Mäklare Einar Granberg

Einar Granberg

Om mig

För mig är det viktigt att kundens behov syns och hörs. Genom min positiva inställning och mitt personliga engagemang hjälper jag dig genom hela processen för att nå en lyckad bostadsförsäljning. Eftersom varje bostadsförsäljning inte är den andra lik är det viktigt att din försäljning görs med trygghet och rätt förutsättningar. Med min höga tillgänglighet, servicekänsla, lyhördhet och gedigna kunskaper hoppas jag att få hjälpa dig med en av livets största affärer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rödkålsgatan 18, Åkeshall, Ystads kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30
Rödkålsgatan 18, Åkeshall, Ystads kommun, bild 2
Rödkålsgatan 18, Åkeshall, Ystads kommun, bild 3

Rödkålsgatan 18

Villa
Åkeshall, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 295 000 kr
119 + 13 m²
4 rum
431 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad på Rödkålsgatan 18. Här bjuds det in till ett harmoniskt och familjevänligt boende i ett souterränghus med två våningar. Här är vardagslivet enkelt och bekvämt, omgivet av grönska och lugn, perfekt för den moderna familjen som söker det bästa av både natur och stadsliv. På entréplan möts du av ett ljust och öppet vardagsrum, perfekt för avkoppling och samvaro med familj och vänner. Köket är praktiskt med generösa arbetsytor och har allt ett modernt kök behöver, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås över middagsbordet. Dessutom finns ett stilrent badrum på detta plan samt en balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller eftermiddag solen . När vi tar trappan ner till nedervåning möts vi av tre rymliga sovrum med naturligt och skönt ljusinsläpp där plats för större säng och annan typ av möblering är möjligt samt goda förvaringsmöjligheter. Det finns även en praktisk klädkammare/förråd som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för alla dina behov. Dessutom finns en bekväm tvättstuga och ett ytterligare badrum för extra komfort och bekvämlighet. Det bästa med att bo på Rödkålsgatan 18 är det lugna och familjevänliga området som omger dig. Här kan barnen leka fritt och säkert på den gröna gräsmattan och närliggande lekplatser medan du njuter av den friska luften och den vackra omgivningen. Trots den idylliska känslan är det ändå nära till allt – skolor, butiker, restauranger och all annan service du kan tänkas behöva finns inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Mårtensgatan 1, null, Tomelilla kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Mårtensgatan 1, null, Tomelilla kommun, bild 2
Mårtensgatan 1, null, Tomelilla kommun, bild 3

Mårtensgatan 1

Villa
Tomelilla kommun
Bjurfors Ystad
2 995 000 kr
122 + 101 m²
5 rum
875 m² tomt

Varmt välkommen till Mårtensgatan 1 i Tomelilla, där modern elegans möter bekvämt boende i denna totalrenoverade enplansvilla. Med sina 5 rum och kök är denna bostad designad för att tillgodose alla dina behov och önskemål, med stilfulla detaljer och påkostade materialval som genomsyrar varje hörn. Här möts du av ett lugnt och familjevänligt område med mycket grönska och en bostad med hög standard. När du kliver i den välkomnande hallen möts du genast av det härliga ljusinsläppet och en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och välbefinnande. Den moderna designen skapar en perfekt balans mellan stil och funktion, med generösa ytor för både avkoppling och umgänge. Oavsett om du njuter av lugna stunder i det rymliga vardagsrummet eller förbereder goda måltider i det stilrena och nyrenoverade HTH-köket som är utrustad med nya och påkostade vitvaror från Siemens och Samsung kommer du att uppskatta den genomtänkta planlösningen och de exklusiva detaljerna. Här möts bekvämlighet, lyx och komfort. Men det är inte bara inne i bostaden som imponerar. Utanför väntar en vacker trädgård där du kan njuta av lugnet och den härliga solen. Det tillhörande uterummet är perfekt för att förlänga sommarkvällarna eller för att bara koppla av och njuta av den friska luften året runt. Dessutom finns en nyrenoverad tvättstuga som gör vardagen enkel och smidig. Läget på Mårtensgatan är idealiskt för den som söker ett lugnt och fridfullt boende med närhet till allt som Tomelilla har att erbjuda. Här kan du promenera till centrum med dess mysiga caféer, restauranger och butiker, eller utforska den vackra omgivande naturen med sina grönskande parker och skogspartier. Sammanfattningsvis är Mårtensgatan 1 den perfekta platsen för den som vill ha det bästa av både modern lyx och bekvämt boende i Tomelilla. Missa inte chansen att få uppleva detta fantastiska hem – Välkommen att boka in dig på visning och låt drömmen om det perfekta boendet bli verklighet!

  • Premium
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 2
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 3

Vollsjö Ängaväg 145

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Bjurfors Ystad
1 895 000 kr
114 m²
6 rum
670 m² tomt

Välkommen till Vollsjö Ängaväg 145 – en idyllisk villa som erbjuder det bästa av boende i en fridfull och naturskön miljö. Denna charmiga bostad om 122 kvadratmeter strålar av hemtrevlighet och har allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem. Den generösa boytan omfattar 6 rum, varav 4 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De ljusa och öppna ytorna skapar en inbjudande atmosfär, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över det omgivande landskapet. Trädgården är en riktig pärla – inhägnad och i perfekt söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar och varma kvällar med familj och vänner. Omgiven av ett öppet landskap och åkermark får du här en känsla av lugn och frihet. Den natursköna omgivningen inbjuder till promenader och utflykter, perfekt för den som söker en harmonisk tillvaro nära naturen. Villans läge på Vollsjö Ängaväg 145 är optimalt för den som värdesätter lugn och ro samtidigt som bekvämligheter finns inom räckhåll. Här finns närhet till skolor, affärer och andra bekvämligheter, samtidigt som du kan dra nytta av det lantliga livet och den friska luften. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren om du har några frågor!

  • Premium

Visar alla 3