Mäklare Ida Pettersson

Ida Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sädesbingen 35, Kronogården, Trollhättans kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Sädesbingen 35, Kronogården, Trollhättans kommun, bild 2
Sädesbingen 35, Kronogården, Trollhättans kommun, bild 3

Sädesbingen 35

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 274 kr/mån
10 692 kr/m²

Välkomna till en fantastisk tvåa som har smakfullt renoverats under de senaste åren och där det exemplariska köket verkligen talar för sig självt! Lägenheten upplevs genomgående som ljus och luftig tack vare flera fönster i olika väderstreck. Det vackra parkettgolven återfinns genom hela bostaden och ger värme till hemmet. Planlösningen är praktisk och rummen är stora vilket öppnar för möjligheten att möblera helt efter egna önskemål. Det fantastiska köket sedan -21 är inte bara stilrent utan över väldigt praktiskt med bra förvaringsmöjligheter och nya vitvaror. Vidare finnes ett stort vardagsrum, ett ombonat sovrum med flera skjutdörrsgarderober, en stor inglasad balkong samt ett helkaklat badrum med ny inredning. Kort och gott - ett smakfullt hem att flytta rakt in i och stortrivas! I närområdet finns det mesta man kan behöva så som förskola, grundskola, bibliotek, matbutik, vårdcentral, flertalet motionsspår och fotbollsplaner. På cykelavstånd och via finns goda kommunikationer når ni Trollhättans centrumkärnan med dess utbud av diverse restauranger, butiker, gym, resecentrum och inte minst Högskolan väst. Ni når lätt och smidigt E45:an som tar er på äventyr till bl.a. Göteborg. Ta chansen att förvärva en unik tvåa med ett helt nytt kök! Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766-47 89 13 för er intresseanmälan och mer information.

  • Premium
  • Balkong
Österlånggatan 31, Centrum, Trollhättans kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30

Österlånggatan 31

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 150 000 kr
40 + 2 m²
2 rum
vån 1/3
2 159 kr/mån
28 750 kr/m²

På Österlånggatan 31 finns denna attraktiva hörnlägenhet med enhetliga ytskikt och vackra parkettgolv! Lägenheten är väldisponerad och här ges en gedigen takhöjd. Väggarna är målade i rogivande kulörer och tack vare lägenhetens hörnläge finns stora fönster i olika väderstreck som ger ett gott ljusinsläpp. Här är planlösningen väl genomtänkt för att maximera lägenhetens kvadratmeter och det erbjuds en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett mysigt sovrum, ett öppet och socialt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot det praktiska köket samt ett badrum med kakel och klinker. Bo med en förmånlig månadsavgift som inkluderar såväl värme som TV och bredband. Bostadsrättsföreningen är välmående och inte minst helt skuldfri samt väl rustad inför framtida underhållsarbeten. I centrala Trollhättan har man gångavstånd till det mesta man behöver. Här bor man med omedelbar närhet till hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar, biograf och flera caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar er vidare på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till denna centrala tvåa på eftertraktad adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

  • Plus
Kungsgatan 7, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
900 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 295 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu erbjuds denna välplanerade och mysiga enrummare i optimalt cityläge! Här är högt i tak och detta i kombination med ljusa väggar och stora fönster skapar en känsla av rymd. Det stilrena köket inhyser gott om förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Här finns även plats för ett matbord som bjuder in till middagar med nära och kära. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum som med sin praktiska rumsavdelare skapar utrymme för både en mysig sovdel och en social del med plats för soffgrupp. Hallen binder samman alltihopa och därifrån når man det helkaklade badrummet som dessutom har förberett för en tvättmaskin. Kort och gott så är detta ett välplanerat hem som ger goda förutsättningar att verkligen trivas! Brf Pallas är en mycket omtyckt förningen med en bra ekonomi. Föreningen erbjuder en stenbelagd och trivsam innergård med en grönskande omgivning, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för 300kr/natt samt parkeringsplatser såväl ute som i garage via separat kö. På Kungsgatan 7 bor du med ett helt perfekt cityläge med närhet till det mesta. Mitt emot lägenheten finner ni matbutiken Hemköp samt Dagmar Carlsson populära hembageri. Några minuters promenad tar er till Göta Älv och dess många fina promenadstråk, restauranger och butiker, bra träningsanläggning och utebad vid Älvhögsborg samt inte minst en ytterst kort promenad till Resecentrum med mycket goda kommunikationer som tar er på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till denna mysiga etta mitt i centrum! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att boka in visning och för mer information.

