Mäklare Andreas Palmqvist

Andreas Palmqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Sörgårdarna 4, null, Härjedalens kommun
 • 15 lediga bostäder

Brf Sörgårdarna 4

Lägenhet
Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 900 000 kr

77 m²

4 rum

4 088 kr/mån

Nu kommer Brf Sörgårdarna 4 - Ett nyproduktionsprojekt om 22st bostadsrätter med hög kvalitet intill Vemdalsskalets torg och skidområde, endast ett stenkast från allt vad Skalet har att erbjuda! Läget ger dig också direktaccess till längdspåren som tar dig vidare med fina vyer genom destinationen. På torget finns restauranger, inredningsbutik, livsmedel, afterski, skiduthyrning och Skistarshop. Bostäderna om ca 73 till 81 kvm planeras med fyra rum och kök varav tre sovrum, två badrum med dusch, bastu, balkong eller uteplats samt vedeldad kamin. Det finns även kombimaskin för tvätt & tork, torkskåp samt individuella skidförråd inomhus enligt ritning. Här erbjuds moderna boenden i hög kvalitet med vattenburen golvvärme via bergvärme, kök från Marbodal, helkaklade badrum, enstavigt parkettgolv, fiber samt bra funktion och planlösning - allt som kan tänkas behövas för din vistelse i fjällen! Brf Sörgårdarna 4 kommer klassificeras med Miljöbyggnad silver vilket innebär 20% lägre energiförbrukning än energikraven enligt BBR. Bofaktablad med planritningar ligger under dokument på respektive lägenhet. Så här tecknar du i Brf Sörgårdarna 4: - I dagsläget reserverar du den lägenhet du vill gå vidare med. Det innebär att du har företräde på just den lägenheten inför tecknande av bindande avtal. - Så snart föreningens kostnadskalkyl är intygsgiven går vi vidare med bindande förhandsavtal. I detta skede erläggs en handpenning om 100 000 kr när föreningen mottagit tillstånd från bolagsverket att ta emot förskott. - Upplåtelse beräknas ske Q4 2024 med tillträde från Q1 2025. Slutliga köpeskillingen erläggs i samband med tillträdet. OBS, Renderingarna skall endast ge en överskådlig bild av hur husen kommer att se ut men kan avvika från det verkliga resultatet. Läs tillhörande material noggrant för att se byggnadssätt och material.

 • Nybyggnadsprojekt
Vemdalsskalet Skalsbyn 16, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Skalsbyn 16

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 100 000 kr

54 m²

4 rum

2 257 kr/mån

57 407 kr/m²

Äntligen kommer en lägenhet i Brf Skalsbyn ut till försäljning. I bästa läge finns denna klassiska bostad intill skidbacken med ski-in/ski-out och allt vad Skalets Torg har att erbjuda. Bra funktion med tre sovrum, allrum/kök i öppen planlösning, badrum samt balkong i söderläge som ger familjen plats att umgås. Eller varför inte hyra ut med möjlighet till goda intäkter de veckor du inte är på plats själv. Med en lägenhet i Skalsbyn får du direkt access till Skalets Torg med riktigt bra afterski, restauranger, skidshop, hotell och matbutik. En kort promenad bort finns spårcentralen med flera mils längdåkning i destinationen. Härifrån går också vesslan upp till Jaktstugan för dig som vill avnjuta en god fika till magnifik utsikt. Precis som på vintern så erbjuder Vemdalsskalet en hel del aktiviteter under sommaren. Bland annat har du tillgång fiske uppe vid Varggranstjärnen, cykling, bärplockning och fantastisk vandring. På skalet kan du kombinera vandring med ett koncept som kallas ”finn fem fall” vilket innebär att man går fem vandringsleder för att besöka fem vattenfall på olika platser. På Skalets torg hittar du en rad olika aktiviteter som tennis, basket och en trampbilsbana. Strax ovanför torget vid barnbacken hittar du en pumptrack och två flowtrail – en perfekt aktivitet för hela familjen! Denna bostad överlåtes möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter och stylingprodukter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

