BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

Mäklare

Limhamnsvägen 6C, Ribersborg - Malmö, Malmö kommun
 • Ons 15 feb kl 17:00

Limhamnsvägen 6C

Lägenhet
Ribersborg - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 395 000 kr

77,8 m²

3 rum

3 193 kr/mån

43 638 kr/m²

Livet och stämningen precis intill kusten och Ribersborgs strandpromenad är ljuvlig, enkel och inbjudande. Detta är tveklöst en av stans absolut bästa adresser - tack vare att byggherren Eric Sigfrid Persson år 1943 lät sin vision bli verklighet - att ge människor i staden en större naturkänsla. På Limhamnsvägen 6 reser sig den funktionalistiska fastigheten med sina grönskande innergårdar, det är historisk och stolt arkitektur, där vi välkomnar er till första våningen - tre ljusa rum och kök med eldstad och många fina attribut. Klassisk fiskbensparkett för det generösa sällskapsrummet med flödande ljusinsläpp ger bästa förutsättningar tillsammans med veden som sprakar i den tidstypiska eldstaden. Stilrent kök med induktionshäll, vita skåpluckor och svarta beslag som bryter av, därtill ett köksskafferi. Fina linjer och former genomsyrar varje kvadrat av denna vackra arkitektur. De två sovrummen är luftiga och fina, och två klädkammare gör det ännu rymligare. Glasdörr i vågigt glas med tidsenligt beslag till barnrummet är ljuvligt, och flera finns bevarade om ni önskar. Helkaklat badrum med badkar plus en gästtoalett. Högst upp i fastigheten finns en stor takterrass för föreningens medlemmar med slående utsikt över hav och kustlinje. Havet - ett av Malmös absolut bästa attribut, och tänk att pricka in och bo precis såhär nära i anrika Ribershus - varmt välkomna till klassisk funkisarkitektur.

 • Plus
 • Hiss
Bobergsängen 1C, Pildammsparken, Malmö kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Bobergsängen 1C

Lägenhet
Pildammsparken, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

1 995 000 kr

52,2 m²

2 rum

3 310 kr/mån

38 218 kr/m²

Gröna luftiga innergårdar omfamnar Bobergsängen - det här är ett riktigt fint och lugnt bostadsområde med utsikt över en av Malmös största parker - Pildammsparken. På andra plan väntar en riktigt härlig våning - genomgående två rum och kök med inglasad balkong. Ljust nylagt trägolv i allrummet möter nude kulör på väggarna och balkongdörren står ständigt öppen ut till den inglasade balkongen, så ljuvligt. Ljusa skåpluckor med gott om förvaring, kakel i halvförband och plats för köksbord i köket. Originalbrädgolv i sovrummet ger en riktigt fin mjuk grund, och gjutjärnselementen är också älskade attribut för denna våning. Från hallen nås två stora klädkammare - perfekt. Lummiga Pildammsparken blir din närmsta granne - som ett stort grönt vardagsrum att nå spontant. Bara packa ner glas, dryck och goda tillbehör i picknickkorgen och slå dig ned i gräset bland de höga praktfulla träden. Några cykelminuter eller kort promenad tar dig centralt in till stan. Och bussförbindelser finns smidigt nära. Varmt välkomna till denna underbart fria 40-talsvåning.

 • Plus
 • Balkong
Skvadronsgatan 9C, Slottsstaden - Malmö, Malmö kommun

Skvadronsgatan 9C

Lägenhet
Slottsstaden - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 050 000 kr

63 m²

2 rum

3 810 kr/mån

48 413 kr/m²

Träden i allén längs Regementsgatan är nu i vila, vi viker av in på den lugna Skvadronsgatan, en gata omgiven av resliga putsade husfasader. På översta våningen med en vacker stadsutsikt öppnar vi dörren till en ljus och öppen tvåa. En genomgående lägenhet på 63 välplanerade kvadrat med stora höga fönsterpartier som får ljuset att flöda in. Renoveringen har varit varsam och stämmer fint in i husets karaktär, njut av fina material som fönsterbrädor i sten, gjutjärnselement och gedigna fönster. Vacker stavparkett ger en varm ton till de ljusa rummen. I ett större sällskapsrum anslutande till öppet kök finns gott om plats för både sällskapsdel och ett större matbord. Köket är ljust och modernt med mycket förvaring, en köksö för extra arbetsyta och samvaro. Med sikte på en balkongdörr på glänt når vi det rymliga sovrummet med generös takhöjd och ett större fönsterparti. In mot en lugn innergård njuter man av både eftermiddags och kvällssolen på en skyddad plats under balkongens randiga markis. Lägenheten har bra plats för förvaring och ett helkaklat ljust badrum. I Slottsstaden bor du i ett av Malmös mest attraktiva områden med havet på gångavstånd, parker och centrum ligger nära tillhands. Välkommen till en fin tvåa i Slottstaden!

