Mäklare Lina Danielsson

Lina Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kurlandaallén 31, Kurlanda, Kristinehamns kommun

Kurlandaallén 31

Villa
Kurlanda, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
2 795 000 kr
180 + 95 m²
7 rum
757 m² tomt

Välkomna till Kurlandaallén 31, en stor och rymlig villa i tre plan med fantastiskt utsiktsläge vid Kurlanda. Huset, som består av 7 rum och kök är i mycket gott skick med hög standard och låg energiförbrukning. Här finns bland annat nyare kök och badrum, vackert ekparkettgolv i hela huset, fiber och braskamin. Huset har även nya fönster från 2020, dränering från 2012, bergvärme från 2011, nya elcentraler och ny el i näst intill hela huset. Inomhus är rummen stora och luftiga med högt i tak (även på ovanvåningen) och i det stora inglasade uterummet kan ni njuta av familjemiddagar eller sammankomster i stort sett året runt. På den friköpta tomten finns även ett dubbelgarage med laddbox för elbil. Ligger med närhet till förskola, skola samt Björkvallen med idrottsplats och elljusspår, med mera. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Bonderudsvägen 8, Sunnäs/Svarteberg, Kristinehamns kommun

Bonderudsvägen 8

Fritidshus
Sunnäs/Svarteberg, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 250 000 kr
64 + 20 m²
3 rum
3 293 m² tomt

Varmt välkomna till Äppelbo och detta fina och välskötta fritidshus med åretruntstandard, beläget i Ölme Sunnäs. Mellan Kristinehamn och Karlstad hittar ni denna pärla med mycket vackert, naturnära läge på stor friköpt tomt om 3293 kvadratmeter. Huset är i mycket gott skick, med bland annat nytt kök från 2020, nya/renoverade fönster, ny fasad, delvis nya ytskikt med mera. Huset går enkelt att göra om till permanentboende då det finns gott om utrymme för tillbygge, samt en ny avloppsanläggning med trekammarbrunn och infiltration, och vatten från grävd brunn. På tomten finns också en fruktträdgård (anlades 2019) med flera sorters äpplen, päron, plommon, vinbär med mera. Det finns också ett uthus från 2021 med gästrum och förrådsdel, samt ett äldre uthus för förvaring. Perfekt för den som söker en lantlig idyll med stora möjligheter till odling eller svamp- och bärplockning i den närliggande skogen. Här kan du njuta av härliga solnedgångar på den stora altanen med vacker utsikt över åkrar och fält. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Revsandsvägen 19A, Revsand, Kristinehamns kommun

Revsandsvägen 19A

Fritidshus
Revsand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
295 000 kr
24 m²
2 rum

Stuga med härligt, sjönära läge vid Revsand, endast 15 minuter söder om Kristinehamn. Ligger på arrenderad (f.n. 14 400 kr/år) tomt om ca 1800 kvm, med delvis sjöutsikt. Stugan har nydragen el och fiber finns indraget. Tre sovplatser finns i huvudbyggnaden och i uthuset finns ytterligare möjlighet till sovplats. (I uthuset finns även utedass). Lugnt läge med med närhet till stor fin badstrand, båtplatser och sommarkiosk. Välkomna på visning.

Karlskogavägen 15A, Liljebäck/Centralt, Kristinehamns kommun
Karlskogavägen 15A, Liljebäck/Centralt, Kristinehamns kommun, bild 2
Karlskogavägen 15A, Liljebäck/Centralt, Kristinehamns kommun, bild 3

Karlskogavägen 15A

Lägenhet
Liljebäck/Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 020 kr/mån
11 474 kr/m²

Mycket fin och helrenoverad lägenhet om tre rum och kök i populära HSB:s brf Liljebäck. Lägenheten ligger på översta våningen och har en bra planlösning där allt är av hög kvalitet. Här finns bland annat ett nytt kök (2024) med nya vitvaror, renoverat och fräscht badrum med egen tvättmaskin, fina golv i hela lägenheten, en stor lyxig walk-in-closet, rymlig balkong med härligt sydvästläge med mera. Bra och stabil bostadsrättsförening med mycket fint läge i lugna Liljebäck, med trivsam innergård och gångavstånd till centrum. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sannagatan 52F, Sanna, Kristinehamns kommun

Sannagatan 52F

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
320 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 747 kr/mån
6 465 kr/m²

Fin och välplanerad tvåa i HSB:s brf Sanna 1. Lägenheten, som ligger på första våningen, är i gott skick med nyare vitvaror och tapeter, egen tvättmaskin i badrummet och en balkong med härligt söderläge. Högt i tak och en genomgående planlösning med fönster åt två håll gör lägenheten ljus och trevlig. Välskött och stabil förening där hushållsel och internet är inkluderat i månadsavgiften. Ligger med närhet till matbutik och idrottsanläggning, med cykelavstånd till centrum och Kristinehamns skärgård. Välkomna på visning.

