Bjurfors Trollhättan

Bjurfors Trollhättan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vallbrottsgatan 4, Strömslund, Trollhättans kommun
  • Idag kl 16:45
Vallbrottsgatan 4, Strömslund, Trollhättans kommun, bild 2
Vallbrottsgatan 4, Strömslund, Trollhättans kommun, bild 3

Vallbrottsgatan 4

Villa
Strömslund, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
4 795 000 kr
158 + 61 m²
7 rum
850 m² tomt

Sällsynt fint tillfälle till vacker sekelskiftesvilla i perfekt format. Mycket välskött med majoriteten av påkostade och tidsenliga uppdateringar gjorda under de senaste åren. Gott om plats i två plan och källare där hela fem sovrum samsas med såväl allrum som större vardagsrum. Tilltalande genomgångsljus, öppna ytor i härlig atmosfär och bevarade detaljer i modern miljö med två eldstäder. Stort helkaklat badrum, separat toalett och nytt smakfullt kök. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl sovrum som två rymliga entréer, samtidigt källaren som ger fina användningsmöjligheter också. Utsidan håller lika hög nivå med nya och tilläggsisolerade fasader, energifönster samt bytt yttertak. Lugn sidogata i hjärtat av Strömslund med ovanligt rymlig trädgårdstomt vilken är solfylld hela dagen och erbjuder flera uteplatsmöjligheter. Gräsmatta och planteringar ramas in av staket och väldoftande syrénhäckar. Fristående garage i bra storlek med motordriven port och elbilsladdare. Fina promenadstråk ned till älven väntar nära samtidigt som lekplatser och förskolor nås på kort gångavstånd. Bekvämligheter som mataffär och fritidsaktiviteter med fotboll och Skidstugans motionsspår finns också runt hörnet. Den populära badsjön Öresjö ligger mindre än 10 minuter bort och likaså centrum som enkelt nås till fots eller på cykel. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Premium
Dalahöjdsvägen 17B, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Dalahöjdsvägen 17B

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 795 000 kr
73 + 9 m²
3 rum
935 m² tomt

Sedan 1950-talet har denna bostad nyttjats av en av Sjöfartsverkets slussvaktare vilken senare under 80-talet förvärvade fastigheten och gjorde den till sin egen. Ett stycke historia med ett läge som sällan kommer åter. Högt och fritt i Skoftebyns lugna villakvarter med västliga vyer ner mot såväl slussområdet som Gamle Dal i bakgrunden. Uppfört vid förra sekelskiftet och till största del moderniserat där mycket gjordes om under 80- och 90-tal. Tre av fyra fasadsidor är nymålade förra året men med visst uppdateringsbehov invändigt. Vackra egenskaper att ta tillvara på med sekelskiftesdetaljer som höga fotlister, träpaneler och speglade dörrar. Fastigheten är uppmärksammad som "kulturhistoriskt värdefull" i stadens inventering men ges goda förutsättningar för såväl om- och tillbyggnad. Lugnt och mycket barnvänligt område med naturupplevelser direkt utanför dörren och endast några hundra meter till lekplats och fotbollsplan. I närheten finns flera omtyckta förskolor och grundskola erbjuds nära. Omedelbar närhet till älvstråket där slussarna och Innovatum väntar runt hörnet. Goda bussförbindelser samtidigt som centrum och resecentrum nås på bra cykelvägar. Åtkomsten till E45 är smidig och endast ett par minuter bort. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-47 89 10 för intresseanmälan och mer information.

Sädesbingen 35, Kronogården, Trollhättans kommun
Sädesbingen 35, Kronogården, Trollhättans kommun, bild 2
Sädesbingen 35, Kronogården, Trollhättans kommun, bild 3