 • Balkong
 • Hiss
Kilian Zollsgatan 30B, null, Malmö kommun

Kilian Zollsgatan 30B

Lägenhet
Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 095 000 kr

67 m²

2 rum

2 957 kr/mån

46 194 kr/m²

Himlen spricker upp och morgonsolen färgar himlen i pasteller. Vi är i ståtliga Slottstaden, här samsas sekelskifteshusen med funkishusens charm. Huset på Killian Zollsgatan med hiss i en generös trappuppgång, är tidstypiskt trettiotal och genomsyrar också de 67 kvadraten på fjärde våningen. Två fina rum och kök med en ljuvlig hörnbalkong mot husets innergård och utsikt över mjuka sedumtak på taken nedanför - härligt! Ett större sällskapsrum med öppen spis rymmer både sällskapsdel och matplats, snart står balkongdörren öppen och möter en efterlängtad vår. Fiskbensparketten tillsammans med fönsterbrädor i sten och stora fönsterpartier sätter tonen och markerar den rena funkisarkitekturen. I köket förgylls matplatsen av ett stort burspråk - samstämt med ljus inredning samt bra arbetsytor och höga skåpspartier. Rymligt sovrum med parkett och vackra tegelfasader som fond utanför. I en passage mellan sovrum och kök finns gott om förvaring - klädkammare, städskåp och platsbyggd förvaringsskåp från golv till tak. Helkakat badrum med badkar, med möjlighet att istället använda utrymmet för dusch och tvättmaskin. Här bor du nära flera gemytliga konditorier, restauranger och blomsteraffärer, allra dyrbarast är väl ändå de ljuvliga promenadstråken längs havet nere vi Ribban. Välkommen till en fin genomgående funkistvåa i Slottsstaden!

 • Balkong
 • Hiss
Prins Augusts gata 16, Centrum - Lund, Lunds kommun
 • Imorgon kl 17:00

Prins Augusts gata 16

Lägenhet
Centrum - Lund, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 585 000 kr

80,3 m²

3 rum

5 066 kr/mån

44 645 kr/m²

Moderna strama hus varvat med brokiga kolonilotter och kvarter med eleganta sekelskiftesvillor, det är ett spännande kvarter som växt fram här i Aroma Lund! Vi vill presentera en arkitektoniskt unik vindsvåning i etage med äkta town-house känsla, mitt i city. Huset stod klart 2022, så våningen blir er historia att skriva. Det är en våning med exceptionell volym, 80 kvadrat är disponerade på två våningsplan i en välkomponerad planlösning. Sällskapsytan med två takfönsterpartier ovanpå varandra förstärker den dubbla takhöjden. Ljusinsläppen längs snedväggen förgyller det integrerade köket. Varm grå köksinredning tillsammans med beslag med läderinslag och en vacker bänkskiva bidrar till en lyxig känsla. I ett avgränsat rum med platsbyggda garderober finns plats för både säng och arbetsyta. En trappa upp finner vi våningens sovrum i entresolplan, bra med förvaring och ljuset är fantastiskt. Vid en egen ingång finns möjlighet att ta med morgonkaffet ute när säsongen bjuder. Njut av en härlig utsikt över Innergården som har gott om mötesplatser, gräsytor och odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Läget är unikt med ett tryggt avskilt läge som ändå är centralt. Ett välkomnande Lund med sina charmiga kvarter är lätt att bli förälskad i. Varmt välkomna till Prins August gatan 16 - du blir inte besviken!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Lilla Tomegatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun

