Mäklare Amanda Patrolea

Amanda Patrolea

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Amiralsgatan 76, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Tor 14 dec kl 17:00
Amiralsgatan 76, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 76, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 76

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 495 000 kr
83,6 m²
3 rum
vån 2/4
6 144 kr/mån
29 844 kr/m²

På andra våningen med utsikt över ett julpyntat torg ligger en ljuvlig funkisvåning med mycket charm och en äkta hemma känsla. Den hårdvaxade fiskbensparketten tillsammans med breda fönsterpartier och rum i fil välkomnar. Två balkonger ut mot den lugna Torekovsgatan förgyller 83,6 kvadrat. Huset byggdes 1936 och många originaldetaljer finns fint bevarade som parketten, brädgolv i kök och stuckaturer med rena linjer. Sällskapsytan är ljus, öppen och präglas av det större fönsterpartiet. Om våren knoppas körsbärsträden utanför och när de slår ut får rummen en spektakulär utsikt ner över ett rosa hav av blommor. Spröjsade dubbeldörrar delar av in till sovrummet, ett generöst hörnrum med balkong i vinkel. Från våningens andra sovrum nås ytterligare en balkong. Köket ligger in mot gården, ett fint kök med enkla släta luckor i vitt, brädgolv och en sittplats för två. Lägg till en rymlig Walk in closet och ett stort badrum med tvättmaskin. Att resa kommunalt kan inte vara lättare än här från Nobeltorget, ni har även nära till livsmedelsbutiker och restauranger. Varmt välkomna till en varm och hemtrevlig våning med mycket karaktär.

  • Premium
  • Balkong
Föreningsgatan 70, Värnhem, Malmö kommun

Föreningsgatan 70

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 295 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3
2 808 kr/mån
34 079 kr/m²

Ett äkta konstnärs hem med mycket själ i, så beskriver vi den härliga ettan på Föreningsgatan 70. Inne på gården når vi porten och tar oss tre trappor upp. Ett vackert ljus strålar in genom höga fönster och den gedigna charmen i lägenheten är det första man möts av. Ljusa brädgolv, spegeldörrar och tidsenliga detaljer finns fint bevarade. Karaktärsfulla 38 kvadrat, här kan kreativiteten verkligen flöda. Byggåret 1935 ses tydligt i fönsterpartier, takstuckatur och gjutjärnselement. Det genomgående läget med innergården åt ena hållet och en tvärgata åt andra skapar en stillhet, här är tyst och lugnt. Ett ljust kök med en fin utsikt över en grön innergård har vita släta luckor och ett skafferi i original som förhöjer. Det svartvita linoleumgolvet för tankarna till en fransk bistro. Läget är perfekt! Här har du allt du behöver runt knuten på torget intill och pendlingen blir enkel direkt utanför. Grönområden finns nära och centrum nås på några minuter. Varmt välkommen till Föreningsgatan 70!

Södra Klockspelsvägen 15G, Friluftstaden, Malmö kommun

Södra Klockspelsvägen 15G

Lägenhet
Friluftstaden, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 795 000 kr
96 m²
4 rum
7 368 kr/mån
60 365 kr/m²

Bostadslängorna i Friluftsstaden med internationella influenser blev omskrivna redan under byggnationen under tidigt 40-tal då de gav uttryck för ett nytt sätt att bo. Byggherren Eric Sigfrid Persson började skissa på en trädgårdsstad och tillsammans med arkitekten Erik Bülow-Hube byggdes radhusområden med små privata uteplatser och stora integrerade grönområden där gränserna mellan de allmänna och privata ytor blev svävande. Här skapades spännande arkitektur och dessa 97 kvadraten är disponerade på fyra rum och kök med de flesta av originaldetaljerna bevarade. Boendet fördelar sig över tre plan med generös sällskapsyta som integreras halvöppet mot köket. Genomgående läge, stora fönsterpartier och i hörnet eldstad i original. Köket har delvis bevarad inredning, med det typiska sopnedkastet direkt från köksbänken. Trappan upp är även den i original och uppe möter två sovrum, badrum och balkong. En öppen trappa tar oss ner till källaren med vackert putsade väggar och det tredje sovrummet. De här radhusen är alltid lika älskade och efter ett besök här förstår alla varför. Längorna är placerade i sicksack-form med varannan entré antingen mot öster eller väster. De gröna ytorna däremellan rymmer en stor och omväxlande växtrikedom, skapade av William Nersing tillsammans med Erik Sigfrid Persson. Du bor i lugna kvarter och på några minuter når du Ribersborgsstranden med fria, gröna ytor. Åh vad fint - vi är lika lyriska varje gång - välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3