Sädesbingen 35

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 274 kr/mån
10 692 kr/m²

Välkomna till en fantastisk tvåa som har smakfullt renoverats under de senaste åren och där det exemplariska köket verkligen talar för sig självt! Lägenheten upplevs genomgående som ljus och luftig tack vare flera fönster i olika väderstreck. Det vackra parkettgolven återfinns genom hela bostaden och ger värme till hemmet. Planlösningen är praktisk och rummen är stora vilket öppnar för möjligheten att möblera helt efter egna önskemål. Det fantastiska köket sedan -21 är inte bara stilrent utan över väldigt praktiskt med bra förvaringsmöjligheter och nya vitvaror. Vidare finnes ett stort vardagsrum, ett ombonat sovrum med flera skjutdörrsgarderober, en stor inglasad balkong samt ett helkaklat badrum med ny inredning. Kort och gott - ett smakfullt hem att flytta rakt in i och stortrivas! I närområdet finns det mesta man kan behöva så som förskola, grundskola, bibliotek, matbutik, vårdcentral, flertalet motionsspår och fotbollsplaner. På cykelavstånd och via finns goda kommunikationer når ni Trollhättans centrumkärnan med dess utbud av diverse restauranger, butiker, gym, resecentrum och inte minst Högskolan väst. Ni når lätt och smidigt E45:an som tar er på äventyr till bl.a. Göteborg. Ta chansen att förvärva en unik tvåa med ett helt nytt kök! Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766-47 89 13 för er intresseanmälan och mer information.

  • Premium
  • Balkong
Österlånggatan 31, Centrum, Trollhättans kommun
  • Tor 9 maj kl 13:00

Österlånggatan 31

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 150 000 kr
40 + 2 m²
2 rum
vån 1/3
2 159 kr/mån
28 750 kr/m²

På Österlånggatan 31 finns denna attraktiva hörnlägenhet med enhetliga ytskikt och vackra parkettgolv! Lägenheten är väldisponerad och här ges en gedigen takhöjd. Väggarna är målade i rogivande kulörer och tack vare lägenhetens hörnläge finns stora fönster i olika väderstreck som ger ett gott ljusinsläpp. Här är planlösningen väl genomtänkt för att maximera lägenhetens kvadratmeter och det erbjuds en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett mysigt sovrum, ett öppet och socialt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot det praktiska köket samt ett badrum med kakel och klinker. Bo med en förmånlig månadsavgift som inkluderar såväl värme som TV och bredband. Bostadsrättsföreningen är välmående och inte minst helt skuldfri samt väl rustad inför framtida underhållsarbeten. I centrala Trollhättan har man gångavstånd till det mesta man behöver. Här bor man med omedelbar närhet till hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar, biograf och flera caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar er vidare på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till denna centrala tvåa på eftertraktad adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

  • Plus
Stamkullevägen 305, Sandhem, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stamkullevägen 305

Villa
Sandhem, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 995 000 kr
107 + 13 m²
4 rum
266 m² tomt

Nu finns detta tilltalande radhus i ett plan till salu på populära Sandhem! Huset har renoverats med finess och stil under senare år i ett mycket smakfullt utförande. Här finns attribut såsom ett utmärkt läge i området med insynsskyddad baksida, layouten är genomtänkt med härliga öppna umgängesytor, nytt kök -22 och en modern, snygg braskamin i vardagsrummet. Dessutom finns ett elegant och rymligt uterum med utgång till trädäck och spabad. Här har man skapat ett stilfullt hem med extra allt! Huset erbjuder förutom fina umgängesytor, utmärkta förvaringsmöjligheter, tre sovrum och två badrum varav ett med kombinerad tvättstuga (båda renoverade 2012 av fackman). Köket är nytt sedan 2022 med oerhört smakfulla val och nya vitvaror. Köket inrättar sig väl i den öppna planlösningen och här finns möjlighet att hänga vid köksön för att hålla kocken sällskap. I vardagsrummet fortsätter den sociala ytan med ett snyggt ekparekttgolv med breda tiljor som är genomgående i huset. Genomgående en harmonisk och välgenomtänkt känsla finns i detta hem. I Vardagsrummet finns utgång till ett luftigt uterum -15 och trädäck med spabad. I detta hus trivs man såväl ute som inne. Uterummet förlänger säsongen och här få man plats med många släktingar och vänner. Baksidan är insynsskyddad och inramad av häckar. Spabadet är kronan på verket i utemiljön, att avnjuta ett bad på vintern när ångan sakta stiger från vattenytan är oslagbart! Huset är i mycket gott skick där fönster är utbytta, nytt -15, uterum -15, badrum renoverades -12 och luft/luftvärmepump -22 för att nämna några. Luft/luftvärmepump och braskaminen ger låga driftskostnader. Förrådet är rejält och inrymmer gott om plats för förvaring. Lagom stor trädgård som är lätt att sköta med plana gräsytor och planeringar på framsidan. Ett stort grönområde ligger mellan husen och det finns lekplatser alldeles i närheten. Bilfria vägar i området, tryggt för barnfamiljen. Nybyggt garage i länga med fjärrstyrd port och fria p-platser finns. Sandhem är ett populärt och eftertraktat omräde för barnfamiljer. Här finns allt man kan önska! Sandhemsspåret och gröna stigen finns på någon minutavstånd. Vårdcentral, populär matvaruaffär och annan service finns i området. Flertalet populära skolor F-9 samt förskolor på gång/cykelavstånd. Det sportaktiviterer såsom friidrott ovh flera fotbollsklubar i närheten. Buss går med täta turer ner till centrum om man inte hellre sätter sig på cykeln. Missa inte detta fina radhus! Välkommen på visning!

