Mäklare Torbjörn Länn

Torbjörn Länn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Källgatan 3A, Strängnäs, Strängnäs kommun

Källgatan 3A

Lägenhet
Strängnäs, Strängnäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs/Mariefred
2 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
1 772 kr/mån
46 583 kr/m²

Charmig lägenhet belägen i centrumkärnan invid torget mitt i stan! Högst upp i huset med utsikt över takåsar och vattnet i Västervikshamnen. Hiss finns.

  • Balkong
  • Hiss
Hagalundsvägen 9, Mariefred, Strängnäs kommun

Hagalundsvägen 9

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs/Mariefred
8 995 000 kr
170 + 45 m²
6 rum
535 m² tomt

Välkommen till en mycket fräsch och fin villa med exklusiva materialval. Entréplanet med social planlösning med vardagsrum, matplats och kök i anslutning till varandra. Dubbelgarage. Tomten till största delen belagd med marksten och gräsmatta på husets ena långsida vid uteplats samt på husets västra gavel. Båtplats vid brygga i Ekviken (ca 250 m)

Hedlandet Moliden 1, Mariefred, Strängnäs kommun

Hedlandet Moliden 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs/Mariefred
4 000 000 kr
175 + 54 m²
9 rum
1 261 m² tomt

Fastigheten har under 2023 genomgått en fastighetsbestämning och fastighetsreglering. Beslutet vann laga kraft 1 november 2023 och innebär att ny tomtarea är 1261 m2 (tidigare 1126 m2) och att fastigheten får ett nyttjandeservitut avseende infarten. Varmt välkommen till Hedlandet Moliden 1 och denna rymliga villa med gott om plats för den stora familjen! Här finns utmärkta möjligheter att skapa ett eget drömboende strax utanför småstadsidyllen Mariefred. Tack vare det höga läget erbjuds vackra vyer över de natursköna omgivningarna, Mariefreds stadskärna och Mälarens glittrande vatten - lika vackert oavsett årstid! Här finner vi en bostad för er som önskar generösa ytor, rofyllt läge och mycket charm. Visst behov av förbättringsåtgärder föreligger, men potentialen är stor i detta hem! Den egna ingången till suterrängvåningen med två rum och separat Wc med handfat samt tillgång till badrum och bastu utgör en perfekt avdelning för tonårsbarnen eller den egna verksamheten. Den skyddade tomten erbjuder goda möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen grönskande oas, helt fri från insyn. Högt upp på tomten ligger den trevliga gäststugan med indragen el och egen uteplats. På tomten finns även ett mindre (fd) garage/hobbyrum. Till charmiga Mariefreds stadskärna med skolor, förskolor, idrottsplats, golfbana, butiker, caféer och restauranger tar bilresan dryga 10 minuter. För skolbarnen går bussen till skolan från den närbelägna busshållplatsen. Endast knappa 10 minuter med bil till Läggesta station och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen till Stockholm tar resan ca 50 minuter.

Åsby äng 2, Strängnäs, Strängnäs kommun

Åsby äng 2

Fritidshus
Strängnäs, Strängnäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs/Mariefred
930 000 kr
55 m²
3 rum
1 684 m² tomt

Unik fastighet på en Ö med ca 10 min båtfärd från fastlandet och mellan sjöarna Träskaten och Eklången i fagra Sörmland. Med ca 1 tim bilfärd från Stockholm finner du denna idyll i naturområde av Riksintresse och med en spännande historia. Stället ligger vid en fågelsjö. I den fiskrika sjön fiskar Fiskgjuse och Havsörn i en annars stor tystnad. Många spännande djur syns här ibland, tex Bäver och och Utter. Även Lodjur har varit synligt här. Färden hit börjar med promenad på en ca 50 meter lång spång för att nå frivatten där båten ligger, därifrån åker man i en kanal och sedan frivatten över sjön Träskaten till Bråtön på ca 10 min. Fastigheten säljs som den är och alla inventarier och lös egendom ingår i köpet. Visst renoverings- och underhållsbehov finns men stället är helt beboeligt som det är. Fast elnät finns inte här. Nuvarande ägare har installerat ett system med en solcell och elverk för belysning och drivning av vattenpump. När systemet är i drift får man härigenom vatten i vattenkranarna och belysning i bla. köket. Här på Bråtön och fastigheten Strängnäs Åsby Äng 1:2 finns inte möjlighet att arrangera öppen allmän visning. Kontakta Mäklaren för att boka din visning med båtfärd! Om du har egen flytväst så tar du den med dig! (jag har dock tre västar med mig till att låna ut)

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4