Lilla Tomegatan 5

Lägenhet
Kulturkvadranten, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

2 595 000 kr

30 m²

1.5 rum

2 364 kr/mån

86 500 kr/m²

Att gå längs de kullerstensbelagda gatorna här i Lundagård är något alldeles extra! Vackra välbevarade hus i färgpalettens alla färger. Högst upp på Lilla Tomegatan 5, i en fastighet från 1935 väntar en fin etta med fri utsikt över takåsarna. Våningen har allt man kan önska av en Lunda-etta - sällskapsrum och kök är naturligt avdelat i den långsträckta planlösningen, sovalkoven bakom böljande linnegardin gör det privat. Ljuset fullkomligt flödar in i söderläge genom de många fönsterna och gifter sig fint tillsammans med de ljusa väggarna och takhöjden.  Rymligt, luftigt och naturligt är tre ledord som återkommer för varje kvadrat. Från köksbordet blickar man ut över Lunds innerstad som hela tiden pågår - pittoreskt och romantiskt. Sovalkoven ger kvadrat nog att rymma dubbelsäng och intill finns en stor rymlig klädkammare. Nyrenoverat och helkaklat badrum med dusch. På innergården finns en fin uteplats att nyttja för lugna stunder eller fest när säsongen tillåter. Utanför porten väntar Kulturen, Universitetshuset och allt det underbara Lund ger, på ett mer optimalt läge i Lund centrum kan du inte bo. Varmt välkomna till en etta som når skyarna.

Amiralsgatan 87F, Nobeltorget, Malmö kommun

Amiralsgatan 87F

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

1 495 000 kr

56 m²

2 rum

3 968 kr/mån

26 696 kr/m²

Ett snäpp ifrån Nobeltorget och härligt, myllrande stadsliv möter två rum och kök med lindblomsgröna väggar, parkettgolv och en höstfin, inglasad balkong - vilket fint "extrarum"! Här möter du våren redan i mars och sommarsäsongen förlängs långt in i september. Sällskapsrummet ger plats för både soffgrupp och matplats, och ansluter fint till köket. En bra och social planlösning, parkettgolvet ligger på alla kvadrat och ger en fin grund till rummen. Köket har renoverats, stilrent med vit köksinredning, kakel på helvägg vid arbetsytorna och till detta en bänskiva i mörkare trä som adderar mjukhet. Bra med förvaring i köket, tvätt- och disk-maskin och plats för köksbord, kanske vid fönstret?  Sovrummet möter en stilla innergård, har en vacker och harmonisk kittfärgad nyans på väggarna och en hel vägg med garderober. Helkaklat och fint badrum med dusch. Det här är ett boende som överraskar  med många kvaliteter och all bekvämlighet! Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Hospitalsgatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun

Hospitalsgatan 5

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

4 395 000 kr

84 m²

4 rum

4 767 kr/mån

52 321 kr/m²

När det gulputsade huset från 1896 möter vår och försommar kläds det i vildvin som täcker stora delar av fasaden. Porten är tung och målad i vackert grönt, det är verkligen vackert redan innan vi kommer in. Fyra rum och kök med en perfekt planlösning och fina attribut från svunna tider får hjärtat att klappa lite extra. Ljust, harmoniskt med känsla av ett eget litet gatuhus med egen ingång och en sagolik innergård utanför sovrum och kök. Vitmålade brädgolv, höga tak och vackra stuckaturer sätter en härlig ton i de två sällskapsrummen som ligger i fil mot gatan. Generösa flaggfönster med sina tidsenliga fyra rutor per fönster ger karaktär och ett sagolikt ljus. Rakt igenom huset ligger kök och två sovrum. Det vitmålade brädgolvet följer alla kvadratmeter och ger en lugn och enhetlig grund. Master bedroom har utsikt över den enastående gården, varsamt anlagd och med pipranka som leker som girlanger i luften, klättrande tvärs över gården, som ett grönt tak. Sovrum nummer två är idag det perfekta barnrummet. Till detta finns klädkammare och ett fint badrum med mässingsdetaljer och hexagonklinker. På gården spenderas många och långa timmar, en oanad tillgång som betyder mycket. När fikonen mognar, skuggan spelar och sommarkvällarna är långa - då förstår man än mer hur fulländat detta boendet är! Omgivningarna är älskade, fina småskaliga kvarter med Kungsparken ett stenkast bort. Och på andra hållet möter caféer och mysiga matställen, Lilla Torg och Malmös stadspuls. Här får du allt du kan önska dig, varmt välkomna!

