Mäklare Josefine Simonsson

Josefine Simonsson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har under min tid blivit en väldigt omtyckt och uppskattad mäklare med ständigt återkommande kunder och fina rekommendationer. Jag är mäklaren som går den extra milen för mina kunder i alla väder, så med mig som mäklare kan du lita på att du får ett stort engagemang och en trygg försäljning från början till slut. Ingen försäljning är den andra lik varför din försäljning skräddarsys utefter dina behov och din situation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 32

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/7
6 351 kr/mån
24 329 kr/m²

Med ett centralt läge endast ett stenkast från Väsby Centrum ligger denna välplanerade och renoverade trea. Lägenheten ligger högst upp och är genomgående med dubbla balkonger vilket gör att du både kan njuta av morgonsolen samt se den gå ned bakom Väsbys stadssiluett i fjärran. Centralt i lägenheten ligger hallen som tar dig vidare till alla övriga rum. Kök och vardagsrum ligger på ena sidan med anslutning till varandra vilket skapar en ljus och luftig känsla. Från vardagsrummet nås balkongen med västerläge som sträcker sig längs hela lägenhetens sida. Mellan vardagsrumsdelen och sovrummen ligger en inre hall med garderober där även ingång till det stambytta och fräscha badrummet finns. Båda sovrummen är rymliga och från det aningen mindre rummet finns utgången till balkongen i öster med läge för morgonsolen. I den välkomnande hallen finns plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Här bor du mycket centralt beläget med gångavstånd till butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana. Från Väsby Station kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min. I källaren på huset finns förråd och två tvättstugor. Hiss i huset och ner källarförrådet och tvättstugan. Välskött förening med många faciliteter för medlemmarna, såsom biltvätthall, bastu och övernattningsrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 110 kr/mån
45 303 kr/m²

Compact-living när den är som bäst! Nu har du möjlighet att förvärva en av centrums mysigaste och kvadratsmarta lägenheter! Redan i hallen välkomnas du av en här-vill-jag-bo-känsla och de stora fönsterpartierna, med skjutdörrar och fri utsikt, ger en ljus och rymlig känsla. Här bor du högt upp i huset med balkong, i en väldisponerad 1:a med sovalkov om 33 kvm, med alla bekvämligheter du behöver. Rymlig entréhall där det finns fyra garderober med bra förvaring samt plats för avhängning. Badrummet är stort och helkaklat med duschhörna och egen tvättmaskin. Inne i bostaden har man en platsbyggd arbetshörna, perfekt att studera vid. Den rymliga sovalkoven har en vägg som består av en bokhylla som skiljer av mot kök/vardagsrum. Köket har rostfria vitvaror från Whirlpool och inredning i grå ton. Ett stort fönsterparti med en skjutdörr till balkongen gör att rummet känns större och att ute smälter ihop med inne samt ger härligt ljusinsläpp. Från ditt nya hem är det gångavstånd till det mesta såsom Väsby Centrum, Vilunda badet, caféer och restauranger samt Väsby station med bussar samt tåg till Stockholms C, Arlanda och Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Sön 28 apr
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fruängsvägen 16

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 495 000 kr
148 m²
5 rum
762 m² tomt

I hjärtat av Odenslunda på en lätt kuperad och lättskött tomt med sol dagens alla timmar ligger denna ombonade familjevilla om 148 kvm. På tomten återfinns förutom den generösa altanen planterings möjligheter och en rymlig friggebod. Huset erbjuder generösa sällskapsytor med mysig eldstad i vardagsrummet. Vardagsrummet är stort och ljust med underbart ljusinsläpp från stora fönster mot den skyddade altanen i perfekt sydvästläge. Det hemtrevliga köket är inrett i mustiga färger och erbjuder alla bekvämligheter och maskiner. På entréplan finns även ett snyggt renoverat badrum och två bra sovrum. På övre plan finns ett allrum som även kan användas som hemmakontor eller liknande samt ett stort master bedroom med ett renoverat badrum "en-suite". Odenslunda är ett område där såväl ung som gammal kan trivas. Vid infarten till området ligger förskolan Skutan samt inom området finns även förskolan Sundsborg. Odenslunda skola, årskurs F-5, ligger inom kort gångavstånd. Bussar till Väsby Centrum och Station trafikerar såväl Sandavägen som Vallentunavägen som båda ligger på några minuters gångavstånd.

