Mäklare Victor Jörgensen

Victor Jörgensen

Om mig

Med 10 års erfarenhet och under alla år listad som en av Malmös absoluta toppmäklare - det säger något om mig! Passionerad, disciplinerad, kompetent och tävlingsinriktad - det är fyra andra ledord som beskriver mig väldigt bra. Min målsättning är att sälja din bostad till så högt pris som möjligt. Med många års erfarenhet så vet jag att de krävs både maximalt engagemang och mycket hårt arbete för att prestera bäst.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosentorpsvägen 124, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
 • Ons 17 apr kl 17:00

Rosentorpsvägen 124

Villa
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
7 495 000 kr
139 m²
919 m² tomt

Exklusivt boende med pool har fantastisk karaktär och fria vidder utanför fönstren. På vacker hörntomt, generösa 139 kvadrat disponeras på fem vackra rum och kök. Husets öppna planlösning med spröjsade höga fönster och dörrpartier i svart samt öppet upp i nock ger en härlig rymd till lyxiga materialval och utsikt ut mot poolen, allt inbäddat i mjuka färgtoner på väggar och en hemtrevlig känsla. Ett voluminöst sällskapsrum har integrerat kök och därtill finns fyra stilfulla sovrum. Kökets kalkstensbänk i varm ton stämmer fint ihop med den mörka valnöten i köksön. Mer förvaring finns bakom släta vita luckor och en gömd dörr leder in till skafferiet innanför. Masterbedroom har elegant walk in closet och ett lyxigt badrum en suite. Solceller på taket är kostnadseffektivt. Vida vyer omfamnar bostadsområdet här i Oxie, från tomten ses en vacker damm och grönskan tar över i det lugna området. Här bor du nära Oxie by, med mataffär, apotek och gym. Även skolor och förskolor finns i den lilla byn. Härifrån går tågen in mot Malmö och Köpenhamn. Fina promenadstråk finns i närliggande Törringe skog. Varmt välkomna till ett modernt boende med det lilla extra!

 • Plus
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun
 • Imorgon kl 13:00
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Kockumsgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
4 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/5
5 764 kr/mån
52 882 kr/m²

Kockumsgatan som ligger precis bakom Davidshallstorg bjuder på en lång rad av pastellfärgade fasader. Klassiskt trettiotal med relativt enkel arkitektur, få utsmyckningar men alldeles underbara - man blir glad av den här gatan. Högt upp i huset på fjärde våningen öppnar vi dörren till 85 härliga, ljusfyllda kvadrat som ger tre rum och kök. Just belägenheten i huset ger fina fördelar ljusmässigt, en tilltalande planlösning ger också extra bonus. De sociala ytorna är perfekta och generösa med sällskapsrum, matplats och kök i vinkel med halvöppen planlösning. Generösa fönsterpartier ger ordentligt med ljus, vita väggar och klassisk parkett är bra grund. Davidshalls takåsar skymtar utanför fönstrena. Två sovrum varav ett är rejält och ger plats för både säng och arbetsplats. In mot den fina innergården vilar ett andra sovrum. Nedanför ramar de putsade fasaderna in en härlig innergård med fina sittplatser. Snart står grönskan frisk och frodig, och krukorna med vårblommor står i fager blomning. Davidshall - i väntan på våren. Välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Sommargatan 29, Lomma, Lomma kommun
 • Borttagen före visning

Sommargatan 29

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
6 295 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4/5
4 968 kr/mån
66 263 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tegnérgatan 27A, Limhamn - Malmö, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 12:00
Tegnérgatan 27A, Limhamn - Malmö, Malmö kommun, bild 2
Tegnérgatan 27A, Limhamn - Malmö, Malmö kommun, bild 3

Tegnérgatan 27A

Radhus
Limhamn - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
6 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
5 198 kr/mån
61 773 kr/m²