Bergsgatan 1B, null, Essunga kommun

Bergsgatan 1B

Lägenhet
Essunga kommun
Bjurfors Trollhättan
1 100 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
5 489 kr/mån
13 750 kr/m²

På Bergsgatan 1B, mitt i centrum av Nossebro, finns nu möjlighet att förvärva och flytta direkt in i ett näst intill nyproducerat boende. Så snart du kliver in i lägenheten infinner sig känslan av nytt och det är svårt att hitta ett boende i så pass bra skick. Lägenheten är belägen på våning två och består av tre rum och kök med en boyta på 80 kvadratmeter i en mycket genomtänkt planlösning. Stort kök från Marbodal, väl tilltaget badrum med både tvättmaskin & torktumlare, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med eftermiddag- och kvällssol, två storleksmässigt bra sovrum och en riktigt praktisk klädkammare/förråd. Denna typ av lägenhet är minst sagt omtyckt och populär då de är så pass välplanerade och utförda i sin helhet med bra materialval. Husen värms upp med energieffektiv bergvärme vilket ger föreningen låga uppvärmningskostnader. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med laddstolpe och ett förrådsutrymme. Tillträde är flexibelt med möjlighet till snabb inflytt för den som önskar. Trivsamma Nossebro är centralort i Essunga kommun med en timmas bilresa från Göteborg och cirka en halvtimma från Alingsås, Vårgårda, Trollhättan och Vänersborg. Nossebro erbjuder konditori, butiker, det omåttligt populära charkuteriet Eriksons Chark utgår från Nossebro och orten är extra känt för sin månadsmarknad som är en av Sveriges största och äldsta. Här finns också matbutiker och närservice som vårdcentral, apotek samt förskola och skola upp till årskurs 9. Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information!

  • Balkong
Karlstorpsvägen 112, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 112

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
900 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/6
2 941 kr/mån
16 071 kr/m²

Ljus, välplanerad och tilltalande tvåa på våning två i huset, hiss finns. Lägenheten är välbevarad och välskött med fina detaljer så som innerdörrar, parkettgolv och garderober i original. Det tjusiga köket är också i originalutförande och ger lägenheten en charmig karaktär och innehar utrymme för matplats intill fönster. Boendet är genomgående ljust och enhetligt med gott om förvaringsmöjligheter och ett rymligt sovrum. Vardagsrum med yta för både matplats och TV-hörna samt utgång till den stora balkongen. Balkongen är dessutom inglasad med skjutbara fönsterpartier och ligger perfekt solvänd med sitt söderläge. Badrummet är stamrenoverat och är förberett för installation av tvättmaskin. Mycket prisvärt boende i välmående förening med välskötta tvättstugor och bra källarförråd. Lummig gårdsplan med möjligheter till parkering där det finns platser både med och utan el utöver flertalet garageplatser mot separat kö. Lugnt och familjevänligt område med grönområden, gångavstånd till centrum och smidig åtkomst till E45. Mataffär och konditori i närheten och busshållplats utanför dörren. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för intresseanmälan och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Elfhögsgatan 11D, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 11D

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 300 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 793 kr/mån
22 414 kr/m²

