Mäklare Robin Bergendahl

Robin Bergendahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högagatan 12, Brålanda, Vänersborgs kommun

Högagatan 12

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
Bjurfors Trollhättan
1 595 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
1 290 m² tomt

Fint tillfälle till vacker villa på lugn sidogata med attraktivt läge i samhället. Välhållet och uppdaterat under senare år med fin känsla för detaljer där ursprunget har bevarats och återskapats till en bekväm bostad för modernt boende. Spännande historia där huset flyttades till nuvarande plats 1920. Smakfullt renoverat där kök med vedspis och påkostat badrum med vattenburen golvvärme samsas med rum i fil och ett enastående ljusinsläpp. Flera sovrum i bra storlekar och fina förvaringsmöjligheter med rymliga sidovindar och källare. Nya tidstypiska fönster och vattenburet värmesystem med pelletspanna. Elen har setts över där det även finns laddare för elbil samt fiber. Den stora tomten är lummigt uppväxt med fruktträd, planteringar och odlingsmöjligheter. Fritt hörnläge med uteplatser utan insyn och utmärkta solförutsättningar i sitt sydvästliga läge. Charmigt uthus för ateljé och förvaring väntar också. På Högagatan bor man tacksamt beläget på lugn återvändsgata mitt i Brålanda med omedelbar närhet till skolor och service samt smidig åtkomst till E45. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information.

Båberg 518, Båberg, Vänersborgs kommun

Båberg 518

Villa
Båberg, Vänersborgs kommun
Bjurfors Trollhättan
5 485 000 kr
133,4 m²
5 rum
1 297 m² tomt

I anslutning till Skogshöjden uppförs fyra påkostade enplansvillor från Dala Trähus. Modernt och tilltalande med takhöjder närmare tre meter i en ljus och öppen planlösning som tillåter såväl allrum som flera sovrum. Två helkaklade badrum, gott om förvaring och separat tvättstuga med egen entré. Smakfullt kök från Ballingslöv med stor köksö. Hög byggstandard med genomgående tvåstavigt ekparkettgolv och golvvärme via effektiv frånluftsvärmepump. Fasaderna behandlas med järnvitriol och ramas in av svarta fönster och dörrar. Första huset står klart för inflyttning hösten 2023. Grundutförandet är bestämt men som köpare i ett tidigt skede kan man påverka interiöra val som färg, tapeter, kakel och klinker. Tomtstorleken är tilltagen och ger möjlighet till stor uteplats i sydvästläge samtidigt som man har gott om plats för gräsmatta, uppställningsytor och ytterligare byggnation. Läget är optimalt - Mitt i Trestad med Skogshöjden på promenadstånd. Omedelbar närhet till såväl Trollhättan och Vänersborg samtidigt som E44 och Uddevalla smidigt nås. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information.

Syrénvägen 9, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Syrénvägen 9

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 450 000 kr
86 + 40 m²
4 rum
821 m² tomt

Välhållen och charmig villa med stort dubbelgarage på attraktiv adress i Sjuntorps samhälle. Löpande uppdaterat och moderniserat under senare år där det mesta är gjort med bland annat nya fasader, yttertak, fönster och bergvärme. Därutöver två kompletta och renoverade badrum, nyare kök samt genomgående enhetliga ytor. Kvadratmetrarna är välutnyttjade över 1,5-plan där ytterligare sovrum skulle kunna skapas. Även källaren är inredd med stor tvättstuga, tacksamma förrådsutrymmen och egen entré. Charmen från 30-talets ursprung finns bevarad i huset som även har ett mycket trivsamt ljusinsläpp. Tomten är lummig med uppväxta träd, buskar och bär där sydvästläget erbjuder sol hela dagen. Uteplatsen ligger skyddad med två etage samt en mindre fiskdamm intill. Missa heller inte det nyare garaget som är isolerat och har två motordrivna portar. Läget är optimalt med grönområde och motionsspår utanför dörren samtidigt som Sjuntorps serviceutbud med bland annat mataffär och skolor finns på kort gångavstånd. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-47 89 10 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
Kungsgatan 85C, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 85C

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 895 000 kr
57,5 m²
3 rum
vån 4/4
3 845 kr/mån
32 957 kr/m²