  • Premium
Hasselbacken 3, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Hasselbacken 3, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hasselbacken 3, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hasselbacken 3

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 250 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1
4 983 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och renoverade tvåa på Hasselbacken 3. Lägenheten är genomgående renoverad i tidlös och smakfull stil och har även nydragen el med automat säkringar. Den stora härliga terrassen i perfekt solläge blir som ett extra rum under sommarperioden. Här kan du njuta av solen och extra varma dagar skuggar markisen skönt. Köket är påkostat från Kvik och det helkaklade badrummet har ny golvbrunn och bekvämlighet med egen tvättmaskin. Det rymliga sovrummet rymmer dubbelsängen och i hallen finns en stor klädkammare med gott om plats för förvaring. I entréplan finns även lägenhetens förråd samt tvättstuga i källaren. Här kommer du att bo med gångavstånd, ca 15 minuter, ner till Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker, Väsby station med pendeltåg och tåg mot bl a Stockholm C, Uppsala och Arlanda samt närhet till förskola och skola. Inom en kort promenad har du även den vackra Barockparken med fina promenadvägar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagtornsvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Hagtornsvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hagtornsvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hagtornsvägen 5

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 488 kr/mån
25 909 kr/m²

Endast privata visningar. Kontakta Josefine Simonsson 0732676715, för tidsbokning. En trappa upp i hus med hiss finns nu denna fina lägenhet till salu. Lägenheten är välplanerad med kök och vardagsrum i anslutning till varandra och de båda sovrummen ligger ostört efter en genomgångshall där även badrum och klädkammare finns. I det tidlöst renoverade köket ryms en matplats och vid större middagsbjudningar finns utrymme för en extra matsalsmöbel i vardagsrummet om så önskas. Från detta rum ges utsikt mot föreningens lummiga innergård och en fransk balkong finns att öppna. Lägenhetens sovrum är väl tilltagna och från master bed-room finns även utgång till balkong i söderläge. Vidare finns ett renoverat och helkaklat badrum och gott om förvaring i klädkammare. Här bor du bekvämt med tvättstuga i samma hus. På Hagtornsvägen bor du nära minigolf-banan invid Vilundaparken som bjuder på bra löpspår samt Medleybadet (äventyrsbad) och gym. I närområdet finns både skolor och förskolor samt Väsby C med dess stora utbud av butiker och restauranger. Med en kort promenad finns även pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm C, Arlanda och Uppsala. Det finns även buss 565 som går direkt in till Stockholm city samt nattbuss som stannar precis utanför.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen 7, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Holmvägen 7, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 7, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 7

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/6
4 761 kr/mån
22 416 kr/m²

Välkommen till denna genomgående fina lägenhet om 89 kvm, fördelade över 3 rum och kök. Med dess utmärkta planlösning går här enkelt att skapa ett sovrum till av den vältilltagna matplatsen. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och tar hissen upp till våningsplanet. Här möts du av ljus och rymd redan när du kliver in genom dörren tack vare glasdörrar in till vardagsrummet. I hallen har du en separat gäst wc och ett kaklat badrum samt en rejäl klädkammare. Två bra sovrum där det ena har utgång till en av balkongerna. Vardagsrummet är stort och ljust med fina fönsterpartier som vetter ut mot skogsparti, härifrån nås den andra balkongen som är inglasad. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta samt utrymme för en stor matplats invid fönster. Denna matplats går enkelt att bygga om till ett extra sovrum om så behövs. Till lägenheten hör två förråd, ett extra stort i källaren och ett mindre förråd i trapphuset på samma våningsplan. Här kommer du att bo lugnt och skönt med naturen direkt utanför huset. Endast en kort promenad bort ligger Väsby centrum med all tänkbar service såsom butiker, restauranger, banker och vårdcentral. Goda kommunikationer med närhet till busshållplats som tar dig vidare till Väsby Station där pendeltåget går vidare till Stockholm alternativt till Märsta, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Optimusvägen 6A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 5/5
3 550 kr/mån
60 349 kr/m²

