Mäklare Carina Sjölund

Carina Sjölund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ugglestigen 12, Sundänge, Köpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr
Ugglestigen 12, Sundänge, Köpings kommun, bild 2
Ugglestigen 12, Sundänge, Köpings kommun, bild 3

Ugglestigen 12

Villa
Sundänge, Köpings kommun
1 495 000 kr
59 m²
3 rum
1 792 m² tomt

Stig in i detta strålande ljusa och välskötta boende omgivet av grönska och lugn, med Västlandasjön inom bekvämt räckhåll. Denna stuga av permanentstandard välkomnar dig med en hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter genom garderober. Det trivsamma vardagsrummet med en öppen planlösning mot köket skapar en känsla av rymd och gemenskap. En braskamin tillför både värme och atmosfär till rummet. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till ett rymligt inglasat uterum och ett större trädäck där ett lyxigt spabad väntar på att ge dig avkoppling och njutning. Denna bostad rymmer även två rogivande sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin för extra bekvämlighet. Utanför väntar en underbar trädgård med en ogenerat läge som bjuder in till lek, odling och avkoppling. Här finns gott om utrymme för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Dessutom ingår två förråd för praktisk förvaring. Med kommunalt vatten, ventilation med FTX och fiberanslutning är detta boende en idyll året runt. Här kan du njuta av moderna bekvämligheter samtidigt som du omges av naturens skönhet och stillhet. Sundänge är beläget pittoreskt intill Västlandasjön, här bor du i en trivsam gemenskap av omkring 300 fastigheter. Sommartid blir området ännu mer levande, med en öppen handelsbod och ett sprudlande föreningsliv som kryddar tillvaron med evenemang från midsommarfirande till festliga pubaftnar. Båtlivet lockar många, och här erbjuds unika möjligheter med chansen att hyra egen båtplats. Utforska Västlandasjön i ditt eget tempo! För dina vardagliga behov ligger Kolsva bara ca en mil bort. Detta levande brukssamhälle erbjuder en mängd bekvämligheter såsom mataffär, apotek, restauranger, vårdcentral, skola, förskola och badhus. I från storstadspulsen i centrala Stockholm tar du dig med bil till idyllen Sundänge på endast ca 2h. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
Solvändegatan 6E & F, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 5 maj
Solvändegatan 6E & F, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Solvändegatan 6E & F, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Solvändegatan 6E & F

Radhus
Gideonsberg, Västerås kommun
3 500 000 kr
134 + 25 m²
8 rum
6 969 kr/mån
26 119 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt och påkostat boende med gavelläge och egen uteplats med swimspa. En halv trappa upp på entréplan hittar du två sovrum, ett helkaklat badrum samt det härligt sociala och inbjudande köket som har öppen planlösning mot vardagsrummet. Härifrån når du den trivsamma generösa uteplatsen delvis under tak. Det lyxiga swim spa´t sätter verkligen pricken över i:et. Här njuter du året om! På övre plan finner du tre sovrum, allrum samt ett generöst helkaklat badrum med separat utrymme för tvättmaskin/torktumlare. Möjlighet finns att ta ner väggen som säljarna satt upp mellan sovrum och allrum om man vill ha ett större rum. Källarplanet bjuder på plats för arbetshörna samt ett perfekt biorum eller varför inte inreda ett rogivande sovrum. Här finns även praktiska förrådsutrymmen. Här bor du lugnt och familjevänligt med trivsamma grönytor och charm samtidigt som du bor centralt med endast ca 10 min promenad till City. I området finns det mesta såsom förskolor, skolor, mataffär, idrottsanläggningar, goda bussförbindelser mm Det här är ett unikt tillfälle perfekt för den stora familjen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bergslagsvägen 119B, Kolsva, Köpings kommun

Bergslagsvägen 119B

Lägenhet
Kolsva, Köpings kommun
270 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 721 kr/mån
3 649 kr/m²

Denna fantastiska 3:a, bekvämt belägen endast en halv trappa upp, är en oslipad diamant som väntar på att bli ditt nya hem. Ursprungligen är detta en 2:a och en 1:a ihopslagna, vilket skapar en rymlig och flexibel boendemiljö där endast din fantasi sätter gränserna. Du välkomnas av en ljus och välkomnande hall som erbjuder generös förvaring genom garderober. Köket har en charmig matplats intill fönstret. Master bedroom imponerar med sin egen WC och rymlig walk-in closet, medan det andra sovrummet också erbjuder gott om förvaringsmöjligheter via garderober. Badrummet är praktiskt och rymligt nog för en tvättmaskin för den som så önskar. Det generösa vardagsrummet leder ut till en möblerbar balkong där du kan njuta av lugna morgnar eller härliga kvällar utomhus. Välskött förening där även hushållselen ingår i månadsavgiften. I Kolsva finns mataffär, restauranger, vårdcentral, skola och förskola, samt ett badhus för avkoppling och rekreation. För den aktiva finns flera idrottsföreningar att engagera sig i, och vid Hedströmmen finns en kommunal badplats med en sandstrand att njuta av under sommarmånaderna. Bra geografiskt läge med närhet till busshållplats. Med bil tar det endast ca 10 min till Köping och E18. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en levande och trivsam miljö. Varmt välkommen på visning för att upptäcka allt denna bostad har att erbjuda!