 • Plus
Falsterbogatan 18B, Folkets Park, Malmö kommun
 • Imorgon kl 17:00

Falsterbogatan 18B

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

1 295 000 kr

26,4 m²

1 rum

1 589 kr/mån

49 053 kr/m²

Med livliga Folkets Park, Malmös egna oas och nöjeskvarter som närmaste granne ligger Falsterbogatan. Det blomstrande kvarteret har flera mysiga fik, trevliga butiker samt gröna innergårdar. En trappa upp hittar vi en ljus och välplanerad etta på 27 kvadrat med en generös takhöjd och höga fönster. Sällskapsrummet har inretts med en uppfällbar säng vilket ger en generös sällskapsyta. Ett vackert brädgolv följer från hall in till sällskapsrum och kök. Lägenheten har ett helkaklat kök med bistrokänsla och vackra öppna trähyllor. Genom det större fönsterpartiet flödar ljuset in, snart så knoppar grenarna utanför och bildar ett fint insynsskydd. Vid hallen ligger ett välplanerat badrum som stämmer fint in i husets karaktär. Innergården nedanför vittnar om en grönskande prakt som snart är på intågande, härliga stunder att ta med sig lunchen ut i det gröna! Välkomna till en etta med mycket charm på Falsterbogatan 18B

 • Plus
Henrik Smithsgatan 5, S:t Knut - Malmö, Malmö kommun

Henrik Smithsgatan 5

Lägenhet
S:t Knut - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

5 395 000 kr

147 m²

5 rum

7 383 kr/mån

36 701 kr/m²

Det här är en våning som imponerar! På Henrik Smithsgatan 5 väntar fem fantastiska rum och kök med balkong. Ljuvliga kvadratmeter från byggåret 1929 med mjukt ljusinsläpp, 20-talet känns rakt igenom med vackra spegeldörrar, tre rum i fil, stuckaturer, takrosetter och många fler bevarade detaljer. Blyinfattat fönster i sällskapsrummet ger magiska reflektioner när kvällsljuset faller på, ett av många favoritattribut för nuvarande ägare. Fiskbensparkett ger ett klassiskt intryck tillsammans med blickfånget som sträcker sig över tre salonger i fil, där takhöjden ger fin rymd och volym. I matsalen vill man stanna, umgås och blicka ut genom de vackra bevarade fönsterglasen. Blå kulör i sovrummet blir det perfekta avslutet för rummen i fil - luftigt, fritt och inbjudande med burspråk. Gemytligt och sällskapligt är köket med köksön att samlas kring, bevarade skafferier och serveringsgång, och balkongen som förlänger med luft och härliga stunder. Därtill ytterligare ett stort, fint sovrum med klädkammare, och en generös pigkammare med fönster som vetter mot balkongen. Ni hör, det här är en våning som bjuder på mycket! Lägg till en mysig innergård med trädäck och trevlig förening. Här bor ni på ett riktigt fint läge i S:t Knuts kvarter och har samtidigt omedelbar närhet till city och Rörsjöstaden - varierad puls direkt utanför porten beroende på vad du känner för. Varmt välkomna in!

 • Balkong
 • Hiss
Olivia Nordgrens gata 4, Trelleborg, Trelleborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 14:30
Olivia Nordgrens gata 4, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Olivia Nordgrens gata 4, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Olivia Nordgrens gata 4

