Mäklare Oscar Stridh

Oscar Stridh

Om mig

Att köpa/sälja bostad är en av livets största affärer. Mitt mål är att göra det till ditt livs bästa affär! För att din bostadsaffär ska bli framgångsrik är den viktigaste nyckeln att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och anpassar försäljningen efter dina behov! Jag brinner för min roll som din mäklare och strävar alltid efter att vara påläst och närvarande, så att du som kund ska känna dig trygg. Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmvägen 58, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Holmvägen 58, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 58, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 58

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby

1 745 000 kr

78 m²

3 rum

4 988 kr/mån
22 372 kr/m²

Med ett centralt läge i Väsby ligger denna välplanerade trea med genomgående renoveringsbehov. Här kan du skapa ditt eget drömboende utifrån en mycket välplanerad planlösning. Trevligt vardagsrum med fransk balkong med utsikt över föreningens fina innergård och två bra sovrum där det ena har utgång till balkongen i perfekt söderläge. Köket har originalinredning och en rymlig matplats vid fönstret. Till detta kommer även ett badrum och ett rymligt förråd. Här kommer du att bo nära den nybyggda minigolf-banan invid Vilundaparken som bjuder på bra löpspår samt Medleybadet (äventyrsbad) och gym. I närområdet finns både skolor och förskolor samt Väsby C med dess stora utbud av butiker som till pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm C, Arlanda och Uppsala. Bra kommunikationer med bland annat buss 565 som går direkt in till Stockholm city samt nattbuss som stannar precis utanför...

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Åsbacksvägen 4B

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby

11 495 000 kr

120 m²

6 rum

1 307 m² tomt

Endast bokade visningar, kontakta fastighetsmäklaren för mer information Uthyrningsmöjlighet med intäkter på upp till 25 000kr/mån. På en plan och solig trädgårdstomt med stora lekytor ligger denna rymliga familjevilla. Du välkomnas till ditt nya hem av en altan med ett soligt läge som tar dig vidare in i huset. När du kliver in över tröskeln möts du ett modernt och genomgående renoverat boende. Här har du de sociala delarna till höger om entrén med ett nyrenoverat kök och ett ljust vardagsrum som rymmer både soffa och matsalsmöbel. I vardagsrummet finns även en murad öppen spis som sprider såväl värme som en hemtrevlig känsla. I den separata sovrumsavdelningen på entréplan finns tre bra sovrum och ett nyrenoverat badrum. En trappa ner finns ytterligare ett sovrum och ett stort allrum. Här nere finns även ett nyrenoverat badrum och ett stort förråd som kan användas som verkstad eller liknande samt en stor klädkammare. Mycket bra läge med närhet till såväl grönområden som barnomsorg och goda kommunikationer. Glädjens trafikplats ligger på gångavstånd och här finns bland annat mataffär (Ica Supermarket), Sibylla, cykelaffär och McDonalds. Välkomna på visning!

  • Premium
Herrgårdsvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Herrgårdsvägen 34

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby

2 275 000 kr

74 m²

3 rum

5 264 kr/mån
30 743 kr/m²

Centralt beläget endast en kort promenad från Väsby Centrum ligger denna fina lägenhet om 74 kvm fördelade över 3 rum och kök. Denna härliga lägenhet andas en sober känsla från golv till tak med vitoljade genomgående golv och ljusa materialval. Köket är stilrent och går helt i vitt med vita arbetsytor samt vita släta luckor. Här finns utgång till en av lägenhetens två balkonger! Det ljusa vardagsrummet erbjuder plats för såväl soffgrupp som arbetsplats alternativt matsalsbord. Från vardagsrummet nås den andra balkongen som ligger i bästa söderläge och är inglasad, vilket förlänger utomhussäsongen. Föreningen har genomgått både fönsterbyte och stambyte, badrummet är helrenoverat med ljust kakel och klinker samt vägghängt porslin och spegelskåp. Välskött förening med många faciliteter för medlemmarna, såsom biltvätthall, bastu och övernattningsrum. Här bor du mycket centralt beläget med gångavstånd till butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana samt så finns det en direktbuss 565 till Stockholm City och från pendeltågsstationen kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala ca 30 min. I källaren på huset finns förråd och två tvättstugor. Hiss i huset och ner källarförrådet och tvättstugan.

  • Balkong
  • Hiss
Odenvägen 6D, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Odenvägen 6D

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby

5 995 000 kr

125 m²

6 rum

894 m² tomt

Nu finns en rymlig enplansvilla på plan tomt med källare om totalt 250 kvm (125+125) i barnvänligt och omtyckt område i Odenslunda. Här bor man med gångavstånd till barnomsorg och kommunikationer samt mataffär och restauranger. Gillar man att vistas i naturen så finns ett motionsspår samt ett utegym i närheten av din nya bostad. Entréplan välkomnar med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där murstocken med öppen spis förhöjer mysfaktorn. Från matplatsen nås den trevliga uteplatsen med ett insynsskyddat rakt söderläge. I separat del avskilt från de sociala ytorna i huset finns sovrummen och ett stort badrum. En trappa ner finns ett allrum med braskamin som även kan användas som ett extra sovrum om behovet finns. Nedre plan används idag som en separat uthyrningsdel.

Visar alla 4