Mäklare Oscar Stridh

Oscar Stridh

Om mig

Att köpa/sälja bostad är en av livets största affärer. Mitt mål är att göra det till ditt livs bästa affär! För att din bostadsaffär ska bli framgångsrik är den viktigaste nyckeln att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och anpassar försäljningen efter dina behov! Jag brinner för min roll som din mäklare och strävar alltid efter att vara påläst och närvarande, så att du som kund ska känna dig trygg. Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Åsbacksvägen 4B

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
8 995 000 kr
120 + 113 m²
6 rum
1 307 m² tomt

Endast bokade visningar, kontakta fastighetsmäklaren för mer information Uthyrningsmöjlighet med intäkter på upp till 25 000kr/mån. På en plan och solig trädgårdstomt med stora lekytor ligger denna rymliga familjevilla. Du välkomnas till ditt nya hem av en altan med ett soligt läge som tar dig vidare in i huset. När du kliver in över tröskeln möts du ett modernt och genomgående renoverat boende. Här har du de sociala delarna till höger om entrén med ett nyrenoverat kök och ett ljust vardagsrum som rymmer både soffa och matsalsmöbel. I vardagsrummet finns även en murad öppen spis som sprider såväl värme som en hemtrevlig känsla. I den separata sovrumsavdelningen på entréplan finns tre bra sovrum och ett nyrenoverat badrum. En trappa ner finns ytterligare ett sovrum och ett stort allrum. Här nere finns även ett nyrenoverat badrum och ett stort förråd som kan användas som verkstad eller liknande samt en stor klädkammare. Mycket bra läge med närhet till såväl grönområden som barnomsorg och goda kommunikationer. Glädjens trafikplats ligger på gångavstånd och här finns bland annat mataffär (Ica Supermarket), Sibylla, cykelaffär och McDonalds. Välkomna på visning!

  • Premium
Neptunigränd 72, Prästhagen, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 24 okt kl 18:00
Neptunigränd 72, Prästhagen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Neptunigränd 72, Prästhagen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Neptunigränd 72

Lägenhet
Prästhagen, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 650 000 kr
90 m²
4 rum
6 061 kr/mån
29 444 kr/m²

Välkommen till detta trevliga bostadsrättsradhus om 90 kvm med stort förråd och två uteplatser i barnvänliga Prästgårdsmarken, ett idylliskt område nära Edssjön. På entréplanet finner du ett stilrent renoverat kök i vitt. Här får du gott om arbetsyta på generös arbetsbänk och plats för matbord som rymmer 4-6 personer. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till en mysig uteplats mot lummig allmänning med lekplats mellan husen. På detta våningsplan finns även modernt renoverat och helkaklat badrum med badkar. En trappa upp ligger de tre sovrummen avskilda från de sociala ytorna. Här finns möjligheten att dela av ett av rummen för att få ytterligare ett sovrum om behovet finns. På Tellusgränd bor du nära fina promenadstråk längs Edssjön, barnomsorg och bussar. Närmaste mataffär är Hemköp och hit går du på ca 20 minuter. Det är ca 3 km till pendeltågstationen dit det tar ca 8 min med buss, därifrån tar du dig enkelt vidare till Arlanda, Uppsala samt Stockholm City.

  • Premium
  • Uteplats
Svedjevägen 3, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Svedjevägen 3

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 350 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
6 073 kr/mån
29 012 kr/m²

Kommande försäljning Kontakta fastighetsmäklare för visning! Visning söndag 13/10 15:30 kontakta mäklaren för anmälan. I populära och barnvänliga Bollstanäs hittar man denna välplanerade trea endast en kort promenad ifrån Norrvikens vatten. Genomgående moderna och harmoniska färger och fräscha ytskikt. Väl inne i lägenheten möts du av en rymlig hall med garderober som tar dig vidare till vardagsrummet med utgång till stor uteplats i sydläge. Köket som ligger i andra änden av lägenheten går i klassisk stil med grågröna luckor. Här finns en rymlig matplats i anslutning till fönster. Badrummet går i mjuka färger likaväl som de två sovrummen varav det ena har ingång till egen klädkammare. I Bollstanäs finns flera förskolor. Bollstanäs Skola samt Bredden Skolan med F6 till åk 5 samt Grimstaskolan med åk 6-9 är också belägna i Bollstanäs. Gångavstånd till såväl Bredden med dess utbud av butiker däribland Bauhaus, Ica, Hööks, apotek, Sats. Härliga gångstråk och sjön Norrviken som sommartid bjuder på sköna bad och vintertid plogas till en lång och härlig skridskobana.