Välkommen till denna unika och nyproducerade 2:a om 43 kvm med en fantastisk takterrass att njuta hela sommaren när vädret tillåter. Då bostaden är belägen högst upp i huset får du ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är välplanerad med genomtänkta lösningar och materialval. Det är öppen och trevlig planlösning mellan vardagsrum och kök, man kan med fördel sätta en köksö med barhäng för att nyttja planlösningen på bästa sätt. Härifrån är det utgång till terrassen som mäter hela 34 kvm. Terrassen blir ett härligt extra rum under sommarhalvåret. Sovrummet har ingång till en praktisk klädkammare. Badrummet är påkostat och ger riktigt lyxig hotellkänsla. Det är rymligt och har både tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I närområder finns det mesta du kan önska dig i form av en aktiv fritid. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter så som ishall, sporthall, gym och simhall. Kommunen har även ett rikt naturliv med många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar. Utmärkt pendlingsläge, i Upplands Väsby finns goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåg. Pendeltågsstationen ligger endast några minuter från porten och tar dig enkelt in till city eller Uppsala på ca 30 min. För att inte tala om närheten till resten av världen, på ca 8 minuter tar du dig smidigt ut till Arlanda. Den bilburna har E4:an några minuter bort.

  • Balkong
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 295 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/5
7 679 kr/mån
35 430 kr/m²

Nu finns ett ypperligt tillfälle att förvärva en helt nyproducerad och välplanerad bostad i centrala Upplands Väsby. Här kommer du bo endast 2 minuters promenad från pendeltågstationen, ca 1 km från Internationella engelska skolan och ca 5 min promenad från Väsby Centrum. Denna bostad erbjuder tre sovrum och två helkaklade badrum med dusch. Köket har en öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger plats för soffgrupp och ett rymligt matbord. Inredningen av köket är från Vedum och går helt i vitt. Alla vitvaror är rostfria av märket Electrolux. Det är genomgående parkettgolv i ek. Det finns två balkonger varav den ena har utgång från vardagsrummet och vetter åt öster, den andra har utgång från sovrum och vetter åt väster. Bostaden bjuder på stora treglasfönster som sprider ett härligt ljusinsläpp. Här är det bara att flytta in. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
6 553 kr/mån
36 646 kr/m²

Välkommen till en 3:a om 79 kvm i nyskick med balkong i väster. Här får du en välplanerad bostad med genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Köket har öppen planlösning med vardagsrummet och det finns matplats för 4-6 personer. Vitvarorna kommer från Electrolux och köksinredningen består av vita skåp och lådor från Vedum. Badrummet är helkaklat i grått och vitt. Det är en duschhörna med fällbara glasdörrar. Separat tvättstuga intill badrummet med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkskiva med väggskåp ovanför. Det är 2 bra sovrum varav det ena har utgång till den trevliga balkongen. På vinden finns förråd. I Brf Stormlyktan kommer du bo med gångavstånd till pendeltågstation och Väsby Centrum. Barnomsorg finns också inom gångavstånd. Engelska internationella skolan ligger ca 1 km från bostaden. Separat kö till tillfällig kostnadsfri parkering. Här är det bara att flytta in!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen 5, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Holmvägen 5

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 350 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/7
4 761 kr/mån
26 404 kr/m²

