Mäklare Katarina Svensson

Katarina Svensson

Om mig

Mitt stora husintresse har nu landat i en anställning på Bostad Ida´ Fastighetsförmedling. Jag brinner för kundkontakt och att skapa bra relationer med kunder är för mig viktigt. Relationen ligger till grund för ett bra samarbete och vägen till en lyckad husaffär. Jag är spindeln i nätet och mig träffar ni såväl på kontoret som på visningar. Känner mig lyckligt lottad att få ingå vårt härliga team på Bostad ida´!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 20, Centrum, Tomelilla kommun
 • Lör 9 dec kl 11:00
Långgatan 20, Centrum, Tomelilla kommun, bild 2
Långgatan 20, Centrum, Tomelilla kommun, bild 3

Långgatan 20

Villa
Centrum, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
208 + 16 m²
5 rum
614 m² tomt

På Långgatan 20 finns nu en gedigen 30-talsvilla med generös takhöjd, härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterna och med fina sällskapsytor till salu som väntar på nya ägare. Ni välkomnas in i den stora hallen med klassisk trätrappa för husets ålder vilken leder er upp till ovanvåningen som innehar två sovrum, ett mindre allrum med takkupa och som används som bibliotek idag. Det finns även en mindre ateljé för den som vill utöva sitt konstnärsskap och kreativitet. På bottenvåningen möts ni av två rymliga rum i fil, ett trevligt kök med matplats, helkaklat badrum och ett genomgångsrum. Härifrån kommer ni ut i det påkostade, vinterbonade orangeriet med vitputsade väggar och med vackert, uppvärmt handslaget spanskt tegelgolv från Qvesarum för ökad komfort och trivsel. Här njuter ni av årets alla årstider med en rogivande utsikt genom de stora fönsterpartierna mot trädgården och alla dess blommor, träd och buskar som fikonträd, blåregn och hösthallon. Det finns även ett litet växthus för den som har ett odlingsintresse! I källaren finner ni bra med förvaringsmöjligheter och i det tillhörande rymliga garaget finns det plats för er bil samt extra utrymme för förvaring. Från huset med sitt centrala läge har ni endast gångavstånd in till Tomelilla station som tar er vidare antingen med buss eller tåg till Kristianstad, Simrishamn, Lund, Malmö eller Kastrup. Inne i centrum finner ni all bekvämlighet som Vårdcentral, mataffärer, affärer, skola och barnomsorg mm. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Västergatan 51, Tomelilla, Tomelilla kommun

Västergatan 51

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
325 000 kr
42,5 m²
1 rum
3 394 kr/mån
7 647 kr/m²

Välkomna till Västergatan och denna etta med närheten till centrum! Lägenheten är belägen en halvtrappa ner då huset är byggt i suterräng och med en utgång genom de dubbla balkongdörrarna från vardagsrummet till den generösa balkongen i markplan. Den är praktiskt planerad med separat kök och med ett vardagsrum som med lätthet kan delas av för att skapa en sovdel. Vardagsrummet ger även plats för en soffa och en kontorshörna. I köket finns originalinredningen kvar och en trivsam matplats får bra plats vid fönsterna med det härliga ljusinsläppet! Tack vare föreningens stambyte under 2016 är badrummet snyggt med kakel och klinker. På gångavstånd finner ni allt man kan önska av centrums utbud som affärer, vårdcentral och inte minst god kollektivtrafik! Välkommen på visning!

 • Balkong
Björkebogatan 8 F, Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8 F

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
325 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
3 440 kr/mån
7 222 kr/m²

På trivsamma Björkeboområdet med närheten till centrum ligger denna etta på tredje våningen. Lägenheten är bra planerad med separat kök och med ett vardagsrum som praktiskt kan delas av för att skapa en sovdel. Vardagsrummet ger även plats för en soffa och en kontorshörna. Ni välkomnas in i hallen med bra avhängningsmöjligheter. Från hallen når ni lägenhetens badrum med fint kakel och klinkers, vidare köket, vardagsrummet med de två generösa fönsterna som ger ett härligt ljusinsläpp. I lägenhetens klädkammare och förråd finns det bra med förvaring. Ett extra plus är att det i avgiften till föreningen ingår fiber! Välkommen att anmäla Er till visning!

