BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kantarellvägen 4E, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Kantarellvägen 4E

Tomt
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 500 000 kr
840 m² tomt

Tomt om 840 kvadrat i Beddingestrand där havets friska vågor alltid nära. Ett anrikt fiskeläge känt för sin vita sandstrand, fiskestugor från 1700-talet, fint bevarad bebyggelse och fritidshusområde. Intill bebyggelsen ligger Beddinge strandhed med fridlysta blommor och ovanliga fågel- och fjärilsarter. Några kilometer i riktning mot Trelleborg ligger Smygehuk.Tomten gränsar till andra tomter med äldre bebyggelse och på några minuters promenad når du den milsvida vita stranden och det öppna havet.

  • Plus
Bertrandsgatan 2C, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Bertrandsgatan 2C

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 895 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 828 kr/mån
36 095 kr/m²

Alldeles intill Rörsjöstadens grönskande parker finner vi en genomgående tvåa på 52 luftiga kvadrat. Här samsas modern interiör med originaldetaljer, vackert bevarade. Sällskapsrummet har fönster ut mot den fina Bertrandsgatan och här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Kök och sovrum ligger mot innergården. Rummen är ljusa och luftiga, vita väggar, parkettgolv och angenäm förvaring. Rymligt badrum har både tvättmaskin och torktumlare. Nedanför väntar den härliga innergården med grillplatser och terrass med pergola. Varmt välkomna till fina, lugna, grönskande citynära kvarter med det mesta inom nära avstånd. På 10 minuters promenad genom Kungsgatans allé når du gågatan. Välkomna till Bertrandsgatan 2c.

Erik Dahlbergsgatan 5, Centrum, Lunds kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30

Erik Dahlbergsgatan 5

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
4 295 000 kr
76 m²
3.5 rum
vån 5/5
2 684 kr/mån
56 513 kr/m²

Mitt i centrala Lund, bland de omtyckta "kungagatorna" ligger Erik Dahlbergsgatan. Här på nummer 5 ligger ett hem om 76 kvadrat högst upp i huset och med all den karaktär och arkitektur en vindsvåning kan bjuda på. Det är ljust och vackert med brädgolv, takfönster, synligt bjälklag och rum i fil, allt i en sann 30-tals anda. Tre rymliga rum och kök, två badrum samt en halva med bevarade originaldetaljer som spegeldörrar, stuckatur och spröjsade fönster med handblåsta glas. Hjärtat i våningen blir en generös halva som passar fint som matrum och intill nås två vackra sällskapsrum som ligger i fil ut mot gatan. Ett charmigt sovrum med snedtak, putsad vägg och synliga bjälkar väntar inåt gården, precis som våningens kök med fin förvaring och plats för ett mindre bord och ljusinsläpp från takfönstret ovanför. Trapphusbalkongerna är angenäma ut mot ljuvliga innergårdar som är helt inneslutna i kvarterets fastigheter. Här nere finns fina sittplatser och lummiga planteringar. Den är prunkande med höga träd och blommande planteringar - vackert mot en rödteglad fasad. Kvarterets bageri ligger längst ner i huset och blomsteraffär i huset bredvid. Varmt välkomna till Erik Dahlbergsgatan 5 i Lund!

  • Plus
  • Hiss
Sommargatan 29, Lomma, Lomma kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Sommargatan 29, Lomma, Lomma kommun, bild 2
Sommargatan 29, Lomma, Lomma kommun, bild 3

Sommargatan 29

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
9 195 000 kr
113 m²
3 rum
vån 2/5
5 485 kr/mån
81 372 kr/m²

En milslång utsikt över ett glittrande hav präglar en modern, lyxig våning med elegans på Sommargatan i Lomma. Här intill vågbrus från Öresund väntar en påkostad, kvalitetsfylld och smakfullt inredd våning om 113 kvadrat. Den L-formade terrassen omsluter en öppen planlösning och ligger i samma väderstreck som solen går över dagen - från öster till väster. Havet och naturen är alltid närvarande. Smakfulla, estetiska kvadratmeter med imponerande generös sällskapsyta som inkluderar ett stilfullt kök, två sovrum och dressingroom. Stora fönsterpartier i vinkel ger allt ljus du kan önska, påkostade materialval och sinnlighet möts i en perfekt balans. Från master bedroom nås stora badrummet med dusch och badkar och fint ljusinsläpp. Intill ligger våningens dressing-room. Tvättrum och två utgångar till den stora terrassen är små men betydelsefulla detaljer. Börja morgonen med ett dopp i havet eller en promenad på sandbankarna. På några minuter når du Lomma centrum med småbåtshamn, restauranger och fiskebod. Varmt välkommen till ett boende med livskvalitet - unikt, vackert, nära vindar och hav.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 43A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 43A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
1 853 kr/mån
57 273 kr/m²

