Mäklare Robin Bergendahl

Robin Bergendahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallbrottsgatan 4, Strömslund, Trollhättans kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Vallbrottsgatan 4, Strömslund, Trollhättans kommun, bild 2
Vallbrottsgatan 4, Strömslund, Trollhättans kommun, bild 3

Vallbrottsgatan 4

Villa
Strömslund, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
4 795 000 kr
158 + 61 m²
7 rum
850 m² tomt

Sällsynt fint tillfälle till vacker sekelskiftesvilla i perfekt format. Mycket välskött med majoriteten av påkostade och tidsenliga uppdateringar gjorda under de senaste åren. Gott om plats i två plan och källare där hela fem sovrum samsas med såväl allrum som större vardagsrum. Tilltalande genomgångsljus, öppna ytor i härlig atmosfär och bevarade detaljer i modern miljö med två eldstäder. Stort helkaklat badrum, separat toalett och nytt smakfullt kök. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl sovrum som två rymliga entréer, samtidigt källaren som ger fina användningsmöjligheter också. Utsidan håller lika hög nivå med nya och tilläggsisolerade fasader, energifönster samt bytt yttertak. Lugn sidogata i hjärtat av Strömslund med ovanligt rymlig trädgårdstomt vilken är solfylld hela dagen och erbjuder flera uteplatsmöjligheter. Gräsmatta och planteringar ramas in av staket och väldoftande syrénhäckar. Fristående garage i bra storlek med motordriven port och elbilsladdare. Fina promenadstråk ned till älven väntar nära samtidigt som lekplatser och förskolor nås på kort gångavstånd. Bekvämligheter som mataffär och fritidsaktiviteter med fotboll och Skidstugans motionsspår finns också runt hörnet. Den populära badsjön Öresjö ligger mindre än 10 minuter bort och likaså centrum som enkelt nås till fots eller på cykel. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Premium
Dalahöjdsvägen 17B, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Dalahöjdsvägen 17B

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 795 000 kr
73 + 9 m²
3 rum
935 m² tomt

Sedan 1950-talet har denna bostad nyttjats av en av Sjöfartsverkets slussvaktare vilken senare under 80-talet förvärvade fastigheten och gjorde den till sin egen. Ett stycke historia med ett läge som sällan kommer åter. Högt och fritt i Skoftebyns lugna villakvarter med västliga vyer ner mot såväl slussområdet som Gamle Dal i bakgrunden. Uppfört vid förra sekelskiftet och till största del moderniserat där mycket gjordes om under 80- och 90-tal. Tre av fyra fasadsidor är nymålade förra året men med visst uppdateringsbehov invändigt. Vackra egenskaper att ta tillvara på med sekelskiftesdetaljer som höga fotlister, träpaneler och speglade dörrar. Fastigheten är uppmärksammad som "kulturhistoriskt värdefull" i stadens inventering men ges goda förutsättningar för såväl om- och tillbyggnad. Lugnt och mycket barnvänligt område med naturupplevelser direkt utanför dörren och endast några hundra meter till lekplats och fotbollsplan. I närheten finns flera omtyckta förskolor och grundskola erbjuds nära. Omedelbar närhet till älvstråket där slussarna och Innovatum väntar runt hörnet. Goda bussförbindelser samtidigt som centrum och resecentrum nås på bra cykelvägar. Åtkomsten till E45 är smidig och endast ett par minuter bort. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-47 89 10 för intresseanmälan och mer information.

Kungsgatan 1A, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 441 kr/mån
25 556 kr/m²

Ljuvlig tvåa om närmare 60 kvm med åtråvärt hörnläge och perfekt kombination av charm och modern bekvämlighet. Tilltalande funkisdetaljer ger rum i fil med volym utöver det vanliga och generöst ljusinsläpp. Centralt läge med såväl Resecentrum som stadskärnan och älven på behändigt avstånd. Bostadens vackra trägolv ger karaktär och det är högt i tak. Fin helhet med genomgående ytor där såväl kök som badrum har renoverats. De stora rummen ger även tacksamma möbleringsmöjligheter och mycket förvaring. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi och låg skuldsättning vilket speglas i den låga avgiften. Det centrala Trollhättan är mycket attraktivt. Här får man gångavstånd till det mesta av stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Resecentrum ligger ett stenkast bort för smidiga förbindelser med tåg där bla Göteborg C nås på 30-40 minuter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl 0766478910, för intresseanmälan och mer information!

