Bostad ida´ Fastighetsförmedling

Bostad ida´ Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norregatan 34, null, Tomelilla kommun

Norregatan 34

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

1 590 000 kr

170 m²

6 rum

481 m² tomt

Välkomna till denna gedigna familjevilla i centrala Tomelilla. Här erbjuds ett stort hus där ni kan bo många år framöver och där familjen kan växa sig större. Med nytt Epockök, två helkaklade badrum, tre ljusa sovrum och skönt värmande kamin är det lätt att uppleva den hemtrevliga känsla som denna villa ger oss. Goda sällskapsytor, på såväl entréplan som på övre plan, öppnar upp för sociala sammanhang med familj och vänner. Flera stora renoveringar är gjorda de senaste åren såsom nytt kök, ny värmepanna och takbyte. Bra belägen med endast ett par minuter från centrum, skolor samt buss- och tågstation.

 • Plus
Sälshög 1626, Österlen, Tomelilla kommun
 • Ons 31 maj kl 17:00
Sälshög 1626, Österlen, Tomelilla kommun, bild 2
Sälshög 1626, Österlen, Tomelilla kommun, bild 3

Sälshög 1626

Villa
Österlen, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

2 250 000 kr

114 m²

5 rum

2 561 m² tomt

Härligt att bo med fria ytor utan några grannar in på husknuten, här finner man en slående utsikt över det Österlenska landskapet, andas frisk lantluft och lyssnar på fågelsång. 3-längad gård bekvämt belägen strax utanför Tomelillas tätort med generösa utrymmen både i bostad och i uthus, såsom ett rejält garage, stor loge med bra takhöjd och två stallar det ena med hästboxar. Kanske är det en plats för fåren och hönsen som ni alltid drömt om eller är det här din konst ska skapas. Även bostaden bjuder på generösa utrymmen, stort nyrenoverat lantkök med härlig matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, skönt med värmande kamin. Tre trivsamma sovrum och en nyrenoverad tvättstuga. Badrummen väntar på dina idéer Härligt lekvänlig tomt med lättskötta gräsytor som ligger avskilt från en bra lättillgänglig gårdsplan. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med lugnet runt husknuten, ha närhet till centralorten samt behöver utrymme i garage och loge. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Björkebogatan 10B, Björkebo, Tomelilla kommun
 • Budgivning pågår

Björkebogatan 10B

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

695 000 kr

72 m²

2 rum

4 913 kr/mån

9 653 kr/m²

På nedre delen av Björkebo området finner vi de gemytliga, rosa husen i två våningar. På just andra våningen ligger denna tvårumslägenhet med väl tilltagna utrymmen fördelade på 72 kvadratmeter. En genomgående trivsam och fräsch bostad - redo för nästa ägare! Snyggt badrum med kakel, klinkers och egen tvättmaskin. Ett kök som under senare år fräschats upp och ger ett modernt och stilrent intryck, extra plus med matplats i köket! Såväl vardagsrum som sovrum är rymliga och det finns en rejäl klädkammare i den luftiga hallen. Välkommen till hörnlägenheten på Björkebogatan 10B!

 • Balkong
Stora Vanstadsvägen 570, Vanstad, Sjöbo kommun
 • Ons 31 maj kl 18:30
Stora Vanstadsvägen 570, Vanstad, Sjöbo kommun, bild 2
Stora Vanstadsvägen 570, Vanstad, Sjöbo kommun, bild 3

Stora Vanstadsvägen 570

Villa
Vanstad, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

1 100 000 kr

80 m²

4 rum

310 m² tomt

Välkomna till denna charmiga, trivsamma och nätta vitmålade skånelänga belägen i Vanstad by – den lilla kyrkbyn som ligger mitt i ett böljande jordbrukslandskap. Flera uppdateringar har gjorts de senaste åren, ny värmepump, nya fönster o dörr samt ny ventilation är ett axplock. Bostaden erbjuder kök, vardagsrum och matsal i fil, helkaklat badrum samt två rum på övre plan. Synliga takbjälkar, kamin och delvis putsade väggar ger huset ett rustikt intryck och lantlig karaktär. I förrådshuset på tomten får såväl trädgårdsredskap som cyklar plats. Det perfekta huset för den lilla familjen, det unga paret eller varför inte till er som vill ha något att fly till när storstadsstressen blir för hög – här finns tid för rekreation, låt huvudet vila och händerna arbeta samt så är det en perfekt utgångspunkt till allt vad Österlen har att erbjuda. Välkommen på visning för att se vilka spännande möjligheter som huset kan erbjuda Dig!