På Elfhögsgatan 11D erbjuds nu denna ombonade lägenhet med en väl genomtänkt planlösning. Direkt när man kliver in i lägenheten så infinner sig en känsla av lugn och värme. Lägenheten har en smart planlösning som maximerar alla dess kvadratmetrar och här finns plats för två sovrum varav det ena med en egen klädkammare, ett gediget och stilrent kök som med bra förvaringsutrymme, en praktisk hall med förvaring via garderober, ett rymligt och socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett badrum. Bostaden är genomgående ljus och utstrålar lugn genom varma färgsättningar, bevarade dörrar och högt i tak. En extra bonus till denna lägenhet är den gemensamma balkongen i soligt läge som nuvarande ägare har nyttjat flitigt! Här ges fantastiska möjligheter att stortrivas! På Elfhögsgatan 11D bor ni i en mycket stabil och skuldfri förening med gångavstånd till det mesta. Ni bor med omedelbar närhet till Älvhögsborg och hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar er på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till ett trivsamt hem på attraktiv adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

Kungsgatan 1A, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 441 kr/mån
25 556 kr/m²

Ljuvlig tvåa om närmare 60 kvm med åtråvärt hörnläge och perfekt kombination av charm och modern bekvämlighet. Tilltalande funkisdetaljer ger rum i fil med volym utöver det vanliga och generöst ljusinsläpp. Centralt läge med såväl Resecentrum som stadskärnan och älven på behändigt avstånd. Bostadens vackra trägolv ger karaktär och det är högt i tak. Fin helhet med genomgående ytor där såväl kök som badrum har renoverats. De stora rummen ger även tacksamma möbleringsmöjligheter och mycket förvaring. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi och låg skuldsättning vilket speglas i den låga avgiften. Det centrala Trollhättan är mycket attraktivt. Här får man gångavstånd till det mesta av stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Resecentrum ligger ett stenkast bort för smidiga förbindelser med tåg där bla Göteborg C nås på 30-40 minuter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl 0766478910, för intresseanmälan och mer information!

Hörngatan 6B, Centrum, Trollhättans kommun
Hörngatan 6B, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Hörngatan 6B, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Hörngatan 6B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
850 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 294 kr/mån
18 478 kr/m²

Optimalt lokaliserat med ett lugnt och härligt läge intill Göta Älv och ändå med några få minuter in till Trollhättans centrumkärna. Det centrala läget gör att du bara har ett par minuter till i stort sett vad man än vill hitta på oavsett om det är restaurangbesök, shopping eller kvällsnöjen. Lägenheten har en tilltalande, trivsam och öppen planlösning. Den är kvadratsmart med en väl tilltagen takhöjd som inger en extra rymd och lägenheten är mycket klokt planerad. Ett mycket smakfullt kök med bra förvaringsmöjligheter och sovalkov för sängen samt enhetliga golv och bra färgval ger en riktigt go känsla. Här finns också gott om förvaringsmöjlighet via klädkammare och skulle det inte räcka till så finns det mer förvaring via vindsförråd och källarförråd. Vardagsrummet kläs av vackra stuckaturer och de stora fönstren släpper in ett härligt ljus! För er som är intresserade av kropp & hälsa är det bra att veta att föreningen har ett eget fullgott gym och om det kommer gäster på besök så finns det övernattningsrum att tillgå. En förening som har det mesta, ligger centralt och dessutom toppar med det kanalnära läget! Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766478913, för mer information och intresseanmälan på denna mysiga lägenhet!

  • Premium
Repslagaregatan 6B, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Repslagaregatan 6B

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
850 000 kr
36,6 m²
1 rum
vån 2/3
2 807 kr/mån
23 224 kr/m²

Trivsam och oerhört mysig etta med balkong på populära Tingvalla! Lägenheten genomstrålar sin 40-talscharm med målade trägolv och inte minst det bevarade och mycket tilltalande köket i platsbyggt utförande. Bostaden erbjuder en generös takhöjd och vitmålade väggar och golv vilket ger en härlig rymd och luftig känsla. Planlösningen är genomtänkt där bra förvaringsmöjligheter erbjuds i såväl köket som i en garderobslänga i vardagsrummet. Det uppdaterade köket har gott om plats för större matbord samtidigt som ett rymligt vardagsrum med naturlig plats för såväl soffa som sänghörna samsas med badrum, välkomnande hall och inte minst en balkong i sydostligt läge. På Tingvalla bor man lugnt och avskilt men har samtidigt gångavstånd till det mesta där Resecentrum ligger runt hörnet för regelbundna avgång till såväl Göteborg som Oslo. Omedelbar närhet till centrumkärnans utbud av restauranger, butiker, gym, handel. Även Högskolan Väst, Spikön och älvstråket med dess fina promenadvägar, motionsanläggningar och caféer väntar också nära. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Plus
  • Balkong
Magnus åbergsgatan 3, Tingvalla, Trollhättans kommun