I grönskande kvarter med lummiga alléer som omfamnar husen på Föreningsgatan i Rörsjöstaden ligger en charmig och tidstrogen sekelskiftesvåning om två rum och kök. Huset är uppfört 1898 och bjuder på fina attribut från den tiden.Två härliga och väl omhändertagna rum och kök är omsorgsfullt renoverade. Ett genomgående läge med höga listverk, mjuka färger samt tre meters takhöjd balanseras fint med ett vitpigmenterat brädgolv. Sällskapsrum med höga fönster och rå tegelvägg har plats för både soffgrupp och matbord. Färgerna är i harmoni och den klassiska tapeten Klöver från Svenskt Tenn bryter utmärkt mot det enhetligt ljusa. Sovrummet vetter in mot en grönskande innergård. Här är tyst och lugnt och du kan sova med fönstret öppet. Platsbyggd förvaring och ett badrum ensuite. Köket innanför är ljust och passar fint in i stilen, gasspis, svart fläkt och spröjsade skåpsluckor samt diskbänken vid fönstret. I kvarteren nedanför pågår livet, caféer och kvartersbutiker i en ljuvlig inramning av grönska och lugna återvändsgränder. Gångstråket inåt gågatan är som sommaren själv och på några minuter når du city. Varmt välkomna!

Davidshallstorg 3, Davidshall, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Davidshallstorg 3

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/5
1 920 kr/mån
64 559 kr/m²

Tänk att få bo här som sin första lägenhet! Fina 30-tals attribut ramar in öppna 34 kvadrat med utsikt över Davidshallstorg. En mörk fiskbensparkett blir en ljuvlig bas tillsammans med vackra takstuckaturer, gjutjärnselement, spegeldörrar och fönsterbräda i kolmårdsmarmor. Från ett generöst fönsterparti blickar du ut över en alldeles speciell plats mitt i stan, här samsas trendiga restauranger, mysiga fik och hippa småbutiker med torghandel och lummiga sittplatser. Utsikten präglar våningen och man får en fri känsla. Ett mindre kök har delar av originalinredningen kvar tillsammans med gasspis och ett skafferi som gömmer sig bakom en spegeldörr. En generös hall har plats för bokhylla eller arbetsplats och klädkammare. Härifrån når man även ett väl tilltaget badrum i ljusa material. Ett par trappor ner vilar en grönskande innergård med de putsade fasaderna med smidesbalkonger som ramar in. Torget lockar med sina charmiga uteserveringar, om kvällarna hörs ett kärt sorl. Med ett kvarter från gågatan är läget perfekt. Vi vill välkomna er till en härlig etta, i omtyckt läge!

Krooks byaväg 18E, Stavstensudde, Trelleborgs kommun

Krooks byaväg 18E

Radhus
Stavstensudde, Trelleborgs kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/1
5 728 kr/mån
35 000 kr/m²

På naturskön plats vid havets rand omgiven av böljande åkrar ligger de moderna radhuslängorna i Stavstensudde strax väster om Trelleborg. Skånsk byggnadstradition är förebilden till de nya byarna som har vuxit upp här på cykelavstånd till Trelleborgs centrum. Vi gläntar på dörren till det putsade huset på Krooks byaväg 18E, en öppen planlösning och inte mindre än fyra sovrum ryms på spatiösa 97 kvadrat. Sällskapsytan präglas av stora fönsterpartier från golv till tak ut mot en insynsskyddad trädgård med generöst trädäck och gräsmatta. Här är modernt, sparsmakat och stilrent. Integrerat i sällskapsytan finns ett ljust kök med generös arbetsyta och fin förvaring. Sovrummen är rymliga och det finns bra plats för förvaring även här. Radhuset ligger på en hörntomt med de vida fälten tätt intill, vackert och vilsamt. På några minuters bilfärd når ni Trelleborg, en stad som har mycket att erbjuda från museum, konsthall och shopping till badstränder och småbåtshamnar. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Notariegatan 21, Limhamn, Malmö kommun