 • Premium
Brunnsvik 8, Brösarp, Tomelilla kommun
 • Budgivning pågår
Brunnsvik 8, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 2
Brunnsvik 8, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 3

Brunnsvik 8

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

2 700 000 kr

120 m²

5 rum

845 m² tomt

Nu kan denna trivsamma villa på friköpt tomt och med stort garage bli ditt drömboende! Denna bostad har mycket som är värt att lyfta fram. Här vilar en inbjudande känsla över varje kvadratmeter som gör det lätt att trivas direkt. Huset har två sovrum, med potential till fler, ett stort och luftigt vardagsrum med kamin som höjer mysfaktorn samt ett praktiskt kök med generösa sällskapsytor. Under varmare säsonger bjuder en trivsam soldränkt uteplats med generöst spabad, skönt uterum och lättskött trädgård med många ljuvliga stunder. Från trädgården tar du också del av solnedgången över trädtopparna, harmoniskt! Trädgården som omfamnar huset är lättskött och barnvänlig, här leker barnen obehindrat. Här får du dessutom skogen och naturen ända inpå knuten samt direkt access till alla vackra vandringsleder i område. Dessa leder oss inte bara till milslånga promenader utan även till Brösarp som har god tillgång till livets nödtorft och via cykel/promenadleder vidare till havet. Välkomna till ert framtida hem!

 • Premium
Glemmingevägen 8, null, Ystads kommun
Glemmingevägen 8, null, Ystads kommun, bild 2
Glemmingevägen 8, null, Ystads kommun, bild 3

Glemmingevägen 8

Övrigt
Ystads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

6 900 000 kr

575 m²

17 rum

1 352 m² tomt

Nu finns det chansen att förvärva en välskött och mycket bra fungerande hyresfastighet med utmärkt driftnetto om ca 580 000kr/år. Ett stort plus är den flexibla försäljningen med möjlighet att köpa fastigheten, köpa aktiebolaget eller att dela kompanjonskap med en av delägarna. Tillika hålls en lägenhet samt lokalen outhyrd för ny ägare att nyttja på önskat sätt. Fastigheten omfattar 7 st lägenheter fördelat på en 1:a, tre 2:or, två 3:or och en 4:a samt en mindre lokal. Samtliga lägenheter har under de senaste åtta åren renoverats löpande och håller nu en god standard. Även fastigheten har uppdaterats, ny värmepump från 2020, delvis nytt tak samt nya fönster. Vacker trädgård med flera uteplatser där hyresgästerna gärna umgås, robotklibbaren gör det lättskött. I direkt anslutning till fastigheten finns busshållplats samt så finns det flera parkeringsplatser.

 • Premium
Stenhedsvägen 10, null, Simrishamns kommun

Stenhedsvägen 10

Gård/Skog
Simrishamns kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

2 975 000 kr

130 m²

7 rum

2,4 ha tomt

Drömmer du om en gård på landet!? En gård med rejält bostadshus för hela familjen, fina betesmarker och gedigna ekonomibyggnader men ändå inte mer än ett stenkast från byn med både bra kommunikationer och allmänservice? Då har du kommit rätt! Gården har mycket som brukar eftertraktas på en hästgård, betesmark med flera avskilda hagar, stor hall perfekt som ridhus samt nyligen renoverat ljust och rymligt stall med nygjutet golv, bra takhöjd och plats för många boxar. Trivsam bostad som under de senaste åren genomgått en större renovering, ny ovanvåning, renoverat sovrum, hall och toalett. Nytt och effektivt uppvärmningssystem i form av jordvärmepump, nytt tak, djupborrad brunn och ny avloppsanläggning är andra uppdateringar som är perfekta för ny ägare att slippa. Modern verkstadslokal på ca 200 m2, varav delar är isolerad och uppvärmd, lämplig för rörelse, verksamhet eller hobby. Gården erbjuder oändliga möjligheter till verksamhet, odling och djurhållning Här får du det bästa av två världar! Du bor på landet men med gångavstånd till barnens kompisar, skola och bra kommunikationer, välkomna på visning!

