Mäklare Andreas Holmberg

Andreas Holmberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Henrik Smithsgatan 5, S:t Knut - Malmö, Malmö kommun

Henrik Smithsgatan 5

Lägenhet
S:t Knut - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

5 395 000 kr

147 m²

5 rum

7 383 kr/mån

36 701 kr/m²

Det här är en våning som imponerar! På Henrik Smithsgatan 5 väntar fem fantastiska rum och kök med balkong. Ljuvliga kvadratmeter från byggåret 1929 med mjukt ljusinsläpp, 20-talet känns rakt igenom med vackra spegeldörrar, tre rum i fil, stuckaturer, takrosetter och många fler bevarade detaljer. Blyinfattat fönster i sällskapsrummet ger magiska reflektioner när kvällsljuset faller på, ett av många favoritattribut för nuvarande ägare. Fiskbensparkett ger ett klassiskt intryck tillsammans med blickfånget som sträcker sig över tre salonger i fil, där takhöjden ger fin rymd och volym. I matsalen vill man stanna, umgås och blicka ut genom de vackra bevarade fönsterglasen. Blå kulör i sovrummet blir det perfekta avslutet för rummen i fil - luftigt, fritt och inbjudande med burspråk. Gemytligt och sällskapligt är köket med köksön att samlas kring, bevarade skafferier och serveringsgång, och balkongen som förlänger med luft och härliga stunder. Därtill ytterligare ett stort, fint sovrum med klädkammare, och en generös pigkammare med fönster som vetter mot balkongen. Ni hör, det här är en våning som bjuder på mycket! Lägg till en mysig innergård med trädäck och trevlig förening. Här bor ni på ett riktigt fint läge i S:t Knuts kvarter och har samtidigt omedelbar närhet till city och Rörsjöstaden - varierad puls direkt utanför porten beroende på vad du känner för. Varmt välkomna in!

 • Balkong
 • Hiss
Olivia Nordgrens gata 4, Trelleborg, Trelleborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00
Olivia Nordgrens gata 4, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Olivia Nordgrens gata 4, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Olivia Nordgrens gata 4

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

1 450 000 kr

42 m²

2 rum

2 746 kr/mån

34 524 kr/m²

I fönstret på andra våningen fladdrar stearinljusen i de tidstypiskt spröjsade fönstren från husets uppförandetid 1929. Fasaden är pampig och porten tung, det är ett hus med pondus, man tycker om det direkt. Vi är i ett av Trelleborg vackra tjugotalshus, teglad skönhet med den vackraste av innergårdar. Här välkomnar vi er in i ett vackert hem med både stilfullhet och en touch av engelsk elegans. Kök och sällskapsrum är smakfullt integrerade och får ett magiskt ljus från de höga fönstren. En social yta med plats för livets alla sköna stunder. Tapet i kökets tak får det att lyfta till nya nivåer tillsammans med den vackraste blågröna tonen på kök och det ljusa brädgolvet. Vi är förälskade! På motsatt håll ligger ett vackert sovrum mot den lugna innergården. De höga fönstren och den generösa takhöjden förgyller även detta rum. Sovrummet har med fördel bytt plats med köket. Halvan utanför sovrummet har förvandlats till ett arbetsrum med vackra tapeter och tjock heltäckningsmatta, och härifrån når man en generös klädkammare. Här får man allt - ljusa brädgolv, tjugotalsdetaljer, generös takhöjd, höga fönster och en underbar tapetglädje - en annan tid som ändå känns nyskapande. Detta är ett hem som lämnar avtryck med en arkitektritad trädgård som innergård. Här bor du mitt i city, bakom knuten ligger Stortorget och här når du allt Trelleborg har att erbjuda, en fin stadskärna, vackra allén upp för Astrid Lindgrens gata och den vackra Stadsparken. Välkommen till Olivia Nordgrens gata 4, du kommer att bli förälskad redan i hallen!

 • Premium
Kornettsgatan 22B, Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 15:30

Kornettsgatan 22B

Lägenhet
Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

5 250 000 kr

137 m²

6 rum

8 901 kr/mån

38 321 kr/m²

Det blåser kallt längs de vackra fasaderna på Kornettsgatan. I nästan varje fönster lyser det ändå varmt och välkomnade, och innanför porten känns det lugnt och tryggt. Här väntar en riktigt vacker våning anno 1901, sex rum och kök med två balkonger - 137 underbara kvadrat. Salonger i fil med otrolig rymd, stuckaturer och takrosetter smyckar det höga taket som varsamt renoverats. Högresta fönster tillsammans med dubbla spegeldörrar och klassisk fiskbensparkett är praktfullt. Balkong med dubbla dörrar i en av salongerna i fil - ljuvligt. Mitt i våningen ligger matsalen med boendets andra balkong mot innergården. Tidsenliga beslag och gjutjärnselement  ger fin grund. Ljuvligt kök med pigtrappa ned till föreningens innergård, pigkammaren inhyser våningens syatélje, men kan användas till annat. Därtill två fina rum med vitmålat originalbrädgolv  - utsökta barnrum, gästrum eller arbetsrum. Ljusinsläppet är magiskt även i badrummet med grön och vit-rutigt golvkakel. Originalspegel är bevarad i hallen och här finns platsbyggda höga garderober. Trappuppgången och innergården med bersåer är otroligt fint.  Ypperligt belägen med Kungsallén och staden som möter nära. Innerligt välkomna till en våning som ger allt.

 • Plus
 • Balkong
Mastgränd 7B, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun

Mastgränd 7B

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

2 395 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 059 kr/mån

44 766 kr/m²

Höstens solstrålar värmer och en kort promenad bort sveper havets vågor in i mjuka rullningar till strandkanten. I cortenstålslådorna som avskärmar din alldeles egna uteplats klättrar murgröna och samsas fint med höstens färger. En fröjd att få bjuda in till denna genomgående tvåa, som närmast upplevs som ett eget liten hus i Västra Hamnen - med två egna ingångar. Sällskapsrum möter kök i en halvöppen planlösning - perfekt mix av socialt och avdelat. Fint ljusinsläpp i sällskapsrummet som rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån nås extra ingången till denna våning, och öppnar du dörren på glänt förlängs rymden ytterligare. Även här kan du för stunden ställa ut stolar och sitta ute i det fria och njuta av hamnlivet. Vacker William Morris-tapet förgyller i sovrummet, här ryms stor säng och generösa garderober. Helkaklat stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utanför dörren finns matbutik, matställen och Varvsparken. Och på några få minuters promenad når du havet för härliga långpromenader och uppfriskande bad. Varmt välkomna till Mastgränd 7B.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 4