Mäklare Isabelle Asplund

Isabelle Asplund

Om mig

Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affärer, och lovar att göra allt för att du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola och har arbetat i branschen sedan 2012, vilket gör att jag har en bred erfarenhet av alla möjliga situationer och frågeställningar som kan uppstå i samband med ett bostadsbyte. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring ditt bostadsbyte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vimovägen 8, Viforsen, Sundsvalls kommun

Vimovägen 8

Villa
Viforsen, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
2 995 000 kr
122 m²
5 rum
1 607 m² tomt

Här, i Viforsen, på en idyllisk och lugn villagata står detta trivsamma enplanshus redo att välkomna en ny familj! Bostaden erbjuder genomgående fräscha ytskikt och stora rymliga rum med plats för hela familjen. Nyrenoverat och fullt utrustat kök gör matlagningen till ett nöje, och runt matbordet finns gott om plats. Fyra sovrum i bra storlek och med mycket förvaring. I vardagsrummet finns en värmande braskamin, perfekt för kyligare dagar. Inglasat uterum vid entrén där ni kan avnjuta trevliga middagar tillsammans med nära och kära från tidig vår till sen höst. Stor och plan trädgårdstomt om 1 607kvm med plats för lekande barn med spring i benen och trädgårdsintresserade föräldrar. Flera olika fruktträd, bärbuskar, jordgubbar och väldoftande fläderträd finns. Utöver detta finns också ett stort, isolerat och uppvärmt garage med laddbox för elbilen. Viforsen är beläget ca 15 minuters bilväg från stan, men också Kvissleby. Här bor ni med närhet till naturen; skoterleder, badplatser, fiske i Ljungan och härlig skog inpå knuten. I Allsta finns både förskola och skola (F-2). Goda busskommunikationer finns förbi området. Välkommen på visning!

Myre 108, Myre, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:30

Myre 108

Villa
Myre, Sundsvalls kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
950 000 kr
115 m²
4 rum
970 m² tomt

Nu finns denna charmiga villa belägen på en lummig trädgårdstomt i Myre till salu! Här finns möjlighet för dig att skapa ett drömboende för familjen. I entréplanet finns ett kök samt ett kombinerat matrum och vardagsrum i fil. Härlig inglasad altan som kan nyttjas under stora delar av året. På övervåningen finns 2 rymliga sovrum, ett renoverat duschrum samt 3 alkover. Bortsett från duschrummet har villan genomgående äldre, men fräscha ytskikt. Stor, isolerad och uppvärmd garagebyggnad på gjuten platta om totalt ca 90kvm där garagedelen har dubbla portar. Mycket förvaringsutrymmen och goda möjligheter för bilmek. På tomten finns två stycken carportar vilket ger möjlighet till totalt 4 bilplatser under tak. Perfekt för bilentusiasten! Lummig trädgårdstomt om 970kvm med bärbuskar och stora äppelträd och fin utsikt över ängarna. I Myre finns restaurang och bensinstation och i Njurundabommen finns förskola, skola (F-6), matvarubutik, café, butiker och trädgårdshandel m.m. Välkommen på visning!

  • Plus
Häggsjö 284, Häggsjö, Härnösands kommun

Häggsjö 284

Fritidshus
Häggsjö, Härnösands kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
725 000 kr
55 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Här i Häggsjö finner du lugnet! Detta charmiga fritidshus erbjuder ett idylliskt läge intill skogsbrynet och har fin utsikt över sjö och ängar. Dessutom finns möjlighet till året-runt-boende! Rymlig stuga med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum samt ett nyrenoverat duschrum med smidig förbränningstoalett. Inglasat uterum samt altan under tak där ni kan tillbringa många härliga sommardagar och ljumna kvällar. På tomten finns också en stor uthusbyggnad med bl.a. gästrum, snickarbod m.m. Härlig tomt om 1 300kvm med planteringar, buskar och fina inslag från naturen i form av vitsippor, liljekonvaljer m.m. beroende på säsong. Lantlig miljö och stora möjligheter för dig som vill ha mindre djur, t.ex. höns eller några betande får. I omgivningarna finns flera sjöar och tjärnar med bra fiske och fina badplatser på gång- och cykelavstånd. För den som är vill ha båt så finns ett servitut på båt- och bryggplats. Häggsjö är beläget med snabb tillgång till E4, med ca 30 minuters bilväg från Sundsvall och Härnösand eller 15 minuter till Torsboda. Här finns möjlighet till ett snabbt tillträde så du får njuta av sommaren. Detta mysiga område måste upplevas på plats - välkommen att anmäla dig till visning! OBS! Tag avfart från E4 vid Högsnäs, EJ vid Anttjärn!

Ringvägen 7, Timrå Centrum, Timrå kommun

Ringvägen 7

Villa
Timrå Centrum, Timrå kommun
Svenska Mäklarhuset Sundsvall
2 975 000 kr
236 + 129 m²
5 rum
870 m² tomt

Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva ett mindre hyreshus i centrala Timrå! Byggnaden består idag av 3 stycken separata lägenheter om totalt ca 254kvm (5rok, 2rok samt 1rok), samtliga är uthyrda och har separata ingångar. I suterrängvåningen finns ytterligare 2 stycken lägenheter som idag används till förrådsutrymme. Efter viss ombyggnation finns möjlighet att omvandla till lägenheter och hyra ut även dessa. Hyr ut samtliga lägenheter, använd som generationsboende eller bo i en av dem själv och finansiera ditt eget boende! Den största lägenheten består av 5 rum och kök (ca 111kvm) ligger i entréplan och är helt nyrenoverad. Stort vardagsrum med öppen spis, härlig balkong med utsikt mot havet, 3st sovrum, matrum samt 2st duschrum med kakel och klinker. Fastigheten har ett perfekt läge med gångavstånd till Timrå Centrum där det mesta finns att tillgå. Livsmedelsbutiker, restauranger, butiker, systembolag, vårdcentral, apotek m.m. Närhet till förskola, skola och goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Totala intäkter med samtliga 3 lägenheter samt förrådslokal uthyrda är 397 380kr/ år och en driftkostnad på 74 865kr/ år inklusive fastighetsskatt (9 525kr) ger ett driftnetto på 322 515kr. Detta är ett ypperligt tillfälle inför satsningen i Torsboda! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 4