Mäklare Ida Jönsson

Ida Jönsson

Om mig

Mitt stora intresse för byggnadsteknik ledde mig in på mäklarbanan. Efter min kandidatexamen inom fastighetsvetenskap kändes det därför naturligt att bygga på min utbildning med en mäklarexamen. Efter några år som anställd fastighetsmäklare startade jag Bostad ida’ Fastighetsförmedling 2012 här i Tomelilla, där jag har mina rötter. Tillsammans med mina duktiga kollegor har vi utvecklat vårt framgångsrika koncept och är idag marknadsledande i Tomelilla kommun.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hedeberga 206, Hedeberga, Tomelilla kommun
Hedeberga 206, Hedeberga, Tomelilla kommun, bild 2
Hedeberga 206, Hedeberga, Tomelilla kommun, bild 3

Hedeberga 206

Villa
Hedeberga, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
6 195 000 kr
300 + 14 m²
6 rum
2,8 ha tomt

Välkomna till Ängsdala gård i Hedeberga utanför Tomelilla! En fastighet utöver det vanliga med stor potential att förverkliga din dröm på Österlen! En gård som andas genuin kvalitet och bjuder på ett lyxigt pool-, spa- och relaxområde, uppvärmt och insynsskyddat på bästa solläge! På gården finns även två bostäder varav den ena en mindre villa med en boyta om hela 130m kvm vilket ger möjlighet som idag, till uthyrning eller som ett generationsboende. Gården har ca 1 400 kvm ekonomibyggnader uppdelade i mindre enheter där det finns goda utvecklingsmöjligheter för uthyrning, egen företagsverksamhet eller olika tillställningar. Det gamla "grishuset" är ombyggt 2017 till festlokal med en boulbana precis i anslutning till denna! Med gårdens ca 2 ha mark finns det även möjlighet till djurhållning. Boningshuset är i 1½ plan med källare och fyra sovrum. Huset är rymligt, erbjuder härlig charm och fantastiska umgängesytor. Här finns ett fint kök, två eldstäder och fönster i burspråk som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. I direkt anslutning från det väl tilltagna och härliga uterummet kommer man ut till det ljusa och lyxiga poolhuset med jacuzzi och relaxavdelning. Ekonomiskt fördelaktig uppvärmning till fastighetens storlek med jordvärme, solfångare, vedpanna och luft/luft värmepump. Endast en elförbrukning om ca 25 000 kwh/år enligt säljarens uppgift. Fastigheten ligger naturskönt och väl inbäddat i den uppväxta trädgården och med den tillhörande marken intill med både skog och öppen ängsmark där endast fantasin sätter gränserna! Här får man både livet på landet men med endast 4,5 km till närmsta tågstationen som tar er vidare till Malmö eller Simrishamn. Välkoma att upptäcka‚ verka, leva och bo på Österlen!

  • Premium
  • Uteplats
Ramnakullavägen 19, Romeleåsen, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Ramnakullavägen 19

Fritidshus
Romeleåsen, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
2 175 000 kr
84 + 10 m²
3 rum
2 301 m² tomt

Uppför den slingrande Slimingevägen och vidare in på Ramnakullavägen finner ni denna fantastiskt belägna bostad vilken fungerar både för ett permanentboende eller som ett fritidsboende. Den ligger härligt på den sluttande tomten med utsikt mot Ramnakulla naturreservat där man efter en vandring upp för backarna har fantastisk utsikt över Sövdesjön. Bostaden är fördelad på två rum och kök med möjligheten för att avgränsa till ytterligare ett rum. Köket med sin öppna planlösning möjliggör en större matplats för umgänge! Täljstenskaminen i vardagsrummet värmer huset härligt kalla dagar. Från vardagsrummet kommer man ut på den härliga uteplatsen där man blir ett med naturen! På tomten finns även en carport för bilen med tillhörande förråd och en praktisk gäststuga för vänner som sover över! Varmt välkomna att anmäla er för en visning i denna underbara miljö där ni finner lugnet och naturen!

  • Plus
  • Uteplats
Fridhemsgatan 45C, Surbrunnen, Ystads kommun

Fridhemsgatan 45C

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 385 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/3
4 743 kr/mån
23 083 kr/m²

Välkomna till denna renoverade och fina trerumslägenheten på bra läge nära stadskärnan! Här bor ni tryggt i en välskött förening och solceller på taket. Bostaden är mysig och hemtrevlig. Köket är snyggt renoverat och känns modernt. Via vardagsrummet kommer vi ut till den inglasade balkongen som ni kan njuta på från tidig vår till sen höst och därmed förlänga årstiderna. Promenadavstånd till stadskärnans korsvirkescharm och mysiga fikaställen. Kanske packar du cykelkorgen med kaffe och strandfilt? Då har du havet och stranden bara några minuter bort att njuta av. En underbar lägenhet som är redo för inflyttning direkt. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Balkong

Visar alla 3