Bökestorpsvägen 255, null, Kristianstads kommun
Bökestorpsvägen 255, null, Kristianstads kommun, bild 2
Bökestorpsvägen 255, null, Kristianstads kommun, bild 3

Bökestorpsvägen 255

Gård/Skog
Kristianstads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

5 995 000 kr

234 m²

8 rum

6 779 m² tomt

Välkomna till en lantlig, rogivande idyll med härligt ostört läge och med möjlighet att köpa till åkermark. En kombination av ett vackert renoverat boende, möjlighet till djurhållning, verksamhet och en storslagen natur ändå centrums utbud på några minuters avstånd. Gården är högt belägen med fri utsikt över vackra vyer med böljande ängar. I detta hem går din lantliga dröm i uppfyllelse! Via en vagnslid, en kullerstensatt innergård och en inbjudande entré välkomnas vi in i ett trivsamt, gediget renoverat och praktiskt hem fullt av möjligheter. De dryga 250 kvm med en fullutrustad lägenhet på övre plan erbjuder både möjligheter för generationsboende eller uthyrning, lägenheten nås både via egen ytterdörr samt via stängbar innertrappa. Möjlighet finns även att påverka arealen med den intilliggande betesmarken. Kring 2010 har flera renoveringar utförts: nytt tak på uthusbyggnaderna, ny jordvärme, fönster, el samt totalrenovering inomhus. Bottenplanet rymmer flera större sociala ytor. En stor sal med utgång till en isolerad glasveranda med härligt ljusflöde, här bjuds gärna till fest för familj och vänner och vardagsrummet intill är inrett med soffhörna som samlar er på kvällskvisten. Ett arbetsvänligt kök som är fullt utrustat med dagens moderna bekvämligheter och med matplats invid fönsterna som skänker en rogivande utsikt över trädgård och nejden, en värmande brasa i kaminen och en god bok i handen ger köket ytterligare en dimension. Dessutom har vi hela fyra möjliga sovrum på detta våningsplan. En trappa upp finns en stor öppen planlösning mellan kök, allrum och läshörna. Matplatsen skänker även här en underbar utsikt, en värmande vy mot kaminen och utgång till en generös balkong. Allrummet är avdelat med en rogivande sovrumsdel. Denna våning har gott om förvaring i både klädkammare och vind. Ett helkaklat badrum med både dusch och badkar samt tvättutrustning och fransk balkong. Den stora trädgården med parkkänsla har välordnad växtlighet, flera fruktträd och lummig grönska kring de många uteplatserna, trädäcket invid glasverandan bildar en härlig plats för grillkvällar med nära och kära eller för en lugn stund med sommarsolen. Stallbyggnaderna kombinerar vitkalkad sten med klassiska faluröda träväggar och gedigen stengrund allt inrett med såväl stall som festlokal, verkstad, förråd och garage samt som det på en gård sig bör, ett hönsgård. De stora ytorna har stor potential och kan även lämpa sig för egen verksamhet eller liknande.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Eriksgatan 4, null, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Eriksgatan 4