Björkebogatan 8 A, Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8 A

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
595 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 794 kr/mån
10 171 kr/m²

Nu finns denna ljusa, trivsamma och välplanerade tvåa på populära Björkeboområdet till salu och väntar på ny ägare. Ni välkomnas in i hallen med goda avhängningsmöjligheter och med bra förvaringsmöjligheter i garderoberna. Hallen leder er vidare in till vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet. Från köket kommer ni ut till den inglasade balkongen där ni kan avnjuta årstiderna från tidig vår till sen höst och med fin utsikt över den välskötta innergården. I avgiften ingår allt förutom hushållselen, till och med bostadsrättsförsäkringen och den snabba fiberanslutningen 500/500 ingår! Med endast ca en km in till Tomelilla station tar ni er vidare antingen med buss eller tåg till Kristianstad, Simrishamn, Lund eller Malmö. Inne i centrum finns även all bekvämlighet som Vårdcentral, mataffärer, affärer, skola och barnomsorg mm. Varmt välkomna att anmäla er för visning!

 • Balkong
Kommunalgatan 4, Smedstorp, Tomelilla kommun
Kommunalgatan 4, Smedstorp, Tomelilla kommun, bild 2
Kommunalgatan 4, Smedstorp, Tomelilla kommun, bild 3

Kommunalgatan 4

Villa
Smedstorp, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
105 + 20 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Välkomna till Kommunalgatan 4 i gemytliga Smedstorp. Här bor ni med närhet till både byns skola med klasser från F-6, förskola, utomhusbad, lanthandel och med tillgång till fina vandringsleder. Ni välkomnas in i bostaden genom hallen som leder er vidare mot husets alla rum. Det stora härliga vardagsrummet rymmer ett generöst matsalsbord där det finns plats för umgänge med familj och vänner men även plats för sköna stunder i soffan med den värmande kaminen som rogivande sällskap! I direkt anslutning ligger det rymliga uterummet som förlänger årstiderna från tidig vår till sen höst. Via den vackra stentrappan kommer ni upp till ovanvåningen med tre praktiska sovrum så att alla kan få sitt eget rum. Här finns även badrummet med dusch. På baksidan av huset finner ni en idyllisk och nästintill insynsskyddad trädgårdstomt med vackra växter vilket säljarens egna bilder verkligen bekräftar! Här finns det plats för umgänge, lek och även möjligheter för den trädgårdsintresserade. Smedstorp ligger på härligt läge på Österlen och från bostaden är det endast några minuters promenad till stationen, där ni har god tågkommunikation som tar er till Tomelilla, Lund, Malmö, Ystad och Simrishamn. Även busskommunikationen är bra. Välkommen att anmäla er visning!

 • Premium
 • Balkong
Gåsgången 2, Sommarbyn, Sjöbo kommun

Gåsgången 2

Villa
Sommarbyn, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
1 054 m² tomt

Välkomna till denna bostad på Gåsgången 2 i Sjöbo sommarby vilken fungerar både som ett permanentboende eller som ett fritidsboende. Bostaden är fördelad på tre rum och kök som med sin öppna planlösning möjliggör en större matplats för familj och vänner att umgås vid. Den generösa takhöjden gör att att det dessutom känns rymligare! I vardagsrummet finns det plats för härlig avkoppling och med en brasa som värmer huset härligt kalla dagar. Hörntomten är stor med vackra tallar. Det finns bra med uppställningsplats för bilen och den står praktiskt och skyddat i carporten då den inte används . Här bor ni med naturen ända in på husknuten och med bra grön- och strövområden runtomkring. Tomten är friköpt, kommunalt vatten- och avlopp är installerat samt fiber är indraget. Ni tar er med enkelhet in med bil, buss eller cykel till Sjöbo centrum eller ännu närmre till den nya handelsplatsen vid infaten av Sjöbo med affärer och apotek. Med endast gångavstånd går det bra med bussar som tar er vidare mot Lund, Malmö eller Simrishamn och Ystad. Ett perfekt boende för dig som vill ha nära till naturen men samtidigt ha bekvämligheten med att kunna åka kollektivt. Välkommen att anmäla er till visning!

