Mäklare Nathalie Edenborg

Nathalie Edenborg

Om mig

Nathalie Edenborg är lugn och balanserad fastighetsmäklare med en ihärdig vilja att hjälpa till och skapa goda affärer. Hon sätter sig gärna in i båda parters situationer i en bostadsaffär, vilket har resulterat i ett flertal försäljningsrekord. Utöver detta bidrar hon med bred lokalkännedom eftersom hon har anknytning till Tyresö sedan barnsben. Kombinationen av kunskap, känsla för kvalitet och resultatinriktat arbete gör att hon kan förpacka just din bostad på ett exklusivt och säljande sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkervägen 5, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Åkervägen 5, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Åkervägen 5, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Åkervägen 5

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Bjurfors Tyresö
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 167 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till trevliga Åkervägen 5, där bekvämlighet och livskvalitet går hand i hand. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med både kommunala färdmedel och Västerhaninge centrum en kort promenad bort. Lägenheten är väldisponerad med generösa ytor och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet. Här finns stora sociala ytor och har gott om plats för socialt umgänge och bekvämt vardagsliv. Fönsterna ligger i två väderstreck vilket ger lägenheten ett genomgående härligt ljusinsläpp som skapar ljus och rymd. Centralt placerat i vardagsrummet finns utgången till balkongen med ett härligt solläge. Här njuter man av solen från tidig morgon till sen eftermiddag, vilket är perfekt för soliga dagar och mysiga middagskvällar utomhus. Köket ligger praktiskt intill hallen och bjuder in till matlagning och familjemiddagar. Sovrummet är stort och rymligt med fönsterpartier mot den lummiga och grönskande gården. Det finns gott om plats för både dubbelsäng och möblemang. Badrummet är helkaklat med sober färgsättning och har bekvämligheter som, dusch, spegelskåp med förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Med sitt praktiska läge, inkluderande avgifter och en planlösning som skapar ljus och rymd, är detta ditt tillfälle att bo bekvämt och njuta av Västerhaninges alla fördelar. Där bostaden är belägen i idylliskt område med vacker natur intill och med närhet till kommunikationer samt en affär precis utanför bostaden. Här är det även nära till flera förskolor och skolor. Västerhaninge C ligger även en kort promenad bort där både små som stora ärenden kan uträttas.

  • Premium
  • Balkong
Regnbågsgatan 22, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Regnbågsgatan 22

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
1 695 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/5
4 141 kr/mån
47 083 kr/m²

Varmt välkommen till en stilfull och välplanerad lägenhet av modernt snitt. Här bor du i direkt anslutning till Tyresö centrum där det finns ett varierat butiksutbud, restauranger och direkt närhet till täta bussförbindelser. Här bor du högt upp i huset i en trevligt planerad lägenhet med öppen planlösning och ljusa ytskikt. Golvet är enhetligt belagt med vackert parkettgolv och den stora allrumsytan kombineras med stora fönsterpartier och skapar en inbjudande och luftig känsla. Köket har en tilltalande placering i ena delen av rummet vilket gör det möjligt att inreda med separat matplats, samtidigt som det är lätt att möblera med avskilt placerade vadgasrumsmöbler. Från vardagsrummet når du även balkongen som har högt och soligt läge. Här kan man njuta av sommarkvällarna, och det finns middagsplats för två, när värmen är på besök. Riksbyggen Bostadsrättsförening Steget är en aktiv och trevlig förening med en härlig gemenskap, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I föreningen tillhandahålls det bland annat takterrass, cykelrum, och garage. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och detta boende erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena genom den tilltalande balkongen med sol hela morgonen och förmiddagen. Utöver detta har du möjlighet att nyttja föreningens stora och mysiga takterrass som erbjuder sol hela dagen. Här finns bänkar och soffgrupper för avkoppling och umgänge. Sammanfattningsvis erbjuder Regnbågsgatan 22 en bekväm och lyxig livsstil i ett centralt och eftertraktat område. Med närheten till det mesta, bra kommunikationer, och moderna faciliteter samt garageplatser längst ned i huset som du enkelt kan nå via hissen är detta en bostad som har allt. I hjärtat av Tyresö centrum bor du mycket attraktivt med allt du behöver direkt utanför dörren. Snabba busskommunikationer som tar dig till Gullmarsplan, Nacka, Haninge och in till Stockholm C. Här tar du del av Tyresö centrums hela utbud med butiker, caféer, restauranger, mataffärer och vårdcentral. Här finns även stort utbud av aktiviteter som bio, simhall, golfbana och ishall. Det är också närhet till natur med vandringsleder, sjöar och bad samt skärgård.

