Mäklare Gun-Britt Asplund

Gun-Britt Asplund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedansjövägen 35, Nedansjö, Sundsvalls kommun

Nedansjövägen 35

Villa
Nedansjö, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
1 975 000 kr
160 m²
5 rum
1 154 m² tomt

Välkommen till denna idylliskt belägna villa där stora renoveringar gjorts de senaste åren. Bergvärmepump med golvvärme i hela bottenvåningen, nytt kök, tvättstuga och badrum. Stor altan med både utekök och plats för större matgrupp och soffgrupp. Villan har 3-4 sovrum, vardagsrum, allrum, dubbla badrum. Vidbyggt garage. Lantligt belägen med träd och planteringar och plats för spel och lek. Här finns även ett lusthus.

Tallvägen 3A, Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun
Tallvägen 3A, Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Tallvägen 3A, Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Tallvägen 3A

Lägenhet
Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
975 000 kr
112 m²
4 rum
vån 6/7
6 998 kr/mån
8 705 kr/m²

Mycket ljus, fräsch och rymlig gavellägenhet på våning 6 med 2 inglasade balkonger. Nyare kök med grå luckor/skafferilådor fina vitvaror i rostfritt. Genomgående fina golv i hela lägenheten. Panoramafönster i vardagsrummet. 2 duschrum med nyare inredning och förvaring. Förråd, tvättstuga i samma plan. Populär föreningen med gott om parkeringsplatser, motorvärmarplatser, laddstolpar samt varmgarage. 2 övernattningslägenheter finns att hyra till en billig penning. Trevlig strandpromenad nedanför husen. Bra matvaruaffär finns i området. Fina bussförbindelser till centrum och Kvissleby. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 85, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Malmövägen 85

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
1 225 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/2
6 797 kr/mån
13 315 kr/m²

Ni kan vi äntligen presentera denna trivsamma 3:a på populära Malmövägen! Här erbjuds en välplanerad bostad med rymliga rum fördelade på hela 92 kvadratmeter. Ett modernt, renoverat och fullt utrustat kök, stort vardagsrum, allrum och två sovrum samt mycket förvaring. Bostaden erbjuder även två stycken mysiga uteplatser i soliga lägen. Granloholm är ett lugnt område som passar alla åldrar, från ungdom till barnfamiljen och pensionären. Här finns goda bussförbindelser och närhet till fina friluftsområden med motions- och skidspår runt Sticksjön beroende på säsong, livsmedelsbutik, pizzeria, kyrka, sjukhus, förskola, skola m.m. Välkommen på visning!

Häckvägen 5, Härnösand, Härnösands kommun

Häckvägen 5

Övrigt
Härnösand, Härnösands kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
14 600 000 kr
3 130 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en totalrenoverad hyresfastighet bestående av 2 byggnader med totalt 16 lägenheter som är fullt uthyrda i Härnösand med närhet till centrum. Samtliga lägenheter är 2.or om ca 57 kvm och i mycket gott skick. Alla lägenheter har rymliga takade balkonger mot innergården. Väldigt fina källarutrymmen som nuvarande ägare använder som kontor och personalutrymmen.

Visar alla 4