Mäklare Elin Grahn

Elin Grahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Spelmansgatan 39, Centralt, Kristinehamns kommun

Spelmansgatan 39

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
350 000 kr
3 rum
3 304 kr/mån

Central trea i populära HSB's Brf Repslagarbanan. Lägenheten, som är 67 kvm, ligger på tredje våningen och har en trevlig planlösning. Stor balkong med härligt söderläge. Helkaklat badrum från 2004, som är förberett för tvättmaskin. Köket är äldre, men med kyl och frys från 2019. Fönster och balkongdörrar är från 2016. En lägenhet som kräver en del uppfräschning - men med stor potential, där man kan sätta sin egen prägel. Till lägenheten hör ett förråd. Det finns två gemensamma tvättstugor. Garage, p-platser med/utan eluttag och platser med laddstolpar finns att hyra (ev. kö). Ligger i en stabil och välskött bostadsrättsförening, med låg månadsavgift där både hushållsel och internet är inkluderat. Här når man Kristinehamns centrum på bara några minuters promenad. Varmt välkomna på visning!

Södra Ringvägen 46 A, Irisdal, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 46 A

Lägenhet
Irisdal, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
240 000 kr
47 m²
1 rum
2 800 kr/mån
5 106 kr/m²

Central och stor etta i populära HSB:s Brf Irisdal! Med bara ett par minuters promenad når du Kristinehamns centrum. Mycket populär förening med god och stabil ekonomi. Trevlig planlösning fördelat på 47 kvm. Stambyte 2011. Nya fönster 2012. Fint, helkaklat badrum från 2011 som är förberett för tvättmaskin. Stor balkong med markis och söderläge. Garage och parkeringsplats med och utan eluttag finns att hyra (ev kö). I källaren finns två förråd. Månadsavgift, endast 2 620 kr inklusive preliminär hushållsel! Välkomna på visning!

  • Balkong
Enserudsgatan 23, Enserud/Centralt, Kristinehamns kommun

Enserudsgatan 23

Lägenhet
Enserud/Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
150 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 150 kr/mån
3 846 kr/m²

Ljus och rymlig etta i Brf Lotusblomman. Välplanerad lägenhet på tredje våningen i hus med hiss. Lägenheten har fina ytskikt, helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin, balkong med söderläge, fönster åt två håll vilket ger mycket ljusinsläpp, med mera. Det finns garage (kö) och p-platser med eluttag att hyra. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd. Månadsavgift 3150 kr inkl. preliminär hushållsel! Ligger i en stabil och trivsam förening, med närhet till matbutik, grönområde och centrum. Välkomna på visning!

Västgötagatan 32C, Drevsta, Kristinehamns kommun

Västgötagatan 32C

Lägenhet
Drevsta, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
5 071 kr/mån
4 609 kr/m²

Mycket trevlig lägenhet i Riksbyggens Brf Kristinehamnshus nr 8. Lägenheten är på 3 rum och kök och har en stor, inglasad balkong med markis och sydvästläge. Ligger på första våningen, endast en halvtrappa upp. En välplanerad lägenhet med fönster åt två håll vilket ger mycket ljusinsläpp. Badrum från 2008 med helkaklade väggar. Det finns tre fräscha tvättstugor i källaren. Till lägenheten hör två källarförråd. Garage och p-plats finns att hyra (ev kö). Stambyte gjordes 2008. Populär förening med god och stabil ekonomi, där alla fönster, balkongdörrar och fläktsystem nyligen har bytts ut. Med endast en 10 minuters promenad når du Kristinehamns centrum. Fint läge nära Lötälven och grönområde. Varmt välkomna på visning!

