Mäklare Lina Danielsson

Lina Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenstaliden 4C, Stenstaliden, Kristinehamns kommun
  • Tis 4 apr kl 16:00

Stenstaliden 4C

Lägenhet
Stenstaliden, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

295 000 kr

63 m²

2 rum

2 744 kr/mån

4 683 kr/m²

Stor och rymlig tvårumslägenhet med bra läge i Brf Stenstaliden. Ligger på andra våningen i hus med hiss, och har en bra genomgående planlösning med fönster åt två håll, stor inglasad balkong med västerläge, stort vardagsrum, med mera. Ligger i en stabil och välskött förening, med riktigt låg månadsavgift (endast 2 744 kr). Lägenheten har äldre standard men är välskött, och kan med lite renovering bli ett riktigt trevligt och prisvärt boende, och det finns hela 17 252 kr i inre fonden att använda till renoveringar. Välkomna på visning!

  • Plus
Nordenfeltsgatan 11, Björneborg, Kristinehamns kommun

Nordenfeltsgatan 11

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

75 000 kr

42 m²

1 rum

1 999 kr/mån

1 786 kr/m²

Stor och rymlig etta i Brf Nordenfeltsgatan Fritid, Björneborg. Ligger på första våningen och har stor balkong med västerläge! Fräscha ytskikt, stort vardagsrum, badrum med egen tvättmaskin, med mera. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med riktigt låg månadsavgift, (1999 kr), där värme, vatten, TV och internet är inkluderat. Ligger i lugnt område, närhet till pizzeria och närbutik.

Spelmansgatan 59B, Centralt, Kristinehamns kommun
  • Mån 3 apr kl 16:00

Spelmansgatan 59B

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

750 000 kr

74,5 m²

3 rum

4 499 kr/mån

10 067 kr/m²

Topprenoverad trea i HSB:s brf Ursus. Ligger på första våningen - endast en halvtrappa upp - och har ett mycket fint, fräscht badrum, renoverat kök, fina golv, samt en stor inglasad balkong. Lägenheten har också en trevlig planlösning, med gott om förvaring, och i månadsavgiften på 4499 kr är preliminär hushållsel och internet inkluderad. Ligger i ett lugnt och trivsamt område, nära till centrum, och är bara att flytta in i. Parkering finns att hyra. Välkomna!

  • Plus
Sannagatan 50C, Sanna, Kristinehamns kommun

Sannagatan 50C

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

320 000 kr

54 m²

2 rum

4 126 kr/mån

5 926 kr/m²

Mycket fin och stilrent renoverad tvåa i HSB:s brf Sanna 1. Ligger på andra våningen med gavelläge och balkong åt väster. Lägenheten är väldigt ljus och rymlig då den har högt i tak och fönster åt tre håll. Tack vare den breda hallen med det mysiga burspråket upplevs lägenheten som en 2,5a, och eftersom alla ytskikt i lägenheten är antingen nya eller uppfräschade under de senaste åren är lägenheten helt inflyttningsklar. Ligger i en stabil och välskött bostadsrättsförening, och i månadsavgiften på 4126 kr är både hushållsel, TV och internet inkluderat, vilket gör det enkelt att hålla koll på sina boendekostnader. I närområdet finns butik, pizzeria samt idrottsanläggning med gym och bad, och till centrum och Kristinehamns skärgård är det cykelavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Södra Ringvägen 54D, Centralt, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 54D

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

290 000 kr

56 m²

3 rum

4 655 kr/mån

5 179 kr/m²

Mycket fint renoverad trea i Riksbyggens brf Forellen. Ligger endast en halvtrappa upp och har en trevlig planlösning med stor balkong i söderläge. I stort sett hela lägenheten renoverades 2020, med bland annat nytt kök och nya vitvaror, nya vinylgolv och innerdörrar, nya ytskikt i alla rum samt att badrummet fick en uppfräschning. Till lägenheten hör ett stort källarförråd, och p-plats finns att hyra. Ligger med närhet både till centrum och grönområde. Varmt välkomna på visning!