 • Balkong
Solbacksvägen 19, Storhogna, Bergs kommun

Solbacksvägen 19

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Bjurfors Vemdalen

2 250 000 kr

888 m² tomt

För er som letat tomt i Storhogna kan vi nu med glädje presentera en obebyggd fastighet på Soltoppen - Storhognas nya premiumområde. Här kan du bli ett med naturen och bygga ditt egna fritidsboende på en trivsam tomt omgiven av fin fjällnatur med direkt närhet till längdåkning och skoterleder. Här finns också via anslutningsspår i området access till den alpina skidåkningen i Storhogna/Klövsjö som tillsammans med Vemdalsskalet och Björnrike bildar det välkända destination Vemdalen. Du hittar också Storhogna Högfjällshotell & Spa ca 2 km från tomten som erbjuder spa, restaurang och en rad olika aktiviteter för både stora och små. I Storhogna finns också M-huset där det finns möjlighet att äta god mat, lyssna på livemusik, spela bowling, biljard, shuffleboard eller bara avnjuta en härlig stund i deras relaxavdelning. Med andra ord finns det någonting för hela familjen. I priset för tomten ingår en anslutning för VA och el. Detaljplanen medger en byggrätt om totalt 200kvm BYA i ett plan + vind varav huvudbyggnaden högst får uppta 140kvm BYA och komplementbyggnad högst 60kvm. Tomten får bebyggas med högst en huvudbyggnad och två komplementbyggnader. Max två lägenheter per tomt. Uppgifterna är tagna från detaljplanen och du bör noggrant läsa igenom detaljplanen om vad som är gällande för tomten.

Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Grizzlyvägen 5C

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 735 000 kr

90 m²

4 rum

3 488 kr/mån

41 500 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad hörnlägenhet i nya etappen av de populära lägenheterna på Grizzlyvägen i Björnrike. Bostaden om 90 kvm erbjuder en hög kvalitet med en öppen och social planlösning med tre sovrum, två helkaklade badrum, bastu med formsågade bänkar, kök i bra standard samt enstavigt parkettgolv från Boen. Bostaden går i gråa toner som samsas med träpanel vilket skapar en ombonad känsla. Kaminen är centrerad i bostaden och ger den självklara mysfaktorn. Här bor du med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget. I lägenheten finns även fiber samt nyckelfritt låssystem vilket ger ett modernt boende. Denna lägenhet har egen parkering med carport samt motorvärmaruttag och laddstolpe (11kW). Med lägenhet på Grizzlyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud. Vemdalen går mer och mer mot en året runt destination och med planerad inflytt i juni får du en möjlighet att uppleva den fina fjällnaturen och vad den har att erbjuda även på sommaren. Bostaden överlåtes möblerad och utrustad med reservation för stylingprodukter. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

 • Premium
 • Uteplats
Smebackenslingan 51 B, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Smebackenslingan 51 B