Magnus åbergsgatan 3

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/7
5 014 kr/mån
33 267 kr/m²

Mycket tilltalande 3-rums lägenhet om 75 kvm belägen på våning 1 med utmärkt läge på populära Tingvalla. Lägenheten är luftig och mycket smakfullt inredd. Här bor ni ett stenkast från järnvägsstationen med täta förbindelser till Göteborg. Hiss finns! Denna lägenhet erbjuder en öppen planlösning med generöst ljusinsläpp. Inglasad balkong som verkligen ger skäl för sitt namn, en riktig oas om hela 14 kvm, med den så uppskattade kvällssolen och utsikt över den mysiga innergården. Dessutom kan du öppna glasdörrarna och stiga ut på din egen plattsatta uteplats för att få lite sol på näsan. Kring uteplatsen är det gröna planteringar. Kök och badrumsutrustning är från Vedum. Smakfulla val gjorda, såsom grått klinkergolv i badrum samt vitt fräscht kakel. I köket finns har man valt en snygg bänkskiva i grått, vita luckor och kakel. Hög materialstandard med vitlaserat, mattlackat parkettgolv genomgående och maskiner från Siemens. Noga utvald interiör med finess! Badrummet ger en lyxig känsla med klinker och kakel, dusch, handfat med kommod och toalett. Dessutom finns en praktisk tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Bredband 250/250 Mbit och kabel-tv från Telenor. Garage finns under huset - till detta är det kö. Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns övernattningslägenhet, tvättstuga,cykelförråd och återvinningsrum. Närhet till gågata, restauranger och affärer. Fina strövområden kring Knorren och Trollhättans vackra älvrum. Missa inte denna fina lägenhet! Välkommen att kontakta mäklare Malin Lindström för information!

  • Balkong
  • Hiss
Bergkullevägen 225, Sylte, Trollhättans kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Bergkullevägen 225, Sylte, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 225, Sylte, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 225

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
245 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 084 kr/mån
6 282 kr/m²

Nytt pris! Välkomna till denna välplanerad etta med bra läge på tredje våningen. Kliv in i en ljus och öppen hall med plats för avhängning. Det kombinerade allrummet erbjuder sociala ytor med plats för såväl en stor säng som soffgrupp med tillhörande möblemang. Här finns ett separat kök som är välutrustat och har plats för matbord. Genomgående ges ett härligt ljusinsläpp tack vare flera stora fönster. Badrummet är praktisk med kakel och plastmatta i stilrent utförande. Stabil och trygg förening med god ekonomi som inom sitt område erbjuder ett boende för alla. Området är lummigt med trevliga planteringar och sittplatser utplacerade i området. Det finns även flera lekplatser och bollplaner. Återvinningsstation alldeles i närheten. Parkeringsplats och garage finns att hyra i separat kö. Ett externt förråd finns på våningsplanet till lägenheten. Lugnt och trivsamt område där Sylte Center väntar runt hörnet och erbjuder bland annat matbutik, pizzeria, tandläkare och apotek. Åtkomsten till E45 är mycket smidig och bushållhållplats med regelbundna avgångar finns intill. Det är promenadavstånd till centrum och i närheten finns även nybyggd skola (F-9) samt Slätthults motionsgård med löpar-, cykel-, och skidspår och utegym. Snabbt tillträde är möjligt men absolut inget krav. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766478913 för intresseanmälan och mer information.

  • Premium
Kaggetorpsvägen 143, Kaggetorp, Trollhättans kommun

Kaggetorpsvägen 143

Lägenhet
Kaggetorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 450 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 143 kr/mån
15 508 kr/m²

