgående ljus interiör med laminatgolv och ljusa väggar, fondvägg av liggande träpanel i köket vilket ger en varm och ombonad känsla. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter av stor skjutgarderob i hallen och inbyggda garderober med överskåp i allrummet. Köket är rymligt och stilrent med vita högblanka skåpluckor och diskmaskin finns vilket är väldigt praktiskt. Från köket når man den inglasade altanen och uteplatsen. Allrummet rymmer både soffa och sovalkov. Badrummet är stambytt och helkaklat med golvvärme. En halv trapp ner finns både källarförråd och tvättstuga vilket är väldigt smidigt och enkelt att nå. Här bor man rymligt med allt man kan önska sig i lugnt och populärt område med närhet till Haga, Norra berget och Skönsberg, som erbjuder fina strövområden. Kort promenad till matbutik, kvarterskrog, pizzeria, bageri, frisörsalong, vårdcentral och folktandvård. Flera förskolor och skolor finns inom räckhåll. Goda bussförbindelser som tar dig till Sundsvalls centrum, sjukhuset, Alnö och Birsta. Brf Selen är en välskött och populär förening med fina gemensamma uteplatser. Föreningen har stort garage samt gott om parkering och gästparkeringsplatser utomhus. Varmt välkommen att anmäla Er till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Fuxvägen 46, Lillhällom, Sundsvalls kommun

Fuxvägen 46

Villa
Lillhällom, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 650 000 kr
157 m²
7 rum
680 m² tomt

Här finns nu en trevlig villa på Fuxvägen 46. En trivsam och rymlig villa som har inredd övervåning. Entréplan rymmer stor hall med klinkergolv och golvvärme. Badrum i äldre utförande med badkar. Tvättstuga med utgång till trädgården. Idag finns det totalt fem sovrum men med möjlighet till ett sjätte om man önskar det. Köket är ljust med högblanka och vita skåpluckor. Trevlig öppen planlösning med kök och stort vardagsrum som ligger knuten till varandra. Det finns pelletskamin som bidrar till skön värme och mysfaktor. Från vardagsrummet når man altanen på baksidan. Spiraltrapp från vardagsrummet tar er upp till övre plan och här finns tre sovrum och helkaklat badrum med golvvärme samt med tvättmaskin och torktumlare, renoverat år 2018. Här bor man i ett barntätt område med naturen runt knuten. I området finns både fotbollsplan, hockeyrink och fin lekplats. Nära till både förskolor och skolor. Fiber finns indraget. Välkommen att anmäla Er till visning!

  • Plus
Kungsvägen 3, Haga, Sundsvalls kommun

Kungsvägen 3

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 350 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 289 kr/mån
24 324 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa som ger direkt en känsla av trivsel så fort man kliver innanför tröskeln. Öppet in mot bostadens hjärta det vill säga köket, som är renoverat med vita skåpluckor och full maskinpark med fullstor kyl och frys, inbyggd ugn och micro samt integrerad diskmaskin. Stort vardagsrum som rymmer både soffa och matbord. Utgång till den inglasade balkongen som erbjuder fin utsikt över stan. Balkongen blir halvårsvis en förlängning utav vardagsrummet som man kan njuta av halvårsvis. Rymligt sovrum. Hallen har garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Badrum med tvättmaskin vilket är väldigt praktiskt. Genomgående fina materialval och välskött bostad där det bara är att flytta in och trivas! I månadsavgiften ingår bredband, bostadsrättstillägg och föreningen har sk. gemensamhetsel vilket innebär att man endast betalar för den el man förbrukar som lägenhetsinnehavare. Vindsförråd och matkällare finns. Här bor man på attraktiva Haga med högt och fint läge. Kort promenad till Centrala Sundsvall. Fina grönytor och strövområden finns i området. Goda busskommunikationer. Välkommen att anmäla Er till visning och upplev denna trevliga bostad på plats!