Den vitputsade, minimalistiska fasaden sticker onekligen ut här på Gamla Limhamn. Jonas Lindsvalls karaktäristiska arkitektur är tydlig, stram och harmonisk. Ljuset och rymden står i fokus - det är svårt att inte blir berörd! En unik etagevåning om fyra rym och kök med egen uteplats. Här bjuds vi på glasparti från golv till tak, sandstensgolv, en takhöjd som svindlar, rena linjer och ett säkert formspråk. 110 kvadrat förpackat i enhetliga materialval vars uttryck är distinkt och rent. Det imponerande fönsterpartiet sträcker sig från markplan och hela vägen upp över andra våningen. Ljuset in i kök-, sällskaps- och matrum är smått magiskt och den öppna planlösningen ger ett enhetligt intryck som imponerar. Materialvalen är exklusiva och genomtänkta in i minsta detalj med vit bas, massiv ek och sandsten. Från det öppningsbara glaspartiet nås en privat uteplats och i förlängningen en gemensam innergård med pool. Vackert kantad av körsbärsträd och omgiven av murgröneväggar och klätterrosor. Våning två bjuder in till ett sällskapsrum med vy över nedre plan, öppen spis, två sovrum och ett stort badrum med badkar. Läget är fantastiskt i vackra kulturkvarter med alla bekvämligheter precis runt hörnet och med havet en kort promenad bort. Välkomna till ett unikt, arkitektritat boende med fantastisk karaktär och harmoniskt minimalism!

 • Premium
 • Uteplats
Eslövsgatan 7C, Västra Sorgenfri/S:t Knut, Malmö kommun

Eslövsgatan 7C

Lägenhet
Västra Sorgenfri/S:t Knut, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 995 000 kr
50 m²
vån 1/4
4 014 kr/mån
39 900 kr/m²

Den gröna smidesgrinden står öppen och välkomnar in till en grönskande innergård på Eslövsgatan 7C. En halvtrappa upp möts vi av en unik charm. Dova färger och gedigna golv ramas in av vacker funkis i original. Här förgyller spegeldörrar, generös takhöjd, original kök och stavparkett. De matta väggarna förhöjer känslan och ljuset är något alldeles extra i den genomgående tvåan på 50 kvadrat. Grönskan utanför omfamnar kvadraten och nedanför köksfönstret väntar odlingslådorna med favoritfröer som börjat gro och sträcker sig upp mot solen. Ett vitt kök i original har bänkskiva i metall och solgula väggar, beslagen har bytts ut till originalutförande. Intill köket vilar ett blekrosa sovrum med fönster ut mot det gröna, så härligt att vakna och öppna fönstret ut mot denna lummiga plats! Väggfärger från Byggfabriken i hela våningen ger väggarna en sammetslen lyster och färgtonerna är vackert samstämda. Till hösten renoveras badrum och förses med tidsenligt svartvitt rutigt golv, badrumsskåp och detaljer från Byggfabriken samt regndusch. Varmt välkommen till ett hem i pasteller, allt i ljuv harmoni med en grönskande plats utanför fönstren!

Nicoloviusgatan 5B, Ribersborg - Malmö, Malmö kommun
 • Imorgon kl 16:00

Nicoloviusgatan 5B

Lägenhet
Ribersborg - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 995 000 kr
76 m²
2 rum
vån 9/10
4 076 kr/mån
52 566 kr/m²

Det är en sagolik havsutsikt från nionde våningen på Nicoloviusgatan 5B. Vi blickar ut över Ribersborgsstranden, kring de tre dammarna i Öresundsparken finns härliga promenadstråk och öppet hav med vågornas brus i direkt anslutning. Här väntar två rum och kök där byggåret 1959 gör sin påmint. Generösa fönster, originalparkett och enkel, funktionell arkitektur. Sällskapsrummet är generöst och ansluter till den väl tilltagna balkongen som löper längs med kökets fönster. Härifrån är utsikten fri och vacker, om kvällen ser man ljusen tändas i husen längs strandpromenaden i Västra Hamnen, ett efter ett, som ett pärlband. Mitt i våningen ligger köket med halvöppen planlösning till sällskapsrummet. Intill vilar ett rymligt sovrum, med samma makalösa utsikt. Hallen har vackert stengolv samt platsbyggd förvaring, båda i originalutförande. Omgivningarna förutom park och hav bjuder på mysiga restauranger i vart och vartannat hörn. Här på Ribersborg bor du i fina kvarter och trygga omgivningar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Salongsgatan 56F, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 14:00

Salongsgatan 56F

Villa
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
11 200 000 kr
155 m²
5 rum
142 m² tomt