Villa
Ystads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

2 350 000 kr

98 m²

5 rum

1 268 m² tomt

Välkommen till detta familjevänliga hem! På stor hörntomt längst in på återvändsgata ligger denna fantastiska enplansvilla med källare som har allt du kan önska dig för ett bekvämt, trivsamt och familjärt boende, huset erbjuder stora och sociala ytor som ger familjen möjlighet att umgås mer ofta än sällan Huset har genomgått stora renoveringar under de senaste åren som nu erbjuder en modern och stilren design vilket gör bostaden ljus och inbjudande, hela entréplan har genomgående vackra, gamla trägolv som möter det fina ljusinsläppet genom de stora fönsterna, vilket ger en känsla av öppenhet och frihet, samtidigt som det ger en iögonfallande utsikt över den vackra trädgården och det böljande Österlenska landskapet. Denna trivsamma villa erbjuder ett fint välutrustat kök med bra plats för matlagning och bakning. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås medan man förbereder måltider. Från matplatsen når man vardagsrummet som erbjuder gott om ljusinsläpp och härifrån nås den inglasade altanen som erbjuder rikligt med soltimmar, och en bekväm trappa ner till den fantastiska trädgården. På entréplan finner man även två sovrum och ett nyrenoverat samt generöst badrum Nere på källarplanet finns det gott om utrymmen i form av sovrum, toa och tvättstuga med duschplats samt gott om förvaringsutrymme. Bostaden är även utrustad med fiber, bekväm fjärrvärme och ett helt nylagt tak. Den härliga tomten har något för alla. Såväl barn med spring i benen som vuxna med trädgårdsintresse kommer att älska att spendera tid här. Tomten har stora ytor med fina planteringar och fruktträd, nyanlagd gräsmatta, flera sköna uteplatser och ett fint växthus. Även era fordon har bra med plats både garage och carport samt flera uppställningsplatser i anslutning till dem. Löderup är en levande by, här finns barnomsorg och skola från förskola upp till åk 6, livsmedelsbutik, bygghandel, idrottsplats, goda kommunikationer m.m. Flera utflyktsmål finns i närområdet, Karl Fredrik på Eklaholm, , Örums nygård spa och gårdshotell, Örum 119 pizza o café samt en uppsjö av konsthantverkare. Cykelavstånd till Löderup Strandbad med härlig sandstrand och saltdränkta bad. Varmt välkomna på visning!

Skogshejdevägen 75-100, Baldringe, Ystads kommun

Skogshejdevägen 75-100

Villa
Baldringe, Ystads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

9 995 000 kr

250 m²

7 rum

6 910 m² tomt

Helt ostört, högt och härligt naturskönt med äkta milsvid utsikt är bara ett försynt förnamn på detta helt magiska läge vid Fyledalen, här råder ett lugn som är en ynnest att få uppleva! Med drygt 2 ha mark att arrendera intill fastigheten så öppnar fantastiska möjligheter upp sig för djurhållning. Den avstyckade gården har genomgått en omvandling från hus till ett praktfullt, luxuöst och trivsamt boende, en plats för det goda livet!! Renoveringen har skapat en bostad på ca 250 kvm med generösa ytor, ett annex på ca 120 kvm samt ett glittrande, soldränkt och påkostat poolområde. Invändigt erbjuds sju rum och kök, där vi kan låta oss hänföras av varje kvadratmeter och förtjusas av den generösa takhöjden och de vitputsade väggarna. Huvudentrén välkomnar med dubbeldörr, ett gediget och enhetligt stengolv uppvärmt med golvvärme tar oss genom hela våningsplanet. Våra blickar faller direkt på det vackra köket som öppnats upp och har nu ett fint, luftigt flöde med stor matplats ackompanjerat av allrummet med vackra synliga bjälkar och härligt ljus från flera fönster, här finns plats för större sittgrupp. Master bedroom ligger nära men lite avskilt från de sociala ytorna och erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär. Nedanvåningen avslutas med stort kaklat badrum med dusch samt angränsande tvättstuga, tjänar även som groventrén med förvaring för ytterkläder. Ett gäst-wc finns också på nedanvåningen. En trappa upp finner vi ett härligt allrum som med fördel möbleras med avslappning i åtanke. Även här uppe finner vi ett enhetligt golv, nu ett vackert klickgolv. Här finns även ett stort badrum med klinkergolv och en härlig rymd med öppet upp i nock samt både dusch och badkar. Slutligen tre sovrum med god klädförvaring. Annexet har skapats för att erbjuda många möjligheter, här umgås man med vänner, husera gäster eller familj, är kreativ eller skönt avslappnad, listan kan göras mycket lång. Härifrån har vi direkt access till det sköna poolområdet med soldränkt stenlagd uteplats, underbart med ett skönt kvällsdopp samtidigt som solen sänker sig ner i horisonten. Stall och uthus har generösa mått och kan husera både djur och förvaring. Är det kanske här ni skall ha hönsen, hästarna eller fåren ni alltid drömt om eller har ni kanske en utrymmeskrävande hobby med vinterförvaring av båten, husbilen eller bilen du är extra rädd om, platsen och möjligheterna finns här! Ett underbart och funktionellt boende som andas vardagslyx och livskvalité för den som vill ha stora ytor med ljus och rymd, ett tillfälle ni inte vill gå miste om. Varmt välkommen till detta paradis!

