Mäklare Leif Holmqvist

Leif Holmqvist

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002. När Ida startade Bostad ida’ Fastighetsförmedling frågade hon om jag ville följa med på resan – en spännande utmaning som jag gärna ville anta. Jag är född och uppvuxen på Österlen och känner därför till området väl. För mig är det viktigt att skapa bra kundrelationer, vilket vi på Bostad ida’ Fastighetsförmedling erbjuder med vår tillgänglighet och vårt engagemang. Jag brinner för mitt yrke, att arbeta med människor och för Tomelilla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gyltavägen 14, Gyllebo, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Gyltavägen 14

Tomt
Gyllebo, Simrishamns kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

650 000 kr

1 464 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna naturtomt där de ståtliga och vackra björkarna med sina svartvita fläckiga stammar vajar stolt. Tomten på 1464 kvm väntar på att första spadtaget ska tas och att husdrömmen ska förverkligas, bygglov finns redan. Här får man ett naturskönt och rofyllt läge i Gyllebo fritidsområde, morgonpromenaden avnjuts i skogen, eftermiddagsdoppet tas i Gyllebosjön här finns bryggor, hopptorn, omklädningsrum och grillplats. Föredras stranden är den endast en kort bilfärd bort, ca 10 min. Under vintern blir det en tur på sjön med skridskor istället! Naturen och skogen utgör här en underbar granne som både erbjuder lugn och ro men även inbjuder till aktiviteter - vad passar dig?

Illstorp 738, null, Tomelilla kommun

Illstorp 738

Gård/Skog
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

950 000 kr

48 m²

7 ha tomt

En plats och fastighet för dig som föredrar fågelkvitter samt djur och natur framför stadens puls och brus. Fritt och ostört läge, men ändå med grannar inte långt bort. En fastighet för er som önskar bo på landet men ändå ha behagligt avstånd till Tomelilla, Kristianstad och hela Österlens utbud. Mataffär, skola och god allmänservice finner ni i Brösarp cirka 20 minuters bilväg bort. Tre fastigheter som sammanlagt består av sju ha betesmark i ett brutet landskap med kullar, stengärdsgårdar och ett rikt djurliv. På den ena fastigheten finns ett äldre bostadshus samt en ekonomibyggnad.

Grönegatan 6 A, Centralt, Tomelilla kommun

Grönegatan 6 A

Lägenhet
Centralt, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

650 000 kr

70,5 m²

3 rum

3 754 kr/mån

9 220 kr/m²

Varmt välkomna till Grönegatan 6 A, på andra våningen erbjuds en välhållen bostad, med fönster i tre väderstreck, som passar utmärkt att bo i samtidigt som man planerar uppdateringar av ytskikt. Bostaden bjuder på stora ytor och gott om förvaring, möjlighet till två bra sovrum, rymligt och ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong i skönt solläge, kök med utrymme för matplats samt badrum med dusch. En fin och välhållen bostad med alla grundförutsättningar för att kunna skapa sitt framtida drömhem. En extra bonus är nästan 15 000 kronor i den inre fonden som kan hjälpa Dig en bit på vägen. Avgiften är behagligt låg, 3754 kr/mån - perfekt! Här bor man i en stabil och väl omhändertagen förening med vidsträckta grönytor och flertalet uteplatser med fina planteringar samt möjlighet till grillning, spel och lek Läget är perfekt för dig i farten då du har nära till allt. Välkomna!

  • Balkong
Oscarsgatan 42, Karlsborg, Tomelilla kommun

Oscarsgatan 42

Tomt
Karlsborg, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

490 000 kr

864 m² tomt

Går du i byggtankar? Letar du efter en plats att bygga din drömvilla på men har svårt att hitta rätt? Här kan vi erbjuda en trivsam fribyggartomt på lugnt läge och med positivt bygglov. Karlsborg har under de senaste åren växt fram och blivit Tomelillas nya bostadsområde. Här bor ni i utkanten på samhället med åkrar, ängar och fin natur inpå knuten även busshållplats finns i närheten, ändå är det nära till det mesta som skolor butiker och resecentrum.