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

1 450 000 kr

42 m²

2 rum

2 746 kr/mån

34 524 kr/m²

I fönstret på andra våningen fladdrar stearinljusen i de tidstypiskt spröjsade fönstren från husets uppförandetid 1929. Fasaden är pampig och porten tung, det är ett hus med pondus, man tycker om det direkt. Vi är i ett av Trelleborg vackra tjugotalshus, teglad skönhet med den vackraste av innergårdar. Här välkomnar vi er in i ett vackert hem med både stilfullhet och en touch av engelsk elegans. Kök och sällskapsrum är smakfullt integrerade och får ett magiskt ljus från de höga fönstren. En social yta med plats för livets alla sköna stunder. Tapet i kökets tak får det att lyfta till nya nivåer tillsammans med den vackraste blågröna tonen på kök och det ljusa brädgolvet. Vi är förälskade! På motsatt håll ligger ett vackert sovrum mot den lugna innergården. De höga fönstren och den generösa takhöjden förgyller även detta rum. Sovrummet har med fördel bytt plats med köket. Halvan utanför sovrummet har förvandlats till ett arbetsrum med vackra tapeter och tjock heltäckningsmatta, och härifrån når man en generös klädkammare. Här får man allt - ljusa brädgolv, tjugotalsdetaljer, generös takhöjd, höga fönster och en underbar tapetglädje - en annan tid som ändå känns nyskapande. Detta är ett hem som lämnar avtryck med en arkitektritad trädgård som innergård. Här bor du mitt i city, bakom knuten ligger Stortorget och här når du allt Trelleborg har att erbjuda, en fin stadskärna, vackra allén upp för Astrid Lindgrens gata och den vackra Stadsparken. Välkommen till Olivia Nordgrens gata 4, du kommer att bli förälskad redan i hallen!

 • Premium
Exercisgatan 5, Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Exercisgatan 5

Lägenhet
Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 495 000 kr

89 m²

3 rum

6 266 kr/mån

39 270 kr/m²

Mot blek januarihimmel sträcker sig träden på gården ikapp med den rödteglade fasaden från 1929. Snart sticker vårlökarna fram under buskagen, en aning och förhoppning om vår är inom räckhåll. Exercisgatan 5 i Rörsjöstaden, med Kungsallén runt hörnet och vackra tjugotalsfasader på rad - inom räckhåll har du både snart grönskande omgivningar och stan ett stenkast bort. På andra våningen stiger vi in i ett vackert och klassiskt tjugotalshem som redan spirar av vårens lätta toner. De klassiska attributen från tjugotalet - stuckaturer, spegeldörrar, takhöjd, parkett och spröjsade fönster är tillsammans med matta, vackra kulörer i grön-blåa toner på väggarna alldeles underbart. Tre rum och kök, två salonger i fil med bred dörröppning och dubbla dörrar ger flexibel planlösning och väldigt fin volym. Sällskapsrummet bjuder på balkong med blyinfattat glas i dörrarna och utanför kan man snart njuta av mjuka solstrålar. Sovrummet som ligger i fil är verkligen generöst och fullt med ljus, en hel vägg med garderobslösning trollar bort allt du vill dölja. Ett nätt kök i vitt med mysig matplats vid köksfönstret, även det med gården utanför. Skafferiet är bevarat och är både fint och praktiskt. Det tredje rummet rymmer idag arbetsplats, är lika fint i sina färgval och harmonierar med den totala atmosfären. Badrummet överraskar med både fönster och ljusinsläpp, badkar, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett badrum med lite extra lyx renoverat 2016. Vill du hitta våren lite tidigare kommer du på besök - det här är total harmoni, känslosamt och fullt av ljus. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Kastellgatan 8, Davidshall, Malmö kommun

Kastellgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

6 995 000 kr

111 m²

3 rum

6 061 kr/mån

63 018 kr/m²

Kastellgatan stoltserar med sina vackra höga tegelfasader med Malmö Operan som fond, uppe på fjärde våningen blir man förförd av pampiga kvadrat. En magnifik våning på 111 kvm disponerat på tre r o k som verkligen är något utöver det vanliga. Generösa rum, en ljuvlig takhöjd och påkostade materialval. Våningen är exklusivt renoverad och en äkta fingertoppskänsla har satt sin prägel på varje kvadrat. En stor hall möter oss smyckad med väggspeglar, platsbyggda garderober med inbjudande sittdel och spegel. Med tidsenliga dubbeldörrar som ram får vi sikte på en vacker matsalsplats med plats för ett större sällskap. Här har köket integrerats i det rymliga sällskapsrummet. Stora burspråk, stuckaturer och det vackraste kök i valnöt. Vilken plats! Sällskapsytan har fått en platsbyggd bokhylla längs med ena väggen. Känslan av den lena vitoljade fiskbensparketten finns där varje steg, ett vackert matt golv som är genomgående. Ett välkomnande grönt sovrum med väggspeglar, stuckatur och platsbyggda garderober, allt i lugnaste grön. Vägg i vägg finns ett arbetsrum med härligt ljus från de höga spröjsade fönstren. Badrum i exklusiv sten med en generös dusch. I de trevligaste kvarteren kan du njuta av finsmakande restauranger, mysiga fik och många kulturella skatter som Operan, Malmö Stadsteater och flera museer. Vi vill stolt välkomna er till en sagolik våning på bästa adressen, Kastellgatan 8!