På Kaggetorpsvägen 143 väntar en stor och välplanerad trerumslägenhet på sin nya ägare. Denna attraktiva 3:a är snyggt inredd med smakfulla val, luftiga ytor, ett renoverat kök och fräscht badrum. Bostadsrätten är belägen på våning 2 med ett mycket trevligt och lugnt läge i populära Kaggetorp. Exteriört erbjuds härliga uteplatser i två väderstreck vilka möjliggör att njuta av solens strålar från morgon till kväll. En av balkongerna är i mycket generös storlek, med utsikt över den gemensamma gröna ytan mellan husen. Den andra balkongen nås från köket. Interiört erbjuder bostaden en välplanerad planlösning med två sovrum, ett smakfullt renoverat badrum, vardagsrum och kök i härlig planlösning. Genomgångslägenhet med ljusinsläpp från två håll. Det stilfulla köket med sin förstklassiga förvaring och generösa bänkytor faller alla i smaken. Matplatsen är belägen vid balkongen och fönstren. Vardagsrummet är ljust och oerhört rymligt, här finns gott om plats för vänner och familj. Båda sovrummen är i bra storlek. Denna lägenhetens förvaring är något utöver det vanliga med ett stort förråd med skjutdörrsgarderober och en hall som verkligen är värd sitt namn. Badrummet renoverades 2015. Här bor du på ett lugnt och fint område med närhet till natur och grönområde med fina promenadstråk. Samtidigt bor du med närheten av förskolor, matbutik, cykelavstånd in till centrum och goda busskommunikationer. Området är mycket populärt för såväl barnfamiljer som äldre. Här finns lekplatser och härliga grönytor. Bilen parkerar du bekvämt i garage i länga, vilket ingår i avgiften. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser att hyra och ett extern förråd. Bredband ingår i månadsavgiften. Missa inte denna tjusiga lägenhet! Varmt välkommen att höra av er till mäklare Malin Lindström för mer information.

  • Balkong
Kungsgatan 42, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 42

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 450 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/4
2 818 kr/mån
30 851 kr/m²

Ljus och välplanerad tvåa högst upp i huset (hiss finns!) med lugnt och skyddat gårdsläge i omtyckta Brf Toppön. Närmare 60 kvm med överbyggd balkong mot gården. Skyddat från insyn i enhetligt renoverat interiör där nyare kök och badrum samsas med sovrum i bra storlek och tacksam förvaring. Stabil bostadsrättsförening med förmånlig månadsavgift där TV och bredband ingår. Missa heller inte att medlemmarna får ta del av nyrenoverad gemensamhetslokal, övernattningsrum, hobbyrum, fina tvättstugor och rejält förråd. På Kungsgatan 42 bor man med ett optimalt läge mitt i centrum och gångavstånd till allt! Kanalstråket ligger runt hörnet, precis som gågatans utbud och omtyckta evenemang på Drottningtorget. Till Resecentrum och Högskolan Väst är det också kort gångavstånd samtidigt som E45 enkelt nås. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Karlstorpsvägen 137, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 137

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 572 kr/mån
15 724 kr/m²

Fint tillfälle till en rymlig trea med attraktivt läge på Karlstorp. Endast en halvtrappa upp med stor solvänd balkong och fint genomgångsljus. Smakfullt renoverad i en ljus interiör, enhetliga golv och påkostat kök. Två stora sovrum med förvaringsmöjligheter och stamrenoverad kaklat badrum med tvättmaskin. Prisvärt boende i välmående förening med renoverade tvättstugor och bra källarförråd. Lummig gårdsplan med lekplatser och möjlighet till parkering där det finns såväl lediga garage som parkeringsplatser att hyra. Lugnt och familjevänligt område med grönområden, gångavstånd till centrum och smidig åtkomst till E45. Mataffär samt konditori i närheten och busshållplats utanför dörren. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478 910 för intresseanmälan och mer information!

  • Balkong
Storgatan 40B, Centrum, Trollhättans kommun

Storgatan 40B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 641 kr/mån
23 250 kr/m²

Sällan återkommande möjlighet till en rymlig tvåa med alla egenskaper man kan önska. Skyddat gårdsläge på omtyckta Storgatan som ger ett tyst läge med fria vyer, fint ljusinsläpp och fönster i tre väderstreck. Renoverat kök med möjligt skafferi. Stamrenoverat badrum och sovrum med större klädkammare. Vacker och välskött fastighet i välmående förening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Attraktivt läge på gemytliga Storgatan och mitt i centrum intill butiker, restauranger samt Spiköns populära promenadstråk invid älven. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

Sturegatan 11A, null, Essunga kommun

Sturegatan 11A

Lägenhet
Essunga kommun
Bjurfors Trollhättan
1 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
5 771 kr/mån
15 625 kr/m²

