Mäklare Hugo Wendel

Hugo Wendel

Om mig

Jag har varit på Bolaget Fastighetsförmedling sedan 2019 och fokuserar på alla typer av hem med karaktär i Malmö och Lund med omnejd. Intensiv återkoppling, ett lugnt och tryggt bemötande samt ett stort prestationsfokus är vad du kan förvänta dig utav mig som din fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Rönneholmsvägen 23, Stadsteatern - Malmö, Malmö kommun

Östra Rönneholmsvägen 23

Lägenhet
Stadsteatern - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 595 000 kr
110 m²
4.5 rum
vån 2/5
6 563 kr/mån
50 864 kr/m²

Den vackra tegelfasaden med hög port på Östra Rönneholmsvägen 23 välkomnar, en pampig trappuppgång skvallrar om vackert 30-tal. I 110 karaktärsfulla kvadrat ger det genomgående läget ett fantastiskt ljus, solen skiner in genom spröjsade fönsterpartier och landar på stavparketten. Fyra rum med en halva och balkong har en öppen planlösning, i rymliga sociala kvadrat ligger ett väl tilltaget kök åt ena hållet och en halva med plats för soffgrupp åt det andra. Vida fönsterpartier, generös takhöjd, skjutdörrar och gjutjärnselement, karaktären från byggåret 1934 finns fint bevarad. Ett rymligt kök har generös arbetsyta och intill dukas långbordet upp för fest, här får det stora sällskapet plats vid det härliga träbordet alldeles vid den breda fönsterväggen. Tre sovrum ligger in mot gården där två av dem har dubbeldörrar som leder ut till balkongen. Här bor ni i en liten förening med fin gemenskap och god ekonomi i personliga kvarter med trendiga restauranger, härliga småbutiker och charmiga antikvariat. Gågatan och citytunneln finns ett stenkast bort. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Bragegatan 2A, Dalaplan, Malmö kommun

Bragegatan 2A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 695 000 kr
60,1 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 101 kr/mån
28 203 kr/m²

En 10 minuters promenad ifrån lummiga Pildammsparken som strax exploderar i grönska och lika nära till Möllevångstorgets puls ligger Dalaplan. På Bragegatan 2 A väntar en klassisk 30-talsvåning som med ett sällsynt fint ljus och genomgående planlösning känns både fräsch och tilltalande mjuk. Två rum och en halva, totalt dryga 60 kvadrat. Vackert originalbrädgolv och parkett har väckts till liv i sällskapsrum och sovrum. Vackra dörrar med beslag och gjutjärnselement är attribut från byggnadsåret som ger tidsenlig atmosfär. Sällskapsrummet är riktigt härligt, det känns vårlikt och är generöst. Här ryms både stor soffgrupp, arbetsplats och i förlängningen i halvan det där stora matbordet som man önskar sig. Plats för många! Fint sovrum med balkong i väster. Köket är fräscht och ligger i anslutning till hallen. När vännerna på besök är många bjuds de upp till husets takterrass. Stadens utbud med restauranger, butiker, bussar och tåg är ett stenkast från porten. Varmt välkomna till fina, ljusa och luftiga kvadrat!

  • Balkong
Einar Hansens Esplanad 3, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Einar Hansens Esplanad 3

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/7
4 104 kr/mån
36 273 kr/m²

Västra Hamnens lugna kvarter lockar med fin strandpromenad kantad av restauranger, glassbarer och soldäck vid havets friska vågor. På Einar Hansens Esplanad 3 väntar moderna 55 kvadrat disponerade på två rum och kök med egen uteplats. Sällskapsytan är rymlig med fönsterpartier på rad. Ljuset strålar in i det öppna rummet som har integrerat kök. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Ett generöst kök längs hela väggen ger bra plats för förvaring och arbetsyta. En blågrön ton på luckor och öppna hyllor passar fint ihop med grå bänkskiva. Takhöjden är generös och tillsammans med trägolv och vita väggar känns lägenheten luftig. Ett större sovrum har praktiska garderober och härifrån når du lägenhetens uteplats. Rymligt badrum går i ljusa material och har både tvättmaskin och torktumlare. Du bor i kvarteret Sjösättningen som är ett trevligt område där förskola, äldreboende och butikslokaler samsas med trevliga lägenhetshus. Masttorget ligger i kvarteret, här finns stormarknad, restauranger och fik. Tänk att bo med närheten till city, men i lugna kvarter med havet och Ribbans sanddyner några minuters promenad bort.

  • Uteplats
  • Hiss
Kung Oskars väg 1, Centrum - Lund, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Kung Oskars väg 1

Lägenhet
Centrum - Lund, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
8 795 000 kr
226 m²
6 rum
vån 5/6
11 271 kr/mån
38 916 kr/m²

Magnifik hörnvåning anno 1934 med fantastisk utsikt över hustaken i Lunds anrika gatstenskvarter. När funkis möter glimtar av sekelskifte skapas något unikt i voluminösa 226 kvadrat. Sex rum och kök har breda fönsterpartier i tre väderstreck, balkonger i två, genomgående fiskbensparkett och spännande originaldetaljer finns bevarade. Ett extraordinärt sällskapsrum med brett burspråk, marmorpelare och eldstad blir ett öppet nav i våningen. Här har dukats långbord vid festliga tillfällen och platsen är lika tilltalande på tu man hand under det välvda taket framför den öppna spisen. Matrum och bibliotek har vida fönsterpartier och angenäma skjutdörrar i original. Intill vilar våningens kök där originalköket varsamt har renoverats, nya underskåp och köksö har byggts till i fin 30-tals anda med tidsenliga beslag. Tre rymliga sovrum har originalgarderober med vackra spegeldörrar. Förutom badrum och extra toalett har ett av sovrummen ett eget lavabo. Det anrika huset på Kung Oskars väg andas något alldeles extra, med enastående historier om ett händelserikt sekel som passerat, husets karaktär har en spännande mix som präglar våningen. Utanför den svartbetsade porten väntar en kulturell stad med charmiga smågator, trendiga restauranger och unika parker. Varmt välkomna till Kung Oskars väg 1 i Lund!

  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 3, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 3

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 824 kr/mån
51 286 kr/m²

I Västra Hamnens moderna och öppna kvarter finner vi Einar Hansens Esplanad nummer 3. Stilrena 35 kvadrat har en generös takhöjd på 3,2 meter och känslan är rymlig och skön. Ett ljust trägolv sammanbinder våningen och skapar en varm och hemtrevlig bas. Vita väggar till vitt kök med ljus bänkskiva ger ett ljust och fräscht intryck. Den öppna planlösningen ger möjlighet till både matbord och soffgrupp. I en rymlig sovalkov finns plats för dubbelsäng och förvaring. Det ljusa badrummet har generös dusch och kombimaskin. Den moderna innergården lockar med planteringar runt fina sittplatser. I föreningen finns bilpool och vill man resa kommunalt stannar bussen alldeles intill, på några minuter tar du dig in till Centralen. Västra hamnen erbjuder både trevliga restauranger, caféer, bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker och så förstås närheten till ett dopp i Öresund!

  • Hiss

Visar alla 5