Notariegatan 21

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
6 895 000 kr
118 + 48 m²
370 m² tomt

Stockrosorna sträcker sig mot skyn utanför den putsade muren till Notariegatan 21 i Limhamn. Anno 1906 med varmt tegelröd fasad, mörkt gröna fönster, klassisk grå grund vilar i en vacker uppväxt trädgård. Innanför parhusets dörr väntar 118 kvadrat i sparsmakad skandinavisk stil. Ljusa brädgolv och vita väggar i generösa kvadrat på två plan. Entrévåningen har en öppen planlösning med spatiösa sällskapsytor, matplats och integrerat kök. Fönster på rad samt ljusa materialval skapar extra rymd. Ovan en vitlaserad trappa finner vi fyra rum med spännande vinklar och vrår. Vita väggar samt ljusgrå lister tillsammans med de ljusa golven skapar en vacker röd tråd genom kvadraten, något rum i pastell bryter av. Vi charmas av synliga takbjälkar, framtagen tegelvägg och spegeldörrar i original. Ett smakfullt badrum är renoverat i tidsenlig stil. Utanför dörren möts vi av en ljuv rosdoft och i hängstolen under äppelträdet får man lite vandrande skugga. Ett uthus med sovrum och badrum ligger i anknytning till huset med utgång till trädgården. Här bor du i familjevänliga kvarter nära Limhamns centrum, med närhet till skolor och gångavstånd till havet med sandstrand nere vid Sibbarp. Varmt välkomna till ett vackert hus med mycket karaktär och charm i eftertraktade kvarter!

Rosentorpsvägen 100, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Rosentorpsvägen 100, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 2
Rosentorpsvägen 100, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 3

Rosentorpsvägen 100

Villa
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
6 795 000 kr
130 + 24 m²
4 rum
742 m² tomt

Sädesfälten vajar för vinden i utkanten av bostadsområdet här på Rosentorpsvägen i Oxie. På en vacker hörntomt kan vi presentera en modern villa med ljuvlig utsikt över fälten och stor plats för utomhussamvaro. Det dukas upp för familjemiddag vid det stora bordet, grillen är varm och maten förberedd. 130 kvadrat med dörrar ut mot en insynsskyddad trädgård är välkomnande. Genomgående parkett skapar enhetlig känsla i öppna sociala kvadrat med Integrerat kök. I köket finns fönster ut mot trädgården och förnäma arbetsytor samt generös köksö. Därtill tre förnäma sovrum där masterbedroom har badrum ensuite. Ute väntar stort utekök, jazucci och vid gräsmatta. På taket hjälper solcellerna till med husets elförsörjning och elbilen laddar du vid uppfarten. Här bor du nära Oxie by med mataffär, apotek och gym, även skolor och förskolor finns i den lilla byn. Härifrån går tågen in mot Malmö och Köpenhamn. I närheten finns golfbana och fina promenadstråk i Törringe skog. Varmt välkomna till ett modernt boende med fria vidder utanför!

  • Premium
Disponentgatan 5, S:t Knut, Malmö kommun

Disponentgatan 5

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2
4 982 kr/mån
33 675 kr/m²

Solen skiner i S:t Knuts ljuvliga kvarter och man lockas att slå sig ner vid någon av uteserveringarna. På Disponentgatan 5 finner vi en praktisk lägenhet på tre rum och kök med fin planlösning i 83 kvadrat och en generös balkong ut mot en lugn innergård. Vi tar hissen upp till andra våningen och stiger in i en generös hall. En vacker parkett löper genom sällskapsytor in i ett rymligt sällskapsrum med burspråk. Ljusgula väggar omfamnar rummet vilket blir en mjuk övergång till parketten. Ett färgglatt kök samt två sovrum vilar inåt den väldisponerade innergården. Vita väggar i kök tillsammans med vit, blank köksinredning bryts vackert med en bränd orange ton på mosaiken. Det större sovrummet har en angenäm balkong i sydväst läge och nedanför vilar terrassen på innergården. Här finns bra med förvaring i stor klädkammare samt garderober. Väl utanför porten tar vi sikte på allén nere vid Kungsgatan, här samsas små konditorier och lunchställen i vackra miljöer. Intill finns fina promenadstråk på S:t Paulis kyrkogårdar. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Norra Vallgatan 78, Gamla Väster, Malmö kommun
Norra Vallgatan 78, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Norra Vallgatan 78, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Norra Vallgatan 78

