Mäklare Victor Jörgensen

Victor Jörgensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallkärra 242, Vallkära, Lunds kommun
 • Sön 26 mar kl 15:00

Vallkärra 242

Villa
Vallkära, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

6 495 000 kr

170 m²

2 088 m² tomt

Längs vidsträckta landskap på en slingrig grusväg färdas vi till Vallkärra 242, innanför staketet intill kikar några hästar nyfiket upp. En vacker hög smidesgrind står öppen och vi får sikte på en vitputsad skånelänga. Krattad grusgång välkomnar och de nu kala träden skvallrar om att en vacker grönska är på gång över våra huvuden. Det är en klassisk länga på 170 kvadrat disponerat på ett och ett halv plan med sju rum och kök med dekorativa bjälkar i taket och lägre spröjsade fönster. En genomgående sällskapsyta med fönster på rad ut mot det vida landskapet fångar ljuset på bästa sätt. Med terassdörrar åt två väderstreck når du den generöst tilltagna uteplatsen i vinkel. Den vitkalkade skorstenen förgyller stämningen och den öppna spisen kan förse huset med värme en kall dag. Kökets grå inredning stämmer fint till ett ljust kök med härlig utsikt över entrén utanför. Det är ett charmant kök med pärlspont på väggarna och dekorativa handtag på profilerade luckor. De fyra sovrummen är disponerade på två plan, på ovanvåningen har de karaktäristiska snedtak. Upp för en stilfullt målad trappa når vi ovanvåningen med dess härliga vinklar och vrår som förstärker känslan i denna trevliga skånelänga. Vackra badrum på två plan har varsamt utvalda material i klassisk stil. Förutom huset finns en lägenhet i en byggnad intill. 37 kvadrat med sovloft, pentry och badrum. I samma byggnad finner vi ett ljuvligt stall med vacker grå inredning i de fyra stallplatserna. Välkommen till en hästgård med klassisk skånelänga i ett öppet landskap med nära kontakt till stadens bekvämligheter.

 • Plus
Apelvägen 2C, null, Burlövs kommun

Apelvägen 2C

Radhus
Burlövs kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

4 795 000 kr

133 m²

6 rum

6 553 kr/mån

36 053 kr/m²

På ett riktigt fint läge i Åkarp med tågstationen endast tre minuter bort väntar ett nybyggt och välplanerat radhus på 133 kvadrat med stor uteplats och exklusiva materialval. Mörkt betsat trä ger det stilrenaste av intryck för fasaden och innanför väntar två ljusa våningar om sex rum och kök. Detta är ett hem där livet är enkelt att leva och naturen är närvarande - ute sammanlänkas fint med det interiöra i sobra färgval, ett underbart ljusinsläpp och glasdörren som står på glänt till uteplatsen. En rymlig terrass förlänger hela den luftiga känslan. Den öppna planlösningen på nedre plan där sällskapsrum möter kök och matsalsplats ger en verkligt fin stämning. Påkostat Ballingslöv-kök, vackert parkettgolv och kulörer valda med omsorg ger er alldeles perfekt grund. På nedre plan ligger även ett sovrum eller arbetsplats om man så önskar och intill smart förvaring under trappan. När vi kommer upp på övre plan imponeras vi av takhöjd ända upp till nock på runt fyra meter - vilken volym! Tre smakfulla och luftiga sovrum och en yta för soffa som central punkt mellan rummen. Här finns också en walk in closet och inbyggda garderober. Med tågstationen endast ett stenkast bort pendlar du enkelt, väljer du att resa med bil når du även då Malmö och Lund på tio minuter. Grundskolor i Åkarp är det gott om, fyra att välja mellan och är du ute efter en trevlig restaurangbesök Möllegården. Här i Åkarp finns mycket fin gammal bebyggelse kvar i en tätort som ständigt växer och möter modernt, som detta helt nybyggda stilrena radhus. Varmt välkomna att skapa ert i något helt nytt! Juridisk person tillåts som köpare.

