Mäklare Catarina Nyberg

Catarina Nyberg

Om mig

Catarina är en väletablerad villamäklare sedan 2010 och har den stora fördelen att verka i samma område som hon bor i. Som mäklare tycker hon om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta boende och hela vägen till försäljning. Catarina står för ett stort engagemang och en personlig relation, där hon agerar professionellt genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Altarbacken 7, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Altarbacken 7

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
8 100 000 kr
170 + 30 m²
5 rum
1 011 m² tomt

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda ett boende i en stor vacker villa med dubbelgarage. En smakfull och enhetlig interiör med en öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier som skapar ljus samt ryggåstak i sociala delarna vilket ger en härlig rymd för hela bostaden. Köket är en dröm för dig som gillar matlagning och umgänge. Sällskapsrummet ligger i direkt anslutning till köket och erbjuder både matplats och ytor för en stor inbjudande sittgrupp. Stenlagda uteplatser löper runt villan som kopplar samman inne och utelivet om sommaren. Här finns idag två sovrum varav ett är inrett som klädkammare men med de generösa ytorna så kan man lätt få två sovrum till om så önskas för familjen. Bostaden erbjuder även klädkammare, härliga ytor för klädvård, och ett rymligt badrum. Dubbelgarage där både bilar och hobbyverksamhet får plats om så önskas. Villan har en klassisk arkitektur med underhållsfritt tegel samt fönsterbrädor i granit vilket ger en exklusiv känsla. De stora uteplatserna i sten och den välplanerade trädgården erbjuder verkligen något extra med sitt soliga och höga läge. Skola och dagis finns på promenadavstånd. Omgivningarna erbjuder en vacker miljö för promenad och motion. Havet finns på cykelavstånd med fina bad och klippor.

Segelflyget 10, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Segelflyget 10

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
3 500 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/5
5 710 kr/mån
36 842 kr/m²

Härligt ljus och rymlig lägenhet med otroligt bra planlösning. Öppna ytor skapar en fin rymd och en inbjudande känsla. Stort vardagsrum som öppnar sig mot köket i en perfekt och lagom öppen planlösning. Köket är trivsamt och ljust med mycket gott om skåp och med bra bänkytor. Lägenheten har gott om fina fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus. En riktigt rymlig klädkammare sväljer det mesta av förvaringen. Den mysiga inglasade balkongen blir som ett extra rum att använda från tidig vår till långt fram på hösten. Det här boendet är perfekt för dig som är van vid stora ytor men som söker ett mer praktiskt och underhållsfritt boende. Centralt läge med promenadavstånd till all tänkbar service.

  • Balkong
  • Hiss
Sillviks Havskoloni  lott nr 145, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Sillviks Havskoloni  lott nr 145, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Sillviks Havskoloni  lott nr 145, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Sillviks Havskoloni lott nr 145

Fritidshus
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
2 895 000 kr
50 + 38 m²
3 rum

Välkommen till en sommaridyll omgiven av både natur och hav. Bostaden är totalt nyrenoverad samt tillbygg med ca 10kvm. Här har man renoverat med varsamhand som skapat ett nytt smakfullt hem för den kräsna. Här erbjuds två fina sovrum, helkaklat modernt badrum. Övre plan öppnar upp till härliga vyer mot havet samt området och tack vare den trevliga takhöjden upplevs övre plan väldigt rymligt. Smakfullt kök med fina detaljer som vinkyl, integrerade kyl/frys samt diskmaskin. Här finner du en vacker och rogivande omgivning med flera motionsslingor och promenadstråk runt knuten, samt salta bad från både strand, klippor, bryggor och stegar. På väg hem från badet kan man ta en fika eller en bit mat på Carls Café & Bistro på den stora terrassen och titta ut över havet och skärgården .

  • Premium
Hjälmavägen 151, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:30

Hjälmavägen 151

Villa
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
4 900 000 kr
110 + 10 m²
4 rum
1 098 m² tomt

Välkommen till ett boende med allt i ett plan, här finns ett stort inbjudande ljust kök med utgång till en solig altan som man kan njuta av under sommaren. Vardagsrummet och matplatsen har en öppen planlösning. Två sovrum med möjlighet att göra ett till sovrum i allrummet, tvättstuga och ett rymligt badrum. Tomten är lätt att sköta för dig som vill ha den naturlig och grön men erbjuder även möjligheter för dig som vill skapa en egen personlig grön oas. Havet och naturen blir en naturlig del av vardagen. Här erbjuds fina strövområden, en lantlig idyll med hästgårdar och fina salta bad.

