Mäklare Hugo Wendel

Hugo Wendel

Om mig

Jag har varit på Bolaget Fastighetsförmedling sedan 2019 och fokuserar på alla typer av hem med karaktär i Malmö och Lund med omnejd. Intensiv återkoppling, ett lugnt och tryggt bemötande samt ett stort prestationsfokus är vad du kan förvänta dig utav mig som din fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Einar Hansens Esplanad 3, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 3

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/7
4 104 kr/mån
39 909 kr/m²

Västra Hamnens lugna kvarter lockar med fin strandpromenad kantad av restauranger, glassbarer och soldäck vid havets friska vågor. På Einar Hansens Esplanad 3 väntar moderna 55 kvadrat disponerade på två rum och kök med egen uteplats. Sällskapsytan är rymlig med fönsterpartier på rad. Ljuset strålar in i det öppna rummet som har integrerat kök. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Ett generöst kök längs hela väggen ger bra plats för förvaring och arbetsyta. En blågrön ton på luckor och öppna hyllor passar fint ihop med grå bänkskiva. Takhöjden är generös och tillsammans med trägolv och vita väggar känns lägenheten luftig. Ett större sovrum har praktiska garderober och härifrån når du lägenhetens uteplats. Rymligt badrum går i ljusa material och har både tvättmaskin och torktumlare. Du bor i kvarteret Sjösättningen som är ett trevligt område där förskola, äldreboende och butikslokaler samsas med trevliga lägenhetshus. Masttorget ligger i kvarteret, här finns stormarknad, restauranger och fik. Tänk att bo med närheten till city, men i lugna kvarter med havet och Ribbans sanddyner några minuters promenad bort.

  • Uteplats
  • Hiss
Kung Oskars väg 1, Centrum - Lund, Lunds kommun

Kung Oskars väg 1

Lägenhet
Centrum - Lund, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
8 795 000 kr
226 m²
6 rum
vån 5/6
11 271 kr/mån
38 916 kr/m²

Magnifik hörnvåning anno 1934 med fantastisk utsikt över hustaken i Lunds anrika gatstenskvarter. När funkis möter glimtar av sekelskifte skapas något unikt i voluminösa 226 kvadrat. Sex rum och kök har breda fönsterpartier i tre väderstreck, balkonger i två, genomgående fiskbensparkett och spännande originaldetaljer finns bevarade. Ett extraordinärt sällskapsrum med brett burspråk, marmorpelare och eldstad blir ett öppet nav i våningen. Här har dukats långbord vid festliga tillfällen och platsen är lika tilltalande på tu man hand under det välvda taket framför den öppna spisen. Matrum och bibliotek har vida fönsterpartier och angenäma skjutdörrar i original. Intill vilar våningens kök där originalköket varsamt har renoverats, nya underskåp och köksö har byggts till i fin 30-tals anda med tidsenliga beslag. Tre rymliga sovrum har originalgarderober med vackra spegeldörrar. Förutom badrum och extra toalett har ett av sovrummen ett eget lavabo. Det anrika huset på Kung Oskars väg andas något alldeles extra, med enastående historier om ett händelserikt sekel som passerat, husets karaktär har en spännande mix som präglar våningen. Utanför den svartbetsade porten väntar en kulturell stad med charmiga smågator, trendiga restauranger och unika parker. Varmt välkomna till Kung Oskars väg 1 i Lund!

  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 3, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 3

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 824 kr/mån
51 286 kr/m²

I Västra Hamnens moderna och öppna kvarter finner vi Einar Hansens Esplanad nummer 3. Stilrena 35 kvadrat har en generös takhöjd på 3,2 meter och känslan är rymlig och skön. Ett ljust trägolv sammanbinder våningen och skapar en varm och hemtrevlig bas. Vita väggar till vitt kök med ljus bänkskiva ger ett ljust och fräscht intryck. Den öppna planlösningen ger möjlighet till både matbord och soffgrupp. I en rymlig sovalkov finns plats för dubbelsäng och förvaring. Det ljusa badrummet har generös dusch och kombimaskin. Den moderna innergården lockar med planteringar runt fina sittplatser. I föreningen finns bilpool och vill man resa kommunalt stannar bussen alldeles intill, på några minuter tar du dig in till Centralen. Västra hamnen erbjuder både trevliga restauranger, caféer, bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker och så förstås närheten till ett dopp i Öresund!

  • Hiss
Erikslustvägen 38A, Erikslust, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Erikslustvägen 38A

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 095 000 kr
27 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 107 kr/mån
40 556 kr/m²

Stjärnhusen här i Slottstaden är fina bostadshus med vackra planteringar och spännande arkitektur från 1950 talet. I de sexkantiga parkliknande innergårdarna finns en härlig växtrikedom, här samsas uppvuxna träd med perenna rabatter, grillplatser och lekplatser. Kvällssolen fångas lätt på uteplatsen och här finns gott om fria gröna ytor att vistas på. Några trappsteg upp i porten till 38 A finner vi en ljus etta på 27 kvadrat. Ett stort fönster möter direkt innanför dörren och utsikten mot gården är lugn och behaglig. En smart planlösning ger förutom sällskapsyta både en rymlig sovalkov och ett separat kök. Ett gediget parkettgolv bildar en mjuk bas till vita fräscha väggar och fina originaldetaljer finns bevarade. Köket är nätt men rymmer spis, diskho och effektiv förvaring. I hallen finns inbyggd garderobsförvaring och i badrummet ett charmigt sittbadkar i originalutförande. Med promenadavstånd till havet och bussförbindelser precis utanför blir läget perfekt. Då tar dig in till stan och Centralstationen på några minuter. Slottsstaden har charmiga små butiker, trendiga fik och fina restauranger. Välkommen till ett smart boende på rofyllt grönskande läge intill lugna villakvarter!

Davidshallstorg 4, Davidshall, Malmö kommun

Davidshallstorg 4

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 395 000 kr
82 m²
2 rum
vån 5/5
4 782 kr/mån
65 793 kr/m²

Om kvällen fladdrar ljusen på den generösa takterrassen högst upp i huset mitt på Davidshall. Utsikten över ett kvällsglittrande Malmö är betagande, silhuetter av fasader tecknar sig fint mot oktoberhimlen som är djupblå. Det här är en helt unik, kaxig, smakfull, lyxig cityvåning i stans hetaste kvarter, i ett rosafärgat hus från 30-talet. 82 coola kvadrat fyllda av volym och luft i genomgående läge uppe bland hustaken i underbara kvarter. Här bjuds generösa ytor och öppet upp i nock - något alldeles extra har skapats. Sociala kvadrat och kök ger det bästa av världar tillsammans - materialen attraherar och utmanar varandra. Den gamla tegelväggen ger fin karaktär och skänker perfekt balans till den vitoljade, klassiska fiskbensparketten. Ett öppet bjälklag tillsammans med takfönster och lyxigt kök i svart gör våningen elegant. Härligt ljus strålar genom glaspartierna från terrassen och landar på den ljusa fiskbensparketten som löper genom hela våningen. Här går ute och inne bredvid varandra, gränserna suddas ut och förutom ljus och stadssilhuett skapas här också en härlig känsla av cityliv. Industrivägg i glas delar av in till våningens sovrum - så smakfullt. Den generösa takterrassen inbjuder till härliga kvällar med utsikt över Malmös takåsar. Till alla som älskar Davidshall - vi behöver inte säga mer!

  • Balkong

Visar alla 5