Malmövägen 17A, Gärsnäs, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Malmövägen 17A

Lägenhet
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

675 000 kr

67 m²

3 rum

2 600 kr/mån

10 075 kr/m²

Jättemysig trerumslägenhet belägen lugnt och skönt på andra våningen. Fräsch och fin bostad med smakfulla färgval och egen balkong i bästa solläge. Renoverat badrum från 2016 med kakel, klinkers, egen tvättmaskin och infällbara duschdörrar för extra rymd. Vardagsrummet är rymligt med plats för såväl soffa som skrivbord och även i det charmiga köket finns utrymme för matplats. En välskött förening håller avgiften på låga 2600 kr/månad vilket är ett oerhört plus - billigare boende är svårt att hitta! Läget är perfekt för dig som är i farten då du har nära till allt, busshållplats och bra parkeringsmöjligheter utanför dörren, tågstation, skola och allmänservice på bekvämt gångavstånd. Trivsamt med en välvårdad och grönskande innergård i sydvästläge, perfekt för grillkväll, odlingstäppa eller solläge. Välkommen på visning till ditt nya hem!

  • Balkong
Korrevägen 10, null, Tomelilla kommun

Korrevägen 10

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

2 100 000 kr

160 m²

7 rum

954 m² tomt

Med ett härligt läge ligger denna stora välhållna enplansvilla i vinkel. Läget i byn är perfekt med en underbar utsikt över backarna samtidigt som man har ett lite friare läge med aktivitetsfält som granne och tillika är Brösarps serviceutbud bara ett stenkast bort. Hela bostaden är välplanerad Här finns stort luftigt kök med bra arbetsytor, hela fem möjliga sovrum med goda förvaringslösningar och ett stort uterum, med gott om plats för fest och vardag. Tack vare uterummets skyddade läge så kan man njutas av en underbar solnedgång härifrån under stora delar av året och vill man nyttja detta till en extra matsal under kvällarna, går det alldeles utmärkt Utanför finner vi en stenlagd uteplats i skönt läge med gott om plats för både loungemöbler och grill. Den vackra och lättskötta trädgården omfamnar huset med gott om plats för barnen att springa på och räcker inte trädgården till så tar man sig smidigt ut på aktivitetsfältet. Tillika finner vi både snygga planteringar, pergola med vindruvor samt frukt och bär. Praktiskt med garage och stort förråd i anslutning till bostaden. Välkomna!

Ripavägen 4 C, null, Sjöbo kommun

Ripavägen 4 C

Villa
Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

450 000 kr

39 m²

2 rum

183 m² tomt

Vid randen till Österlen finner vi detta lilla charmiga gathus med stor potential. Trots sin ringa storlek så upplevs huset som större, men framför allt kan detta bli ett prisvärt boende med mycket låga boendekostnader! Det tar inte många sekunder innan tankarna och idéerna börja ta fart, ”nu drar vi igång renoveringen” Se detta som en möjlighet att göra det till er dröm, att sätta er prägel och kärlek i det. Om bostaden känns för liten så finns möjligheter med en ovanvåning, trappan finns på plats. Här finner vi ett gediget hus med stabil stomme på ett lugnt läge Två små nätta, lättskötta trädgårdstäppor på vardera sida av huset tar inte all ledig tid i anspråk för skötsel utan lämnar gott om tid till andra aktiviteter. praktiskt med ett isolerat gårdshus med indragen el samt en skyddad parkeringsplats i anslutning. Äsperöd är en liten trivsam och lugn by med bussförbindelse både till Sjöbo och Tomelilla och vidare mot Simrishamn, Ystad, Kristianstad, Malmö/Lund m.fl.. Välkomna!