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

3 958 kr/mån

42 786 kr/m²

AVGIFTSFRITT RESTEN AV ÅRET! Tecknar du dig för en bostad i Brf Funäs Fjällby 1 erbjuder projektören dig avgiftsfritt under 2023 gällande avgiften till föreningen. Välkommen till Kåvans bästa skidläge! - Fullt möblemang och husgeråd inkluderat - Fast pris - Tillträde omgående - Ski-in/ski-out Nu kan vi tillsammans med BoNorr presentera dessa skidåkarlägenheter med riktigt bra ski-in/ski-out läge i populära Kåvan, Funäsdalen. Här kan du hoppa på skidorna precis vid husknuten och avnjuta en härlig dag i backen. Bostäderna om 70 kvm har en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, gäst-wc i anslutning till hallen, kök från Ballingslöv samt badrum med bastu, tvättmaskin och torkskåp. Möbler och husgeråd ingår i alla lägenheter till ett värde av 200 000 kr. Med andra ord är dessa lägenheter med fantastiskt läge redo för dig att flytta in i och börja använda så fort det är tillträde. Det är vattenburen golvvärme i alla lägenheter och varje bostad har en egen frånluftsvärmepump med möjlighet till övervakning och styrning via app. Husen kommer också från en lokal husfabrik vilket känns extra roligt. Föreningen kommer även ha möjlighet till elbilsladdning via en gemensam laddstolpe som är appstyrd. Bostäderna ligger vid Kåvan gästcenter och här kan du bland annat köpa skipass, fika eller äta en god lunch. Funäsdalen och Funäsfjällen erbjuder bland annat Skandinaviens största skidområde med 136 nedfarter, randoné och offpist, fantastiska längdspår, fina skoterleder, myskoxesafari och massa andra spännande aktiviteter. På sommaren kan du njuta av fina vandringsleder, cykling och bra fiske. Detaljplanen medger även torg- och servicebyggnader i området vilket på sikt kan skapa en väldigt trevlig torgmiljö intill projektet. Tack vare Funäsdalens fina utbud av aktiviteter samt lägenheternas planlösning och möblemang lämpar sig lägenheterna bra för uthyrning med möjlighet till bra intäkter. Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade. Se bifogad materiallista, möbelpaket och husgerådslista. Nedan kan ni klicka er in i Bonorrs projektsida. Där finns bostadsväljare där ni på ett smidigt sätt kan klicka på den bostaden som ni är intresserad av och få mer information om just den specifika bostaden samt se status på bokningar. https://bonorr.se/projekt/brf-funas-fjallby-1/ Tillträde enligt överenskommelse! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Vemdalsskalet Östra Skalportsvägen 7, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Östra Skalportsvägen 7

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

5 950 000 kr

165 m²

5 rum

1 053 m² tomt

Varmt välkomna till ett nybyggt och påkostat fritidshus en promenad bort från Skalstorget. Huset om ca 165 kvm fördelat på 1,5 plan ger en bra funktion för hela familjen. Här är det öppen och social planlösning mellan kök, matplats och allrum, 3 sovrum, badrum och separat relaxavdelning samt ett stort loft för barnen att hänga på. Bostaden är byggd med naturliga material och isolering vilket gör att huset andas på ett bra sätt och ger ett trivsamt inomhusklimat. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Intill huset går fina längdspår som tar dig till antingen Storhogna, spårcentralen eller varför inte en tur upp till Jaktstugan som erbjuder en sagolik fjällnatur och gott fika. Skoterleder finns i närhet till bostaden och om man gillar att åka alpin skidåkning har du närhet till skalet med sittliften Skalets express som tar dig upp i Vemdalsskalets skidområde. Skalets torg erbjuder också butiker, skidhyra, restauranger, café, afterski, inredningsbutik och ICA-butik. Allt du behöver för en trivsam fjällvistelse! Precis som på vintern så erbjuder Vemdalsskalet en hel del aktiviteter under sommaren. Bland annat har du tillgång fiske uppe vid Varggranstjärnen, cykling, bärplockning och fantastisk vandring. På skalet kan du kombinera vandring med ett koncept som kallas ”finn fem fall” vilket innebär att man går fem vandringsleder för att besöka fem vattenfall på olika platser. På Skalets torg hittar du en rad olika aktiviteter som tennis, basket och en trampbilsbana. Strax ovanför torget vid barnbacken hittar du en pumptrack och två flowtrail – en perfekt aktivitet för hela familjen! Bostaden överlåtes omöblerad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsförfrågan!

