Mäklare Kajsa Andersson

Kajsa Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bergkullevägen 34, Skoftebyn, Trollhättans kommun
 • Ons 15 feb kl 16:30

Bergkullevägen 34

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

1 975 000 kr

70 m²

4 rum

763 m² tomt

Mindre enplansvilla med praktisk källare där bostaden innehar flertalet charmiga detaljer såväl ute som inne med en härligt varm och hemtrevlig känsla. Stora delar av huset är i bevarat originalskick där mycket är välskött men modernisering och renovering kommer att krävas för den nya ägaren. Planlösningen är tilltalande med allrum/matsal i anslutning till kök, två sovrum i bra storlek, ett trivsamt vardagsrum med en öppen spis och ett badrum. Källarplanet är praktiskt med gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga med dusch, pannrum och gillestuga. I källaren finns också en garageplats som nås utifrån. Vattenburen värme och fiber finns installerat. Huset är högt beläget på ett lugnt och barnvänligt område med kort promenadavstånd till Trollhättans fina motionsspår vid Slätthult. Goda bussförbindelser och omtyckta förskolor/skolor väntar i närheten samtidigt som centrum nås på cykelavstånd och det är smidig åtkomst till E45. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för intresseanmälan och mer information.

 • Plus
Danska Vägen 28E, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Danska Vägen 28E

Lägenhet
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

1 195 000 kr

80 m²

3 rum

4 800 kr/mån

14 938 kr/m²

På Danska Vägen 28E i gemytliga Sjuntorp erbjuds nu en mycket trivsam bostadsrätt med hög kvalité. Lägenheten ligger i markplan (inga trappor) och består av tre rum och kök med en boyta på 80 kvadratmeter i en genomtänkt planlösning. Stort kök från Marbodal, badrum med både tvättmaskin & torktumlare, vardagsrum med utgång till den takbelagda uteplatsen, två storleksmässigt bra sovrum och en riktigt praktisk klädkammare/förråd. Uteplatsen vetter åt sydost och tack vare att lägenheten ligger på en höjd blir det härifrån en vacker utsikt. Denna typ av lägenhet är minst sagt omtyckt och populär då de är så pass välplanerade och utförda i sin helhet med bra materialval. Husen värms upp med energieffektiv bergvärme vilket ger föreningen låga uppvärmningskostnader. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och ett förrådsutrymme. Sjuntorp är beläget ca 10 kilometer utanför Trollhättan och från Danska Vägen tar du dig enkelt till E45 och vidare till Göteborg med hit omliggande orter. Här bor du med en vacker utsikt och naturen som granne samtidigt som du har matbutik, skola och idrottsanläggning på bekvämt avstånd. Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information!

 • Uteplats
Liftingen 2, Öresjö, Trollhättans kommun

Liftingen 2

Villa
Öresjö, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

950 000 kr

94 m²

3 rum

1 155 m² tomt

Liftingen 2 ligger ca 2,5 kilometer in på en grusväg med ett rofyllt, enskilt och lantlige läge och naturen som granne. Samtidigt ligger Trollhättans centrum endast 15 minuter bort och Öresjö med fina badmöjligheter inom några kilometers avstånd. Till huset hör en carport, isolerad snickarbod, förrådsbod och en vedbod. Huset är ett permanent boende utfört med ett fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin, ett stort och härligt allrum med hög takhöjd och braskamin samt två sovrum. Fönster från ca -07 och en delvis nyare och godkänd avloppsanläggning -17, i övrigt finns en del del renovering- och uppfräschningsbehov. Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information.

Torpavägen 2, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Torpavägen 2

Lägenhet
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

450 000 kr

54 m²

2 rum

5 293 kr/mån

8 333 kr/m²

Varmt välkommen till Torpavägen 2 där du får möjlighet att flytta in i en mycket trevlig och fin tvåa om 54 kvadratmeter. Planlösningen är genomtänkt med god förvaring i flera garderober och vardagsrummet är rymligt med plats för både soffa och matsalsmöbel. Här ges ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och på golvet i vardagsrummet ligger fin fiskbensparkett i original. Till lägenheten hör ett stort källarförråd som är beläget på entréplan där också tvättstugan finns. Bostaden har ett centralt och bra läge i Sjuntorp samt att både bredband och parkeringsplats ingår i avgiften. En kort promenad bort ligger välsorterad matbutik, förskola och skola årskurs 1-9. Från busshållplatsen utanför lägenheten finns goda busskommunikationer och E45 nås inom endast några minuter med bil. Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information.