Nygatan 44 B, null, Tomelilla kommun

Nygatan 44 B

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

650 000 kr

42 m²

2 rum

943 m² tomt

Visst är det något speciellt med en banvaktsstuga, den gedigna byggnaden tillsammans med det charmiga och pittoreska är säkert en del av svaret. Med fritt läge i utkanten på Tomelilla finner vi denna vackra banvaktsstuga med stort friliggande uthus och garagebyggnad. Här finns stora möjligheter för dig som önskar skapa ett enkelt och lättskött boende i en stabil och gedigen byggnad. Denna charmiga lilla stuga har stor potential för den som vill återställa det till sin forna glans, stugan har stort renoveringsbehov såväl in- som utvändigt, vilket ger dig chansen att skapa ett hem helt efter egen smak. Även trädgården behöver kärlek, här finns stora möjligheter att få till din drömtomt med plats för odling och mycket annat. Samtidigt som du har närhet till centrum för skolor, handel samt goda kommunikationer så är det en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som golf, konst, bad, vandring och smakfulla delikatesser - allt finns i närheten! Välkomna att upptäcka dina möjligheter!

Tomegatan 32, Centralt, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Tomegatan 32

Övrigt
Centralt, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

5 500 000 kr

302 m²

11 rum

495 m² tomt

Gedigen och vacker hyresfastighet med äldre charm beläget centralt längs Tomegatan. Fastigheten som uppfördes i början på 1900 talet har kring 2008 totalrenoverats och har idag fem välplanerade lägenheter, samtliga i bra skick. Huset har en boyta om 302 kvm fördelat på fyra tvårummare, två på vardera planet samt en 3:a i separat annexet. På baksidan finns en gemensam trädgård, parkeringsplatser samt gårdshus med tvättstuga och pannrum Totala hyresintäkter om 398.000 kr/år och driftskostnader om 101.000 kr/år ger ett driftsnetto om 297.000 kr/år, vilket ger dig en positivt resultat av investeringen särskilt med tanke på att inga eller ringa investeringar behövs på många års sikt och att hyresmarknaden i Tomelilla är mycket positiv utan vakanser. Hushållsel betalas av hyresgästen - separat mätare finns till varje lägenhet. Fiber finns indraget till samtliga lägenheter, avgiften för nyttjandet står hyresgästen för. Välkomna med intresseanmälan!

  • Uteplats
Tomegatan 14 och Torsgatan 1, Centralt, Tomelilla kommun

Tomegatan 14 och Torsgatan 1

Övrigt
Centralt, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

11 500 000 kr

592 m²

20 rum

2 300 m² tomt

Med ett bra driftnetto och goda möjligheter till framtida utveckling presenterar vi stolt denna hyresfastighet med centralt läge på Tomegatan. Här erbjuds du möjligheten att förvärva en mycket välskött fastighet som i dagsläget rymmer nio välplanerade lägenheter där samtliga är i bra skick. Genom åren har nuvarande ägare förvaltat fastigheten väl och bland annat byggt ett helt nytt gårdshus som inrymmer fem av lägenheterna, de övriga fyra i gatuhuset har över tid löpande renoverats. Vill du få maximal utdelning från denna investeringen så finns en byggklar tomt att bebygga med en tvåplansbyggnad alternativt stycka av och sälja tomten vidare. På gårdsplanen har ägaren även byggt ett gårdshus som rymmer lägenhetsförråd och ett uthyrningsbart förråd/garage, utrymmen för förrådsuthyrning finns även i källaren under gatuhuset. Totala hyresintäkter om 802.000 kr/år och driftskostnader om 185.000 kr/år ger ett driftsnetto om 617.000 kr/år, vilket ger dig en positivt resultat av investeringen särskilt med tanke på att inga eller ringa investeringar behövs på många års sikt och att hyresmarknaden i Tomelilla är mycket positiv utan vakanser. Hushållsel betalas av hyresgästen - separat mätare finns till varje lägenhet. Fiber finns indraget till samtliga lägenheter, avgiften för nyttjandet står hyresgästen för. Välkomna med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Västergatan 40, null, Tomelilla kommun