Smebackenslingan 55 C, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Smebackenslingan 55 C

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

3 958 kr/mån

42 786 kr/m²

Välkommen till Kåvans bästa skidläge! - Fullt möblemang och husgeråd inkluderat - Fast pris - Tillträde omgående - Ski-in/ski-out I tider av förändring står BoNorr stadigt vilket ger en extra trygghet för dig som köpare. Upphandlad entreprenad till fast pris utan indexering, hustillverkning in house, inkluderat möblemang och husgeråd samt att inga förskott tas ut är bara några av fördelarna i detta projekt. Byggnationen följer tidsplanen och tillträdet på första huset sker omgående - perfekt inför kommande vintersäsong. Tillsammans med BoNorr kan vi presentera dessa skidåkarlägenheter med riktigt bra ski-in/ski-out läge i populära Kåvan, Funäsdalen. Här kan du hoppa på skidorna precis vid husknuten och avnjuta en härlig dag i backen. Bostäderna om 70 kvm har en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, gäst-wc i anslutning till hallen, kök från Ballingslöv eller likvärdigt samt badrum med bastu och tvättmaskin. Möbler och husgeråd ingår i alla lägenheter till ett värde av 200 000 kr. Med andra ord är dessa lägenheter med fantastiskt läge redo för dig att flytta in i och börja använda så fort det är tillträde. Det är vattenburen golvvärme i alla lägenheter och varje bostad har en egen frånluftsvärmepump med möjlighet till övervakning och styrning via app. Husen kommer också från en lokal husfabrik vilket känns extra roligt. Föreningen kommer även ha möjlighet till elbilsladdning via en gemensam laddstolpe som är appstyrd. Bostäderna ligger vid Kåvan gästcenter och här kan du bland annat köpa skipass, fika eller äta en god lunch. Funäsdalen och Funäsfjällen erbjuder bland annat Skandinaviens största skidområde med 136 nedfarter, randoné och offpist, fantastiska längdspår, fina skoterleder, myskoxesafari och massa andra spännande aktiviteter. På sommaren kan du njuta av fina vandringsleder, cykling och bra fiske. Detaljplanen medger även torg- och servicebyggnader i området vilket på sikt kan skapa en väldigt trevlig torgmiljö intill projektet. Tack vare Funäsdalens fina utbud av aktiviteter samt lägenheternas planlösning och möblemang lämpar sig lägenheterna bra för uthyrning med möjlighet till bra intäkter. Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade. Se bifogad materiallista, möbelpaket och husgerådslista. Nedan kan ni klicka er in i Bonorrs projektsida. Där finns bostadsväljare där ni på ett smidigt sätt kan klicka på den bostaden som ni är intresserad av och få mer information om just den specifika bostaden samt se status på bokningar. https://bonorr.se/projekt/brf-funas-fjallby-1/ Tillträden: Hus 2 - omgående Hus 3 - 27 januari 2023 Hus 1 - 24 februari 2023 Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Vemdalsskalet Äventyrsstigen 20A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Äventyrsstigen 20A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

4 750 000 kr

80 m²

4 rum

2 974 kr/mån

59 375 kr/m²

Med glädje kan vi äntligen presentera denna lägenhet med Vemdalens bästa skidläge. I denna skidåkarlägenhet är du bokstavligen mitt i skidbacken och du bor med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm fjällvistelse. Lägenheten om 80 kvm erbjuder tre sovrum med totalt åtta bäddar, en öppen planlösning mellan kök, allrum och matplats samt två badrum varav det ena med bastu. Perfekt för den större familjen eller för uthyrning. Bostaden har också kamin, altan mot skidbacken och genomgående vattenburen golvvärme i alla rum. Högåsvillorna är ett koncept framtaget av skidåkare för skidåkare. Samtliga bostäder är placerade med äkta ski-in/ski-out eftersom det skapats en skidbacke genom området. Lägenheterna har också smarta planlösningar för att optimera upplevelsen för dig som ägare och dina gäster när ni vistas i bostaden på skidsemestern. Alla bostäder har också bra access till längdskidåkning med förbindelsespår till Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Förutom direkt access till skidbacken har du gångavstånd ner till Skalets Torg som erbjuder restauranger, hotell, gym, skishop, afterski, inredningsbutik och ICA. Bostaden är fri från uthyrningsavtal och överlåtes fullt möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Brf Olen 1, null, Härjedalens kommun