Enastående trea i sekelskifteshus med hörnläge och eget tornfönster högst upp på vinden. Tre rum och kök i öppen planlösning. Enhetliga ytor i en ljus interiör med fina tegeldetaljer och synliga bjälkar. Uppdaterat kök med nya vitvaror samt helkaklat duschrum och toalett. Två sovrum och inbyggd förvaring. De djupa fönsternischerna och tjocka väggarna ger en varm och ombonad känsla med spännande ljusinsläpp från såväl takfönster som låga golvfönster. Föreningen är en av landets äldsta med god ekonomi och förmånligt avtal för bredband. Den gemensamma gården är lugn och solfylld med sitt sydvästläge för att erbjuda uteplats och grillmöjligheter. Garageplatser finns att hyra (separat kö) och det är fri gatuparkering i kvarteren runt huset. På Kungsgatans södra ände bor man med lugna sidogator i vacker miljö där kanalen väntar runt hörnet precis som en bra mataffär. Centrumkärnan nås på ett fåtal minuter till fots. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Plus
Snabbvingegatan 47, Lextorp, Trollhättans kommun

Snabbvingegatan 47

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
595 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 853 kr/mån
9 835 kr/m²

Tillfälle till rymlig tvåa med gott om plats och fina förvaringsmöjligheter. Bekvämt och lättskött boende som ligger i markplan med egen solvänd uteplats. Tillgänglighetsanpassat där rymligt kök och vardagsrum samsas med flera garderober och badrum med dusch och tvättmöjligheter. Välmående förening med stora renoveringar nyligen gjorda. Garage med tillhörande parkering nära entrén följer bostaden att hyra, samt att ett förmånligt gemensamt avtal är tecknat för TV och bredband. Mycket rymligt vindsförråd finns i samma trappuppgång. På Snabbvingegatan bor man med närhet till mataffär, vårdcentral, apotek samt skolor. Fina naturstråk väntar utanför dörren och det finns gång- och cykelväg in till centrum samtidigt som E45 nås smidigt. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Uteplats
S:t Peders Älekärr 124, Lödöse, Lilla Edets kommun

S:t Peders Älekärr 124

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Bjurfors Trollhättan
3 495 000 kr
190 m²
7 rum
1 714 m² tomt

I nära anslutning till Lödöse samhälle väntar en härlig villa med egenskaper utöver det vanliga. För vem skulle inte vilja bo med ett eget tornrum? Det höga västliga läget bjuder på dramatiska vyer med bästa solförutsättningar utan några grannar tätt inpå. Huset kom till sin nuvarande plats 2005 men delar av byggnaden har historia längre bak än så. Ljusa öppna ytor samsas med braskamin och kök i vinkel, gott om förvaring och möjlighet till flertalet sovrum fördelat på de tre våningsplanen. Tacksamma utvändiga förråd, stort uterum, flera fina utemiljöer med uteplatser och påkostade stödmurar gör att tomten tas tillvara på bästa sätt. I Lödöse bor man med närhet till förskola, skola, matbutik och vårdcentral samtidigt som det är smidig åtkomst till E45. Även tågstationen kan enkelt nås för regelbundna avgångar med mindre än 30 minuter både till Göteborg och Trollhättan. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766478910 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
Ålstadnäs 55, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Ålstadnäs 55

Tomt
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
465 000 kr
1 596 m² tomt

Rymlig tomt om närmare 1 600 kvm med ett attraktivt läge i Ålstadnäs invid Gravlången. Lugnt och omtyckt område med fina naturupplevelser och kort avstånd till bad- och båtliv. Tomten är avröjd och redo för byggnation där byggnadsbestämmelserna medger 100 kvm enbostadshus. Vatten och avlopp anläggs lokalt på tomten och fibernät finns i området. Sjuntorps samhälle ligger knappt 6,5 kilometer bort med en välsorterad matbutik, pizzeria, förskolor och skola upp till årskurs 9. E45 nås enkelt med närhet till både Trollhättan, Lilla Edet och Göteborg. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

Staveredsgatan 7B, Centrum, Trollhättans kommun

Staveredsgatan 7B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 232 kr/mån
24 038 kr/m²

Central tvåa av bästa kaliber - Fritt gavelläge med ovanligt fint ljusinsläpp och fönster i tre väderstreck. Mycket charmig och välplanerad interiör som tilltalar med sina tidstypiska detaljer. Ljusa stora rum med brädgolv, tilltagen takhöjd och djupa fönsterbänkar av marmor. En perfekt kombination av gammalt och nytt med renoverat kök och bad där det även finns gott om möjligheter till både förvaring och hemmakontor. Allt beläget mitt i stan med kanalen, resecentrum, högskolan och gågatan runt hörnet. Föreningen är välmående och har låg månadsavgift där inga höjningar planeras i dagsläget. TV och 100 Mbit/s bredband ingår också mot en förmånlig kostnad. Två egna förråd ingår och ytterligare finns att hyra. Den mysiga bakgården ligger skyddad under trädkronorna och har perfekta förutsättningar med sin sena kvällssol. Här finns även föreningens parkeringsplatser att hyra (separat kö). Välkommen att kontakt fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-47 89 10 för intresseanmälan och mer information!

Visar alla 8