Mäklare Josefine Simonsson

Josefine Simonsson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har under min tid blivit en väldigt omtyckt och uppskattad mäklare med ständigt återkommande kunder och fina rekommendationer. Jag är mäklaren som går den extra milen för mina kunder i alla väder, så med mig som mäklare kan du lita på att du får ett stort engagemang och en trygg försäljning från början till slut. Ingen försäljning är den andra lik varför din försäljning skräddarsys utefter dina behov och din situation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 110 kr/mån
45 303 kr/m²

Compact-living när den är som bäst! Nu har du möjlighet att förvärva en av centrums mysigaste och kvadratsmarta lägenheter! Redan i hallen välkomnas du av en här-vill-jag-bo-känsla och de stora fönsterpartierna, med skjutdörrar och fri utsikt, ger en ljus och rymlig känsla. Här bor du högt upp i huset med balkong, i en väldisponerad 1:a med sovalkov om 33 kvm, med alla bekvämligheter du behöver. Rymlig entréhall där det finns fyra garderober med bra förvaring samt plats för avhängning. Badrummet är stort och helkaklat med duschhörna och egen tvättmaskin. Inne i bostaden har man en platsbyggd arbetshörna, perfekt att studera vid. Den rymliga sovalkoven har en vägg som består av en bokhylla som skiljer av mot kök/vardagsrum. Köket har rostfria vitvaror från Whirlpool och inredning i grå ton. Ett stort fönsterparti med en skjutdörr till balkongen gör att rummet känns större och att ute smälter ihop med inne samt ger härligt ljusinsläpp. Från ditt nya hem är det gångavstånd till det mesta såsom Väsby Centrum, Vilunda badet, caféer och restauranger samt Väsby station med bussar samt tåg till Stockholms C, Arlanda och Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 32

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/7
6 351 kr/mån
24 329 kr/m²

Med ett centralt läge endast ett stenkast från Väsby Centrum ligger denna välplanerade och renoverade trea. Lägenheten ligger högst upp och är genomgående med dubbla balkonger vilket gör att du både kan njuta av morgonsolen samt se den gå ned bakom Väsbys stadssiluett i fjärran. Centralt i lägenheten ligger hallen som tar dig vidare till alla övriga rum. Kök och vardagsrum ligger på ena sidan med anslutning till varandra vilket skapar en ljus och luftig känsla. Från vardagsrummet nås balkongen med västerläge som sträcker sig längs hela lägenhetens sida. Mellan vardagsrumsdelen och sovrummen ligger en inre hall med garderober där även ingång till det stambytta och fräscha badrummet finns. Båda sovrummen är rymliga och från det aningen mindre rummet finns utgången till balkongen i öster med läge för morgonsolen. I den välkomnande hallen finns plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Här bor du mycket centralt beläget med gångavstånd till butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana. Från Väsby Station kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min. I källaren på huset finns förråd och två tvättstugor. Hiss i huset och ner källarförrådet och tvättstugan. Välskött förening med många faciliteter för medlemmarna, såsom biltvätthall, bastu och övernattningsrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dragonvägen 37, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Dragonvägen 37, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Dragonvägen 37, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Dragonvägen 37

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/5
2 954 kr/mån
46 912 kr/m²

Under sommaren har vi endast BOKADE VISNINGAR på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson för tidsbokning. Välkommen till denna rymliga och mycket välplanerade etta om 34 kvm precis utanför Väsby Centrum. Lägenheten känns ljus och luftig tack vare stora fönster och utgången till uteplatsen, mot lugn och trevlig innergård, blir som ett extra rum sommartid. Uteplatsen ger såväl eftermiddagssol som kvällssol och är under tak, här finns även infravärme att slå på för mysiga stunder. Det generösa rummet ger dig plats för både sängen och soffan. Det rymliga och fullt utrustade köket har plats för matbord och har ljusinsläpp från två håll vilket ger ett bra och naturligt arbetsljus. I anslutning till köket ligger det helkaklade badrummet som erbjuder duschhörna och egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket är bekvämt så man slipper boka tvättstuga. Varmförråd i entréplan och tvättstuga finns att tillgå och Kabel tv (basutbud) samt internet ingår i månadsavgiften. Här kommer du att bo med Väsby Centrum precis utanför porten där du har tillgång till all tänkbar service. Läget är centralt med gångavstånd till Väsby Centrum, restauranger, vårdcentral, tandvård och gym. Utanför porten finns busstationer och med ca 5 minutera promenad ligger Väsby pendeltågsstation som erbjuder goda pendlingsmöjligheter till Stockholms C, Arlanda och Uppsala. Här kan ni leva ett bekvämt och aktivt liv för både barn och vuxna.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 95