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 495 000 kr
100 m²
3 rum
vån 3/4
7 009 kr/mån
54 950 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Kvarteren kring Norra Vallgatan 78 och de söderliggande kvarteren präglas av äldre fastigheter , mysiga gator med massor av ställen att slinka in för en matbit eller ngt gott att dricka. Mot norr, alldeles vid kanalen ges det en spännande och kontrastfylld utsikt över de nyare, större byggnaderna på Malmö Live. Mitt i - det bästa av världar. Här på Gamla Väster väntar en unik cityvåning anno 1929 med avslappnad eklektisk känsla i tre rum och kök, en skön mix med det gamla och det nya i en fin samklang. Här är det mesta tillåtet, färger, material och strukturer blandas och blir tillsammans ett hem som man omedelbart bara tycker om. Grönskande trädkronor ger fint insynskydd tre våningar upp i det charmiga huset, här uppe infinner sig ett härligt lugn.100 kvadrat har öppna ytor med fantastisk sällskapsyta samt integrerat kök i skogsgrön ton med generös köksö och en ljuvlig vy över takåsarna. Generösa fönster med handblåst glas ger glimmande solkatter som dansar över de gedigna ekgolven. Två fina sovrum och ett nyrenoverat badrum med fina detaljer. Här bor ni mitt i pulsen med trendiga restauranger o vinbarer som närmaste grannar.

  • Premium
Verkstadsgatan 1A, Davidshall, Malmö kommun

Verkstadsgatan 1A

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
7 195 000 kr
115 m²
4 rum
vån 3/5
7 861 kr/mån
62 565 kr/m²

Hörnfastigheten på Verkstadsgatan 1A bjuder in till en sekelskiftesvåning med voluminösa salonger i fil, eleganta stuckaturer och en extraordinär vy över kanalen som nu är inbäddad i nyutslagen grönska. Två våningar upp i det anrika huset från 1895 står dubbeldörrarna till den franska balkongen öppna och man möts direkt av den betagande vyn. Våningens två salonger i fil med integrerat kök dominerar 115 pampiga kvadrat med genomgående fiskbensparkett, generös takhöjd och höga dubbeldörrar. Den vackert dekorerade kakelugnen sätter tonen i öppna kvadrat. Ett lyxigt kök har släta luckor i valnöt och en vacker svart granit som ger tyngd. Graniten får extra uppmärksamhet i en vacker köksö. Master bedroom går i vitt med vackra väggspeglar och platsbyggd förvaring. Skira gardiner från golv till tak förstärker en sober och stillsam känsla. Intill vilar ett andra sovrum med fönster in mot gården. Nere på innergården blommar det i rabatterna och pergolan är redan lummig. Några trappsteg upp finns en gemensam terrass med sittgrupp i solläge. Kvarteret bjuder på torghandel, trendiga restauranger, promenadstråk vid kanalen och charmiga småbutiker. Varmt välkomna till en våning ni inte vill missa!

  • Plus
  • Hiss
Löjtnantsgatan 12, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Löjtnantsgatan 12

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 619 kr/mån
49 891 kr/m²

Löjtnantsgatan ger en aning känsla av Paris med sina gamla fasader från 1900-talets början, Kungsallén med sina höga träd som snart igen spirar i intensiv grönska. Kungsallén runt hörnet ger scilla-blommande ytor och ljuvliga promenadstråk - snart! Huset på nummer 12 är uppfört 1900-1902. Här ligger den smartaste planerade tvåan vi sett på länge. Höga fönster och generöst med ljus, ett härligt sällskapsrum med integrerat kök, och intill ett stort sovrum. Här ryms allt man behöver på 46 kvadrat. De höga taken och ekgolv överallt ger en bra grund till det moderna köket i svart med bänkskiva i komposit. Badrummet håller samma höga standard. Snyggt, smart och väl sammanhållet! Det är en fin känsla inom oss när vi lämnar det vackra huset, och utanför är kvarteren och promenadstråken in till stan både fina och härliga. Rörsjöstaden är älskat, väl beläget och bjuder på en arkitektur som man älskar. Varmt välkomna!

Visar alla 13