Mäklare Gustav Sandén

Gustav Sandén

Om mig

Gustav Sandén är en välrenommerad mäklare med lång erfarenhet av att förmedla exceptionella bostäder. Med åren har han byggt upp ett gediget kontaktnät av såväl privatkunder som företag. Med sin proaktivitet, personliga engagemang och kunskap inom branschen, kommer Gustav att säkerställa att ni får en lyckad bostadsaffär, oavsett om ni säljer eller köper. Utmärkelser som ”Årets prestation” och flertalet varma rekommendationer är kvitto på Gustavs väl utförda arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olofsbo 224, Olofsbo, Falkenbergs kommun
  • Ons 1 maj kl 15:00
Olofsbo 224, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 2
Olofsbo 224, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 3

Olofsbo 224

Villa
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
9 000 000 kr
486 + 124 m²
16 rum
2 610 m² tomt

Charmig Hallandslänga från 1860 med B&B och separat lägenhet. Hemmet kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter. Köket är hjärtat av huset och det stora sovrummet är en personlig reträtt med unik karaktär. Utöver boningshuset finns en välrenommerad Bed & Breakfast i en ombyggd Hallandsgård. Fyra bekväma rum, varav ett med jacuzzi, skapar en avslappnad atmosfär. Gemensamma utrymmen och kök ger social samvaro och en separat lägenhet erbjuder privatliv och passar perfekt för långtidsuthyrning. Gården har även restaurangdel, snickarbod/verkstad, syateljé och andra kreativa utrymmen. Strategiskt beläget på kustvägen mellan Falkenberg och Glommen, nära havsbad och cykelleden Kattegattleden. En unik möjlighet för boende och företagande. Välkommen på visning!

  • Premium
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun, bild 2
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun, bild 3

Gunnarp 404

Villa
Gunnarp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 995 000 kr
240 + 138 m²
9 rum
8 301 m² tomt

Unik möjlighet att äga en charmig fastighet med en fantastisk fantastisk tomt utmed Ätran, perfekt för den stora familjen eller som potenitiellt B&B omgivet av naturskön grönska. Här har du din egen lilla oas med mark som sträcker sig längs Ätran. Detta är den perfekta platsen för dig som drömmer om en fridfull tillvaro med närheten till naturen. Nervid vattnet finns även en liten stuga, perfekt ställe för en sommargrillning i trevligt sällskap. Här avnjuter du bäst de fina sommarkvällarna invid det strömmande vattnet med utsikt över omgivningen. På fastigheten finns även ett fristående garage. Denna charmiga fastighet byggdes ursprungligen 1866 och utökades 1909, för att senare renoveras 1980. Från början var detta en skola som senare kom att användas som banklokal, en fastighet med många möjliga användningsområden. Med dess unika historia är detta ett hem med en särskild karaktär. Här finns flera ingångar och avdelningar som gör att detta hem kan användas både som bostad och för olika verksamheter såsom exempelvis kontor eller ateljé. Här har du en gyllene möjlighet att äga en fastighet som låter dig leva i harmoni med naturen, samtidigt som du har bekvämligheten av närhet till service, affärer, bank och en mängd fritidsaktiviteter som erbjuds i det livfulla Ätran-området. Detta hem ger dig chansen att leva unikt på en plats där kreativiteten får utrymme att blomstra. Välkommen hem till en fridfull och naturskön tillvaro som du kommer att älska!

  • Premium
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun, bild 2
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun, bild 3

Gisselstadsvägen 21

Villa
Ljungby, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
3 895 000 kr
235 + 55 m²
8 rum
2 545 m² tomt

Upptäck denna drömvilla i Ljungby, endast 15 minuter från Falkenberg. Denna charmiga villa strålar av snickarglädje och är perfekt belägen med en underbar lantlig utsikt på en generös tomt, utrustad med hiss för maximal bekvämlighet. Med en boyta på cirka 235 kvm erbjuder villan 8 rum och kök. Den separata byggnaden inkluderar garage, hobbyrum och gästrum. Den friköpta tomten om hela 2545 kvm är vackert anlagd och barnvänlig. Entréplanet välkomnar dig med en hall, badrum med dusch, ett charmigt kök med vedspis, matplats, en härlig matsal, vardagsrum, ett uterum, tvättstuga och groventré. Övre planet erbjuder en hall, 5 sovrum samt ett stort och lyxigt badrum med badkar. Här i området avgår/ankommer både skolbussar samt direktbussar morgon till kväll, busshållsplatsen nås på ca 5 min promenad. I Ljungby finns Ljungbyskolan (F-6), Ljungby förskola samt fritidshem. Närhet till bad i Ljungsjön. Denna unika fastighet har genomgått noggrant planerade renoveringar och tillbyggnader under årens lopp. Ett tillfälle att äga ett hem där varje detalj visar kärlek och omsorg. Här väntar ett hus som imponerar. Välkomna på visning!

  • Premium

Visar alla 3