  • Plus
  • Uteplats
Violvägen 12, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Violvägen 12, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Violvägen 12, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Violvägen 12

Radhus
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 495 000 kr
130 m²
341 m² tomt

Med ett läge som skulle göra vilken barnfamilj som helst avundsjuk ligger detta genomgående fina parhus med ett lugnt läge i populära Bollstanäs. Genomgående renoverade ytskikt med moderna färger och materialval gör att du kan flytta direkt in i detta välskötta hem. Ytterst välplanerade 130 kvm med de sociala ytorna på entréplan med ett hemtrevligt kök med plats för matbord och som har utgång till framsidan där du kan avnjuta morgonkaffet i lugn och ro. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp och här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås den mysiga och insynsskyddade uteplatsen på baksidan. Här finns ett generöst trädäck med utrymme för både loungegrupp och utemöbler i anslutning till pool och spabad. Här kommer du att bo med ett barnvänligt läge på en lugnt återvändsgata med förskolan Borgen i stort sett med direkt anslutning. I området finns även förskolan Bryggan och de båda grundskolorna Breddenskolan och Bollstanässkolan, båda F-åk5. Den kommunala högstadieskolan Grimstaskolan finns även den inom gångavstånd. En kort bit bort finns Bredden med gott om butiker och service samt restauranger.

  • Premium
Herrängsvägen 8, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Herrängsvägen 8, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrängsvägen 8, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrängsvägen 8

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 495 000 kr
112 + 56 m²
5 rum
194 m² tomt

Välkommen till detta supermysiga och välplanerade radhus där du välkomnas hem av stenlagd uteplats i anslutning till entrén. På baksidan finns stor trälagd altan och härlig gräsmatta som är perfekt för barnens lek. På entréplan finner vi de sociala ytorna med det hemtrevliga köket med matplats och det stora vardagsrummet där utgången till altanen finns. På detta plan finns även gäst-wc och tvättstuga i anslutning till entrén. De privata ytorna med de fyra sovrummen och helkaklat badrum återfinns på övre plan och från två av sovrummen når man balkongen som bjuder på en fantastisk vy över baksidan. Källarplanet är idag inrett som hobbyrum och gillestuga. Här finns även en relax med bastu. Bilen parkerar du i garagelänga samt extra p-plats finns utanför. Välkommen hem! Mycket bra läge med närhet till såväl grönområden som barnomsorg och goda kommunikationer. Glädjens trafikplats ligger på gångavstånd och här finns bland annat mataffär (Ica Supermarket), Sibylla, cykelaffär och McDonalds.

  • Premium
Finspångsvägen 1C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Finspångsvägen 1C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Finspångsvägen 1C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Finspångsvägen 1C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 750 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 714 kr/mån
30 702 kr/m²

Med hela centrumkärnan i stort sett utanför dörren, men ändå med ett lugnt läge, ligger denna mysiga och smakfulla tvåa på Finspångsvägen 1C om 57 kvm. Bostaden har ett trevligt arbetskök med separat matplats i vardagsrummet och stilrent renoverat badrum. Hela lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval som ger en härlig hemtrevlig känsla. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både matbord, större soffgrupp och kontorsmöbler om så önskas. Stort sovrum i moderna harmoniska färger med ljusinsläpp från stort fönster som vetter mot föreningens innergård. I hallen finns det smart förvaring i generös garderobsvägg. Ute på balkongen får du plats med ett mindre bord och stolar. Här bor man i ett mycket centralt men ändå lugnt läge med gångavstånd till såväl Väsby C med dess utbud av butiker och restauranger som till pendeltågsstationen som bland annat tar dig till Stockholm C (ca 29 min), Uppsala (ca 26 min) och Arlanda (ca 8min). I anslutning till stationen finns även busstorget där man har anslutningar till alla delar av kommunen. Längs med Centralvägen ligger ett antal restauranger och caféer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrivägen 24, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Industrivägen 24, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Industrivägen 24, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Industrivägen 24