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
3 950 kr/mån
23 730 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet med radhuskänsla endast en kort promenad från Väsby centrum. Här kommer du att bo endast en kort promenad från Väsby Centrum med all tänkbar service så som butiker, banker, restauranger och med direkt närhet till kommunikationer. I närområdet har du dessutom Vilunda badet och elljusspår samt skolor och förskolor. Du välkomnas hem av en rymlig och centralt belägen hall som tar dig vidare in till de övriga rummen. Badrummet ligger direkt till höger och har en separat wc del samt en badrumsdel där du även har tillgång till egen tvättmaskin. Längre in i hallen ligger köket som har bevarade detaljer från byggåret. Här finns plats för matplats i anslutning till det stora fönstret som ger ett trevligt ljusinsläpp. På andra sidan hallen ligger det stora och ljusa vardagsrummet som har ett stort fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet har plats för dubbelsäng och det är även härifrån som du når din nya uteplats i perfekt söderläge och vidare tillgång till den trevliga lilla trädgården med gräsmatta och möjlighet till planteringar. Perfekt för dig som vill ha din egen lilla lättskötta trädgård.

  • Premium
  • Uteplats
Runhällsgatan 18, Fresta, Upplands Väsby kommun
Runhällsgatan 18, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Runhällsgatan 18, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Runhällsgatan 18

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 395 000 kr
137 m²
5 rum
6 804 kr/mån
32 080 kr/m²

Med närhet till böljande ängar ligger detta moderna och trendiga bostadsrättskedjehus med ett av områdets bästa sollägen, i populära Fresta. Söker du tryggheten av att bo i bostadsrätt, men samtidigt vill ha friheten av egen villa är detta boendet för dig. I utkanten av området med ängar och åkermark som närmaste granne får du här allt du kan önska dig. Ett modernt hus med genomgående ljus och modern färgsättning som tillsammans med det härliga ljusflödet, som är genomgående i hela huset, ger en luftig planlösning. Entréplan välkomnar med generösa sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den stora altanen blir en förlängning av vardagsrummet och ger ett extra rum sommartid. Här kan du njuta av solen i härligt söderläge hela dagen. Bil- och gångvägen är lugn utan genomfartstrafik och i stort sett är det endast de boende själva längs gatan som nyttjar den. Det lättarbetade köket inbjuder till matlagning och har även utgång till stenlagd uteplats på framsidan där du kan dricka ditt morgonkaffe. En trappa upp finns boendets alla sovrum separerade från de sociala ytorna. Fyra rejäla sovrum där ett av rummen har utgång till den underbara takterrassen. Här kan du njuta av solen hela dagen i stort sett helt utan insyn. På varje våningsplan finns ett helkaklat badrum och förrådsutrymmen. I detta barnvänliga och mysiga område bor du med naturen inpå knuten. I Fresta finns två förskolor, Skogstorp och Pelikanen samt en skola, Frestaskolan (F-5). Gångavstånd till restaurang samt busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik nere vid Glädjens handelsplats samt Väsby Centrum med stort utbud av butiker, restauranger, caféer och intilliggande vårdcentral. För den golfintresserade är det bara 2 km och cirka 20 minuters promenad till Wäsby Golf och deras populära lunchservering.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fruängsvägen 16

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 195 000 kr
148 m²
5 rum
762 m² tomt