NYTT PRIS! Visning 25/4 kl 17.30 Med ett trevligt läge på Holmvägen ligger denna fina lägenhet på 89 kvm fördelad över fyra rum och kök. Bilen kan du parkera i garaget och ta hissen direkt upp till lägenheten. När du kliver in över tröskeln möts du av en härligt generös lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här delas kök och vardagsrum av med en bardisk och du får ett härligt ljusinsläpp genom tre stora fönster till hela rummet. Här har du även utgång till en av lägenhetens två balkonger. Från vardagsrummet nås det största sovrummet som kompletteras med ytterligare två bra sovrum där ett har utgång till lägenhetens andra balkong. Köket är renoverat i högblankt vitt med marockanskt kakel ovan arbetsbänken. Lägenheten har ett större badrum samt en separat gäst toalett. I hallen finns även ett rymligt lägenhetsförråd. Här kommer du att bo lugnt och skönt med naturen direkt utanför huset. Endast en kort promenad bort ligger Väsby centrum med all tänkbar service såsom butiker, restauranger, banker och vårdcentral. Goda kommunikationer med närhet till busshållplats som tar dig vidare till Väsby Station där pendeltåget går vidare till Stockholm alternativt till Märsta, Arlanda eller Uppsala.

  • Balkong
  • Hiss
Lindholmens gårds väg 21B, Lindholmen, Vallentuna kommun

Lindholmens gårds väg 21B

Tomt
Lindholmen, Vallentuna kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 495 000 kr
2 402 m² tomt

Med ett lantligt läge, 20 minuter från Vallentuna Centrum, ligger denna stora och härliga tomt på 2 402 kvm utanför detaljplan. Bygg ditt drömhus i ett mindre samhälle med skog och natur som granne. På kort avstånd ligger centrala Lindholmen med förskola, skola matbutik och Roslagsbanan.

Lövstavägen 56B, Runby, Upplands Väsby kommun

Lövstavägen 56B

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 720 kr/mån
30 809 kr/m²

Välplanerad trea i populärt och barnvänligt område med egen uteplats och trädgård. Väl inne i lägenheten möts man av en bra och genomtänkt hall med en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Det praktiska arbetsköket är ljust och trevligt där fönstret ovan arbetsbänken ger ett bra arbetsljus. Två bra sovrum där det ena har utgång till uteplatsen och trädgården. Det renoverade badrummet är helkaklat och går stilrent i svart och vitt. Rymligt lägenhetsförråd finns på innergården. Här bor man med naturen runt knuten på nära gångavstånd till förskolor, skola (Runby skola F-9) och busshållplats. Cirka 10-minuters promenad till pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Fina strövområden och motionsspår inklusive elljusspår. Badplats i Mälaren på drygt 2 km avstånd. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Josefine Simonsson på 0732-67 67 15 för privat visning eller maila på [email protected] ******

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dragonvägen 82, 3 tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Dragonvägen 82, 3 tr

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 450 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/5
2 330 kr/mån
41 429 kr/m²

Precis utanför Väsby Centrum har Riksbyggen uppfört denna fastighet som stod klar för inflytt 2019. Här får du nu möjligheten att köpa en härligt ljus etta helt i nyskick. Med stora fönster tillsammans med balkongdörr i glas badar denna trevliga lägenhet i ljus. Planlösningen är så klart modern med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i det helkaklade badrummet med golvvärme finns tvättmaskin. I hallen finns garderober med förvaring och här finns även sovalkov med plats för sängen så du slipper ha den i vardagsrummet. Här kommer du att bo så centralt som du kan göra. Precis utanför porten har du Väsby centrum med all tänkbar service så som butiker, restauranger, vårdcentral, banker mm. Bussen stannar precis utanför och tar dig på en minut ner till Väsby Station med pendeltåg mot Stockholm, Uppsala och Arlanda.

  • Hiss

Visar alla 13