Orkestergatan 16, Tryde, Tomelilla kommun
 • Lör 9 dec kl 12:00

Orkestergatan 16

Lägenhet
Tryde, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
140 m²
5 rum
5 411 kr/mån
9 964 kr/m²

Välkomna till denna välskötta bostadsrättsvilla och bostadsrättsförening där det kontinuerligt gjorts gedigna underhåll! Här finner ni generösa ytor både inne och i den tillhörande trädgården som ingår i nyttjanderätten. Hela bostaden är ljus och fräsch och många av ytskikten har uppdaterats av de nuvarande ägarna vilket gör det enkelt för nästa ägare att bara flytta rakt in. Möjligheten finns även till att skapa fler sovrum både nere och uppe så att även den större familjen får plats. Det härliga uterummet av husets baksida förlänger årstiderna och har ett härligt läge ut mot öppna fria vyer! Till bostaden finns en värmeisolerad friggebod - perfekt för ett hemmakontor, gästrum eller ungdomsrum! Dessutom ett extra förråd som ger extra utrymme för det som hör trädgården till och med enkelhet plockas fram då det behövs. Bilen ställer ni torrt och tryggt i garaget vilket ingår i månadshyran och med uppställningsplats utanför. En liten bit bort avgår bussarna regelbundet både mot Lund, Malmö, Kristianstad eller i den motsatta riktningen in mot centrum där tågen och bussarna regelbundet avgår mot Ystad och Simrishamn - perfekt för pendling till arbetet! Välkomna att anmäla er till visning av denna trivsamma bostad och med det härliga läget med hagar som granne och det trevliga bostadsområdet!

 • Plus
 • Uteplats
Kopparslagaregatan 14, Tomelilla, Tomelilla kommun

Kopparslagaregatan 14

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
114 + 144 m²
5 rum
771 m² tomt

Välkomna till Kopplarslagaregatan 14! En bostad som renoverats noggrant med nytt kök, nya badrum, delvis nya ytskikt och inte minst med en ny effektiv värmekälla under 2023 - bara till att flytta rakt in! Bostaden är praktiskt planerad med två sovrum, stort vardagsrum, badrum, kök med öppen planlösning för umgänge med familj och vänner på entréplan! Källaren har stort sällskapsrum/gillestuga, ett rum till sovrum, kontor eller hobbyrum, badrum, och en väldigt välplanerad, generös tvättstuga med en dusch. I direkt anslutning från källaren kommer ni ut till garaget där bilen står bra under kalla vinterdagar! Uterummet ligger i direkt anslutning till köket och matplatsen med ett härligt trädäck utanför. Den insynsskyddade trädgården inbjuder till lek för barnen och för den trädgårdsintresserade en massa möjligheter till plantering och odling! Kopparslagaregatan ligger endast ca en km från Tomelilla station som tar dig vidare antingen med buss eller tåg till Kristianstad, Simrishamn, Lund eller Malmö. Inne i centrum finns även all bekvämlighet som Vårdcentral, mataffärer, affärer, skola och barnomsorg. Varmt välkommen att anmäla er för visning!

Grönegatan 10, Lövestad, Sjöbo kommun

Grönegatan 10

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
100 m²
4 rum
928 m² tomt

Välkomna till Grönegatan 10! Här bor ni lugnt och tryggt i slutet av en återvändsgränd med utsikt över öppet fält från vardagsrummets alla fönster med det generösa ljusinsläppet! Bostaden är välplanerad och praktisk med allt i ett plan. Här erbjuds ett kök med matplats, generöst vardagsrum, två - tre sovrum i bra storlek, grovkök, badrum och gästtoalett. Baksidan av huset bjuder på en stor härlig och insynsskyddad trädgård med uterum för umgänge med familj och vänner! Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt förvarade! Lövestad erbjuder förskola, grundskola, friluftsbad och mataffär. Med kollektiv trafiken tar ni er till både Sjöbo och Tomelilla. Välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 9