Under sommar har vi endast BOKADE VISNINGAR på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson för tidsbokning. I hjärtat av Odenslunda på en lätt kuperad och lättskött tomt med sol dagens alla timmar ligger denna ombonade familjevilla om 148 kvm. På tomten återfinns förutom den generösa altanen planterings möjligheter och en rymlig friggebod. Huset erbjuder generösa sällskapsytor med mysig eldstad i vardagsrummet. Vardagsrummet är stort och ljust med underbart ljusinsläpp från stora fönster mot den skyddade altanen i perfekt sydvästläge. Det hemtrevliga köket är inrett i mustiga färger och erbjuder alla bekvämligheter och maskiner. På entréplan finns även ett snyggt renoverat badrum och två bra sovrum. På övre plan finns ett allrum som även kan användas som hemmakontor eller liknande samt ett stort master bedroom med ett renoverat badrum "en-suite". Sovrummet på övre plan går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas, se alternativ planlösning. Odenslunda är ett område där såväl ung som gammal kan trivas. Vid infarten till området ligger förskolan Skutan samt inom området finns även förskolan Sundsborg. Odenslunda skola, årskurs F-5, ligger inom kort gångavstånd. Bussar till Väsby Centrum och Station trafikerar såväl Sandavägen som Vallentunavägen som båda ligger på några minuters gångavstånd.

  • Premium
Herrgårdsvägen 8B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 8B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 8B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 8B

Radhus
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 595 000 kr
149 + 49 m²
5 rum
613 m² tomt

I lugnt villaområde mitt i centrala Upplands Väsby ligger detta moderna parhus på lummig trädgårdstomt. Då bostaden ligger på en höjd har du fin utsikt över centrala Väsby med dess takåsar. Huset har en öppen social planlösning med takhöjd till nock på 4,2 meter. Från kök och vardagsrum ges stort ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till balkong finns i soligt sydvästläge. Båda planen har vattenburen golvvärme för extra komfort. I bostaden finns 4 möjliga sovrum och på varje plan finns också ett fint dusch-/badrum i modern och tidlös stil. Här bor du endast en kort promenad från Väsby Centrum med tillgång till butiker, restauranger och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns även flera skolor och förskolor. Några få minuter bort ligger Vilundavallens sportfält. Här finns nybyggd fotbollshall, skatepark, minigolf, simhall med gym samt stor ishall. Lika långt åt andra hållet ligger Väsby Station med pendeltåg till Stockholm och Uppsala samt bussar både inom kommunen och angränsande kommuner.

  • Premium
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 9

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 850 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 098 kr/mån
27 206 kr/m²

Öppen visning kommer ske 21/7, innan dess visas lägenheten på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson. I omtyckta Runby hittar vi denna lägenhet om 68 kvm med en optimal planlösning. En ljus och inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter, två stora sovrum och ett ljust vardagsrum med öppning mot matplats och kök. Från vardagsrummet nås den härligt soliga balkongen i bra läge. Här får man känsla av skog och fin miljö samtidigt som det är gångavstånd till pendeltåg, bussar och matbutiker. Från balkongen kan man se ut över den gröna innergården samt se föreningens lekpark. Brf Olofsgården är en välskött förening med mycket god ekonomi som bland annat investerat i solceller och bergvärme. Lägenheten är belägen i populära Runby med gångavstånd ner till Väsby Centrum och Väsby station med tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms Central, Uppsala och Arlanda. Inom cykelavstånd når man Kariobadet samt det är nära till Runbys fina naturområden.

  • Premium
  • Balkong
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 7D

Radhus
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 495 000 kr
111 m²
4 rum
4 908 kr/mån
40 495 kr/m²

Under sommaren har vi endast BOKADE VISNINGAR på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson för tidsbokning. Välkommen till detta nybyggda bostadsrättsradhus i lugna och mysiga kvarter. Här välkomnas du till ett modernt boende med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster genomgående i hela bostaden, som ger ett underbart ljusflöde. Entréplan erbjuder de sociala ytorna med ett stort vardagsrum med skön braskamin som förhöjer mysfaktorn och ger en skön värme under kalla dagar. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har även en stor matplats i anslutning. Från vardagsrummet nås även den trälagda och skyddade uteplatsen. En trappa upp ligger boendets sovrum avskilda från de sociala ytorna. Här uppe finns tre bra sovrum, ett större och två mindre samt en klädkammare och ett helkaklat badrum. Detta kompletteras med ytterligare ett badrum på entréplan där även tvättmaskin och torktumlare finns.