Mellanvägen 5, Bredsand, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mellanvägen 5

Villa
Bredsand, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 195 000 kr
121 + 75 m²
4 rum
1 524 m² tomt

Här finns nu en 1 1/2-plans villa med källare i lugnt område. Villan rymmer hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Köket ligger i anslutning till det rymliga vardagsrummet som har utgång till altan med tak. I vardagsrummet finns öppen spis med insats som ger både mys och värme. Helkaklat badrum med golvvärme som uppfördes år 2007 och här finns både bubbelbadkar och dusch. På övre plan finns 2 sovrum med kattvind som ger goda förvaringsmöjligheter. Påbörjad renovering av toalettrum som ej är slutförd utan lämnas till att färdigställas av nästa ägare av huset. Huset är dränerat med platonmatta år 2007. 3-glasfönster år 2006. Källare med pelletsanläggning för billig drift. Fiber är indraget. Uppvuxen trädgårdstomt om 1524 kvm med bra solläge. Härlig badstrand med 3 minuters promenadavstånd från villan. Närhet till förskola, skola samt matvarubutik. Välkommen att anmäla Er till visning!

Fjäl 313, Stavreviken, Timrå kommun

Fjäl 313

Villa
Stavreviken, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
3 200 000 kr
132 + 97 m²
4 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa som funnits länge inom familjens ägo. Här bor man med underbart läge intill älven. En villa med många möjligheter då det tidigare bedrivits bageri i husets källarplan. I villan möts du av en välkomnande hall med ryggåstak som byggdes ut år 2020 med klinkergolv och golvvärme, här finns bra förvaring med skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och renoverades år 2021 och är lyxigt utrustad med dubbeldusch. Rymligt kök med ljusa skåpluckor och trevligt ljusinsläpp av flera fönster. Vardagsrummet rymmer både soffa och matbord och här når man balkongen som vetter mot älven. Två sovrum finns på entréplan. I källarplan finns gillestuga som tidigare använts som sovrum, rum med vatten och avlopp, tvättstuga, förråd, toalettrum och f.d. bageri med egen ingång. Bergvärme och solpaneler för varmvattnet finns som bidrar till låga driftkostnader. Huset har energiklass A som är bästa klassificeringen. Fiber finns indraget. Huset är delvis dränerat år 2014 med isodrän. Här bor man med soligt läge hela dagen och naturskön omgivning med älven utanför. I Bergeforsen finner du allt du behöver med förskola, skola och matvarubutik inom bekvämt avstånd. Bra placering med närhet till Midlanda flygplats. Välkommen att anmäla Er till visning!

Nedansjöbodarna 130, Nedansjöbodarna, Sundsvalls kommun

Nedansjöbodarna 130

Villa
Nedansjöbodarna, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 950 000 kr
140 m²
4 rum
9 185 m² tomt

Här har vi en trivsam och fin enplansvilla med stora sällskapsytor i lantligt och enskilt läge i natursköna Nedansjö, Villan har renoverats löpande senaste åren med bland annat ett ljust, modernt kök som erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter av flera skåp. Högre takhöjd i köket som skapar en härlig rymd och flera fönster som ger fint ljusinsläpp, rummet rymmer ett större matbord som bjuder in till trevliga och sociala umgängen. Eldningsbar vedspis i köket som ger både hög mysfaktor och värme. I anslutning till köket ligger det rymliga vardagsrummet som har fint ljusinsläpp av flera fönster. Tre sovrum med renoverade ytskikt. Rymligt och helkaklat badrum. Förutom denna fina villa finns även ett gårdshus där ena delen är uppvärmd och isolerad och rymmer gästrum/kontor medan andra delen av byggnaden är förråd/verkstad vilket är idealiskt om man vill jobba hemifrån eller får gäster på besök. Det finns även ett uppvärmt separat hundhus som rymmer plats för flera hundar och en stor tillhörande rastgård som ligger fint inbäddat i skogen som tillhör tomten. Tomten är plan med gräsmatta och skog på baksidan. Stor altan i fint solläge. Här har man närhet till skog, natur, sjö med badmöjligheter och förskola mm. Det tar 30 minuter med bil in till centrala Sundsvall. Här är det bara att flytta in och trivas då många renoveringar är gjorda och om man har en dröm om livet på landet och med många möjligheter som tex. hunduppfödning/hundpensionat eller höns och andra djur. Varmt välkommen att anmäla Er till visning!