Fersens väg 14B, Davidshall, Malmö kommun

Fersens väg 14B

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

6 495 000 kr

119 m²

4.5 rum

5 869 kr/mån

54 580 kr/m²

Solen står högt över Malmö opera och möter oss när vi står vid en dekorerad port på Fersens väg 14B. Vackra dubbeldörrar innanför en tung port skvallrar om en praktfull våning en hissfärd upp. Det är en pampig våning som har allt - 119 rymliga kvadrat med elegant eldstad i original marmor, dubbeldörrar ut till balkongen, generösa rum i fil, burspråk och en välbevarad serveringsgång. Fyra rum och en halva som andas elegans och våningen är smakfullt renoverad likt sin forna prakt. Sällskapsytorna i fil kan stoltsera med höga spröjsade fönster, takstuckaturer och vackraste spegeldörrarna som delar av de ljusa rummen. Ovan trädkronorna öppnas den spröjsade dörren till franska balkongen, ett tidsenligt 20-tals räcke förgyller utsikten ner över vackra fasader. En rofylld halva med klassisk eldstad är målad i en mörk blå ton vilket blir en härlig fond till de ljusa rummen intill. Ett modernare kök har överskåp upp till tak och spegeldörrar ut till balkongen som vätter in mot en lugn innergård. Våningen kan också stoltsera med två rymliga sovrum med stora förvaringsmöjligheter, i det mindre rummet en charmig hörnklädkammare. Två badrum med vackra materialval varav det ena angränsar till sovrumsdelen. Här bor ni på en klassisk adress med ståtliga fasader och trendiga kvarterskrogar längs trottoaren, välkomna till en sagolik våning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östra Rönneholmsvägen 25, Hästhagen - Malmö, Malmö kommun

Östra Rönneholmsvägen 25

Lägenhet
Hästhagen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

5 595 000 kr

126 m²

4.5 rum

6 580 kr/mån

44 405 kr/m²

Vilken våning - från en praktfull entré i det högresta tegelhuset på Östra Rönneholmsvägen 25 stiger man in i en extraordinär våning med mycket karaktär. Det är pampiga kvadrat med generösa ytor, en härlig lekfullhet på väggarna, serveringsgång i original och skyddad balkong. Stilsäkra fyra rum och en halva med en spännande och snirklig planlösning om 126 kvadrat. De sociala ytorna är separerade men dubbeldörrarna finns kvar och lätt att ta upp för att få rummen öppna i fil. Genom höga fönster flödar ljuset in över klassisk fiskbensparkett, utanför vajar trädkronorna. Ett spännande kök i två väderstreck med flera arbetsytor, skåp upp till tak som stämmer fint i stil med den bevarade serveringsgången och en härlig köksö i sten. Den skyddade balkongen når du både från kök och det större sovrummet. En njutbar hörnbalkong i lä in mot husets fina innergård. De generöst tilltagna sovrummen är belägna i samma riktning. Rymliga klädkammare förgyller flera av rummen, missa inte de vackra spegeldörrarna med blått glas i ett av sovrummen. En möblerbar hall har plats för ett skrivbord eller en större sittplats. Badrummen har tidlöst klinkers och kakel i vitt och grått. Här bor man alldeles intill promenadvänliga Pilstorpsparken, Malmö Opera och ett par kvarter bort levande Davidshall. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Blåklintsgatan 26, null, Svedala kommun
 • Borttagen före visning

Blåklintsgatan 26

Villa
Svedala kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 495 000 kr

124 m²

749 m² tomt

Trädgården på Blåklintsgatan 26 i Svedala sluttar ner mot de öppna fälten. Vintertid är utsikten fri över åkrar och den stora dammen utanför tomtgränsen glittrar i februarisol. När grönskan spricker ut är hela trädgården omsluten och helt privat, fruktträd samsas med blommande fläder och prunkande rabatter. Ett lugnt och sympatiskt villaområde med hus uppfört 1982. Ett och ett halvt plan om 124 kvm med ultimat planlösning, generösa sällskapsytor, fyra sovrum och trevligt renoverat kök. Sällskapsdelen på första plan möter trädgården i västerläge med en underbar frihet mot de anslutande fälten. Sällskapsdelen ligger i vinkel och ytorna är både generösa och välplanerade, den öppna spisen knastrar och skänker värme. Ett sovrum på nedre plan och bekvämt grovkök i anslutning till köket. Plan två ger både ett sällskapsrum och tre stycken fina sovrum. Ett utrymme har blivit ett litet arbetsrum med fönster, kan likväl bli ett lyxigt dressingroom. Fräscht badrum uppe och gästtoalett på nedre plan. Utanför sällskapsrummet, under pergolan väntar trädgårdens utematplats, där solen om sommaren ger sina allra sista solstrålar varje kväll. Ett fräscht och sympatiskt hus med skolor, lekplatser och fin natur alldeles inpå. Utmärkta kommunikationer med både tåg och buss, Svedala centrum 2 km bort!