Nolbygatan 5, Stenfallet, Kristinehamns kommun

Nolbygatan 5

Lägenhet
Stenfallet, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
170 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
2 903 kr/mån
3 953 kr/m²

Fin, större etta i HSB:s Brf Bele. Ligger på fjärde våningen, med en balkong med västerläge och en härlig utsikt! Lägenheten är på 43 kvm och har en sovalkov. Fint, ljust kök, helkaklat badrum, mycket fräscha ytskikt, m.m. Det finns både garage och p-platser (ev. kö). Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Det finns gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet, ett enklare gym, ett litet solarium och en föreningslokal. Hållplats för 500-bussarna bara ca 150 meter från lägenheten! Populär förening som jobbar aktivt för medlemmarnas trivsel. Låg månadsavgift, endast 2 903 kr/mån. Varmt välkomna på visning!

Villagatan 20, SOLBACKEN MARIELUND, Kristinehamns kommun

Villagatan 20

Villa
SOLBACKEN MARIELUND, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 425 000 kr
88 + 57 m²
4 rum
1 196 m² tomt

Trevlig enplansvilla i omtyckt område. Huset, på 88 kvm, är fördelat på 4 rum och kök. Det finns även en ekonomidel på hela 47 kvm. På tomten som är 1196 kvm finns, förutom bostaden med tillhörande ekonomidel, en stor altan under tak, ett förråd på 10 kvm, samt ett lusthus. I ekonomidelen finns ett garage med plats för en bil. Huset har bland annat ett helt nytt kök, en luft-vattenvärmepump från 2018, ett tak från ca 2003, ett badrum från 2013 med klinkergolv med golvvärme, ett vardagsrum med en öppen spis med kassett (i bruk), mycket fräscha ytskikt, med mera! Bra läge med närhet till det mesta - så som skola, resecentrum, mataffär, naturen m.m. Även närhet till E18 så att man snabbt och smidigt kan nå både Karlstad och Karlskoga. Varmt välkomna på visning!

Västgötagatan 34B, Drevsta, Kristinehamns kommun

Västgötagatan 34B

Lägenhet
Drevsta, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
120 000 kr
29 m²
1 rum
2 750 kr/mån
4 138 kr/m²

Trevlig lägenhet i Riksbyggens Brf Kristinehamnshus nr 8. Lägenheten är en etta med kokvrå, om 29 kvm. Månadsavgift på endast 2 750 kr inkl. hushållsel. Badrum från 2008 med helkaklade väggar. Fransk balkong. Fräscha ytskikt. Bra och välskött bostadsrättsförening, där alla fönster, balkongdörrar och fläktsystem nyligen har bytts ut! Till lägenheten hör två källarförråd. I huset bredvid finns tre fräscha tvättstugor. Garage och p-plats finns att hyra (ev kö). Stambyte gjordes 2008. Ligger med bra läge och gångavstånd till centrum!

Småstugevägen 11, Storfors, Storfors kommun

Småstugevägen 11

Villa
Storfors, Storfors kommun
Bocentrum AB
390 000 kr
75 + 72 m²
3 rum
796 m² tomt

Mindre villa på trevlig tomt med lugnt läge! Husets entréplan, på 75 kvm, är fördelat på 2 rum och kök och i källaren finns även ett extra sovrum. På tomten (som är 796 kvm) finns förutom huvudbyggnaden bland annat en stor inglasad altan med söderläge som byggdes 2016. Huset har en trevlig planlösning. Ett fint badrum från 2013 med klinkergolv med golvvärme. Samtliga dörrar och fönster byttes 2017. Fiber finns indraget. I hallen finns en luft-luftvärmepump från 2020. Vardagsrummet renoverades 2013. Från huset har man förskola nära och cykelavstånd till skolan (F-åk 9). Det är endast 300 meter till båthamnen och ca 2 km till närmsta badplats! Storfors erbjuder fin natur och härligt friluftsliv, fiske med mera. Varmt välkomna på visning!

