Bjurfors Torslanda

Bjurfors Torslanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kronängen 1, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
  • Tis 28 mar kl 17:00
Kronängen 1, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun, bild 2
Kronängen 1, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun, bild 3

Kronängen 1

Lägenhet
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda

2 995 000 kr

66 m²

3 rum

3 404 kr/mån

45 379 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna stilrena och moderna trea byggd 2018 med uteplatser på både fram- och baksida, vilket gör att man kan följa solen från morgon till kväll. Här njuter ni utomhus på de generösa uteplatserna av solens värmande strålar hela dagen, tänder grillen och skapar de där härliga minnena efter grillkvällar med familjen samt närmaste vännerna. Planlösningen är väl genomtänkt med social öppen utformning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum och flertalet inbyggda garderober för förvaring. Lägenheten har genomgående ekparkett, vitmålade väggar och stora fönsterpartier som ger vackert ljusinsläpp. Badrummet har egen tvättdel som förenklar de vardagliga bestyren. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats. Havsnära område med promenadstråk, skolor och salta bad inom promenadavstånd. Buss Svart Express stannar ett stenkast från bostaden och det tar ca 20 min att köra in till city med bil. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fågleviksvägen 23B, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Fågleviksvägen 23B

Lägenhet
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda

2 895 000 kr

87 m²

3 rum

4 995 kr/mån

33 276 kr/m²

Härlig lägenhet på andra våning med två rymliga sovrum, stort vardagsrum, nyrenoverat kök med utgång till den nya balkongen samt badrum och en klädkammare som idag används som sovrum. Det nya köket är platsbyggt från Länghem med snygga pärlgrå luckor, kakel och bänkskivor i stenkomposit, nya vitvaror från Miele och Siemens samt fläkt från Fjäråskupan. Nybyggd balkong med frostat glasräcke på ca 15kvm i sydvästläge och med utgång från köket . Det helkaklade badrummet går i vitt och mörkbrunt med golvvärme. Ljust vardagsrum där man nyligen gjort ytskikten och rymmer både soffgrupp och även ett matbord om man så önskar. Båda sovrummen är rymliga med gott om plats för både en stor säng, skrivbord och förvaring. Nylagt golv i hela lägenheten. Vindsförråd finns för förvaring. Bra läge med cykelavstånd till hav och natur. Området har ett flertal förskolor och en låg- och mellanstadieskola. Bra kommunikationer till Amhult och centrala Göteborg.

  • Balkong
Vråkvägen 3, Hönö, Öckerö kommun

Vråkvägen 3

Villa
Hönö, Öckerö kommun
Bjurfors Torslanda

6 500 000 kr

154 m²

7 rum

1 463 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera ett trevlig boende på Hönö. Här erbjuds ett rymligt hus för den stora familjen eller med möjlighet till generationsboende samt även uthyrning om så önskas. Tomten är på hela 1463 kvm vilket ger en underbar yta med många möjligheter. Bostaden har idag flera härliga sällskapsytor för familj och vänner att umgås på med bland annat ett kök och vardagsrum som strålar samman i en öppen planlösning, samt med utgång till den stora balkongen som sträcker sig längs med ena långsidan av fastigheten. I vardagsrummet finner man också en fin kamin som värmer gott kalla vinterkvällar. På detta plan finns även två sovrum samt ett badrum. På övre plan finner man ett rymligt allrum samt två fina sovrum som är lätt att möblera. Entréplan erbjuder bra med förvaringsmöjligheter i form av förråd, hobbyrum och matkällare samt en tvättstuga. Här finns även möjlighet att skapa en lägenhet med egen ingång för den som önskar. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mera information om bostaden.

Noleredsvägen 13D, Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun

Noleredsvägen 13D

Lägenhet
Torslanda - Centrum, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda

2 675 000 kr

71,5 m²

3 rum

3 850 kr/mån

37 413 kr/m²

Nu har vi möjlighet att förmedla en fin 3:a på populära Noleredsvägen med stor inglasad balkong som förlänger sommaren. Bostaden erbjuder ett trevligt nyrenoverat kök med bra förvaring, helkaklat badrum, generöst vardagsrum med fiskpensparkett samt två rymliga sovrum. På Noleredsvägen bor du i en populär och stabil HSB förening med direkt närhet till all service vid Torslanda torg och samtidigt på ett naturskönt läge med både skog och salta bad på nära håll. Även nära till busskommunikationer samt skola och förskola. Välkommen på visning.