Västergatan 40

Lägenhet
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

590 000 kr

57 m²

2 rum

3 998 kr/mån

10 351 kr/m²

Här är en hemmet för er som värdesätter ett lugnt och rofyllt läge, en solig balkong och charmiga attribut från 60-talet. På Västergatan, i populärt område och på andra våningen finner vi denna ljusa, genomgående och välplanerade lägenhet i en välskött mindre förening, vilket ger en härligt gemytlig atmosfär. Med en kortare promenad når man centrum med affärer, vårdcentral och goda kommunikation med tåg och buss. Denna hemtrevliga tvåa erbjuder härlig potential. Här kan man skapa och påverka sitt boende samtidigt som grunden är utomordentlig med fina enhetliga golv, badrum i retro-look, ett mysigt kök med utrymme för matplats och ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen i västerläge, det perfekta väderstrecket för att avnjuta eftermiddags och kvällssolen. Förvaring finns såväl i det generösa sovrummet som i en bra klädkammare som nås från hallen. Varmt välkomna till visning!

  • Balkong
Bangatan 5, Centralt, Tomelilla kommun

Bangatan 5

Övrigt
Centralt, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

3 500 000 kr

305 m²

8 rum

353 m² tomt

Hyresfastighet med mycket centralt läge om fyra lägenheter fördelad på två stycken 1:or samt två stycken 3:or. Totala boarea 305 kvm med hyresintäkt på 334680 kr/år och med driftkostnaden om ca 60635 kr/år. Uppvärmningen sker via fjärrvärme. Samtliga lägenheter har egna abonnemang för el. Lägenheter är utrustade med parkettgolv/plastmatta och ljusa väggar. Badrummen har kakel och klinker utrustat med wc, handfat samt dusch. Köken är utrustade med kombinerad kyl och frys, spis, vask, över och underskåp samt stänkskydd i kakel. Till lägenheterna finns källarförråd. I källaren finns även den gemensamma tvättstugan. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga vakanser hos hyresvärdarna, kommunen är välmående med en positiv inflyttning. Med det centrala läget finns närhet till allt vad Tomelilla och Österlen erbjuder samt även mycket goda kommunikationer till bland annat Malmö, Lund och Ystad. Kort och gott en ypperlig hyresfastighet antingen för förstagångsköparen eller för dig som vill utöka beståndet Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Ullstorp 341, null, Tomelilla kommun

Ullstorp 341

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

795 000 kr

70 m²

3 rum

2 799 m² tomt

Med öppna vidder, avskilt och bilfritt läge, längst ner längs en liten grusväg strax utanför Tomelilla finner vi denna lilla enklare bostad på stor tomt och med flertalet uthus, både vidbyggda bostaden samt friliggande. Det tar inte många sekunder innan tankarna och idéerna börja ta fart. Antingen nybygge eller ”nu drar vi igång renoveringen” Se detta som en möjlighet att göra det till er dröm, att sätta er prägel och kärlek i det. Detaljer såsom eldstad, vackra trägolv, utsnidat listverk m.m. lägger en fin grund för charmen i bostaden. Om bostaden känns för liten så finns möjligheter både med en ovanvåning och en utbyggnad mot loge/verkstad Tomelilla centrum nås på bara några minuter både via gång och cykelväg eller via landsvägen ändå bor man helt för sig själv utan några grannar nära inpå. Ett strålande tillfälle för den händige som vill skapa sitt eget hem och sätta sin egen prägel på fastigheten, byggnaderna är mycket eftersatta och har ett stort renoveringsbehov. Välkomna att upptäcka era möjligheter!

