Mäklare Andreas Holmberg

Andreas Holmberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnsgatan 7A, Centrum, Lunds kommun

Brunnsgatan 7A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 395 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/4
3 915 kr/mån
56 583 kr/m²

Solens strålar skiner över anrika kvarter här i Lund och landar på vackra fasader. I hörnet av Brunnsgatan Arkivgatan vilar det pampiga hörnhuset från början av nittonhundratalet med putsad fasad och smidesbalkonger. Med gågatan åt ena hållet och Botaniska trädgården åt andra är läget perfekt! Anno 1904 ses tydligt i två voluminösa rum med en charmig halva, balkong i söderläge och kök. Vi förförs av snirkliga stuckaturer, laserade plankgolv, höga fönsterpartier samt spegeldörrar i original. Ljuset omfamnar de 60 kvadraten från sällskapsrum med balkong till det gårdsvända köket med sovrum intill. Siktlinjerna genom våningen är magiska, en charmig hall med platsbyggd förvaring målad i dov grön ton binder samman rummen. Ett romantiskt kök har spröjsade köksluckor tillsammans med småblommig tapet och vid matplatsen kikar man ner över den lummiga innergården. Intill vilar ett rymligt sovrum med fin förvaring bakom skjutdörrar. Det gamla trapphuset blir ett fint extrarum med halvmåneformad vägg, platsbyggd sittplats med förvaring och loft. Grannsämjan är fin i huset och här finns grillplats och övernattningslägenhet till förfogande. Lund lockar med gatuhus längs smala kullerstensgator, högresta pampiga fastigheter, rikt kulturarv och grönskande parker. Välkommen till en betagande våning på historisk mark i en av Sveriges äldsta städer med stort kulturarv.

  • Balkong
Järnåkravägen 25B, Järnåkra, Lunds kommun

Järnåkravägen 25B

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 195 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 038 kr/mån
35 304 kr/m²

Omfamnad av grönska i lugna kvarter infinner sig en ljuvlig hemmakänsla i fyra rum och kök med fina attribut. Genomgående 50-tals lägenhet med mycket karaktär, arkitektritat med välbevarad charm och ett fantastiskt ljus näst högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Sällskapsrummet förgylls av en generös balkong i västerläge, här frodas tomatplantor tillsammans med olivträd, ett litet extra vardagsrum om somrarna. Här råder en genuin känsla - sällskapsdelen är generös och social med gott om plats, och i köket är stora delar av köksinredningen charmigt original. Två stora fönster i köket ger härligt ljusinsläpp, tillsammans med ljust helkaklade väggar, ljusblå köksluckor och rutigt köksgolv ger det en väldigt fin atmosfär. Området är lugnt och trivsamt, och dessutom placerat mellan två underbara parker. Pendlingsmöjligheterna är perfekta både med kollektivtrafik och bil. Välkommen till Järnåkra, tio minuters promenad från Lund City och den här fina fyran med fantastiskt ljusinsläpp och ljuvligt fri utsikt.

  • Balkong
Disponentgatan 27, S:t Knut, Malmö kommun

Disponentgatan 27

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 450 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
3 520 kr/mån
42 647 kr/m²

S:t Knut lockar med sina färglada hus och trivsamma atmosfär. Här varvas caféer med blomsterbutiker och restauranger vid ett öppet torg kantat av lummig grönska, torget är fullt med människor och sköna fikastunder. I dessa charmanta kvarter ligger en superfin trettiotals-etta med det allra mysigaste köket. I fönstren vaknar pelargonerna till liv, majsolens strålar når över vitoljade trägolv - hela lägenheten är fylld av vår! Rummet är fint möblerat och visar att plats finns för både soffa, säng och arbetshörna, det är väldigt fint. En tydlig karaktär ramas in av en generös takhöjd, spegeldörrar i original och stuckatur. Lägenheten är lugn och tyst då den ligger högt upp i huset och mot innergården. Utanför fönstren blommar den högresta purpurapeln och bildar ett vackert tak över den gröna innergården. Varmt välkommen till en finstämd etta med välbevarad karaktär.