Oscarsgatan 42, Karlsborg, Tomelilla kommun

Oscarsgatan 42

Tomt
Karlsborg, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

490 000 kr

864 m² tomt

Går du i byggtankar? Letar du efter en plats att bygga din drömvilla på men har svårt att hitta rätt? Här kan vi erbjuda en trivsam fribyggartomt på lugnt läge och med positivt bygglov. Karlsborg har under de senaste åren växt fram och blivit Tomelillas nya bostadsområde. Här bor ni i utkanten på samhället med åkrar, ängar och fin natur inpå knuten även busshållplats finns i närheten, ändå är det nära till det mesta som skolor butiker och resecentrum.

Fridhemsgatan 45C, Surbrunnen, Ystads kommun

Fridhemsgatan 45C

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

60 m²

3 rum

4 743 kr/mån

26 583 kr/m²

Välkomna till denna renoverade och fina trerumslägenheten på bra läge nära stadskärnan! Här bor ni tryggt i en välskött förening och solceller på taket. Bostaden är mysig och hemtrevlig. Köket är snyggt renoverat och känns modernt. Via vardagsrummet kommer vi ut till den inglasade balkongen som ni kan njuta på från tidig vår till sen höst och därmed förlänga årstiderna. Promenadavstånd till stadskärnans korsvirkescharm och mysiga fikaställen. Kanske packar du cykelkorgen med kaffe och strandfilt? Då har du havet och stranden bara några minuter bort att njuta av. En underbar lägenhet som är redo för inflyttning direkt. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Balkong
Ripavägen 4 C, null, Sjöbo kommun

Ripavägen 4 C

Villa
Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

450 000 kr

39 m²

2 rum

183 m² tomt

Vid randen till Österlen finner vi detta lilla charmiga gathus med stor potential. Trots sin ringa storlek så upplevs huset som större, men framför allt kan detta bli ett prisvärt boende med mycket låga boendekostnader! Det tar inte många sekunder innan tankarna och idéerna börja ta fart, ”nu drar vi igång renoveringen” Se detta som en möjlighet att göra det till er dröm, att sätta er prägel och kärlek i det. Om bostaden känns för liten så finns möjligheter med en ovanvåning, trappan finns på plats. Här finner vi ett gediget hus med stabil stomme på ett lugnt läge Två små nätta, lättskötta trädgårdstäppor på vardera sida av huset tar inte all ledig tid i anspråk för skötsel utan lämnar gott om tid till andra aktiviteter. praktiskt med ett isolerat gårdshus med indragen el samt en skyddad parkeringsplats i anslutning. Äsperöd är en liten trivsam och lugn by med bussförbindelse både till Sjöbo och Tomelilla och vidare mot Simrishamn, Ystad, Kristianstad, Malmö/Lund m.fl.. Välkomna!

Nygatan 44 B, null, Tomelilla kommun

Nygatan 44 B

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

650 000 kr

42 m²

2 rum

943 m² tomt

Visst är det något speciellt med en banvaktsstuga, den gedigna byggnaden tillsammans med det charmiga och pittoreska är säkert en del av svaret. Med fritt läge i utkanten på Tomelilla finner vi denna vackra banvaktsstuga med stort friliggande uthus och garagebyggnad. Här finns stora möjligheter för dig som önskar skapa ett enkelt och lättskött boende i en stabil och gedigen byggnad. Denna charmiga lilla stuga har stor potential för den som vill återställa det till sin forna glans, stugan har stort renoveringsbehov såväl in- som utvändigt, vilket ger dig chansen att skapa ett hem helt efter egen smak. Även trädgården behöver kärlek, här finns stora möjligheter att få till din drömtomt med plats för odling och mycket annat. Samtidigt som du har närhet till centrum för skolor, handel samt goda kommunikationer så är det en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som golf, konst, bad, vandring och smakfulla delikatesser - allt finns i närheten! Välkomna att upptäcka dina möjligheter!

