Mäklare Andreas Holmberg

Andreas Holmberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Erik Dahlbergsgatan 5, Centrum, Lunds kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30

Erik Dahlbergsgatan 5

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
4 295 000 kr
76 m²
3.5 rum
vån 5/5
2 684 kr/mån
56 513 kr/m²

Mitt i centrala Lund, bland de omtyckta "kungagatorna" ligger Erik Dahlbergsgatan. Här på nummer 5 ligger ett hem om 76 kvadrat högst upp i huset och med all den karaktär och arkitektur en vindsvåning kan bjuda på. Det är ljust och vackert med brädgolv, takfönster, synligt bjälklag och rum i fil, allt i en sann 30-tals anda. Tre rymliga rum och kök, två badrum samt en halva med bevarade originaldetaljer som spegeldörrar, stuckatur och spröjsade fönster med handblåsta glas. Hjärtat i våningen blir en generös halva som passar fint som matrum och intill nås två vackra sällskapsrum som ligger i fil ut mot gatan. Ett charmigt sovrum med snedtak, putsad vägg och synliga bjälkar väntar inåt gården, precis som våningens kök med fin förvaring och plats för ett mindre bord och ljusinsläpp från takfönstret ovanför. Trapphusbalkongerna är angenäma ut mot ljuvliga innergårdar som är helt inneslutna i kvarterets fastigheter. Här nere finns fina sittplatser och lummiga planteringar. Den är prunkande med höga träd och blommande planteringar - vackert mot en rödteglad fasad. Kvarterets bageri ligger längst ner i huset och blomsteraffär i huset bredvid. Varmt välkomna till Erik Dahlbergsgatan 5 i Lund!

  • Plus
  • Hiss
Föreningsgatan 43A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 43A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
1 853 kr/mån
57 273 kr/m²

I grönskande kvarter med lummiga alléer som omfamnar husen på Föreningsgatan i Rörsjöstaden ligger en charmig och tidstrogen sekelskiftesvåning om två rum och kök. Huset är uppfört 1898 och bjuder på fina attribut från den tiden.Två härliga och väl omhändertagna rum och kök är omsorgsfullt renoverade. Ett genomgående läge med höga listverk, mjuka färger samt tre meters takhöjd balanseras fint med ett vitpigmenterat brädgolv. Sällskapsrum med höga fönster och rå tegelvägg har plats för både soffgrupp och matbord. Färgerna är i harmoni och den klassiska tapeten Klöver från Svenskt Tenn bryter utmärkt mot det enhetligt ljusa. Sovrummet vetter in mot en grönskande innergård. Här är tyst och lugnt och du kan sova med fönstret öppet. Platsbyggd förvaring och ett badrum ensuite. Köket innanför är ljust och passar fint in i stilen, gasspis, svart fläkt och spröjsade skåpsluckor samt diskbänken vid fönstret. I kvarteren nedanför pågår livet, caféer och kvartersbutiker i en ljuvlig inramning av grönska och lugna återvändsgränder. Gångstråket inåt gågatan är som sommaren själv och på några minuter når du city. Varmt välkomna!

Löjtnantsgatan 12, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Löjtnantsgatan 12

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 619 kr/mån
49 891 kr/m²

Löjtnantsgatan ger en aning känsla av Paris med sina gamla fasader från 1900-talets början, Kungsallén med sina höga träd som snart igen spirar i intensiv grönska. Kungsallén runt hörnet ger scilla-blommande ytor och ljuvliga promenadstråk - snart! Huset på nummer 12 är uppfört 1900-1902. Här ligger den smartaste planerade tvåan vi sett på länge. Höga fönster och generöst med ljus, ett härligt sällskapsrum med integrerat kök, och intill ett stort sovrum. Här ryms allt man behöver på 46 kvadrat. De höga taken och ekgolv överallt ger en bra grund till det moderna köket i svart med bänkskiva i komposit. Badrummet håller samma höga standard. Snyggt, smart och väl sammanhållet! Det är en fin känsla inom oss när vi lämnar det vackra huset, och utanför är kvarteren och promenadstråken in till stan både fina och härliga. Rörsjöstaden är älskat, väl beläget och bjuder på en arkitektur som man älskar. Varmt välkomna!

Visar alla 3