  • Balkong
Haga parkgata 23A, Haga, Västerås kommun
  • Tor 25 apr

Haga parkgata 23A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 309 kr/mån
20 306 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade 2:a och låt dig omslutas av dess ljusa och inbjudande atmosfär. Perfekt belägen högst upp i huset, bjuder denna bostad in till lugn och harmoni. En välkomnande hall leder dig vidare till det ljusa och trivsamma köket, komplett med en mysig matplats intill fönstret. Det rogivande sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter via garderober och i det generösa vardagsrummet strömmar ljuset in genom fönstren och skapar en inbjudande atmosfär. Härifrån leder en dörr ut till den möblerbara balkongen där du kan njuta av soliga dagar eller stilla kvällar. Utöver detta finner du även ett fräscht helkaklat badrum. Denna pärla är en del av en välskött förening och erbjuder en attraktiv adress med närhet till allmänna kommunikationer samt bekvämt cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Knotavägen 18 VÄSTERÅS, Bjurhovda, Västerås kommun

Knotavägen 18 VÄSTERÅS

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
380 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 683 kr/mån
9 500 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade etta som karaktäriseras av ett trivsamt och rymligt vardagsrum med plats för sovrumsdel, ljust kök, badrum utrustat med tvättmaskin samt god förvaring i lägenheten via flertalet garderober. Stabil förening. Närhet till det mesta såsom mataffär, bensinstation, skogsområde och elljusspår. Bra bussförbindelser. Varmt välkommen på visning! Digitalt prospekt: https://epaper.webtopsolutions.com/2024/448435/

Haga parkgata 15A, Haga, Västerås kommun
  • Sön 28 apr

Haga parkgata 15A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 395 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
6 245 kr/mån
20 515 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta gavel-3:a bekvämt placerad endast en halv trappa upp! Stig in genom den välkomnande hallen där du genast känner dig hemma. Det moderna och stilrena köket bjuder in till både matlagning och sociala stunder med sina eleganta ytor och smarta förvaringslösningar. Det fräscha och helkaklade badrummet är även utrustat med en tvättmaskin och är en oas för avkoppling och välbefinnande. Här kan du njuta av lugnande stunder och vardagslyx. Härligt ljusinsläpp via fönster. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp via flera fönster. Här finns även utgång till den mysiga balkongen där du kan njuta av soliga dagar. Boendet erbjuder även två rogivande sovrum, varav ena med god förvaring via garderobsvägg. Välskött förening där stamrenovering gjorts så sent som 2021. Här bor du på en attraktiv adress med närhet till allmänna kommunikationer och bekvämt cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Bondegatan 4, Kungsör, Kungsörs kommun

Bondegatan 4

Villa
Kungsör, Kungsörs kommun
1 750 000 kr
84 + 85 m²
5 rum
918 m² tomt

Välkommen till denna underbara familjevilla! Denna charmiga villa är det perfekta hemmet för dig och din familj. Med en välplanerad layout och generösa utrymmen, erbjuder detta hus en bekväm och trivsam livsstil. Entréplanet öppnar upp för en rymlig och ljus atmosfär. Här finner du ett härligt vardagsrum som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Köket är det hjärta av hemmet och kommer med en fantastisk utgång till den stora altanen - delvis under tak. Det är den perfekta platsen för sommarens grillkvällar och avslappnade frukostar. Dessutom hittar du tre rogivande sovrum på detta plan, perfekta för hela familjen. Källarplanet ger ännu mer utrymme och flexibilitet. Här finns ett generöst sovrum eller gillestuga där du kan skapa ditt eget privata utrymme för underhållning eller avkoppling. Tvättstuga, extra WC, pannrum och förrådsutrymmen gör vardagen smidig och organiserad. Dessutom har du direktutgång till husets garage, vilket är både praktiskt och bekvämt. Den generösa trädgårdstomten erbjuder gott om plats för lek, odlingar och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa vackra minnen med din familj. Läget är fantastiskt med närhet till allt du behöver. Naturen och rekreation finns bara en kort promenad bort, och du har bekvämt promenadavstånd till vårdcentral, apotek, skolor, förskolor och butiker. Dessutom är pendlingsmöjligheterna till större städer som Eskilstuna, Örebro, Västerås och Stockholm utmärkta. Denna villa är full av potential och väntar på att bli ditt nya hem. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Bergslagsvägen 117B, null, Köpings kommun

Bergslagsvägen 117B

Lägenhet
Köpings kommun
250 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 758 kr/mån
4 950 kr/m²

Hjärtligt välkommen till en bostad där atmosfären andas både komfort och stil. Denna 2:a i Kolsva öppnar upp en värld av ljusa, harmoniska utrymmen som genast känns som hemma. Från den första foten in i den inbjudande hallen märks omsorgen i varje detalj. Här finner du inte bara praktisk avhängning, utan även smart förvaring via generösa garderober. Följ flödet vidare in till ett kök som andas modern enkelhet – med en matplats invid fönstret, redo för mysiga måltider i dagsljusets sken. Sovrummet är rogivande och erbjuder en plats för lugn och återhämtning. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter via garderober. Och för de stunder när du önskar avkoppling eller kanske sällskap, leder vardagsrummet dig rakt ut till en balkong som bara väntar på att bli din personliga fristad. Ett praktiskt badrum kompletterar denna pärla, och när det gäller förvaring, har du både vinds- och källarförråd till ditt förfogande. Lägenheten tillhör en välskött förening där till och med hushållselen ryms inom avgiften. I Kolsva bor du med närhet till vardagens bekvämligheter som mataffärer och restauranger, till skolor, vårdcentral och idrottsanläggningar. Köping når du med bil på ca 15 min. P-plats, 50 kr/mån ingår om köparen önskar. Även möjligt att ta över möbler enligt överenskommelse med säljaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 8