Brf Olen 1

Lägenhet
Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 340 000 kr

87 m²

4 rum

2 454 kr/mån

Brf Olen 1 - Ett fjällboende för dig med lite högre krav. Tillsammans med EMAB Fastigheter kan vi nu presentera första etappen med 20 unika lägenheter signerat Jordens Arkitekter. Som en förlängning av den levande byn Funäsdalen uppförs Olen - det optimala boendet för permanentboende likväl som för fritidsändamål. Här får du ett unikt läge i sydväst mot sjön med utsikt över Skarvarna samtidigt som du har en kort promenad från Funäsdalen Torg med restauranger, butiker och gondol-liften upp till Funäsdalsbergets topp. Med andra ord ett av få ställen i Funäsdalen där du kan ställa bort bilen och ändå ha åtkomst till hela byns utbud! Bostäderna om 1 till 4 RoK är mellan 36-113 kvm och passar allt från förstagångsköparen till den stora familjen där kvalitet, arkitektur, funktion och hållbart tänk står i centrum. Vare sig det är vinter med fantastisk skidåkning, både utförs och på längd, skoteråkning eller sommar med mountainbike, vandring, fiske eller kanot finns någonting för alla - året om! Bostäderna har genomgående hög kvalitet på material och utförande. Golven kläs i borstad gran och sågat golvtegel som även finns på alla öppna spisar. Kök och förvaring är platsbyggt av lokala hantverkare och badrummen blandar kakel/klinker med våtrumsfärg för att skapa en ombonad känsla. Enorma fönster med djupa fönsternischer ger ett otroligt ljusinsläpp samtidigt som det ger sittytor att sitta och blicka ut över fjällnaturen. Vissa bostäder har även ett praktiskt loft som fungerar perfekt till extra sovplatser eller soffhäng för barnen. När man tagit fram Olen är det med tanke på miljö och tradition. Området ska kännas som Funäsdalen i en traditionell men också modern tappning som skapar ett bekvämt boende. Här är det bland annat massiva stommar i KL-trä av senvuxen gran, återbrukat tegel, halvmeter hög fjällpanel på fasaden och snickerier av lokala hantverkare. Man har också satsat på gemensamhet. Bottenplanen i husen har relax med bland annat bastu och öppen spis som ger möjlighet till socialt umgänge och på innergården finns vindskydd och grillytor. Bottenplanen har även bland annat tvättstugor, stora egna förråd och skidrum - perfekt för den som vill bo året runt. Läs mer om projektet och se aktuellt bokningsläge, planritningar med mera på https://brfolen.se/ I den levande fjällbyn Funäsdalen hittar du en rad olika äventyr och upplevelser såväl sommar som vinter. Här finns möjlighet till fantastisk utförsåkning och välpreparerade längdspår, vandring, fjällcykling och fiske i fjällsjöar. Här bor du mitt i händelsernas centrum och med närhet till matbutiker, affärer, caféer och mysiga restauranger. Beräknad tid för upplåtelse är Q1 2024 och tillträde är från Q1 2024. Det är inte för intet att Funäsdalens Stadsarkitekt tyckte det var kul att få granska ritningar som kan bli några av de finaste husen i Funäsdalen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

 • Nybyggnadsprojekt
Vemdalsskalet Källvägen 18B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Källvägen 18B