I centrala Nossebro planerar Stavre/LKV Bygg att bygga ytterligare åtta st bostadsrätter i markplan med hög kvalité. Här erbjuds 3:or på 80 kvm (prisbild 1250 000kr) med inflytt i november 2024. Lägenheterna planeras att byggas i fyra huskroppar med två lägenheter i varje huskropp och byggnation sker kring vad som efterfrågas. Samtliga lägenheter ligger i markplan med vattenburen golvvärme och egen uteplats i söderläge med eftermiddag och kvällssol. Det tillhör också en parkeringsplats samt ett förrådsutrymme till varje lägenhet (se illustrationsbild). Stavre/LKV Bygg har tidigare genomfört liknande projekt i Nossebro (Bergsgatan 1) med omnejd och lägenheterna är minst sagt omtyckta och populära. Husen värms upp med energieffektiv bergvärme vilket ger föreningen låga uppvärmningskostnader. Invändigt består lägenheterna av bra materialval som exempelvis ekparkett, kök från Marbodal eller liknande och vitvaror av hög kvalité. Trivsamma Nossebro är centralort i Essunga kommun med en timmas bilresa från Göteborg och cirka en halvtimma från Alingsås, Vårgårda, Trollhättan och Vänersborg. Nossebro erbjuder konditori, butiker, det omåttligt populära charkuteriet Eriksons Chark utgår från Nossebro och orten är extra känt för sin månadsmarknad som är en av Sveriges största och äldsta. Här finns också matbutiker och närservice som vårdcentral, apotek samt förskola och skola upp till årskurs 9. Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 eller [email protected] för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Bangårdsgatan  9, Centrum, Trollhättans kommun

Bangårdsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 575 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/5
4 888 kr/mån
37 319 kr/m²

Mycket tilltalande 3-rums lägenhet om 69 kvm belägen på våning 3 med utmärkt läge på populära Tingvalla. Lägenheten är luftig och mycket smakfullt inredd. Här bor ni ett stenkast från järnvägsstationen med täta förbindelser till Göteborg. Hiss finns! Denna lägenhet erbjuder en öppen planlösning med generöst ljusinsläpp. Inglasad balkong som verkligen ger skäl för sitt namn, en riktig oas med den så uppskattade kvällssolen och utsikt över den mysiga innergården. Smakfulla val gjorda, såsom vitt kök med rostfria vitvaror, mörkgrått klinkergolv i badrum samt vitt fräscht kakel. I köket finns har man valt en snygg bänkskiva i grått, vita luckor och kakel. Hög materialstandard med ekparkettgolv genomgående och rostfria maskiner. Noga utvald interiör med finess! Badrummet ger en lyxig känsla med klinker och kakel, dusch, handfat med kommod och toalett. Dessutom finns en praktisk tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Garage finns under huset - till detta är det kö. Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns cykelförråd och återvinnings/soprum. Närhet till gågata, restauranger och affärer. Fina strövområden kring Knorren och Trollhättans vackra älvrum. Missa inte denna fina lägenhet! Välkommen att kontakta mäklare Malin Lindström 0766-478911 för information!

  • Balkong
  • Hiss
Gravensteinervägen 51, Hälltorp, Trollhättans kommun

Gravensteinervägen 51

Radhus
Hälltorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 600 000 kr
107 m²
4 rum
6 127 kr/mån
24 299 kr/m²