Elfhögsgatan 11D, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 11D

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
1 300 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 793 kr/mån
22 414 kr/m²

På Elfhögsgatan 11D erbjuds nu denna ombonade lägenhet med en väl genomtänkt planlösning. Direkt när man kliver in i lägenheten så infinner sig en känsla av lugn och värme. Lägenheten har en smart planlösning som maximerar alla dess kvadratmetrar och här finns plats för två sovrum varav det ena med en egen klädkammare, ett gediget och stilrent kök som med bra förvaringsutrymme, en praktisk hall med förvaring via garderober, ett rymligt och socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett badrum. Bostaden är genomgående ljus och utstrålar lugn genom varma färgsättningar, bevarade dörrar och högt i tak. En extra bonus till denna lägenhet är den gemensamma balkongen i soligt läge som nuvarande ägare har nyttjat flitigt! Här ges fantastiska möjligheter att stortrivas! På Elfhögsgatan 11D bor ni i en mycket stabil och skuldfri förening med gångavstånd till det mesta. Ni bor med omedelbar närhet till Älvhögsborg och hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar er på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till ett trivsamt hem på attraktiv adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

Hörngatan 6B, Centrum, Trollhättans kommun
  • Ons 1 maj kl 15:30
Hörngatan 6B, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Hörngatan 6B, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Hörngatan 6B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
850 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 294 kr/mån
18 478 kr/m²

Optimalt lokaliserat med ett lugnt och härligt läge intill Göta Älv och ändå med några få minuter in till Trollhättans centrumkärna. Det centrala läget gör att du bara har ett par minuter till i stort sett vad man än vill hitta på oavsett om det är restaurangbesök, shopping eller kvällsnöjen. Lägenheten har en tilltalande, trivsam och öppen planlösning. Den är kvadratsmart med en väl tilltagen takhöjd som inger en extra rymd och lägenheten är mycket klokt planerad. Ett mycket smakfullt kök med bra förvaringsmöjligheter och sovalkov för sängen samt enhetliga golv och bra färgval ger en riktigt go känsla. Här finns också gott om förvaringsmöjlighet via klädkammare och skulle det inte räcka till så finns det mer förvaring via vindsförråd och källarförråd. Vardagsrummet kläs av vackra stuckaturer och de stora fönstren släpper in ett härligt ljus! För er som är intresserade av kropp & hälsa är det bra att veta att föreningen har ett eget fullgott gym och om det kommer gäster på besök så finns det övernattningsrum att tillgå. En förening som har det mesta, ligger centralt och dessutom toppar med det kanalnära läget! Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766478913, för mer information och intresseanmälan på denna mysiga lägenhet!

  • Premium
Bergkullevägen 225, Sylte, Trollhättans kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Bergkullevägen 225, Sylte, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 225, Sylte, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 225

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
245 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 084 kr/mån
6 282 kr/m²

Nytt pris! Välkomna till denna välplanerad etta med bra läge på tredje våningen. Kliv in i en ljus och öppen hall med plats för avhängning. Det kombinerade allrummet erbjuder sociala ytor med plats för såväl en stor säng som soffgrupp med tillhörande möblemang. Här finns ett separat kök som är välutrustat och har plats för matbord. Genomgående ges ett härligt ljusinsläpp tack vare flera stora fönster. Badrummet är praktisk med kakel och plastmatta i stilrent utförande. Stabil och trygg förening med god ekonomi som inom sitt område erbjuder ett boende för alla. Området är lummigt med trevliga planteringar och sittplatser utplacerade i området. Det finns även flera lekplatser och bollplaner. Återvinningsstation alldeles i närheten. Parkeringsplats och garage finns att hyra i separat kö. Ett externt förråd finns på våningsplanet till lägenheten. Lugnt och trivsamt område där Sylte Center väntar runt hörnet och erbjuder bland annat matbutik, pizzeria, tandläkare och apotek. Åtkomsten till E45 är mycket smidig och bushållhållplats med regelbundna avgångar finns intill. Det är promenadavstånd till centrum och i närheten finns även nybyggd skola (F-9) samt Slätthults motionsgård med löpar-, cykel-, och skidspår och utegym. Snabbt tillträde är möjligt men absolut inget krav. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766478913 för intresseanmälan och mer information.