 • Hiss
Eslövsgatan 7/Nobelvägen 60B, Sorgenfri - Malmö, Malmö kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Eslövsgatan 7/Nobelvägen 60B

Lägenhet
Sorgenfri - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

1 895 000 kr

50 m²

2 rum

3 491 kr/mån

37 900 kr/m²

Den vackra målade järngrinden leder dig in längs en grön passage av växter. Höga fröställningar av stockrosor skvallrar om en grönskande innergård de flesta månader om året. Fasaden av tegel tillsammans med porten av trä och glas andas 1930-tal. Väl uppe på andra våningen möts vi av en ljus och hemtrevlig lägenhet på 2 rum och kök. Lägenheten är genomgående med utsikt över husets båda innergårdar. En ovärderlig, lugnande utsikt från de 50 kvadraten. Vardagsrummet är ljust, rymligt med plats för ett matsalsbord. Golvet i en vacker fiskbensparkett fortsätter sedan vidare ut i en välplanerad hall med klädkammare och städskrubb där originaldörrar har bevarats anno 1937. Det moderna, strama köket har mjukats upp av en bänkskiva i trä med fasad kant. Här finns väl tilltagna arbetsytor och bra plats för förvaring. Det lugna sovrummet är fint beläget ovan husets andra innergård. Vakna till fåglarnas kvitter en lat morgon och ta med kaffekoppen ner för att njuta av den nere under ett av alla härliga träd. Från hallen når du ett helkaklat badrum med dusch och inbyggda hyllor för förvaring. I området bor du lugnt och tryggt och i nära kontakt med Malmös mest nöjestätaste kvarter med Folkets park på bekvämt promenadavstånd. Här kan du känna dig hemma i en varm och trivsam atmosfär. Välkommen till Eslövsgatan 7!

 • Plus
Stora Trädgårdsgatan 8, Drottningtorget, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Stora Trädgårdsgatan 8

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 995 000 kr

108 m²

4 rum

7 282 kr/mån

36 991 kr/m²

Om sommaren möter oss en väldoftande kryddträdgård på innergården till Stora Trädgårdsgatan 8, och knyter an till föreningen Kryddfabrikens namn och förflutna. På andra våningen i den moderna fastigheten väntar en genomgående våning om fyra rum och kök med stor balkong. Här välkomnas vi till en riktigt smart planlösning med ljusa och generösa rum! Öppna kvadrat mellan sällskapsrum och kök där höstsolen får alla förutsättningar att hälsa på genom fönsterpartier från golv till tak är alldeles underbart. Den stora balkongen förlänger de sociala ytorna genom den sömlösa skjutdörren, så fint. Ljusa kulörer på väggarna tillsammans med junckers skeppsgolv i trä ger både stilren och varm grund. De tre sovrummen är luftiga varav två vetter till den mysiga innergården, därtill en walk in closet - lyxigt! Badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch, plus en gästtoalett är perfekt. Nu beger vi oss ned till föreningens oas - tre innergårdar i en, fullständigt bedårande med grönytor, lekplats, bersåer och nybyggt orangeri. Tvärs över gatan ligger Drottningtorget, som bjuder på loppis eller bondemarknad om helgerna. Torget är kantat av mäktiga fasader, omtyckta Boulebaren och flera uteserveringar. Några få minuters promenad härifrån ligger centralstationen, fina promenader längs kanalen och Moderna Museet. Gamla Öster börjar bli ett av de mest attraktiva områdena i Malmö, om några år planeras området knytas samman med den nya stadsdelen i Nyhamnen genom en bro över kanalen och järnvägsspåren. Varmt välkomna att stiga på till historia och framtid!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Folkungavägen 2A, Bjärred, Lomma kommun