 • Plus
Prins Augusts gata 16, Centrum - Lund, Lunds kommun

Prins Augusts gata 16

Lägenhet
Centrum - Lund, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

3 395 000 kr

80,3 m²

3 rum

5 066 kr/mån

42 279 kr/m²

Moderna strama hus varvat med brokiga kolonilotter och kvarter med eleganta sekelskiftesvillor, det är ett spännande kvarter som växt fram här i Aroma Lund! Vi vill presentera en arkitektoniskt unik vindsvåning i etage med äkta town-house känsla, mitt i city. Huset stod klart 2022, så våningen blir er historia att skriva. Det är en våning med exceptionell volym, 80 kvadrat är disponerade på två våningsplan i en välkomponerad planlösning. Sällskapsytan med två takfönsterpartier ovanpå varandra förstärker den dubbla takhöjden. Ljusinsläppen längs snedväggen förgyller det integrerade köket. Varm grå köksinredning tillsammans med beslag med läderinslag och en vacker bänkskiva bidrar till en lyxig känsla. I ett avgränsat rum med platsbyggda garderober finns plats för både säng och arbetsyta. En trappa upp finner vi våningens sovrum i entresolplan, bra med förvaring och ljuset är fantastiskt. Vid en egen ingång finns möjlighet att ta med morgonkaffet ute när säsongen bjuder. Njut av en härlig utsikt över Innergården som har gott om mötesplatser, gräsytor och odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Läget är unikt med ett tryggt avskilt läge som ändå är centralt. Ett välkomnande Lund med sina charmiga kvarter är lätt att bli förälskad i. Varmt välkomna till Prins August gatan 16 - du blir inte besviken!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kastellgatan 8, Davidshall, Malmö kommun

Kastellgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

6 795 000 kr

111 m²

3 rum

6 061 kr/mån

61 216 kr/m²

Kastellgatan stoltserar med sina vackra höga tegelfasader med Malmö Operan som fond, uppe på fjärde våningen blir man förförd av pampiga kvadrat. En magnifik våning på 111 kvm disponerat på tre r o k som verkligen är något utöver det vanliga. Generösa rum, en ljuvlig takhöjd och påkostade materialval. Våningen är exklusivt renoverad och en äkta fingertoppskänsla har satt sin prägel på varje kvadrat. En stor hall möter oss smyckad med väggspeglar, platsbyggda garderober med inbjudande sittdel och spegel. Med tidsenliga dubbeldörrar som ram får vi sikte på en vacker matsalsplats med plats för ett större sällskap. Här har köket integrerats i det rymliga sällskapsrummet. Stora burspråk, stuckaturer och det vackraste kök i valnöt. Vilken plats! Sällskapsytan har fått en platsbyggd bokhylla längs med ena väggen. Känslan av den lena vitoljade fiskbensparketten finns där varje steg, ett vackert matt golv som är genomgående. Ett välkomnande grönt sovrum med väggspeglar, stuckatur och platsbyggda garderober, allt i lugnaste grön. Vägg i vägg finns ett arbetsrum med härligt ljus från de höga spröjsade fönstren. Badrum i exklusiv sten med en generös dusch. I de trevligaste kvarteren kan du njuta av finsmakande restauranger, mysiga fik och många kulturella skatter som Operan, Malmö Stadsteater och flera museer. Vi vill stolt välkomna er till en sagolik våning på bästa adressen, Kastellgatan 8!

 • Hiss
Folkungavägen 2A, Bjärred, Lomma kommun

Folkungavägen 2A

Lägenhet
Bjärred, Lomma kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

4 095 000 kr

86 m²

3 rum

3 816 kr/mån

47 616 kr/m²

I kärnan av ett livfullt torg mitt i Bjärred, nära till öppet hav och vackra naturstråk, finner vi med planerad inflyttning i vår, den ståtliga byggnaden på Folkungavägen. Brf Residenset byggs i en vacker bågform som tillsammans med det sandfärgade teglet, bronsfärgade plåtfasaden och längsgående terasserna blir Bjärreds nya landmärke. Materialen man omsorgsfullt valt för huset är hållbara, tidlösa och kommer att åldras vackert. Hörnlägenheten på tre r o k med en generös balkong har allt man kan önska. De stora sociala ytorna har en lättmöblerad planlösning och ett vackert ljusinsläpp från höga fönster från golv till tak. Hela lägenheten är ljus och varje kvadrat är omsorgsfullt genomarbetad i vackra kvalitetsmaterial. Vitpigmenterat ekgolv, fönsterbänkar i natursten, helkaklade badrum för att nämna några. Allt med dansk fingertoppskänsla. Det väldisponerade köket är i direkt anslutning till de öppna sociala ytorna och härifrån når du balkongen med utsikt ner över det halvmåneformade torget. Här kan du njuta av den mjuka eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten rymmer även ett väl tilltaget sovrum med klädkammare och ett badrum i direkt anslutning till sovrummet. Det mindre andra sovrummet har platsbyggd garderob och även här ett större ljusinsläpp från höga fönster. Från hallen nås det större badrummet, här finns både tvättmaskin och torktumlare. Redan nere i husets entré möts du av en gedigen känsla med ekpartier, fiskbenslagd klinkers och en fin ljussättning. Du tar hissen ner till garaget eller lämnar bilen hemma för att lätt transportera dig med tåg eller buss till närliggande städer. Här kommer du bo i händelsernas centrum i en anrik badort vid ett efterlängtat torg. Välkommen till Folkungavägen!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8