  • Energieffektiv
Södra Ringvägen 54D, Centralt, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 54D

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 850 kr/mån
7 054 kr/m²

Mycket fin, helrenoverad tvåa med centralt läge. Lägenheten är på 56 kvadrat och har en trevlig och ljus planlösning med fönster åt tre håll, två klädkammare och balkong i söderläge. Badrum med uttag för egen tvättmaskin, och diskmaskin finns i köket. På grund av en tidigare vattenskada har föreningen gått in och renoverat lägenheten helt från grunden, så allt är alltså nytt: nytt badrum, nytt kök, nydragen el, nya golv och ytskikt, nya innerdörrar: alltihop från 2024. Lägenheten har tidigare varit en liten trea, men i samband med renoveringen har man öppnat upp mellan det lilla sovrummet och köket. I månadsavgiften är både internet och hushållsel inkluderat. Planlösning och mer bilder kommer inom kort.

Södra Ringvägen 41, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 41

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
160 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 3/3
2 374 kr/mån
4 520 kr/m²

Mysig lägenhet med låg månadsavgift i Brf Karlshall på Södra Ringvägen. Lägenheten är en stor etta, möjlig att dela av till mindre tvåa eller etta med sovalkov, och ligger på översta våningen och har därmed snedtak i stora rummet. Badrummet i lägenheten är nyligen renoverat i samband med föreningens stambyte och har egen tvättmaskin. Balkong med härligt sydvästläge, vilket innebär sol hela dagen, och fin utsikt över stan. Ligger nära till centrum, Ica maxi och bussförbindelser. Stabil förening med låg månadsavgift. Välkomna på visning!

  • Balkong
Nolbygatan 5, Bele, Kristinehamns kommun

Nolbygatan 5

Lägenhet
Bele, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
135 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 649 kr/mån
4 355 kr/m²

Fin etta i HSB:s Brf Bele. Ligger på andra våningen och har en rymlig balkong med sydvästläge. Lägenheten är på 31 kvm och har ett kaklat badrum med egen tvättmaskin, fina ytskikt, delvis nya vitvaror, stort rum, med mera. Låg månadsavgift, endast 2649 kr/mån med hushållsel inräknat. Välskött förening där det finns gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet, ett enklare gym, ett litet solarium och en föreningslokal. Ligger på lugna Stenfallet, med nära till sjö och natur. Även nära till busshållplats där både stadsbussar och 500-bussen mot Karlskoga/Karlstad går. Till lägenheten hör ett förråd och en matkällare. Parkeringsmöjlighet finns. Välkomna på visning!

Västerlånggatan 33, Centralt, Kristinehamns kommun

Västerlånggatan 33

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 479 kr/mån
8 919 kr/m²

Fin och trevlig tvåa om 55,5 kvadratmeter med centralt läge i mycket populära HSB:s Brf Kometen! Ligger på tredje våningen (hiss finns) och har fint kök, ljusa, fräscha ytskikt, renoverat badrum med egen tvättmaskin, fransk balkong, med mera. Välskött och stabil förening, med låg månadsavgift och möjlighet till egen garageplats. Ligger med närhet till centrum, Stora Coop och stadsparken, välkomna på visning!

Sjötorp 2465, Rudskoga, Kristinehamns kommun

Sjötorp 2465

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
700 000 kr
105 m²
4 rum
1 308 m² tomt

En trevlig, prisvärd och lagom stor tvåplansvilla med stora möjligheter. Ligger i Rudskoga, ca 30 minuter söder om Kristinehamn. Huset har bland annat ett stort vardagsrum som går att dela av, nyare yttertak, ny el, nyare badrum, ny altan under tak, fiber och mycket mera. På den stora, friköpta tomten finns också ett stort uthus med stora förvaringsutrymmen samt två garage. Robotgräsklippare från 2020 ingår. I Rudskoga finns bland annat förskola och grundskola upp till årskurs 6, olika idrottsaktiviteter och gruppträningspass, elljusspår, samt butiker i Nybble och Åtorp, ca 15 minuter bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Västanvinden 4, Strand, Kristinehamns kommun

Västanvinden 4

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 695 000 kr
146 + 12 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Stort och rymligt suterränghus om 5 (+1) rum och kök på lugna, barnvänliga Strand. Ett hus i gott skick med 4 sovrum, två badrum, + extra utrymme i suterrängdelen. Huset har en bra planlösning där alla sovrum ligger i samma plan, och det finns flera utgångar till den fina trädgården. Huset har bland annat ett nyare badrum, nya elradiatorer i flera rum, nya fönsterkasetter i samtliga fönster, nyare luft/luft-värmepump, delvis nya vitvaror, fiber, med mera. Ligger på stor hörntomt, med flera mysiga uteplatser i olika väderstreck, och det finns även ett garage på tomten. Närhet till både förskola och grundskola (F-3), natursköna promenadstigar, stadsbondgården och knappt 10 minuter från centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Ölme Berga 5, Ölme, Kristinehamns kommun

Ölme Berga 5

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 790 000 kr
115 m²
4 rum
1 535 m² tomt

Enplansvilla med fint, lantligt läge strax nordväst om Kristinehamn (endast 10 minuter med bil). Huset består av fyra rum och kök och är till stor del renoverat, med bland annat nya ytskikt i de flesta rum, nytt fräscht badrum från 2022 och nyare vitvaror. Det finns också en altan med söderläge och fin utsikt över landskapet. Stor, friköpt tomt om 1535 kvadrat, där det förutom bostadsbyggnaden också finns ett fristående garage på gjuten platta, samt en mysig uteplats under pergola. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 12