Mäklare Oscar Stridh

Oscar Stridh

Om mig

Att köpa/sälja bostad är en av livets största affärer. Mitt mål är att göra det till ditt livs bästa affär! För att din bostadsaffär ska bli framgångsrik är den viktigaste nyckeln att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och anpassar försäljningen efter dina behov! Jag brinner för min roll som din mäklare och strävar alltid efter att vara påläst och närvarande, så att du som kund ska känna dig trygg. Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nils Åhlins väg 1, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Nils Åhlins väg 1

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
4 783 kr/mån
35 508 kr/m²

Välkommen till en av Väsbys mest attraktiva lägenheter! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och det genomgående ljusinsläppet från många fönsterpartier ger en härlig känsla av ljus och rymd. Från vardagsrummet kliver du ut på den underbara uteplatsen med ett skyddat läge, perfekt i söder där du kan njuta av solen. Genomgående ekparkett och ljusa väggar ger en härlig enhetlig känsla i hela boendet. Här finns ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme som även har tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Här kommer du att bo i med ett mycket centralt läge med gångavstånd till såväl Väsby C med dess stora utbud av butiker som till pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm c, Arlanda och Uppsala. På Nils Åhlins väg bor du på en lummig innergård men utanför dörren har du hela centrumkärnan med allt du kan tänkas behöva i form av service och restauranger. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Uteplats
Centralvägen 21, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Centralvägen 21

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 033 kr/mån
47 079 kr/m²

Endast bokade visningar! Kontakta Fastighetsmäklare Oscar Stridh 0732676711 för visning! Fin och optimalt planerad tvåa med balkong belägen i hjärtat av Väsby med perfekt pendlarläge. Välkommen till denna pedantskötta lägenhet med allt i bästa skick. Hall med gott om garderobsförvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till balkong från vardagsrum. Kök med snickerier i vitt och med del i vitrin. Rymligt sovrum med garderobsförvaring och skjutdörrar. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och tvättpelare. Separat lägenhetsförråd i källaren. Hiss. Ditt nya hem ligger perfekt placerat med gångsavstånd till det mesta såsom Väsby Centrum, Vilunda badet, restauranger, cafeer och Väsby station med bussar samt tåg mot Stockholms C, Arlanda och Uppsala.

  • Balkong
  • Hiss
Alsikegränd 21, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun

Alsikegränd 21

Lägenhet
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 900 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 544 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och praktiska trea i populärt och eftertraktat område. Genomgående parkettgolv och moderna färger ger detta boende en harmonisk känsla och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till social samvaro. Köket går i vitt med bänkskiva i grå laminat med vitt kakel ovanför. Här har du plats för matbord och i vardagsrumsdelen finns plats för soffan där även utgången till balkongen med utsikt över allmänning finns. Ett av de två sovrummen nås från vardagsrummet och det andra nås från hallen. I hallen finns även ingång till klädkammare och till badrummet som är stort och generöst med både tvättmaskin och torktumlare. Populär förening i lugnt och barnvänligt område med närhet till allmänning med ängar, skog och fotbollsplan. Här bor du nära till både natur och kommunikationer med promenadavstånd till både förskola och skolor samt till busshållplats för bussar ner till Väsby Centrum och Väsby station.

  • Balkong
Odenvägen 6D, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Odenvägen 6D

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 995 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
894 m² tomt

Nu finns en rymlig enplansvilla på plan tomt med källare om totalt 250 kvm (125+125) i barnvänligt och omtyckt område i Odenslunda. Här bor man med gångavstånd till barnomsorg och kommunikationer samt mataffär och restauranger. Gillar man att vistas i naturen så finns ett motionsspår samt ett utegym i närheten av din nya bostad. Entréplan välkomnar med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där murstocken med öppen spis förhöjer mysfaktorn. Från matplatsen nås den trevliga uteplatsen med ett insynsskyddat rakt söderläge. I separat del avskilt från de sociala ytorna i huset finns sovrummen och ett stort badrum. En trappa ner finns ett allrum med braskamin som även kan användas som ett extra sovrum om behovet finns. Nedre plan används idag som en separat uthyrningsdel.

Visar alla 4