  • Balkong
  • Hiss
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun, bild 2
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun, bild 3

Metallvägen 4

Villa
Lindalen, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
12 995 000 kr
314 m²
8 rum
1 790 m² tomt

Lyxigt och extraordinärt boende i ett plan om hela 8 rum fördelat på 314 m2. Mitt i Tyresös eftertraktade villaidyll breder den här smått spektakulära och väl tilltagna villan ut sig på en stor tomt med härliga gräsytor och ypperligt solläge. Tomten ramas in med spännande marknivåer och belysta murar som kombineras med pampiga barrväxter och vackra stenlagda altanpartier. Huset har tagits väl omhand och har tidigare genomgått en omfattande, modern och kostsam förädlingsprocess. De senaste åren har man låtit montera en rejäl solcellsanläggning med hela 78 paneler - vilket innebär en kraftig reducering av energikostnaderna, samt att du samtidigt minskar din klimatpåverkan. Redan i entrén möts man av den tilltagna takhöjden som kombineras av den luxuösa känsla som präglar minsta detalj i huset. Den höga materiella standarden är påtaglig och ger sig tillkänna vart man än vänder blicken. Huset består av stora rumsvolymer som innehåller stora fönsterpartier, tilltagna sociala ytor och lättmöblerade rum som är jämnt och privat fördelade kring den stora innergården. Husets layout för tankarna till ett Hotell, där varje utrymme är genomtänkt och praktiskt placerat för att skapa maximal vardagskomfort. Dessa rader sammanfattar det här häftiga boendet som ursprungligen ritats av arkitekten Bengt Warne (1966) och blev på den tiden Årets hus. Den första och välkomnande rumsvolymen innefattar både kök med middagsdel, köksö och en trevlig lounge. Här är det lätt att trivas med direkt närhet till innergården via de öppningsbara fullhöjdsfönsterna. Med fönsterpartierna vidöppna suddas gränsen mellan ute och inne ut på ett naturligt sätt. Plötsligt adderas ytterligare umgängesytor och man kan njuta av årstidernas fröjd under bar himmel, eller under de breda eldrivna markiserna. Vinter som sommar går det att koppla av i den stora Swim-spaanläggningen eller njuta av trivsamma grillkvällar tillsammans med familj och vänner. Det finns fem stora sovrum samt fyra påkostade duschrum som är avskilt och bekvämt placerade intill de olika utrymmena. Ett av sovrummen har egen utgång och passar perfekt för hemmakontoret, tonåringen eller generationsboendet. Husets bortre del, som vetter emot trädgården och altanen, innehåller våtrum med bastu, stort vardagsrum samt Master Bedroom. Här finns också direkt närhet till den stora altanen där det finns gott om plats för olika typer av möblemang, och även ytterligare ett privat Hot-Spa. Här bor du bekvämt med komfortabla kvalitetstillbehör på en armlängds avstånd och dessutom, en kort promenad bort finns kommunala bussförbindelser som tar dig in till Stockholm. Listan på material och maskinell standard kan göras lång. Att uppleva detta drömboende rekommenderas. Varmt välkommen att trivas.

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 3