Svenska Mäklarhuset Sundsvall

Svenska Mäklarhuset Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grönborgsgatan 1C, Väst på stan, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 12:30
Grönborgsgatan 1C, Väst på stan, Sundsvalls kommun, bild 2
Grönborgsgatan 1C, Väst på stan, Sundsvalls kommun, bild 3

Grönborgsgatan 1C

Lägenhet
Väst på stan, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
1 675 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 1/3
2 970 kr/mån
25 969 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad belägen "Väst på stan"! Välplanerad bostad belägen endast en halvtrappa upp gör den lättillgänglig för alla åldrar. Fräscht kök med plats för matbord, ett stort och lättmöblerat vardagsrum samt två sovrum. Renoverat, helkaklat badrum i moderna materialval med bl.a. golvvärme och handdukstork. Klädkammare och gott om förvaring i garderober. Här bor du med det mesta inom gångavstånd! Fina grönområden och promenadstråk längs Selångersån, Himlabadet, skola, gym, café, restauranger och butiker. Välkommen på visning!

  • Premium
Nedansjövägen 35, Nedansjö, Sundsvalls kommun

Nedansjövägen 35

Villa
Nedansjö, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
1 975 000 kr
160 m²
5 rum
1 154 m² tomt

Välkommen till denna idylliskt belägna villa där stora renoveringar gjorts de senaste åren. Bergvärmepump med golvvärme i hela bottenvåningen, nytt kök, tvättstuga och badrum. Stor altan med både utekök och plats för större matgrupp och soffgrupp. Villan har 3-4 sovrum, vardagsrum, allrum, dubbla badrum. Vidbyggt garage. Lantligt belägen med träd och planteringar och plats för spel och lek. Här finns även ett lusthus.

Tallvägen 3A, Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun
Tallvägen 3A, Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Tallvägen 3A, Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Tallvägen 3A

Lägenhet
Strandparken Bredsand, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
975 000 kr
112 m²
4 rum
vån 6/7
6 998 kr/mån
8 705 kr/m²

Mycket ljus, fräsch och rymlig gavellägenhet på våning 6 med 2 inglasade balkonger. Nyare kök med grå luckor/skafferilådor fina vitvaror i rostfritt. Genomgående fina golv i hela lägenheten. Panoramafönster i vardagsrummet. 2 duschrum med nyare inredning och förvaring. Förråd, tvättstuga i samma plan. Populär föreningen med gott om parkeringsplatser, motorvärmarplatser, laddstolpar samt varmgarage. 2 övernattningslägenheter finns att hyra till en billig penning. Trevlig strandpromenad nedanför husen. Bra matvaruaffär finns i området. Fina bussförbindelser till centrum och Kvissleby. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 85, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Malmövägen 85

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
1 225 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/2
6 797 kr/mån
13 315 kr/m²

Ni kan vi äntligen presentera denna trivsamma 3:a på populära Malmövägen! Här erbjuds en välplanerad bostad med rymliga rum fördelade på hela 92 kvadratmeter. Ett modernt, renoverat och fullt utrustat kök, stort vardagsrum, allrum och två sovrum samt mycket förvaring. Bostaden erbjuder även två stycken mysiga uteplatser i soliga lägen. Granloholm är ett lugnt område som passar alla åldrar, från ungdom till barnfamiljen och pensionären. Här finns goda bussförbindelser och närhet till fina friluftsområden med motions- och skidspår runt Sticksjön beroende på säsong, livsmedelsbutik, pizzeria, kyrka, sjukhus, förskola, skola m.m. Välkommen på visning!

Häckvägen 5, Härnösand, Härnösands kommun

Häckvägen 5

Övrigt
Härnösand, Härnösands kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
14 600 000 kr
3 130 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en totalrenoverad hyresfastighet bestående av 2 byggnader med totalt 16 lägenheter som är fullt uthyrda i Härnösand med närhet till centrum. Samtliga lägenheter är 2.or om ca 57 kvm och i mycket gott skick. Alla lägenheter har rymliga takade balkonger mot innergården. Väldigt fina källarutrymmen som nuvarande ägare använder som kontor och personalutrymmen.

Ringvägen 7, Timrå Centrum, Timrå kommun

Ringvägen 7

Villa
Timrå Centrum, Timrå kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
2 975 000 kr
236 + 129 m²
5 rum
870 m² tomt

Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva ett mindre hyreshus i centrala Timrå! Byggnaden består idag av 3 stycken separata lägenheter om totalt ca 254kvm (5rok, 2rok samt 1rok), samtliga är uthyrda och har separata ingångar. I suterrängvåningen finns ytterligare 2 stycken lägenheter som idag används till förrådsutrymme. Efter viss ombyggnation finns möjlighet att omvandla till lägenheter och hyra ut även dessa. Hyr ut samtliga lägenheter, använd som generationsboende eller bo i en av dem själv och finansiera ditt eget boende! Den största lägenheten består av 5 rum och kök (ca 111kvm) ligger i entréplan och är helt nyrenoverad. Stort vardagsrum med öppen spis, härlig balkong med utsikt mot havet, 3st sovrum, matrum samt 2st duschrum med kakel och klinker. Fastigheten har ett perfekt läge med gångavstånd till Timrå Centrum där det mesta finns att tillgå. Livsmedelsbutiker, restauranger, butiker, systembolag, vårdcentral, apotek m.m. Närhet till förskola, skola och goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Totala intäkter med samtliga 3 lägenheter samt förrådslokal uthyrda är 397 380kr/ år och en driftkostnad på 74 865kr/ år inklusive fastighetsskatt (9 525kr) ger ett driftnetto på 322 515kr. Detta är ett ypperligt tillfälle inför satsningen i Torsboda! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 6