Mäklare Kajsa Andersson

Kajsa Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 1B, null, Essunga kommun

Bergsgatan 1B

Lägenhet
Essunga kommun
Bjurfors Trollhättan
1 100 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
5 489 kr/mån
13 750 kr/m²

På Bergsgatan 1B, mitt i centrum av Nossebro, finns nu möjlighet att förvärva och flytta direkt in i ett näst intill nyproducerat boende. Så snart du kliver in i lägenheten infinner sig känslan av nytt och det är svårt att hitta ett boende i så pass bra skick. Lägenheten är belägen på våning två och består av tre rum och kök med en boyta på 80 kvadratmeter i en mycket genomtänkt planlösning. Stort kök från Marbodal, väl tilltaget badrum med både tvättmaskin & torktumlare, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med eftermiddag- och kvällssol, två storleksmässigt bra sovrum och en riktigt praktisk klädkammare/förråd. Denna typ av lägenhet är minst sagt omtyckt och populär då de är så pass välplanerade och utförda i sin helhet med bra materialval. Husen värms upp med energieffektiv bergvärme vilket ger föreningen låga uppvärmningskostnader. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med laddstolpe och ett förrådsutrymme. Tillträde är flexibelt med möjlighet till snabb inflytt för den som önskar. Trivsamma Nossebro är centralort i Essunga kommun med en timmas bilresa från Göteborg och cirka en halvtimma från Alingsås, Vårgårda, Trollhättan och Vänersborg. Nossebro erbjuder konditori, butiker, det omåttligt populära charkuteriet Eriksons Chark utgår från Nossebro och orten är extra känt för sin månadsmarknad som är en av Sveriges största och äldsta. Här finns också matbutiker och närservice som vårdcentral, apotek samt förskola och skola upp till årskurs 9. Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information!

  • Balkong
Karlstorpsvägen 112, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 112

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan
900 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/6
2 941 kr/mån
16 071 kr/m²

Ljus, välplanerad och tilltalande tvåa på våning två i huset, hiss finns. Lägenheten är välbevarad och välskött med fina detaljer så som innerdörrar, parkettgolv och garderober i original. Det tjusiga köket är också i originalutförande och ger lägenheten en charmig karaktär och innehar utrymme för matplats intill fönster. Boendet är genomgående ljust och enhetligt med gott om förvaringsmöjligheter och ett rymligt sovrum. Vardagsrum med yta för både matplats och TV-hörna samt utgång till den stora balkongen. Balkongen är dessutom inglasad med skjutbara fönsterpartier och ligger perfekt solvänd med sitt söderläge. Badrummet är stamrenoverat och är förberett för installation av tvättmaskin. Mycket prisvärt boende i välmående förening med välskötta tvättstugor och bra källarförråd. Lummig gårdsplan med möjligheter till parkering där det finns platser både med och utan el utöver flertalet garageplatser mot separat kö. Lugnt och familjevänligt område med grönområden, gångavstånd till centrum och smidig åtkomst till E45. Mataffär och konditori i närheten och busshållplats utanför dörren. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för intresseanmälan och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 11A, null, Essunga kommun

Sturegatan 11A

Lägenhet
Essunga kommun
Bjurfors Trollhättan
1 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
5 771 kr/mån
15 625 kr/m²

I centrala Nossebro planerar Stavre/LKV Bygg att bygga ytterligare åtta st bostadsrätter i markplan med hög kvalité. Här erbjuds 3:or på 80 kvm (prisbild 1250 000kr) med inflytt i november 2024. Lägenheterna planeras att byggas i fyra huskroppar med två lägenheter i varje huskropp och byggnation sker kring vad som efterfrågas. Samtliga lägenheter ligger i markplan med vattenburen golvvärme och egen uteplats i söderläge med eftermiddag och kvällssol. Det tillhör också en parkeringsplats samt ett förrådsutrymme till varje lägenhet (se illustrationsbild). Stavre/LKV Bygg har tidigare genomfört liknande projekt i Nossebro (Bergsgatan 1) med omnejd och lägenheterna är minst sagt omtyckta och populära. Husen värms upp med energieffektiv bergvärme vilket ger föreningen låga uppvärmningskostnader. Invändigt består lägenheterna av bra materialval som exempelvis ekparkett, kök från Marbodal eller liknande och vitvaror av hög kvalité. Trivsamma Nossebro är centralort i Essunga kommun med en timmas bilresa från Göteborg och cirka en halvtimma från Alingsås, Vårgårda, Trollhättan och Vänersborg. Nossebro erbjuder konditori, butiker, det omåttligt populära charkuteriet Eriksons Chark utgår från Nossebro och orten är extra känt för sin månadsmarknad som är en av Sveriges största och äldsta. Här finns också matbutiker och närservice som vårdcentral, apotek samt förskola och skola upp till årskurs 9. Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 eller [email protected] för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 3