  • Plus
Kung Oskars väg 1, Centrum, Lunds kommun

Kung Oskars väg 1

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
8 495 000 kr
226 m²
6 rum
vån 5/6
11 271 kr/mån
37 588 kr/m²

Magnifik hörnvåning anno 1934 med fantastisk utsikt över hustaken i Lunds anrika gatstenskvarter. När funkis möter glimtar av sekelskifte skapas något unikt i voluminösa 226 kvadrat. Sex rum och kök har breda fönsterpartier i tre väderstreck, balkonger i två, genomgående fiskbensparkett och spännande originaldetaljer finns bevarade. Ett extraordinärt sällskapsrum med brett burspråk, marmorpelare och eldstad blir ett öppet nav i våningen. Här har dukats långbord vid festliga tillfällen och platsen är lika tilltalande på tu man hand under det välvda taket framför den öppna spisen. Matrum och bibliotek har vida fönsterpartier och angenäma skjutdörrar i original. Intill vilar våningens kök där originalköket varsamt har renoverats, nya underskåp och köksö har byggts till i fin 30-tals anda med tidsenliga beslag. Tre rymliga sovrum har originalgarderober med vackra spegeldörrar. Förutom badrum och extra toalett har ett av sovrummen ett eget lavabo. Det anrika huset på Kung Oskars väg andas något alldeles extra, med enastående historier om ett händelserikt sekel som passerat, husets karaktär har en spännande mix som präglar våningen. Utanför den svartbetsade porten väntar en kulturell stad med charmiga smågator, trendiga restauranger och unika parker. Varmt välkomna till Kung Oskars väg 1 i Lund!

  • Balkong
  • Hiss
Lillaforsvägen 351, Degeberga, Kristianstads kommun

Lillaforsvägen 351

Fritidshus
Degeberga, Kristianstads kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 195 000 kr
160 + 15 m²
5 rum
1 112 m² tomt

Dimman ligger tät längs slingriga vägar genom bokskogen, trädens knoppar väntar på att få breda ut sina ljusgröna blad. Väl framme på Lillaforsvägen 351 öppnar landskapet upp sig. På öppna fält står ett falurött hus med gula fönster i en grön miljö med uppväxta träd och fina Syrén buskage. Innanför den gula dörren möts vi av spatiösa rum med generös takhöjd allt inbäddat i karaktärsfull charm, ett ljuvligt konstnärshem, skapad av den tidigare ägaren, konstnären Curt Bjernevi. Gråmålat plankgolv bildar en fin bas till råa brädväggar, öppet kök med en köksö i furu, kamin och konst längs hela väggarna. Sommarhusets 160 kvadrat är disponerade på ett och ett halvt plan med fem rum varav tre sovrum. Ett öppet sällskapsrum har integrerat kök med öppna hyllplan, ett ledigt uttryck i en kaxig miljö. Dörren mot baksidan öppnas mot öppna vyer och fri sikt över åkrarna. Intill sällskapsrummet ligger ateljén, ett ljust rum med rymd, takfönster och plankgolv. Våningsplanet har därtill två sovrum, duschrum och toalett, en trappa upp finns rymligt sovrum med de öppna vidderna utanför fönstren. Förutom den härliga trädgården med terrass på baksidan finns uterum, snickarbod, vedbod och trädgårdsskjul. Nedanför kullarna ligger Degeberga med naturskön omnejd. Strövområdet vid Forsakar vattenfall är något alldeles extra och kör du vidare 10 minuter möter du havet och den milsvida sandstranden vid Maglehem. Här kan du ta del av östra Skånes rika kultur och Kristianstad är endast 15 minuters bilfärd bort. Varmt välkomna till ett charmigt fritidshus i fantastiska miljöer!

Löjtnantsgatan 12, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Löjtnantsgatan 12

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 619 kr/mån
49 891 kr/m²

Löjtnantsgatan ger en aning känsla av Paris med sina gamla fasader från 1900-talets början, Kungsallén med sina höga träd som snart igen spirar i intensiv grönska. Kungsallén runt hörnet ger scilla-blommande ytor och ljuvliga promenadstråk - snart! Huset på nummer 12 är uppfört 1900-1902. Här ligger den smartaste planerade tvåan vi sett på länge. Höga fönster och generöst med ljus, ett härligt sällskapsrum med integrerat kök, och intill ett stort sovrum. Här ryms allt man behöver på 46 kvadrat. De höga taken och ekgolv överallt ger en bra grund till det moderna köket i svart med bänkskiva i komposit. Badrummet håller samma höga standard. Snyggt, smart och väl sammanhållet! Det är en fin känsla inom oss när vi lämnar det vackra huset, och utanför är kvarteren och promenadstråken in till stan både fina och härliga. Rörsjöstaden är älskat, väl beläget och bjuder på en arkitektur som man älskar. Varmt välkomna!

Visar alla 6