  • Premium
Gravensteinervägen 51, Hälltorp, Trollhättans kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Gravensteinervägen 51

Radhus
Hälltorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 600 000 kr
107 m²
4 rum
6 127 kr/mån
24 299 kr/m²

Med ett naturlära och familjärt läge finner ni nu detta trivsamma radhus i nyskick! Med tre olika uteplatser varav två i soligt söderläge, vackra parkettgolv och två badrum så är det svårt att klaga på detta hem. Radhuset stod färdig år 2020 och är ett praktiskt och lättskött boende för familjen att trivas i. Här har man verkligen tagit väl hand om bostaden och kontinuerligt underhållsmålat ytskikten invändigt. Genomgående ligger vackra parkettgolv och väggarna är ljusa. Detta i kombination med den väl tilltagna takhöjden ger en känsla av rymd. Den väl genomtänkta planlösningen är fördelad över två plan. På entréplan möts man av en öppen och inbjudande planlösning mellan det stilrena köket, den stora matplatsen och det ljusa vardagsrummet. Här finns gott om plats för familjen att samlas. Från vardagsrummet nås hemmets stora altan där man kan sitta och njuta av solens strålar i det härliga söderläget! Vidare på entréplan finns även ett välutrustat badrum med bl a tvättmaskin, tumlare och dusch. På andra våningen finnes den mer privata delen av hemmet - här finns två stora sovrum med förvaring, ett allrum som idag nyttjas som sovrum, en perfekt kontorsyta, inbyggd garderob samt ytterligare ett stort badrum. Från allrummet når man bostadens mysiga balkong i soligt söderläge med en grönskande utsikt! Detta är definitivt ett optimalt hem och läge för barnen med sin närhet till såväl förskola som lekplatser och det är svårt att hitta ett mer lättillgängligt hem. Bostaden passar dock likväl för par eller ensambo. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser, lekplatser, utegym, festlokal, odlingsmöjligheter och flertalet umgängesytor. Hälltorp är ett otroligt lugnt, familjärt och trivsamt område med närhet till det mesta. På gångavstånd finner ni bland annat grundskola 1-9, goda bussförbindelser, fotbollsplaner, mataffär, Strömslunds mysiga gamla kvarter med det omtyckta fiket Kakerian och flertalet grönområden. Kort och gott - ett mycket trivsamt område!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kungsgatan 1A, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
850 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 059 kr/mån
23 611 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga och välplanerade etta på Kungsgatan 1A! Här bor du enkelt och billigt med en låg avgift beläget i centrala Trollhättan med närhet till allt. Lägenheten är mycket välplanerad och trots sin storlek så finns det gott om plats för såväl en säng och en soffa med tillhörande möblemang samt en matplats. Den öppna planlösningen gör att man får en väldigt social och ljus känsla och i hallen erbjuds plats för förvaring samt en naturlig plats att tillföra ytterligare förvaring i form av garderober. Stora fönster ger ett gott ljusinsläpp och det mörka köket ger en häftig kontrast till lägenheten. Ett välutformat badrum inhyser det mesta man kan önska. Centrala Trollhättan ligger mycket attraktivt med gångavstånd till det mesta. Här bor man med omedelbar närhet till hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar dig på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till denna mysiga etta på en attraktiv adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

Österlånggatan 31, Centrum, Trollhättans kommun

Österlånggatan 31

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
2 095 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 712 kr/mån
28 897 kr/m²

Mitt i centrala stan erbjuds nu chansen att förvärva denna trevliga 3-rumslägenhet i gavelläge! Bostaden är belägen på andra våningen med ett fantastiskt ljusinsläpp från flera väderstreck. Lägg där till en stor inglasad balkong i söderläge med utsikt mot kanalen så har man ett hem att stortrivas i! Bostadens hela 72,5 kvm är väl disponerade och ytskikten är genomgående stilrena. Här inryms möjlighet till två sovrum i god storlek, välutrustat kök med matplats, ett stort vardagsrum med utgång till bostadens fantastiska balkong, en rymlig hall som erbjuder gott om förvaring via garderober samt ett helkaklat badrum med badkar! Hela bostaden är genomgående ljus med en gedigen takhöjd och bevarade detaljer i fönsterbänkar av marmor. I centrala Trollhättan har man gångavstånd till det mesta man behöver. Man bor med omedelbar närhet till hela stadens utbud av restauranger, butiker, gym, dagligvaruhandel, Högskolan Väst, Spikön/Göta Älv med dess fina promenadstråk, motionsanläggningar och caféer. Trollhättans resecentrum ligger ett stenkast bort som tar er på äventyr till såväl Göteborg som Oslo. Varmt välkomna till denna gaveltrea på eftertraktad adress! Kontakta fastighetsmäklare Ida Pettersson, 0766 47 89 13, för att anmäla ert intresse och för mer information.

  • Balkong

Visar alla 9