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 495 000 kr

76 m²

4 rum

2 737 kr/mån

45 987 kr/m²

Nu kan vi med glädje presentera denna fantastiska lägenhet om 76kvm på Skalspasset. Denna souterränglägenhet har ett fantastiskt ski in/ski out-läge på populära Skalspasset. Då du har skidåkningen precis utanför blir detta boende perfekt för att kunna trivas med hela familjen i en härlig fjällmiljö. Du bor också med direkt närhet till restaurang Passet och sittliften passexpress som tar dig hela vägen upp på toppen där du kan välja fritt mellan många fina nedfarter i olika svårighetsgrader. Denna lägenhet har en genomtänkt och social planlösning med kök/allrum i öppen planlösning, tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med bastu samt gäst-wc och altan med utsikt över Klockarfjället. Här har man valt kvalitativa materialval med bland annat kök och garderober från Ballingslöv samt enstavigt parkettgolv som är enhetligt för hela lägenheten. Det är vattenburen golvvärme i hela lägenheten och utöver detta finns också en fullstor diskmaskin, torkskåp och kombinerad tvätt-/torktumlare som ger ett bekvämt boende. På populära Skalspasset har du direkt access till skidåkning som förgrenas från Passet till Klockarfjället och vidare på Vemdalsskalet. Här finns även bland annat Skistar shop och restauranger att tillgå. OBS, bilderna är exempelbilder från en tidigare etapp och skiljer sig delvis från aktuell lägenhet. Bostaden överlåtes omöblerad. Vart välkomna att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar!

 • Uteplats
Funäs Fjällby 1, null, Härjedalens kommun

Funäs Fjällby 1

Lägenhet
Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

3 958 kr/mån

PRODUKTIONEN PÅGÅR FÖR FULLT OCH PROJEKTET FÖLJER TIDSPLAN! - Fullt möblemang och husgeråd inkluderat - Fast pris - Första tillträde sker omgående - Ski-in/ski-out I tider av förändring står BoNorr stadigt vilket ger en extra trygghet för dig som köpare. Upphandlad entreprenad till fast pris utan indexering, hustillverkning in house, inkluderat möblemang och husgeråd samt att inga förskott tas ut är bara några av fördelarna i detta projekt. Byggnationen följer tidsplanen och tillträdet på första huset är redan nu - perfekt till vintersäsongen. Tillsammans med BoNorr kan vi presentera dessa skidåkarlägenheter med riktigt bra ski-in/ski-out läge i populära Kåvan, Funäsdalen. Här kan du hoppa på skidorna precis vid husknuten och avnjuta en härlig dag i backen. Bostäderna om 70 kvm har en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, gäst-wc i anslutning till hallen, kök från Ballingslöv samt badrum med bastu och tvättmaskin. Möbler och husgeråd ingår i alla lägenheter till ett värde av 200 000 kr. Med andra ord är dessa lägenheter med fantastiskt läge redo för dig att flytta in i och börja använda så fort det är tillträde. Det är vattenburen golvvärme i alla lägenheter och varje bostad har en egen frånluftsvärmepump med möjlighet till övervakning och styrning via app. Husen kommer också från en lokal husfabrik vilket känns extra roligt. Föreningen kommer även ha möjlighet till elbilsladdning via en gemensam laddstolpe som är appstyrd. Bostäderna ligger vid Kåvan gästcenter och här kan du bland annat köpa skipass, fika eller äta en god lunch. Funäsdalen och Funäsfjällen erbjuder bland annat Skandinaviens största skidområde med 136 nedfarter, randoné och offpist, fantastiska längdspår, fina skoterleder, myskoxesafari och massa andra spännande aktiviteter. På sommaren kan du njuta av fina vandringsleder, cykling och bra fiske. Detaljplanen medger även torg- och servicebyggnader i området vilket på sikt kan skapa en väldigt trevlig torgmiljö intill projektet. Tack vare Funäsdalens fina utbud av aktiviteter samt lägenheternas planlösning och möblemang lämpar sig lägenheterna bra för uthyrning med möjlighet till bra intäkter. Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade. Se bifogad materiallista, möbelpaket och husgerådslista. Nedan kan ni klicka er in i Bonorrs projektsida. Där finns bostadsväljare där ni på ett smidigt sätt kan klicka på den bostaden som ni är intresserad av och få mer information om just den specifika bostaden samt se status på bokningar. https://bonorr.se/projekt/brf-funas-fjallby-1/ Beräknad tid för upplåtelse och tillträde är från Q4 2022 till Q1 2023. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11