Nära saltstänkta promenadstråk nere vid havet i Västra Hamnen ligger de arkitektritade packhusen på rad. 155 kvadrat disponerade på tre våningar med hissnande vyer, höga fönsterpartier, genomtänkta materialval och en insynsskyddad trädgård som är vacker året om. Med inspiration från Hansastäderna är de populära packhusen på Salongsgatan en spännande vy i kvarteret - huset var ett av de första som stod klart till öppningen av BO-01 utställningen. Huset stoltserar med öppet upp i nock över matplatsen, vackert polerade betonggolv och ångbastu. Sällskapsytan präglas av den vackra trädgården med ljuvlig uteplats, öppna upp från sällskapsrummet och tassa ut på trädäcket. Tänk att få möta våren och sommaren här i den charmiga trädgården där klätterrosor, magnolian och fruktträden börjar spira. Matplatsen är imponerande med fantastisk takhöjd och ansluter till köket. Överallt överraskar spännande detaljer som kvadratiska öppningar i väggar, skjutdörrar med inslag av masurbjörk och en utvändig vinsch upp till översta våningen. Trappan som leder upp har trappsteg av bok och en gedigen stålkonstruktion som återfinns i flera detaljer i huset. På våning två finns två generösa sovrum, det ena med balkong. Går vi ytterligare en trappa upp möter vi en fantastisk vy mot havet, här finns ett underbart sällskapsrum med sovrum intill. Kvarteren mellan Strandpromenaden och Turning torso är unika, husen omringas av vattenblänk, planteringar och fina stenläggningar. Sommartid fylls gågatan ut mot havet av uteserveringar och några minuter bort ligger Scaniabadet med härligt bad från bryggor. Varmt välkomna till Salongsgatan 56F!

 • Plus
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 895 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5/7
3 225 kr/mån
54 143 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Stora Nygatan 30, City, Malmö kommun

Stora Nygatan 30

Lägenhet
City, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 995 000 kr
127 m²
3 rum
vån 2/2
7 089 kr/mån
47 205 kr/m²

Vi gläntar på smidesgrinden till det vackert putsade huset anno 1929 på Stora nygatan 30. På innergården, omringad av den vackra fasaden står ståtliga uppvuxna träd, på pergolan häver sig ett maffigt blåregn upp mot blek vårhimmel, intill står ett stort fikonträd - vilken plats! Om en kort tid står allt detta i en praktfull grönska, och platsen blir än mer magisk. På andra våningen bjuder vi in till en unik , luftig och mycket smakfull våning omringad av ett fantastisk ljus från två väderstreck. En fin arkitektonisk kontrast har skapats, den öppna våningens moderna uttryck möter det anrika huset från tjugotalet - harmoniska 127 kvadrat disponerade på fyra rum. Omfångsrikt sällskapsrum med integrerat kök och de vackraste materialval. Marmor till dimgrön köksinredning är tidlöst och sätter en fin ton. De generösa sociala ytorna omfamnas av det vackra ljuset och det ljusa trägolvet löper genom både kök och sällskapsrum som också bjuder på fem stora fönsterpartier, alla på rad. Två sovrum är vända mot innergården och det bjuds två badrum med sparsmakad elegans. Kvarterspuben nedanför är en favorit i huset, Peas and Honey nås rakt över gatan. Runt hörnet ligger en glittrande kanal med vårlökar längs med kanten. På ett par minuters promenad nås Gustav Adolfs torg och gågatan. Ett boende som med sin förnäma adress, utsökta arkitektur och generösa ljusinsläpp ger härliga vibbar och en omedelbar känsla av harmoni! Välkomna!

 • Plus
Föreningsgatan 63B, null, Malmö kommun

Föreningsgatan 63B

Lägenhet
Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 895 000 kr
104 m²
3 rum
vån 3/5
6 082 kr/mån
56 683 kr/m²

Utanför fönstren till tre salonger i fil vajar de höga trädkronorna, snart är våren här och de blir gröna igen. Eleganta 104 kvadrat har fantastisk volym, extraordinära takstuckaturer och perfekt läge. Skjutdörrar i par delar av rummen som har vacker fiskbensparkett, höga fönsterpartier och snirkliga lister. Husets byggår 1913 känns i varje detalj. En imponerande karaktär med ett stillsamt uttryck och mycket elegans. Den genomgående våningen med gårdsvänt kök har matplats och charmig balkong in mot innergården, här skymtar pampiga S:t Pauli kyrka mellan hustaken. En svart bänkskiva i granit på köksön sätter tonen. Vita släta luckor till vitt plankgolv och det svarta i graniten som bryter av är läckert. De moderna inslagen ger dynamik till spegeldörrar, blyinfattade fönster och gjutjärnselement. Några minuters promenad genom Kungsallén tar dig in till gågatan och åt andra hållet lockar fina strövområden i S:t Paulis Norra och Mellersta kyrkogård. Välkommen till en klassisk våning på tre rum och kök i lugna kvarter vid vackra grönområden.