Drevstagatan 49A, Drevsta, Kristinehamns kommun

Drevstagatan 49A

Lägenhet
Drevsta, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

220 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 402 kr/mån

4 112 kr/m²

Ljus och trivsam tvåa i Riksbyggens brf Kristinehamnshus nr 8. Lägenheten, som är på 53,5 kvm ligger på andra våningen, och har en öppen planlösning, fina ytskikt, gott om förvaring, stor balkong med söderläge, med mera. Badrummet är renoverat 2008 och har egen tvättmaskin, balkongdörr och fönster byttes 2021. Till lägenheten hör två källarförråd och i grannhuset finns tre fräscha tvättstugor. Ligger med bra läge på gångavstånd både till centrum och naturen. Varmt välkomna på visning!

Gamla Bruksgatan 6B, Björneborg, Kristinehamns kommun
  • Budgivning pågår

Gamla Bruksgatan 6B

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

230 000 kr

87 m²

3 rum

3 199 kr/mån

2 644 kr/m²

Fin och rymlig trerumslägenhet i brf Björneborg Fritid. Lägenheten är på hela 87 kvadrat och har två stora sovrum, fräscht kök och badrum, egen ingång, samt möjlighet till en liten uteplats utanför. Till lägenheten hör två förråd och ett garage. Brf Björneborg Fritid är en trevlig förening med god gemenskap, ett vackert naturnära bostadsområde och kulturmärkta hus. Ligger med närhet till närbutik, skola, eljusspår samt sjön Vismen, ca 15 minuter söder om Kristinehamn. Välkomna!

Karlskogavägen 21, Centralt/Irisdal, Kristinehamns kommun
  • Budgivning pågår

Karlskogavägen 21

Lägenhet
Centralt/Irisdal, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

650 000 kr

82 m²

3 rum

4 218 kr/mån

7 927 kr/m²

Rymlig och välskött trea i HSB:s brf Irisdal. Lägenheten, som är på 82 kvm, ligger på andra våningen och har en bra planlösning med fräscht badrum (och en extra toalett!), stor balkong i söderläge, gott om förvaring, med mera. Ligger i väldigt populär förening, i trivsamt område med centralt läge. Förråd till lägenheten finns i källaren, och parkering med el finns att hyra. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Kungsgårdsvägen 22, Djurgården, Kristinehamns kommun

Kungsgårdsvägen 22

Lägenhet
Djurgården, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

345 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 565 kr/mån

5 702 kr/m²

Ljus och rymlig tvårummare i brf Nya Granaten. Ligger på första våningen och har en bra planlösning med stor möblerbar hall med gott om förvaringsutrymme, stor och trevlig balkong med sol hela förmiddagen, badrum med egen tvättmaskin, med mera. Ligger i välskött förening med låg månadsavgift (endast 3565 kr) och låg elkostnad tack vare solceller på taket. Trivsamt och lugnt område, välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Enserudsgatan 19A, Enserud, Kristinehamns kommun

Enserudsgatan 19A

Lägenhet
Enserud, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

155 000 kr

39 m²

1 rum

2 710 kr/mån

3 974 kr/m²

Stor och rymlig etta på andra våningen i hus med hiss! Ligger i brf Lotusblomman, och har en boyta på 39 kvadratmeter. Stort kök med plats för matbord, gott om förvaring, stort rum med parkettgolv, med mera. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd, och parkeringsplats finns att hyra! Ligger på gångavstånd från centrum med fint läge och med Lötälven och grönområde som granne. Tillträde kan ske omgående. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Österlånggatan 1E, Centralt, Kristinehamns kommun
  • Fre 31 mar kl 11:00

Österlånggatan 1E

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

650 000 kr

63 m²

3 rum

5 872 kr/mån

10 317 kr/m²

Mycket fin lägenhet om tre rum och kök i trivsamma HSB:s brf Hasselbladsgården. Mitt i centrala Kristinehamn, bara ett par hundra meter från Kungsgatan, ligger denna lägenhet i ett hus med anor från 1800-talet. Lägenheten, som ligger på andra våningen, är under de senaste åren i stort sett helrenoverad, med fina golv i alla rum, nya vitvaror, ljusa neutrala ytskikt, med mera. Till lägenheten hör ett rymligt kallgarage, samt två stycken förråd, och i månadsavgiften på 5 872 ingår värme, vatten, internet, tv och telefoni. I Hasselbladsgården bor man tryggt i en stabil förening med god gemenskap, och trots det centrala läget finns ingen förbigående biltrafik, utan här bor man lugnt och skönt med en trevlig innergård mellan husen.