Östanå 259, Kovland, Sundsvalls kommun

Östanå 259

Villa
Kovland, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 295 000 kr
106 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Drömmer du om en idyllisk landsbygd, samtidigt som du vill ha närheten till stadens bekvämligheter? Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att bo i Östanå 4 minuter från den charmiga byn Kovland, endast 15 minuters bilfärd från Sundsvall. Här i Östanå möts du av en charmig och praktisk enplansvilla som omedelbart tilltalar. Detta hem erbjuder en rad fördelar, inklusive ett stort och elegant inglasat uterum, ett fint renoverat kök med moderna rostfria vitvaror, ett helkaklat badrum och ett rymligt garage med tillhörande förråd. Hela huset har genomgått en stilfull renovering med ljusa färger och kvalitetsmaterial i fin harmoni. Planlösningen är idealisk för både stora och små familjer med sina tre väl tilltagna sovrum. I vardagsrummet finner du en mysig och värmande täljstenskamin som skapar en ombonad atmosfär och extra mysfaktor. Dessutom är huset anslutet till snabbt och pålitligt fibernät. Det generösa inglasade uterummet är en perfekt plats att njuta av från tidig vår till sen höst. Här finns gott om utrymme för utemöbler, växter och annan trädgårdsutrustning. Uterummet har ett fördelaktigt läge som fångar solen under stora delar av dagen. Utomhus väntar en vacker trädgårdstomt med välskötta rabatter, fruktträd, planteringar och grönskande gräsmatta – perfekt för trädgårdsälskaren att odla och njuta av. Närområdet erbjuder bekvämligheter som förskola, skola och livsmedelsbutiker i både Kovland och Bergsåker. Med bil tar du dig snabbt till Sundsvalls centrum eller det expansiva Birsta handelsområdet där du hittar livsmedelsbutiker, apotek, systembolag och mycket mer. Tveka inte att boka en visning och upplev själv allt detta underbara hem har att erbjuda. Välkommen till Östanå 259 – där din framtida drömbostad väntar!

Tornfalksvägen 42, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Tornfalksvägen 42

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 995 000 kr
116 m²
4 rum
151 m² tomt

Radhus på Tornfalksvägen 42! Här finns alla möjligheter att sätta sin egna prägel för att skapa just ditt dröm hem! Tornfalksvägen 42 är ett radhus i 2-plan. På entréplan finner vi en rymlig hall med förrådsutrymme under trappen, äldre badrum, kök i bevarade original detaljer, tvättstuga med gott om förvaring samt ett vardagsrum med utgång till trädgården. På övervåningen finns 2 sovrum, ett äldre badrum med badkar samt ett stort allrum med mycket ljusinsläpp och utgång till balkongen. Här finns även möjlighet att göra det stora allrummet till två stycken sovrum. Nytt yttertak år 2002. Mysig tillhörande trädgård med paradis äpplen, uteplats och förråd på framsidan. På baksidan finner vi även där en härlig gräsmatta med rabarber, pioner, äppelträd och ett förråd. Här bor du på en lugn och barnvänlig gata, med naturen och skogen inpå knuten och endast ett stenkast från härliga promenadstråk. Gatan har en gemensam allmänning med lekplats, pingisbord, basketplan och mindre fotbollsplan. Det finns även gott om gästparkeringar. I närområdet finns en fotbollsplan som på vintertid blir skridskobana, förskola, skola, busshållplatser samt Bosvedjan centrum där det finns bowling, frisör och pizzeria. Det är även nära till sjukhuset, mataffärer och Birsta city. Välkommen att anmäla Er till visning!

Vikingavägen 31, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 31

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
645 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 199 kr/mån
10 750 kr/m²

Här finns nu en tvåa i populära Granlo. En mysig bostad med snedtak och takfönster. Perfekt för den som vill renovera och göra efter eget tycke och smak. Bostaden har rymliga rum och nyare inglasad balkong med fritt och fint solläge. Här finns bra förvaringsmöjlighet med en klädkammaren i hallen. I huset bredvid finns tillgång till relax och uthyrningsrum som föreningens medlemmar får hyra. Bostaden ligger med bra läge i Granlo med kort promenad till matbutik, vårdcentral, förskolor, skolor och minigolfbana. Fin cykel och gångväg till Sundsvalls centrum och Mittuniversitetet. Goda busskommunikationer till Sundsvall centrum och Navet. Välkommen att anmäla Er till visning!

  • Balkong

Visar alla 9