Mäklare Jacob Bergfelt

Jacob Bergfelt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
BoKlok Ryttaren, Gunsta, Uppsala kommun
  • 4 lediga bostäder

BoKlok Ryttaren

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 855 000 kr
55-85 m²
2-4 rum
3 030 kr/mån

Sjätte gången gillt! Nu kommer vi tillbaka till Gunsta med fler prisvärda lägenheter, precis intill våra tidigare vagn-kvarter. BoKlok Ryttaren och tidigare bostäder har nämligen fått sina namn inspirerade från det vagnmakeri som tidigare fanns här i Gunsta. Här bor du i ett lugnt grannkvarter med naturen inpå knuten och har många möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närheten av bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Samtidigt ligger Uppsala Centrum inte allt för långt bort. Här hoppas vi att du ska trivas och bo länge.

  • Nybyggnadsprojekt
BoKlok Rubinen, Bäckby Centrum, Västerås kommun
  • 7 lediga bostäder

BoKlok Rubinen

Lägenhet
Bäckby Centrum, Västerås kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 125 000 kr
55-117 m²
2-5 rum
3 929 kr/mån

I nybyggt bor du bekymmersfritt, med tid över till annat än renovering och söndagar i snickarbältet. Alla bostäder är ljusa och får balkong eller altan. På den privata innergården kan barnen springa fritt bland bärbuskar och gröna ytor att njuta av på sommaren. I anknytning till området finns det bra cykelvägar som tar dig in till centrala Västerås på cirka 15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer och till Erikslund med shoppingbutiker för alla smaker tar bussen endast 9 minuter och till Västerås Centralstation 20 minuter.

  • Nybyggnadsprojekt
BoKlok Flinta, Gånsta, Enköpings kommun
  • 3 lediga bostäder

BoKlok Flinta

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 650 000 kr
55-85 m²
2-4 rum
4 175 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
BoKlok Kronan, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
  • 6 lediga bostäder

BoKlok Kronan

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 835 000 kr
55-117 m²
2-5 rum
3 870 kr/mån

Här kommer du att bo i en vacker slottsmiljö med lantliga omgivningar. Bostäderna kommer ligga i en lugn del av området, med skogen som närmsta granne. Alla bostäder kommer att få en egen uteplats. Och det kommer också finnas parkeringar till alla bostäder med anslutning direkt till bostaden. I Steninge Sottsby finns bland annat lekplatser, motionsspår och utegym. Det planeras för en förskola och skola (F-6) på området.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4