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4
7 835 kr/mån
27 933 kr/m²

Centralt belägen en kort promenad från allt du kan tänkas behöva ligger denna välplanerade trea. Precis utanför porten finns gott om restauranger och butiker. Väsby Station ligger ett kvarter bort och här går bussar och pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Här ges du möjligheten att flytta in i en rymlig och välplanerad lägenhet med härlig balkong. Du välkomnas av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i klädkammare samt i garderober i den inre hallen. Det ljusa vardagsrummet har utgång till den stora inglasade balkongen i vinkel som blir som ett extra rum. Lägenheten har två bra sovrum där det ena nås från köket och har utgång till balkongen. Det andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har även ingång från hallen. Det välplanerade köket ligger centralt placerat i lägenheten och har en rymlig matplats vid fönster. Till detta kommer även ett helkaklat badrum med dusch. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svärmarevägen 55, Fresta, Upplands Väsby kommun
Svärmarevägen 55, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Svärmarevägen 55, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Svärmarevägen 55

Villa
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 195 000 kr
110 + 66 m²
7 rum
766 m² tomt

På en lugn återvändsgata i populära Fresta ligger denna trevliga villa med ett barnvänligt läge nära skogsområde. Här erbjuder vi ett renoverat boende i två plan med sex rum och kök fördelade över en totalyta på 176 kvm. Genomgående moderna färgval som tillsammans med material valda med fingertoppskänsla ger ett kvalitativt boende för den kräsne. Entréplan välkomnar med ett inglasat uterum som tar dig vidare in i boendet där stora generösa ytor gör detta hem till ett hem att längta hem till. Här finns ett stort ljust kök med generös matplats där utgången till altanen finns. I köket finns en vacker gjutjärnskamin som både fungerar som en fin inredningsdetalj och som extra värmekälla. I anslutning till köket ligger vardagsrummet. På övre plan finns dessutom tre bra sovrum och ett helkaklat badrum. En trappa ner finner du ett stort allrum med mysig vedspis. Här nere finns även ett sovrum och toalett. Dessutom finns ett helkaklat duschrum med kombinerad tvättstuga där det även finns tillgång till bastu. Här kommer du att bo med närhet till fin natur, skolor och förskolor. Precis runt knuten ligger en av Väsbys finaste pulkabackar där även en av de årliga Majbrasorna med aktiviteter anordnas. Kommunikationer med buss till Väsby C samt Täby inom gångavstånd. Sandagubben finns på bekvämt gångavstånd med färska jordgubbar samt grönsaker att köpa längs Sandavägen under sommartid. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Optimusvägen 6A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 095 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/5
7 431 kr/mån
34 389 kr/m²

På Optimusvägen har du vardagens alla bekvämligheter i form av kommunikationer, shopping, service och en aktiv fritid runt knuten. Här kan du nu köpa en rymlig lägenhet med plats för hela familjen. Lägenheten är ljus och välplanerad med genomtänkta lösningar och materialval. Här får du en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum där även utgången till balkongen finns. Denna ljusa bostad erbjuder tre bra sovrum och två helkaklade badrum där det ena även har tvättmaskin och torktumlare. Utöver det centrumnära läget finns här även de mesta du kan önska dig i form av en aktiv fritid. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter så som ishall, sporthall, gym och simhall. Kommunen har även ett rikt naturliv med många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar. Utmärkt pendlingsläge, i Upplands Väsby finns goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåg. Pendeltågsstationen ligger endast några minuter från porten och tar dig enkelt in till city eller Uppsala på ca 30 min. För att inte tala om närheten till resten av världen, på ca 8 minuter tar du dig smidigt ut till Arlanda. Den bilburna har E4:an några minuter bort. Kommunen har ett flertal skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger det kreativa kunskapscentret Messingen med bland annat kulturhus, gymnasieskola och musikskola samt Internationella engelska skolan.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Nils Åhlins väg 1, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Nils Åhlins väg 1