Nyhamnsvägen 2C, Sannakajen, Kristinehamns kommun

Nyhamnsvägen 2C

Lägenhet
Sannakajen, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 490 000 kr
59,3 m²
2 rum
4 750 kr/mån
25 126 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett fantastiskt fint boende på populära Sannakajen. Lägenheten stod klar i juni 2023 och nuvarande ägare har inte bott där. Allt är därför helt nytt. Trevlig planlösning med 2 rok som är fördelade på 59,3 kvm. Ett modernt boende med smakfulla färger och detaljer. Det helkaklade badrummet är rymligt och innehåller både tvättmaskin och torktumlare och på golvet ligger ett exklusivt klinkergolv. Köket är fullt utrustat och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når man den stora altanen som delvis är under tak. Altanen ligger med västläge, vilket ger en fantastisk kvällssol och utsikt mot vattnet. Fiber är indraget och uppvärmningen sker med golvvärme i samtliga rum. I alla rum sitter spotlights i taket. Till lägenheten hör en parkeringsplats med elbilsladdare. Det finns ett förråd i anslutning till entrén och ett gemensamt cykelförråd bara några meter bort. Lägenheten är placerad på markplan vilket gör det till ett bekvämt boende utan trappor eller trösklar. Ett attraktivt och sjönära läge med närhet till allt man kan önska, så som centrum, skärgården, mataffärer, båthamn, restauranger, med mera. Varmt välkomna på visning!

Skaraborgsvägen 10, Skaraborgsvägen/Älvängsparken, Kristinehamns kommun

Skaraborgsvägen 10

Lägenhet
Skaraborgsvägen/Älvängsparken, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
135 000 kr
51,5 m²
2 rum
4 304 kr/mån
2 621 kr/m²

Fin tvåa med centralt läge. Trevlig planlösning och högt i tak vilket ger en luftig känsla. Ligger på tredje våningen och tillhör HSB:s Brf Guldfisken. Lägenheten, som är på på 51,5 kvm, är nästan helt renoverad, med ljust fräscht kök (med ny diskmaskin) och till stor del nya ytskikt. Helkaklat badrum. Fin balkong med sydvästläge, varifrån du har fin utsikt över Älvängen. 2023 bytte föreningen samtliga balkonger och nu är de betydligt mycket större än tidigare. För den som vill finns möjlighet att glasa in balkongen. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Fri parkering längs med Kölnagatan. Ligger på gångavstånd från centrum (endast 10 min promenad) och med ett fint läge vid Älvängsparken, med Lötälven och grönområde. Välkomna på visning!

  • Plus
Visnums-Kilsvägen 41, Revsand/Hult, Kristinehamns kommun

Visnums-Kilsvägen 41

Fritidshus
Revsand/Hult, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
795 000 kr
60 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Totalrenoverat fritidshus med sjönära läge mellan Revsand och Hult, ca 15 minuter söder om Kristinehamn. Ligger på arrenderad mark, med ett arrende om 10 000 kr per år. Nere vid sjön finns en liten badplats som ligger på samfälld mark. Även cykelavstånd till Revsands och Hults populära badplatser. Stugan (som har en boyta på 60 kvm) totalrenoverades både in-och utvändigt 2021. Nytt tak, ny fasad, nya fönster, nytt kök, nya ytskikt, m.m.! I stugan finns en härlig öppen spis (i bruk, men behöver besiktas). På tomten på ca 1500 kvm finns ett uthus med två gästrum och utedass, samt en garagebyggnad. 2021 byggdes en fin altan med västerläge och utsikt mot Vänern. En lugn och fridfull plats - ett riktigt smultronställe. Välkomna på visning!

Rönneberg, Vålösund/Skärgården, Kristinehamns kommun

Rönneberg

Tomt
Vålösund/Skärgården, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 995 000 kr
3,7 ha tomt

I Kristinehamns skärgård hittar ni denna friköpta fastighet på drygt 3,7 ha! Kommunalt v/a och el finns draget till närliggande fastigheter. Nås både från Magasinsvägen och Vålösundsvägen (via Ryssebovägen och Ålgränd). Ligger endast 6 km från centrum med närhet till natur, friluftsliv, bryggor och badplatser. En investering för framtiden?!

Visar alla 12