  • Balkong
Mangårdsvägen 8A, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun

Mangårdsvägen 8A

Tomt
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda

2 950 000 kr

752 m² tomt

Vill ni bo lugnt och stilla, granne med naturen? Ja då har ni kommit helt rätt. Vi har nu möjligheten att kunna erbjuda en fastighet med naturskönt läge och utsikt över öppna fält. Tomten som är 752 kvm ligger på återvändsgata med vacker omgivning. Här har ni nu chansen att vara med om att bygga erat drömhus. Tomten är knuten till Myresjöhus och det finns ett riktigt fint husförslag som passar på tomten. Här har man närhet till bra kommunikationer, expressbuss in till GBG city, skola och förskola samt underbara promenadstråk med bra löparslingor i fin natur. På promenadavstånd finner ni Zenithgården med stora fotbollsplaner och joggingspår och mataffären i Skra bro. Vill man ut på en lite längre tur är det fint att gå till Bronsålderssundet, ett väl bevarat bronsålderslandskap med fina promenadstigar samt populära Mjöviks bageri & Gårdsbutik med egentillverkat bröd, bullar och andra bakverk för en god fika.

Vikens väg 62A, Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun

Vikens väg 62A

Villa
Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda

12 500 000 kr

230 m²

7 rum

1 018 m² tomt

Med utsikt över Södra Hästeviken öppnar sig den stora och massivt ljusa villan ut mot havet. Stilla vågor slår mot stranden bara 150 meter nedanför huset. Från flera trädäck, glaspartier och takterrass breder skärgården och öarna ut sig i ett brett panorama. Du ser ner över livet längs vikens kustlinjer; med bryggor, klippor, hamnar och båtliv. En sommarkväll i solnedgången är atmosfären svårslagen uppe på den stora takterrassen med obruten siktlinje – kvällsbrisen drar upp doften av hav och sommarens blommor. Den stora villan byggdes 2007 och är om 230 kvm. Tomten om drygt 1000 kvm präglas av kortklippta gräsytor, plana klippor som kommer i dagen och ett organiskt format trädäck som smiter runt hörnet. Arkitekturen känns tidlös med drag av både djärv modernism och New Englandstilens liggande brädfasader och långa verandor. Bitvis heltäckande glaspartier öppnar för utsikt och massivt ljus från flera håll. Till stor del reser sig de branta taklinjerna hela vägen upp till nock. Ut mot havet följer glaspartierna efter. Detta bidrar till den smått överväldigande känslan av stora och ljusa volymer. Tack vare två halvetage har villan totalt fyra etage vilket bidrar till känslan av ständigt nya och överraskande ytor. Villan har rena naturmaterial och genomgående vackra golv i ek. Samma material bryter av den blonda interiören i trappor och detaljer. Utöver de mycket vackra sällskapsytorna i två etage, och i öppen planlösning med köket, imponerar det övre allrummet med takhöga glaspartier ut mot den höga takterrassen. Villan har garage, fem sovrum, en stor vinkällare, tre sobra badrum, bastu, flera trädäck, takterrass, kamin med mera. Det härliga läget, mitt i skärgården, med bara 100 meter till Hästeviks bryggor och klippor, är svårslaget. Till förskolor och service har du bara några minuter till fots eller med bil. Och till centrala Göteborg kör du på cirka en halvtimme.

Brandenburg torp 1, Säve, Göteborgs kommun

Brandenburg torp 1

Tomt
Säve, Göteborgs kommun
Bjurfors Torslanda

1 495 000 kr

1 597 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva denna stora tomt om 1 597 kvm som ligger utanför planlagt område där ni har möjlighet att bygga ett hus efter era önskemål. Från tomten har ni gångavstånd till Nordre Älv och de vackra promenadstråk som finns i området. Här bor man i en lantlig och naturskön miljö men ändå nära till stan. Busshållplatsen ligger inom 100 meter där du tar dig med buss 37 till Hjalmar Brantingsplatsen på mindre än 40 minuter. Området gränsar till naturreservaten Nordre älvs dalgång och Nordre älvs estuarium, delarna Gullö och Ragnhildsholmen, som också är av riksintresse för naturvården och för friluftsliver samt Natura 2000-områden enligt fågel- samt art- och habitatdirektivet. Nordre älv är det vattendrag som skiljer ön Hisingen i Göteborg från fastlandet på dess norra sida. Nordre älv löper från Göta älv vid Kungälv och ut i havet, en sträcka på ungefär 16 kilometer. Tomten är inte bundet till en husleverantör men under dokument finner ni en kostnadskalkyl från Smålandsvillan.

Visar alla 7