Tomegatan 32, Centralt, Tomelilla kommun
 • Budgivning pågår

Tomegatan 32

Övrigt
Centralt, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

5 500 000 kr

302 m²

11 rum

495 m² tomt

Gedigen och vacker hyresfastighet med äldre charm beläget centralt längs Tomegatan. Fastigheten som uppfördes i början på 1900 talet har kring 2008 totalrenoverats och har idag fem välplanerade lägenheter, samtliga i bra skick. Huset har en boyta om 302 kvm fördelat på fyra tvårummare, två på vardera planet samt en 3:a i separat annexet. På baksidan finns en gemensam trädgård, parkeringsplatser samt gårdshus med tvättstuga och pannrum Totala hyresintäkter om 417.000 kr/år och driftskostnader om 101.000 kr/år ger ett driftsnetto om 316.000 kr/år, vilket ger dig en positivt resultat av investeringen särskilt med tanke på att inga eller ringa investeringar behövs på många års sikt och att hyresmarknaden i Tomelilla är mycket positiv utan vakanser. Hushållsel betalas av hyresgästen - separat mätare finns till varje lägenhet. Fiber finns indraget till samtliga lägenheter, avgiften för nyttjandet står hyresgästen för. Välkomna med intresseanmälan!

 • Uteplats
Tomegatan 14 och Torsgatan 1, Centralt, Tomelilla kommun
 • Budgivning pågår

Tomegatan 14 och Torsgatan 1

Övrigt
Centralt, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

11 500 000 kr

592 m²

20 rum

2 300 m² tomt

Med ett bra driftnetto och goda möjligheter till framtida utveckling presenterar vi stolt denna hyresfastighet med centralt läge på Tomegatan. Här erbjuds du möjligheten att förvärva en mycket välskött fastighet som i dagsläget rymmer nio välplanerade lägenheter där samtliga är i bra skick. Genom åren har nuvarande ägare förvaltat fastigheten väl och bland annat byggt ett helt nytt gårdshus som inrymmer fem av lägenheterna, de övriga fyra i gatuhuset har över tid löpande renoverats. Vill du få maximal utdelning från denna investeringen så finns en byggklar tomt att bebygga med en tvåplansbyggnad alternativt stycka av och sälja tomten vidare. På gårdsplanen har ägaren även byggt ett gårdshus som rymmer lägenhetsförråd och ett uthyrningsbart förråd/garage, utrymmen för förrådsuthyrning finns även i källaren under gatuhuset. Totala hyresintäkter om 823.000 kr/år och driftskostnader om 185.000 kr/år ger ett driftsnetto om 638.000 kr/år, vilket ger dig en positivt resultat. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Uteplats
Västergatan 40, Västervången, Tomelilla kommun

Västergatan 40

Lägenhet
Västervången, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

675 000 kr

57 m²

2 rum

4 000 kr/mån

11 842 kr/m²

På ett bra läge i populärt område finner vi denna ljusa, fräscha och hemtrevliga gavellägenhet på första våningen. En halvtrappa upp möts vi av en bostad med en trivsam och genomgående planlösning, ett rymligt vardagsrum, sovrum med väl tilltagna garderobsutrymmen och ett trivsamt kök med bra matplats. Badrummet är ljust och fint tillika kompletterat med tvättmaskin. Härligt med balkong i bästa solläge och med skön utsikt. Bara ett par minuters promenad bort ligger Tomelillas centrum som erbjuder allt man behöver så som restauranger, affärer, goda kommunikationer och mycket, mycket mer. Låg månadsavgift på 4000 kr/mån inkl. värme och vatten är andra plusvärden. Allt är fräscht, snyggt och klart för inflyttning. Välkomna!