Peter Baggegatan 8A, Stavre, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Peter Baggegatan 8A

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

1 195 000 kr

67 m²

2 rum

5 417 kr/mån

17 836 kr/m²

Att bo på Peter Baggegatan har sedan länge varit ett populärt boende för alla åldrar, ung som gammal. Lägenheten är belägen på Stavre mitt bland villakvarteren med en kort promenad till ICA Jätten och bra busskommunikationer. Samtidigt ligger city på ett mycket bekvämt avstånd. Den praktiska hissen tar dig enkelt upp till samtliga lägenheter på alla plan samt till både vind- och källare där de två tillhörande förråden är placerade. Vindsförråd är beläget på samma våningsplan som lägenheten och blir väldigt lättillgängligt. Perfekt utrymme att förvara diverse ting som inte används dagligen men ändå relativt ofta! Lägenheten är en välplanerad och stor tvårummare belägen högst upp i huset där där känslan av ett högt och fritt läge infinner sig. Här bor du onekligen med utsikt över villornas takåsar! Planlösningen är av kaliber där du ”kan gå runt” och både kök och vardagsrum har två öppningar vilket ger en riktigt go känsla. Detta är också ett boende med genomgående bra materialval och det är bara att flytta in direkt. Bland annat så är köket riktigt tjusigt renoverat -17 och blir med sina två öppningar lägenhetens centrum. Badrum och ytskikt har även de fräschats upp och setts över de senaste åren. Tvättmaskin finns. Balkongen med sydostläge nås enkelt från både kök och vardagsrum och här njuter du av solen fram till efter lunch. Hall med gott om förvaring via garderober och klädkammare. Brf Berget är en stabil och välskött HSB-förening. Trivsamma och gemensamma grönområden med uteplats och lekplats för föreningens medlemmar finns att tillgå. Varje lägenhet får möjlighet till parkeringsplats via parkeringstillstånd och det är enkelt för gäster att parkera i området. Ett mycket trivsamt och komplett boende helt enkelt! Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Stamkullevägen 46C, 1105, Stavre, Trollhättans kommun

Stamkullevägen 46C, 1105

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

2 495 000 kr

71 m²

3 rum

4 416 kr/mån

35 141 kr/m²

Trerummare i Brf Offerhällsparken som näst intill är alldeles nyproducerad och nykänslan verkligen är ett faktum. Byggåret är -22 och här erbjuds en härlig trerummare med genomgående hög standard, inbjudande sociala och luftiga ytor och fullt utrustad maskinpark i både kök och badrum (Cylinda). Som en förlängning av bostadsytan kan nämnas den stora och inglasade balkongen som vetter mot Offerhällsparken och söderläge. En helt inflyttningsklar bostad som är smidigt belägen på andra våning och i huset finns en stor och praktisk hiss och i anslutning till hissen finns förråd för rollatorer och barnvagn. Till lägenheten hör också ett bra förrådsutrymme i komplementbyggnad och för närvarande finns en parkeringsplats på gården att tillgå. Stavre erbjuder idag det mesta som du behöver för ett bekvämt liv. På någon minuts avstånd finns den välsorterade matbutiken Jätten, goda busskommunikationer och centrum nås inom ett bekvämt avstånd. Här bor du med Offerhällsparken som granne vilket ger känslan av att bo naturnära samtidigt som du bor mitt i Stavres populära villakvarter. Här bor man med all säkerhet bekvämt med stadens liv och sus inom räckhåll men ändå lite avskilt. Ett bra val oavsett om man är i tagen att varva ner från husets måsten och trädgårdens pockande på uppmärksamhet eller om du vill uppgradera ditt nuvarande boende. Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Bangårdsgatan 3A, Tingvalla, Trollhättans kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bangårdsgatan 3A

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

1 195 000 kr

50 m²

2 rum

4 203 kr/mån

23 900 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa på Bangårdsgatan 3A. Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp och här bor du med en solig och underbar balkong i söderläge. Lägenheten är smakfullt inredd och välplanerad med stilrent kök som renoverades -16, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ljust vardagsrum och helkaklat badrum. I lägenheten ligger det dessutom betsade trägolv, ett helt nytt parkettgolv i vardagsrum och på väggarna är det behagliga kulörer. Här bor du i ett med ett centralt läge på populära Tingvalla. Lägenheten är perfekt belägen för dig som pendlar då Resecentrum med mycket goda kommunikationer ligger precis runt knuten. Från Bangårdsgatan är det också bara ett par minuters gångavstånd bekvämt till restauranger, matbutik, caféer, apotek med mera. För närvarande finns det goda möjligheter att tillgå en parkeringsplats alldeles vid huset!

