Svenska Mäklarhuset Sundsvall

Svenska Mäklarhuset Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Årskogen 420, Armsjön/ Bösjön, Nordanstigs kommun

Årskogen 420

Fritidshus
Armsjön/ Bösjön, Nordanstigs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
1 475 000 kr
64 m²
2 rum
1 215 m² tomt

Välkommen till denna sommaridyll i härliga Armsjön/ Bösjön. Här finner ni lugnet och allt är i toppskick, bara att flytta in direkt. Soldäck runt hela huset med pool och utekök. Här finns plats för spel och lek. Gäststuga, garage och snickarbod. Gemensam brygga. Fiber finns indraget.

  • Uteplats
Häckvägen 5, Härnösand, Härnösands kommun

Häckvägen 5

Övrigt
Härnösand, Härnösands kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
14 600 000 kr
3 130 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en totalrenoverad hyresfastighet bestående av 2 byggnader med totalt 16 lägenheter som är fullt uthyrda i Härnösand med närhet till centrum. Samtliga lägenheter är 2.or om ca 57 kvm och i mycket gott skick. Alla lägenheter har rymliga takade balkonger mot innergården. Väldigt fina källarutrymmen som nuvarande ägare använder som kontor och personalutrymmen.

Häggsjö 284, Häggsjö, Härnösands kommun

Häggsjö 284

Villa
Häggsjö, Härnösands kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
725 000 kr
55 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Med idylliskt läge intill skogsbrynet och fin utsikt över sjö och ängar står detta charmiga fritidshus med möjlighet till året-runt-boende och väntar på ny ägare. Rymlig stuga med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum samt ett nyrenoverat duschrum med smidig förbränningstoalett. Inglasat uterum samt altan under tak där ni kan tillbringa många härliga sommardagar och ljumna kvällar. På tomten finns också en uthusbyggnad med bl.a. gästrum, snickarbod m.m. Härlig tomt om 1 300kvm med planteringar, buskar och fina inslag från naturen i form av vitsippor, liljekonvaljer m.m. beroende på säsong. Lantlig miljö och stora möjligheter för dig som vill ha mindre djur, t.ex. höns eller några betande får. I omgivningarna finns flera sjöar och tjärnar med bra fiske och fina badplatser på gång- och cykelavstånd. För den som är vill ha båt så finns ett servitut på båt- och bryggplats. Häggsjö är beläget med snabb tillgång till E4, med ca 30 minuters bilväg från Sundsvall och Härnösand eller 15 minuter till Torsboda. Här finns möjlighet att få tillträde till midsommar, Detta mysiga område måste upplevas på plats - välkommen att anmäla dig till visning! OBS! Tag avfart från E4 vid Högsnäs, EJ vid Anttjärn!

Ringvägen 7, Timrå Centrum, Timrå kommun

Ringvägen 7

Övrigt
Timrå Centrum, Timrå kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
2 975 000 kr
236 + 129 m²
5 rum
870 m² tomt

Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva ett mindre hyreshus i centrala Timrå! Byggnaden består idag av 3 stycken separata lägenheter om totalt ca 254kvm (5rok, 2rok samt 1rok), samtliga är uthyrda och har separata ingångar. I suterrängvåningen finns ytterligare 2 stycken lägenheter som idag används till förrådsutrymme. Efter viss ombyggnation finns möjlighet att omvandla till lägenheter och hyra ut även dessa. Hyr ut samtliga lägenheter, använd som generationsboende eller bo i en av dem själv och finansiera ditt eget boende! Den största lägenheten består av 5 rum och kök (ca 111kvm) ligger i entréplan och är helt nyrenoverad. Stort vardagsrum med öppen spis, härlig balkong med utsikt mot havet, 3st sovrum, matrum samt 2st duschrum med kakel och klinker. Fastigheten har ett perfekt läge med gångavstånd till Timrå Centrum där det mesta finns att tillgå. Livsmedelsbutiker, restauranger, butiker, systembolag, vårdcentral, apotek m.m. Närhet till förskola, skola och goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Totala intäkter med samtliga 3 lägenheter samt förrådslokal uthyrda är 397 380kr/ år och en driftkostnad på 74 865kr/ år inklusive fastighetsskatt (9 525kr) ger ett driftnetto på 322 515kr. Detta är ett ypperligt tillfälle inför satsningen i Torsboda! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Vikingavägen 71A, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 71A

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
995 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 070 kr/mån
14 526 kr/m²

Här på Vikingavägen är det lätt att trivas! Ljus och trivsamt renoverad bostad med ostört gavelläge och fin utsikt! Genomgående ljusa och fräscha ytskikt, lättmöblerade rum och mycket förvaring. Rymligt och fullt utrustat kök med plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget och som pricken över i:et finns en stor inglasad balkong i anslutning med chans till sol under större delen av dagen. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Granlo har det mesta att erbjuda; livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, pizzeria, lekplatser, äventyrsgolf, förskolor och skola. För den träningsintresserade finns utomhusgym och upplysta motionsspår med skidspår vintertid, närhet till naturen och en plan gång- och cykelväg in till stan. Utanför huset finns en busshållplats som snabbt tar dig till stan eller mot Bergsåker. Välkommen på visning!

  • Balkong
Måndagsvägen 21, Ljustadalen, Sundsvalls kommun

Måndagsvägen 21

Villa
Ljustadalen, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
2 325 000 kr
132 m²
6 rum
420 m² tomt

Välkommen till denna fina villa där stora viktiga renoveringar gjorts. Vattenburen värme med fjärrvärme, 3-glas isolerfönster. Renoverat badrum med kakel/klinkers. Villan har 3 sovrum, rymligt vardagsrum med matrum i fil(går att återställa till sovrum). Övervåning med stort allrum samt 2 sovrum, duschrum och klädkammare. Från köket når man den generösa inglasade altanen. Lummig trädgårdstomt utan insyn med träd och planteringar och plats för spel och lek. Närhet till skola, förskola och Birsta centrum.

Armsjövägen 189, Armsjön, Sundsvalls kommun

Armsjövägen 189

Fritidshus
Armsjön, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
1 575 000 kr
75 m²
4 rum
1 416 m² tomt

Välkommen till detta fina fritidshus med åretruntstandard. 2 rymliga sovrum och allrum med braskamin. Kök med matplats. Gäststuga och garage. Fin sandstrand nedanför huset och båtplats på den gemensamma bryggan.

  • Uteplats

Visar alla 7