Skogshejdevägen 75-100, Baldringe, Ystads kommun

Skogshejdevägen 75-100

Villa
Baldringe, Ystads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

14 000 000 kr

250 m²

7 rum

6 910 m² tomt

Helt ostört, högt och härligt naturskönt med äkta milsvid utsikt är bara ett försynt förnamn på detta helt magiska läge vid Fyledalen, här råder ett lugn som är en ynnest att få uppleva! Med drygt 2 ha mark att arrendera intill fastigheten så öppnar fantastiska möjligheter upp sig för djurhållning. Den avstyckade gården har genomgått en omvandling från hus till ett praktfullt, luxuöst och trivsamt boende, en plats för det goda livet!! Renoveringen har skapat en bostad på ca 250 kvm med generösa ytor, ett annex på ca 120 kvm samt ett glittrande, soldränkt och påkostat poolområde. Invändigt erbjuds sju rum och kök, där vi kan låta oss hänföras av varje kvadratmeter och förtjusas av den generösa takhöjden och de vitputsade väggarna. Huvudentrén välkomnar med dubbeldörr, ett gediget och enhetligt stengolv uppvärmt med golvvärme tar oss genom hela våningsplanet. Våra blickar faller direkt på det vackra köket som öppnats upp och har nu ett fint, luftigt flöde med stor matplats ackompanjerat av allrummet med vackra synliga bjälkar och härligt ljus från flera fönster, här finns plats för större sittgrupp. Master bedroom ligger nära men lite avskilt från de sociala ytorna och erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär. Nedanvåningen avslutas med stort kaklat badrum med dusch samt angränsande tvättstuga, tjänar även som groventrén med förvaring för ytterkläder. Ett gäst-wc finns också på nedanvåningen. En trappa upp finner vi ett härligt allrum som med fördel möbleras med avslappning i åtanke. Även här uppe finner vi ett enhetligt golv, nu ett vackert klickgolv. Här finns även ett stort badrum med klinkergolv och en härlig rymd med öppet upp i nock samt både dusch och badkar. Slutligen tre sovrum med god klädförvaring. Annexet har skapats för att erbjuda många möjligheter, här umgås man med vänner, husera gäster eller familj, är kreativ eller skönt avslappnad, listan kan göras mycket lång. Härifrån har vi direkt access till det sköna poolområdet med soldränkt stenlagd uteplats, underbart med ett skönt kvällsdopp samtidigt som solen sänker sig ner i horisonten. Stall och uthus har generösa mått och kan husera både djur och förvaring. Är det kanske här ni skall ha hönsen, hästarna eller fåren ni alltid drömt om eller har ni kanske en utrymmeskrävande hobby med vinterförvaring av båten, husbilen eller bilen du är extra rädd om, platsen och möjligheterna finns här! Ett underbart och funktionellt boende som andas vardagslyx och livskvalité för den som vill ha stora ytor med ljus och rymd, ett tillfälle ni inte vill gå miste om. Varmt välkommen till detta paradis!

Mellanvägsgatan 7, null, Tomelilla kommun

Mellanvägsgatan 7

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

1 500 000 kr

70 m²

5 rum

700 m² tomt

Ett nyrenoverat litet nätt gathus byggt år 1925 – generös takhöjd, stora fönster och nyrenoverat med bevarade detaljer. Bostaden erbjuder kök i harmonisk grön kulör matrum, vardagsrum och ett smakfullt renoverat badrum på nedre plan samt två sovrum med garderober och allrum med balkong på övre plan. Vattenburen uppvärmning via nyare elpanna i källaren här finner vi även tvättstuga och förråd med praktiskt klinkergolv. I slutet av 90 talet byttes fönstren samt så renoverades troligen taket även då, i övrigt så är bostaden nyrenoverad 2021 - bara att flytta in till trivsel, bekvämlighet och njutning! Lättskött hörntomt perfekt för odling eller rekreation samt stort garage för "pärlan" eller kanske någon verksamhet Läget i Tomelilla är perfekt för Er som vill ha närhet till både lugnet och centrum. På cykel- och gångavstånd finns skola, resecentrum, butiker och underbar natur. Välkomna på visning

Visar alla 15