Folkungavägen 2A

Lägenhet
Bjärred, Lomma kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

4 095 000 kr

86 m²

3 rum

3 816 kr/mån

47 616 kr/m²

I kärnan av ett livfullt torg mitt i Bjärred, nära till öppet hav och vackra naturstråk, finner vi med planerad inflyttning i vår, den ståtliga byggnaden på Folkungavägen. Brf Residenset byggs i en vacker bågform som tillsammans med det sandfärgade teglet, bronsfärgade plåtfasaden och längsgående terasserna blir Bjärreds nya landmärke. Materialen man omsorgsfullt valt för huset är hållbara, tidlösa och kommer att åldras vackert. Hörnlägenheten på tre r o k med en generös balkong har allt man kan önska. De stora sociala ytorna har en lättmöblerad planlösning och ett vackert ljusinsläpp från höga fönster från golv till tak. Hela lägenheten är ljus och varje kvadrat är omsorgsfullt genomarbetad i vackra kvalitetsmaterial. Vitpigmenterat ekgolv, fönsterbänkar i natursten, helkaklade badrum för att nämna några. Allt med dansk fingertoppskänsla. Det väldisponerade köket är i direkt anslutning till de öppna sociala ytorna och härifrån når du balkongen med utsikt ner över det halvmåneformade torget. Här kan du njuta av den mjuka eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten rymmer även ett väl tilltaget sovrum med klädkammare och ett badrum i direkt anslutning till sovrummet. Det mindre andra sovrummet har platsbyggd garderob och även här ett större ljusinsläpp från höga fönster. Från hallen nås det större badrummet, här finns både tvättmaskin och torktumlare. Redan nere i husets entré möts du av en gedigen känsla med ekpartier, fiskbenslagd klinkers och en fin ljussättning. Du tar hissen ner till garaget eller lämnar bilen hemma för att lätt transportera dig med tåg eller buss till närliggande städer. Här kommer du bo i händelsernas centrum i en anrik badort vid ett efterlängtat torg. Välkommen till Folkungavägen!

 • Balkong
 • Hiss
Kornettsgatan 22B, Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun

Kornettsgatan 22B

Lägenhet
Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

5 250 000 kr

137 m²

6 rum

8 901 kr/mån

38 321 kr/m²

Det blåser kallt längs de vackra fasaderna på Kornettsgatan. I nästan varje fönster lyser det ändå varmt och välkomnade, och innanför porten känns det lugnt och tryggt. Här väntar en riktigt vacker våning anno 1901, sex rum och kök med två balkonger - 137 underbara kvadrat. Salonger i fil med otrolig rymd, stuckaturer och takrosetter smyckar det höga taket som varsamt renoverats. Högresta fönster tillsammans med dubbla spegeldörrar och klassisk fiskbensparkett är praktfullt. Balkong med dubbla dörrar i en av salongerna i fil - ljuvligt. Mitt i våningen ligger matsalen med boendets andra balkong mot innergården. Tidsenliga beslag och gjutjärnselement  ger fin grund. Ljuvligt kök med pigtrappa ned till föreningens innergård, pigkammaren inhyser våningens syatélje, men kan användas till annat. Därtill två fina rum med vitmålat originalbrädgolv  - utsökta barnrum, gästrum eller arbetsrum. Ljusinsläppet är magiskt även i badrummet med grön och vit-rutigt golvkakel. Originalspegel är bevarad i hallen och här finns platsbyggda höga garderober. Trappuppgången och innergården med bersåer är otroligt fint.  Ypperligt belägen med Kungsallén och staden som möter nära. Innerligt välkomna till en våning som ger allt.