 • Balkong
Beijerskajen 2B, Malmö Live, Malmö kommun

Beijerskajen 2B

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
3 615 kr/mån
46 583 kr/m²

Isen ligger blank och ett lager pudersnö bäddar vackert in Beijerskajen. Här på nummer 2 B i miljömärkt hus, finner vi en modern våning på två rum och kök med högt till tak, höga fönsterpartier och en öppen planlösning. Sociala 60 kvadrat har kombinerat sällskapsrum och kök med matplats, här finns utgång till en rymlig uteplats. Vita väggar till ljusa golv och möbler i nordisk stil är inbjudande. Köket har släta luckor upp till tak och ett svart kakel bryter av tillsammans med en grå bänkskiva och rostfri köksutrustning från Siemens. Innanför väntar ett generöst sovrum med bra förvaring längs ena sidan. Det är en praktisk lägenhet med gott om förvaring i både hall, kök och sovrum. Förutom en fin innergård har föreningen cykelpool med lådcyklar. Läget är perfekt, närhet till Centralstationen, dagligvaruhandel och det öppna havet. Restauranger och caféer finns det gott om i kvarteren och city ligger en kort promenad bort. På vår och sommar har Augusta glass öppet med härlig uteservering alldeles utanför porten. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Kalkstensvägen 4, Limhamn - Malmö, Malmö kommun

Kalkstensvägen 4

Lägenhet
Limhamn - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 521 kr/mån
49 931 kr/m²

Vid randen av det gamla kalkbrottet i Limhamn finner vi ett modernt boende med påkostade materialval. Öppen planlösning i 72 kvadrat har integrerat kök och uteplatser som förlänger. Klassisk ekparkett ger en fin grund som tillsammans med ljusa väggar förstärker den moderna känslan i tre rum och kök. Sällskapsytan är ljus och härifrån nås uteplatser med både en inglasad del och altan. Minimalistiskt, vitt kök med grepplister och ljus bänkskiva är tidlöst. Generös plats för förvaring och arbetsyta gör köket praktiskt och bekvämt. Två rymliga sovrum samt en större hall har förvaring. Victoria Parks livsstils boende ligger alldeles intill, här har ni möjlighet att teckna medlemskap och då ta del av biograf, spaanläggning med inomhus- och utomhuspool, tennisbana, restaurang, vinkällare och en mindre golfbana. Läget är naturnära med enkel kommunikation in till Hyllie, Limhamn stadskärna och centrala Malmö. Varmt välkomna till ert nya boende!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Esplanaden 6, Lomma, Lomma kommun

Esplanaden 6

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
6 795 000 kr
115 m²
4 rum
vån 2/4
5 324 kr/mån
59 087 kr/m²

Det är liv och rörelse längs med kajen i Lomma. Sensommaren anas och längs med vattnet tas promenader och en och annan glass slinker ner. Båtar guppar längs med kajkanten. Esplanaden 6 ligger mitt i området med badrocksavstånd till Öresund, restauranger och Fiskboden runt hörnet - det känns hav hela vägen! Från balkongen på andra våningen ser man hela skådespelet, en härlig och levande utsikt, men ändå skyddad från vindar. Våningen är luftig och ljus och känns kvalitetsfylld från första stund. Sällskapsdelen ligger öppet mot köket, fina social ytor med klassisk vitoljad ekparkett och generellt ljusa färgval. Balkongen är delvis inglasad vilket ger det där extrarummet ett par månader extra om året. I vyn glittrar vatten och segelbåtarnas mastar guppar i takt med vågorna. Tre fina sovrum, alla med samma ljusa parkettgolv och på väggarna dova pasteller, snyggt och samstämt. Badrum med dusch och tvättmöjligheter och gästwc. Som en extra liten bonus får man också ett dressingroom med smakfulla lösningar för en fulländad sista touch. Lomma har kvaliteter många drömmer om. Här finns de högt rankade skolorna, centrum med all service du behöver, hav och unika kringmiljöer. Tåget tar dig till både Malmö och Lund på ett par minuter. Varmt välkomna till hav, vindar och horisont!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13