 • Balkong
Albovägen 4, Brösarp, Tomelilla kommun

Albovägen 4

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

150 m²

7 rum

985 m² tomt

Välkomna till denna välskötta och trivsamma bostad vilken uppfördes år 1959 för att tjäna som Poliskontor med tillhörande arrest under ett par år. Efter det har det bedrivits både dam- och herrfrisering av dåvarande ägare. Bostaden har renoverats av nuvarande ägare genom åren med bla nytt kök, nya fönster 3-glas och är försett med ett ekonomiskt värmesystem i form av vattenburet system med luft-/vatten, solceller och med en härligt värmande kamin. Välvårdad trädgård, allt detta på ett utmärkt läge vid backarna, där busshållplats och Brösarps serviceutbud är bara ett stenkast bort. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Ugglegatan 4, Lövestad, Sjöbo kommun

Ugglegatan 4

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

1 275 000 kr

103 m²

3 rum

752 m² tomt

I Lövestad by finner vi denna bostad som är välplanerad och bekväm med allt i ett plan! Bostaden erbjuder ett rymligt kök, generösa sociala ytor i ett finrum i vinkel, två sovrum i bra storlek samt både grovkök och badrum. Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt förvarade! Lövestad är en by med ett aktivt byalag, vacker natur och med mycket allmänservice - livsmedelsbutik, restauranger bad och skolor är bara ett axplock. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Bangatan 5, Centralt, Tomelilla kommun

Bangatan 5

Övrigt
Centralt, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

3 500 000 kr

305 m²

8 rum

353 m² tomt

Hyresfastighet med mycket centralt läge om fyra lägenheter fördelad på två stycken 1:or samt två stycken 3:or. Totala boarea 305 kvm med hyresintäkt på 334680 kr/år och med driftkostnaden om ca 60635 kr/år. Uppvärmningen sker via fjärrvärme. Samtliga lägenheter har egna abonnemang för el. Lägenheter är utrustade med parkettgolv/plastmatta och ljusa väggar. Badrummen har kakel och klinker utrustat med wc, handfat samt dusch. Köken är utrustade med kombinerad kyl och frys, spis, vask, över och underskåp samt stänkskydd i kakel. Till lägenheterna finns källarförråd. I källaren finns även den gemensamma tvättstugan. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga vakanser hos hyresvärdarna, kommunen är välmående med en positiv inflyttning. Med det centrala läget finns närhet till allt vad Tomelilla och Österlen erbjuder samt även mycket goda kommunikationer till bland annat Malmö, Lund och Ystad. Kort och gott en ypperlig hyresfastighet antingen för förstagångsköparen eller för dig som vill utöka beståndet Välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Ullstorp 341, null, Tomelilla kommun
 • Budgivning pågår

Ullstorp 341

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

680 000 kr

70 m²

3 rum

2 799 m² tomt

Med öppna vidder, avskilt och bilfritt läge, längst ner längs en liten grusväg strax utanför Tomelilla finner vi denna lilla enklare bostad på stor tomt och med flertalet uthus, både vidbyggda bostaden samt friliggande. Det tar inte många sekunder innan tankarna och idéerna börja ta fart. Antingen nybygge eller ”nu drar vi igång renoveringen” Se detta som en möjlighet att göra det till er dröm, att sätta er prägel och kärlek i det. Detaljer såsom eldstad, vackra trägolv, utsnidat listverk m.m. lägger en fin grund för charmen i bostaden. Om bostaden känns för liten så finns möjligheter både med en ovanvåning och en utbyggnad mot loge/verkstad Tomelilla centrum nås på bara några minuter både via gång och cykelväg eller via landsvägen ändå bor man helt för sig själv utan några grannar nära inpå. Ett strålande tillfälle för den händige som vill skapa sitt eget hem och sätta sin egen prägel på fastigheten, byggnaderna är mycket eftersatta och har ett stort renoveringsbehov. Välkomna att upptäcka era möjligheter!

Visar alla 21