Repslagaregatan 6B, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00

Repslagaregatan 6B

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
850 000 kr
36,6 m²
1 rum
vån 2/3
2 807 kr/mån
23 224 kr/m²

Trivsam och oerhört mysig etta med balkong på populära Tingvalla! Lägenheten genomstrålar sin 40-talscharm med målade trägolv och inte minst det bevarade och mycket tilltalande köket i platsbyggt utförande. Bostaden erbjuder en generös takhöjd och vitmålade väggar och golv vilket ger en härlig rymd och luftig känsla. Planlösningen är genomtänkt där bra förvaringsmöjligheter erbjuds i såväl köket som i en garderobslänga i vardagsrummet. Det uppdaterade köket har gott om plats för större matbord samtidigt som ett rymligt vardagsrum med naturlig plats för såväl soffa som sänghörna samsas med badrum, välkomnande hall och inte minst en balkong i sydostligt läge. På Tingvalla bor man lugnt och avskilt men har samtidigt gångavstånd till det mesta där Resecentrum ligger runt hörnet för regelbundna avgång till såväl Göteborg som Oslo. Omedelbar närhet till centrumkärnans utbud av restauranger, butiker, gym, handel. Även Högskolan Väst, Spikön och älvstråket med dess fina promenadvägar, motionsanläggningar och caféer väntar också nära. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Plus
  • Balkong
Kungsgatan 42, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 42

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 450 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/4
2 818 kr/mån
30 851 kr/m²

Ljus och välplanerad tvåa högst upp i huset (hiss finns!) med lugnt och skyddat gårdsläge i omtyckta Brf Toppön. Närmare 60 kvm med överbyggd balkong mot gården. Skyddat från insyn i enhetligt renoverat interiör där nyare kök och badrum samsas med sovrum i bra storlek och tacksam förvaring. Stabil bostadsrättsförening med förmånlig månadsavgift där TV och bredband ingår. Missa heller inte att medlemmarna får ta del av nyrenoverad gemensamhetslokal, övernattningsrum, hobbyrum, fina tvättstugor och rejält förråd. På Kungsgatan 42 bor man med ett optimalt läge mitt i centrum och gångavstånd till allt! Kanalstråket ligger runt hörnet, precis som gågatans utbud och omtyckta evenemang på Drottningtorget. Till Resecentrum och Högskolan Väst är det också kort gångavstånd samtidigt som E45 enkelt nås. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Karlstorpsvägen 137, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 137

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 572 kr/mån
15 724 kr/m²

Fint tillfälle till en rymlig trea med attraktivt läge på Karlstorp. Endast en halvtrappa upp med stor solvänd balkong och fint genomgångsljus. Smakfullt renoverad i en ljus interiör, enhetliga golv och påkostat kök. Två stora sovrum med förvaringsmöjligheter och stamrenoverad kaklat badrum med tvättmaskin. Prisvärt boende i välmående förening med renoverade tvättstugor och bra källarförråd. Lummig gårdsplan med lekplatser och möjlighet till parkering där det finns såväl lediga garage som parkeringsplatser att hyra. Lugnt och familjevänligt område med grönområden, gångavstånd till centrum och smidig åtkomst till E45. Mataffär samt konditori i närheten och busshållplats utanför dörren. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478 910 för intresseanmälan och mer information!

  • Balkong
Storgatan 40B, Centrum, Trollhättans kommun

Storgatan 40B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 641 kr/mån
23 250 kr/m²

Sällan återkommande möjlighet till en rymlig tvåa med alla egenskaper man kan önska. Skyddat gårdsläge på omtyckta Storgatan som ger ett tyst läge med fria vyer, fint ljusinsläpp och fönster i tre väderstreck. Renoverat kök med möjligt skafferi. Stamrenoverat badrum och sovrum med större klädkammare. Vacker och välskött fastighet i välmående förening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Attraktivt läge på gemytliga Storgatan och mitt i centrum intill butiker, restauranger samt Spiköns populära promenadstråk invid älven. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-478910 för intresseanmälan och mer information!

Visar alla 7