  • Plus
Stenbacken 8B, Stenbacken, Kristinehamns kommun

Stenbacken 8B

Lägenhet
Stenbacken, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

375 000 kr

63 m²

2 rum

3 568 kr/mån

5 952 kr/m²

Trevlig och rymlig tvåa i trivsamma brf Stenbacken. Lägenheten ligger på tredje våningen och har en trevlig planlösning med en stor inglasad balkong med sydostläge. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin, ljust och trevligt kök med delvis nya vitvaror, stort vardagsrum, nya ytskikt i nästan alla rum, med mera. Ligger i bra och stabil förening med god ekonomi! Avgiften är 3568 kr, och då är både internet och hushållsel inkluderat. Föreningen erbjuder bland annat ett litet gym, grillplatser och flera lekplatser. Ligger endast ett stenkast från livsmedelsbutiken Handlarn, med ett härligt och lugnt läge på cykelavstånd från centrum och skärgården!

  • Balkong
Sjötorp 2465, Rudskoga, Kristinehamns kommun

Sjötorp 2465

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

795 000 kr

105 m²

4 rum

1 308 m² tomt

En trevlig, prisvärd och lagom stor tvåplansvilla med stora möjligheter. Ligger i Rudskoga, ca 30 minuter söder om Kristinehamn. Huset har bland annat ett stort vardagsrum som går att dela av, nyare yttertak, ny el, nyare badrum, ny altan under tak, fiber och mycket mera. På den stora, friköpta tomten finns också ett stort uthus med stora förvaringsutrymmen samt två garage. Robotgräsklippare från 2020 ingår. I Rudskoga finns bland annat förskola och grundskola upp till årskurs 6, olika idrottsaktiviteter och gruppträningspass, elljusspår, samt butiker i Nybble och Åtorp, ca 15 minuter bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kurlandaallén 6, Kurlanda, Kristinehamns kommun

Kurlandaallén 6

Villa
Kurlanda, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

990 000 kr

93 m²

5 rum

924 m² tomt

Trevlig villa på 5+2 rum och kök vid Kurlanda. Huset är en enplansvilla med två inredda sovrum på vindsvåningen och hel källare med två extra rum. Ligger vid foten av Kurlandabacken med en stor, plan trädgård på baksidan av huset. Dränering är gjord 2019 och huset har nya ytskikt i de flesta rum, ett badrum från 2008, en mysig öppen spis med insats, fiber, fristående garage på tomten med mera. Några saker återstår att färdigställa, exempelvis den inglasade altanen samt toaletten på övervåningen, men huset har stor potential, och kan passa både en stor och en liten familj. Ligger med gångavstånd från centrum och med närhet till naturen. Välkomna på visning.

Hagalundsvägen 9 A-B, Solbacken/Marielund, Kristinehamns kommun
  • Budgivning pågår

Hagalundsvägen 9 A-B

Övrigt
Solbacken/Marielund, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

4 300 000 kr

1 646 m² tomt

Hyresfastighet med omtyckt läge i Kristinehamn! Innehåller åtta lägenheter, med drygt 520 kvm uthyrbar yta (+ fem garage). Totala hyresintäkter är ca 474 000 kr/år inkl. moms (varmhyror). Driftskostnader inkl. moms före underhåll är ca 200 000 kr/år. Uppvärmning sker med en bergvärmepump som installerades 2007. Ligger på en friköpt tomt på 1646 kvm i omtyckt bostadsområde. Lugnt läge men ändå närhet till det mesta! Så som skola, resecentrum, mataffär, naturen m.m. Även närhet till E18 så att man snabbt och smidigt kan nå både Karlstad och Karlskoga. Välkomna på visning!

Rönneberg, Vålösund/Skärgården, Kristinehamns kommun

Rönneberg

Tomt
Vålösund/Skärgården, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

1 995 000 kr

3,7 ha tomt

I Kristinehamns skärgård hittar ni denna friköpta fastighet på drygt 3,7 ha! Kommunalt v/a och el finns draget till närliggande fastigheter. Nås både från Magasinsvägen och Vålösundsvägen (via Ryssebovägen och Ålgränd). Ligger endast 6 km från centrum med närhet till natur, friluftsliv, bryggor och badplatser. En investering för framtiden?!

Visar alla 16