  • Premium
  • Uteplats
Optimusvägen 6C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 295 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/5
7 679 kr/mån
35 430 kr/m²

Nu finns ett ypperligt tillfälle att förvärva en helt nyproducerad och välplanerad bostad i centrala Upplands Väsby. Här kommer du bo endast 2 minuters promenad från pendeltågstationen, ca 1 km från Internationella engelska skolan och ca 5 min promenad från Väsby Centrum. Denna bostad erbjuder tre sovrum och två helkaklade badrum med dusch. Köket har en öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger plats för soffgrupp och ett rymligt matbord. Inredningen av köket är från Vedum och går helt i vitt. Alla vitvaror är rostfria av märket Electrolux. Det är genomgående parkettgolv i ek. Det finns två balkonger varav den ena har utgång från vardagsrummet och vetter åt öster, den andra har utgång från sovrum och vetter åt väster. Bostaden bjuder på stora treglasfönster som sprider ett härligt ljusinsläpp. Här är det bara att flytta in. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
6 553 kr/mån
36 646 kr/m²

Välkommen till en 3:a om 79 kvm i nyskick med balkong i väster. Här får du en välplanerad bostad med genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Köket har öppen planlösning med vardagsrummet och det finns matplats för 4-6 personer. Vitvarorna kommer från Electrolux och köksinredningen består av vita skåp och lådor från Vedum. Badrummet är helkaklat i grått och vitt. Det är en duschhörna med fällbara glasdörrar. Separat tvättstuga intill badrummet med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkskiva med väggskåp ovanför. Det är 2 bra sovrum varav det ena har utgång till den trevliga balkongen. På vinden finns förråd. I Brf Stormlyktan kommer du bo med gångavstånd till pendeltågstation och Väsby Centrum. Barnomsorg finns också inom gångavstånd. Engelska internationella skolan ligger ca 1 km från bostaden. Separat kö till tillfällig kostnadsfri parkering. Här är det bara att flytta in!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmens gårds väg 21B, Lindholmen, Vallentuna kommun

Lindholmens gårds väg 21B

Tomt
Lindholmen, Vallentuna kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 495 000 kr
2 402 m² tomt

Med ett lantligt läge, 20 minuter från Vallentuna Centrum, ligger denna stora och härliga tomt på 2 402 kvm utanför detaljplan. Bygg ditt drömhus i ett mindre samhälle med skog och natur som granne. På kort avstånd ligger centrala Lindholmen med förskola, skola matbutik och Roslagsbanan.

Lövstavägen 56B, Runby, Upplands Väsby kommun

Lövstavägen 56B

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 720 kr/mån
30 809 kr/m²

Välplanerad trea i populärt och barnvänligt område med egen uteplats och trädgård. Väl inne i lägenheten möts man av en bra och genomtänkt hall med en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Det praktiska arbetsköket är ljust och trevligt där fönstret ovan arbetsbänken ger ett bra arbetsljus. Två bra sovrum där det ena har utgång till uteplatsen och trädgården. Det renoverade badrummet är helkaklat och går stilrent i svart och vitt. Rymligt lägenhetsförråd finns på innergården. Här bor man med naturen runt knuten på nära gångavstånd till förskolor, skola (Runby skola F-9) och busshållplats. Cirka 10-minuters promenad till pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Fina strövområden och motionsspår inklusive elljusspår. Badplats i Mälaren på drygt 2 km avstånd. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Josefine Simonsson på 0732-67 67 15 för privat visning eller maila på [email protected] ******

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dragonvägen 82, 3 tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Dragonvägen 82, 3 tr

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 450 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/5
2 330 kr/mån
41 429 kr/m²

Precis utanför Väsby Centrum har Riksbyggen uppfört denna fastighet som stod klar för inflytt 2019. Här får du nu möjligheten att köpa en härligt ljus etta helt i nyskick. Med stora fönster tillsammans med balkongdörr i glas badar denna trevliga lägenhet i ljus. Planlösningen är så klart modern med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i det helkaklade badrummet med golvvärme finns tvättmaskin. I hallen finns garderober med förvaring och här finns även sovalkov med plats för sängen så du slipper ha den i vardagsrummet. Här kommer du att bo så centralt som du kan göra. Precis utanför porten har du Väsby centrum med all tänkbar service så som butiker, restauranger, vårdcentral, banker mm. Bussen stannar precis utanför och tar dig på en minut ner till Väsby Station med pendeltåg mot Stockholm, Uppsala och Arlanda.

  • Hiss

Visar alla 14