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 795 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
5 739 kr/mån
30 424 kr/m²

Kontakta fastighetsmäklaren för visning! Endast bokade visningar under sommaren! Välkommen till en av Väsbys mest attraktiva lägenheter! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och det genomgående ljusinsläppet från många fönsterpartier ger en härlig känsla av ljus och rymd. Från vardagsrummet kliver du ut på den underbara uteplatsen med ett skyddat läge, perfekt i söder där du kan njuta av solen. Genomgående ekparkett och ljusa väggar ger en härlig enhetlig känsla i hela boendet. Här finns ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme som även har tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Här kommer du att bo i med ett mycket centralt läge med gångavstånd till såväl Väsby C med dess stora utbud av butiker som till pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm c, Arlanda och Uppsala. På Nils Åhlins väg bor du på en lummig innergård men utanför dörren har du hela centrumkärnan med allt du kan tänkas behöva i form av service och restauranger. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Uteplats
Centralvägen 21, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Centralvägen 21

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 033 kr/mån
44 831 kr/m²

Endast bokade visningar! Kontakta Fastighetsmäklare Oscar Stridh 0732676711 för visning! Fin och optimalt planerad tvåa med balkong belägen i hjärtat av Väsby med perfekt pendlarläge. Välkommen till denna pedantskötta lägenhet med allt i bästa skick. Hall med gott om garderobsförvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till balkong från vardagsrum. Kök med snickerier i vitt och med del i vitrin. Rymligt sovrum med garderobsförvaring och skjutdörrar. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och tvättpelare. Separat lägenhetsförråd i källaren. Hiss. Ditt nya hem ligger perfekt placerat med gångsavstånd till det mesta såsom Väsby Centrum, Vilunda badet, restauranger, cafeer och Väsby station med bussar samt tåg mot Stockholms C, Arlanda och Uppsala.

  • Balkong
  • Hiss
Odenvägen 6D, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Odenvägen 6D

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 995 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
894 m² tomt

Nu finns en rymlig enplansvilla på plan tomt med källare om totalt 250 kvm (125+125) i barnvänligt och omtyckt område i Odenslunda. Här bor man med gångavstånd till barnomsorg och kommunikationer samt mataffär och restauranger. Gillar man att vistas i naturen så finns ett motionsspår samt ett utegym i närheten av din nya bostad. Entréplan välkomnar med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där murstocken med öppen spis förhöjer mysfaktorn. Från matplatsen nås den trevliga uteplatsen med ett insynsskyddat rakt söderläge. I separat del avskilt från de sociala ytorna i huset finns sovrummen och ett stort badrum. En trappa ner finns ett allrum med braskamin som även kan användas som ett extra sovrum om behovet finns. Nedre plan används idag som en separat uthyrningsdel.

Holmvägen 44, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Holmvägen 44

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 122 kr/mån
27 339 kr/m²

Kontakta fastighetsmäklaren för visning! Första öppna visningen 1/9. Med ett trevligt läge ligger denna fina lägenhet med en smart planlösning där vardagsrummet är avdelat med en sovrumsdel. Här finns även utgången till balkongen som ligger i ett perfekt västerläge med utsikt över föreningens fina gröna innergård. Köket har inredning i vitt och med ljus stavmosaik ovan arbetsytorna. Rymlig matplats invid fönsterparti. Från köket nås sovrummet som är stort och rymligt. Modernt och renoverat badrum med badkar. Lägenheten är belägen centralt i Väsby med gångavstånd till det mesta såsom busshållplatser, Väsby Centrum, bowlinghall, Nya Vilundabadet, Väsby station med bussar samt tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms central, Uppsala och Arlanda.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13