 • Plus
 • Balkong
Simrishamnsgatan 7A, Möllevången, Malmö kommun

Simrishamnsgatan 7A

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

1 695 000 kr

59 m²

2 rum

4 916 kr/mån

28 729 kr/m²

Med Möllevångstorgets livliga sorl runt knuten bjuder Simrishamnsgatan 7A på en charmig vindsvåning i etage uppe på femte våningen i det vackra huset från 1935. Våningen är på 59 kvm med sällskapsrum, kök och badrum på första plan och sovrum en trappa upp.De vackra mörka bjälkarna tillsammans med putsade väggar sätter tonen för hela våningen. Sällskapsrummet har en härlig höjd och härifrån går trätrappan upp till sovrummet. Även i sovrummet bidrar trägolv och putsade väggar till en behagfull atmosfär. Här finns det plats för både en dubbelsäng och lite förvaring. Ta hem vännerna på middag, i köket finns gott om plats för ett större matbord. Vad blir det då till middag? Kliv bara i skorna och ta hissen ner för på torget nedanför, under randiga tälttak finns dagligen ett skafferi i världsklass.  Badrummet har badkar och tvättmaskin. Här bor man nära fina promenadstråk och ett brett utbud av krogar, restauranger och nattklubbar. Välkommen till Simrishamnsgatan 7A

 • Hiss
Kävlingevägen 20, Lund centrum, Lunds kommun

Kävlingevägen 20

Villa
Lund centrum, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

28 000 000 kr

540 m²

15 rum

2 726 m² tomt

Ett pampigt och ett alldeles magiskt hus gömmer sig bakom bokhäckarna på Kävlingevägen 20 i Lund. Det sagolikt vackra och mycket välbevarade huset är ritat av arkitekt O. Hägg och uppfört redan 1912 och varsamt renoverat 1998-2000. Ståtligt, unikt och med en imponerande skönhet står det där, omslutet av en parkliknande trädgård och huset bjuder på generösa 540 kvadratmetrar. Fasaden utgörs av tidlöst rödbrunt tegel med reliefer av kalksten, storslagna balkonger och de allra vackraste fönsterpartier. Huset omfattar hela femton rum och kök, och bjuder på tre badrum. Allt fördelat över 2,5 plan och källare. Den pampiga foajén sätter tonen för hela huset och har klädda väggpaneler av ek, och här hittar man också en av husets två eldstäder, beklädd i Kolmårdsmarmor - helt magnifikt. Hallen går upp genom två våningar och förbinds  med en bred trappa i flera avsatser, vacker åldrad ek samt trappräcken tillsammans med ljusinsläpp från flera håll gör den magisk! Från husets hjärta når man de stora salongerna med höga dubbeldörrar - professorns rum, salen och det stora vardagsrummet. I ett av de stora rummen har du ett härligt burspråk och från det största rummet når du blomsterrummet, en inglasad veranda med utsikt åt den parkliknande trädgården. Blicka ut från den invändiga balkongen på andra våningen och du drömmer dig lätt tillbaka till när huset byggdes år 1912. Varmt välkomna till ett storslaget hus!

Strandängsgatan 11, Lomma, Lomma kommun
 • Budgivning pågår
Strandängsgatan 11, Lomma, Lomma kommun, bild 2
Strandängsgatan 11, Lomma, Lomma kommun, bild 3

Strandängsgatan 11

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 495 000 kr

118 m²

4 rum

8 883 kr/mån

29 619 kr/m²

Öppet hav med vågor som rullar in längs den vidsträckta stranden i Lomma, gröna omgivningar och naturområden - allt detta möter Strandängsgatan bara några meter från porten, så underbart! På tredje plan väntar en modern etagevåning om fyra rum och kök med stor inglasad balkong, där havsutsikten glittrar till på sina ställen. Sällskapsrum och kök har bägge glasade dörrar ut till den generösa balkongen och ljusinsläppet är generöst då våningen ligger fritt och möter himmel och hav. Ljusa väggkulörer är fint med parkettgolv och stilrena linjer. Nedre plan rymmer förutom sällskapsrum och kök även ett fint barnrum. Vita luckor och bra med arbetsyta i köket, här kan man sitta och blicka ut över de gröna omgivningarna. Övre plan ger stort sovrum, barnrum och ett mindre rum perfekt som arbetsrum eller dressingroom . Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare på övre plan och badrum med dusch på nedre. Bra med förvaring finns både i klädkammaren från hallen och walk in closet på övre plan. Ett stenkast bort handlar du blommor och frukt från den lokala grönsakshandlaren, butiker och allt du behöver ligger någon minut bort. Pendlingsmöjligheter med tåg, och några av Sveriges högst rankade skolor har du också här i Lomma. Nu är det dags för att njuta av en underbar frisk långpromenad längs havet - varmt välkomna till strandnära boende med doft av hav!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 20