 • Balkong
Vadarevägen 38, Sandhem, Trollhättans kommun

Vadarevägen 38

Villa
Sandhem, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

3 395 000 kr

88 m²

6 rum

641 m² tomt

Renoverad enplansvilla med källare som är belägen på en lummig och grönskande hörntomt i populära Sandhem. En härlig altan binder samman huset med tomten och ger möjlighet till trivsamma kvällar och dagar med familj och vänner. En tilltagen gäststuga/redskapsbod är uppförd på tomten möjliggör god förvaring. På entréplan möts av en öppen och härlig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Bjud in vänner och familj och njut av middagar och socialt umgänge. Altanen ligger direkt i anslutning till från kök och matplats vilket är utmärkt de dagar då frukost och middagar kan ätas ute. Praktisk och välutformad källare som erbjuder både förvaring, tvättstuga, duschmöjligheter, sovrum och tvättstuga. De nuvarande ägarna har utfört genomgående renoveringar där kök, badrum i entréplan, all el samt ytskikt på entréplan renoverades år 2017-2018 och löpande. Följt av detta renoverades ytskikt och badrum på källarplan 2021. Solceller, som ger bra driftskostnader, har installerats på taket. Bostaden ligger med promenadavstånd till populära förskolor och skolor. Här tar du dig också lätt till den välsorterade matbutiken ICA Jätten och flertalet bekvämligheter på Håjum. I närheten finns också motionsspår och idrottsanläggningar för fritidsaktiviteter. Välkommen till ett hem och område att trivas i!

 • Plus
Flo Garpetorp 3, null, Grästorps kommun
 • Budgivning pågår

Flo Garpetorp 3

Gård/Skog
Grästorps kommun
Bjurfors Trollhättan

1 795 000 kr

68 m²

4 rum

4 ha tomt

Gården Flo Garpetorp 3 är belägen alldeles öster om Hunneberg med ca tio minuters gångväg till Vänern och blir på sätt och vis början på Västgötaslätten. Den avstyckade gården på ca 4,2 ha består idag av dryga 3 ha bra åkermark där exempelvis får och grisar trivs ypperligt. Gården består även av två boningshus med byggår 1919 som från begynnelsen var identiska med en vardera ladugård, även de identiska. Idag har det ena boningshuset byggts till och även om ett visst renoveringsbehov kvarstår så är huset över lag i betydligt bättre skick än det norra boningshuset (2). Här finns exempelvis ett badrum som renoverats i sin helhet så sent som sommar -22. Allt från att ha grävt ur marken under badrummet, nytt bjälklag, flytspackel med el och vattenburen golvvärme, nya vatten- och avloppsrör till nya ytskikt, kommod, WC-stol och det är förberett för tvättmaskin och torktumlare (våtrumsintyg finns). Det har dränerats runt huset samt installation av kommunalt VA och fiber via Flo Vatten, avlopp och fiber EK. Köket har fräschats upp med tre st nya köksstommar med bänkskiva, ny tapet, delvis ny el och nyare vitvaror. Pannrummet har utrustats med nya vattenrör och ny golvbrunn. Övervåning med två rum och möjligheter att bygga något mer och då få ett sovrum med utgång till balkongen. Boningshus 2 är i sämre skick och innehar ett stort renoveringsbehov, Dock är huset fullt med vackra detaljer! Nuvarande ägare har haft tankar som att nyttja huset som en gårdsbutik eller bakstuga. Om den renovering som krävs känns för omfattande kan istället kakelugnarna plockas ned och sättas upp i boningshus 1 för att delvis återställa huset till sitt byggår. Även den ladugård som ligger intill boningshus 2 (norra) är i sämre skick. Flo Garpetorp är beläget ett par minuter från riksväg 44 som tar dig vidare et till Trollhättan på dryga 20 minuter och in till Grästorp samhälle på 10 minuter. Skolskjuts finns precis intill gården och för den som önskar finns det möjlighet att ta över gården omgående, dock inget krav. Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka visningstid för att titta på gården. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information och visningstider.

Idrottsvägen 21B, Götalunden, Trollhättans kommun

Idrottsvägen 21B

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
Bjurfors Trollhättan

1 295 000 kr

69 m²

3 rum

6 169 kr/mån

18 768 kr/m²

Trivsam och social trerumslägenhet på Idrottsvägen 21B. Här får du 69 väldisponerade kvm med renoverat kök -21 och badrum -18! Vardagsrummet är stort och rymligt och härifrån når du även en inglasad balkong med soligt söderläge. Bostadens två sovrum är i god storlek och båda är belägna med fint och lugnt läge mot grönområde. Ett av sovrummen lämpar sig också bra som kontor och har en praktisk klädkammare i anslutning. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i båda sovrummen via garderober och klädkammare. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns i vinds- och matkällarförråd som hör till lägenheten. Här erbjuds du ett bekvämt boende. Du bor även med ett fint läge på Götalunden med gångavstånd till Resecentrum där du med goda kommunikationer tar du dig på kort tid in till Göteborgs innerstad på ca 35 minuter. På bekvämt avstånd finns också Matbutik, vårdcentral och apotek, restauranger, gym, blomsterbutik, servicebutiker etc. Välkommen att kontakta mäklare Kajsa Andersson på tel 0766478912 för mer information.

 • Balkong

Visar alla 10