  • Plus
Norra Hjuviksvägen 6, Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun

Norra Hjuviksvägen 6

Tomt
Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
8 000 000 kr
2 907 m² tomt

Tomten är på hela 2907 kvm ligger utanför planlagt område. Vid en eventuell plan för avstyckning behöver man ansöka om förhandsbesked för att undersöka möjligheten till ytterligare byggnation för fastigheten. Säljarna har även gjort en arkeologisk förundersökning hos Länsstyrelsen se bifogade dokument . Det finns en liten stuga idag på tomten som kommer att behövas rivas. Varmt välkomna på visning. I idylliska Hästevik bor ni på ett lantligt läge med badplats och båthamn och betande hästar på ängarna runtom. Med norra skärgården och Björkö i blickfånget badar man från Hästeviks badplats eller klipphällarna intill. Barnvänligt område med flera förskolor i närheten. Fem minuters bilväg bort finns Amhult centrum med all tänkbar service och på kort avstånd från tomten finns hållplats för bussar. Vid närliggande Lilla Varholmen avgår bilfärjor till Hönö, Öckerö och Björkö med täta turer.

Västerlyckan 10A, Torslanda - Nötö, Göteborgs kommun

Västerlyckan 10A

Tomt
Torslanda - Nötö, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda
5 500 000 kr
1 095 m² tomt

Att bo på Nötö erbjuder en unik livsstil som präglas av lugn, ro och en nära koppling till hav och natur, men ändå med närheten till centrala Göteborg. Här har ni möjlighet att skapa era drömmars bostad. Till er hjälp finns det ett förslag på ett inspirerande arkitektritat hus, skapat utifrån tomtens läge och förutsättningar. Här kan du vakna varje morgon till den hisnande utsikten över havet från bostadens, andas in den friska havsluften och uppleva den lugna tystnaden som bara en plats omgiven av hav och natur kan erbjuda. Livet på Nötö handlar om att njuta av allt som den havsnära miljön har att erbjuda, oavsett om det är att utforska de omkringliggande skogarna och klipporna, ta en promenad längs havet eller utforska någon av det närbelägna öarna som erbjuds i området. Här finns också en liten hamn med pittoreska sjöbodar och bad finns att tillgå både från klippor och stegar. Med snabb anslutning når man Göteborgs Norra Skärgård och flera mindre öar med naturhamnar samt även Vinga Fyr. I närområdet finns förskolor och skolor, Amhults centrum med flera affärer och café samt Torslanda Golfklubb. Men samtidigt är livet på denna plats inte bara en upplevelse av avkoppling, utan också en möjlighet att leva en bekväm och modern livsstil. Med endast 25 minuter till centrala Göteborg och alla dess bekvämligheter, såsom shopping, restauranger och kultur, får du det bästa av två världar. Kort sagt, att bo på denna plats är att leva en livsstil som präglas av en harmonisk balans mellan avkoppling och modern bekvämlighet, i en naturskön miljö som bjuder på en enastående livskvalitet. Tomten är belägen på en höjd med fantastisk utsikt över havet, och här har man möjlighet att skapa det perfekta hemmet med underbara omgivningar. Tomten är avstyckad från Västerlyckan 10B. På tomten så finns det redan idag uppfört en asfalterad uppfart med parkeringsplats och i anslutning ett välutrustat dubbelgarage om 40 kvm med två portar som tillhör fastigheten. Planen tillåter en byggyta på 100 kvm bottenyta på huvudbyggnad med minsta avstånd till tomtgräns om 6 meter. Attefalls åtgärder är möjliga. Se bifogad dokument med planbestämmelse. Mäklarens uppdrag omfattar endast förmedling av tomten. Vi presenterar er ett förslag från E/M Arkitektur & Inredning se bifogade bilder samt planlösningar. Entreprenadavtal avseende uppförande av ett bostadshus ingås mellan Husleverantören och köparen. Mäklaren förmedlar inte entreprenaden. Kontakta arkitekt Elin 0705-230232 för mera information om husförslaget.

  • Plus

Visar alla 6