Med ett naturlära och familjärt läge finner ni nu detta trivsamma radhus i nyskick! Med tre olika uteplatser varav två i soligt söderläge, vackra parkettgolv och två badrum så är det svårt att klaga på detta hem. Radhuset stod färdig år 2020 och är ett praktiskt och lättskött boende för familjen att trivas i. Här har man verkligen tagit väl hand om bostaden och kontinuerligt underhållsmålat ytskikten invändigt. Genomgående ligger vackra parkettgolv och väggarna är ljusa. Detta i kombination med den väl tilltagna takhöjden ger en känsla av rymd. Den väl genomtänkta planlösningen är fördelad över två plan. På entréplan möts man av en öppen och inbjudande planlösning mellan det stilrena köket, den stora matplatsen och det ljusa vardagsrummet. Här finns gott om plats för familjen att samlas. Från vardagsrummet nås hemmets stora altan där man kan sitta och njuta av solens strålar i det härliga söderläget! Vidare på entréplan finns även ett välutrustat badrum med bl a tvättmaskin, tumlare och dusch. På andra våningen finnes den mer privata delen av hemmet - här finns två stora sovrum med förvaring, ett allrum som idag nyttjas som sovrum, en perfekt kontorsyta, inbyggd garderob samt ytterligare ett stort badrum. Från allrummet når man bostadens mysiga balkong i soligt söderläge med en grönskande utsikt! Detta är definitivt ett optimalt hem och läge för barnen med sin närhet till såväl förskola som lekplatser och det är svårt att hitta ett mer lättillgängligt hem. Bostaden passar dock likväl för par eller ensambo. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser, lekplatser, utegym, festlokal, odlingsmöjligheter och flertalet umgängesytor. Hälltorp är ett otroligt lugnt, familjärt och trivsamt område med närhet till det mesta. På gångavstånd finner ni bland annat grundskola 1-9, goda bussförbindelser, fotbollsplaner, mataffär, Strömslunds mysiga gamla kvarter med det omtyckta fiket Kakerian och flertalet grönområden. Kort och gott - ett mycket trivsamt område!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Storgatan 40A, Centrum, Trollhättans kommun

Storgatan 40A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
995 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/4
3 050 kr/mån
21 170 kr/m²

Välplanerad enrummare smakfullt renoverad i tidlös och klassisk stil i en av stadens vackraste byggnader. Här njuter man av djupa fönsternischer, högt i tak, rymliga rum såväl kök som vardagsrum och hall. Mot mysiga Storgatan ligger vardagsrum och kök med karaktäristiska fönster. Köket är imponerande stort för en enrumslägenhet. Här finns plats för både förstklassig matlagning och ett bord att dinera vid. Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om plats för både soffa och säng. Rymlig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrum med klinker och kakel i sobra färger. Utrustat med badkar som är lyxigt under våra mörka årstider. Vacker och välskött hörnfastighet från 1907 i välmående förening med god ekonomi. Attraktivt läge på gemytliga Storgatan och mitt i centrum intill butiker, restauranger samt Spiköns mysiga promenadstråk invid älven. Missa inte denna charmiga etta med sin karaktär och mitt-i-centrum-läge. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Malin Lindström, 0766-478911 för intresseanmälan och mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kungsgatan 1A, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
850 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 059 kr/mån
23 611 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga och välplanerade etta på Kungsgatan 1A! Här bor du enkelt och billigt med en låg avgift beläget i centrala Trollhättan med närhet till allt. Lägenheten är mycket välplanerad och trots sin storlek så finns det gott om plats för såväl en säng och en soffa med tillhörande möblemang samt en matplats. Den öppna planlösningen gör att man får en väldigt social och ljus känsla och i hallen erbjuds plats för förvaring samt en naturlig plats att tillföra ytterligare förvaring i form av garderober. Stora fönster ger ett gott ljusinsläpp och det mörka köket ger en häftig kontrast till lägenheten. Ett välutformat badrum inhyser det mesta man kan önska. Centrala Trollhättan ligger mycket attraktivt med gångavstånd till det mesta. Här bor man med omedelbar närhet till hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar dig på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till denna mysiga etta på en attraktiv adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

Österlånggatan 31, Centrum, Trollhättans kommun

Österlånggatan 31

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 095 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 712 kr/mån
28 897 kr/m²

Mitt i centrala stan erbjuds nu chansen att förvärva denna trevliga 3-rumslägenhet i gavelläge! Bostaden är belägen på andra våningen med ett fantastiskt ljusinsläpp från flera väderstreck. Lägg där till en stor inglasad balkong i söderläge med utsikt mot kanalen så har man ett hem att stortrivas i! Bostadens hela 72,5 kvm är väl disponerade och ytskikten är genomgående stilrena. Här inryms möjlighet till två sovrum i god storlek, välutrustat kök med matplats, ett stort vardagsrum med utgång till bostadens fantastiska balkong, en rymlig hall som erbjuder gott om förvaring via garderober samt ett helkaklat badrum med badkar! Hela bostaden är genomgående ljus med en gedigen takhöjd och bevarade detaljer i fönsterbänkar av marmor. I centrala Trollhättan har man gångavstånd till det mesta man behöver. Man bor med omedelbar närhet till hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar er på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till denna gaveltrea på eftertraktad adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

  • Balkong

Visar alla 23